iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
elmagyaráznád mi történik, mert nem tudom mitõl kéne hátast dobnom...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
De meg tudja ismételni a 4S a 3GS sikerét. Mégpedig az iOS5, és a szolgáltatásai miatt.

Jim Morrison
hogy mik lesznek benne? új funkciók, amiket majd beletehet az apple az ios6-ba. (a la ios5)<#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

bocsi, nem tudtam kihagyni :/ 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

5c0rp330n
bizony, errol van is kiszivargott video: link 1:25-tol erdemes nezni. en biztosan nem nevetnek igy ha ios-t hasznalnek 😊

Tikal
amugy mit lehet tudni, mik lesznek az uj androidba?

-Android 4.0 features include goodies for phone users

Android 4.0 phone users will get an expanded multitasking tool and a system manager that ensures you don't run out of memory.

😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
el tudom képzelni mennyire nevetnek akkor is mikor a számokra nézne😉

persze biztos ütõs hardvere lesz, de mint tudjuk az még semmi... itt most az androidon mulik majd sok minden, mennyire lesz fasza.

5c0rp330n
lol, akarom mondani:

5c0rp330n
sztem samsungeknal vegigrohogtek a bemutatot 😊

Tikal
az egész fogyasztói társadalom tömegpszihozisra épül 😊 A részvénypiac is pont ezért jo, megmutatja mit gondolnak az emberek egy cégrõl, tehát müködik 😉

DanielT
Akinek nem jön be, annak maradhatott volna ez a mostani 4S. De választás márpedig KELL az ilyen konkurencia mellett.
Bercy
Ha az apple az iphoneba egy 4.3 colos kijelzõt tett volna, és ezzel sikerült volna a telefonjukat a galaxy s2-hoz viszonyítható tégla méretûre növelni akkor az lehet, hogy neked bejött volna de szerintem sokaknak nem (én pl nagyon örülök, hogy nem így lett).
DanielT
Hát oda is fognak baszni egy 720p felbontású, 4.3 colos kijelzõs telefonnal, ami még olcsóbb is lesz mint az i4.

Már csak ezt a fos Android platformot kéne gatyába rázni, meg a programokat minõségire megcsinálni és részemrõl viszlát Apple.

Persze erre jelenleg nagyon kevés esélyt látok, addigra meg lesz valóban új telefon, várhatóan a nekem is megfelelõ paraméterekkel.
DanielT
Köszi, hogy ismét elmagyarázod, amit a hülye is lát, utólag 😄

Persze, hogy sikeres volt a 3GS, raktárra nem tudtak gyártani, akkora volt az iPhone õrület és a kereslet. Mellesleg valódi, brutális sebességet hozott a tetûlassúra lerohadó 3G után. Ezt a 4GS nem tudja megismételni, ugyanis a mostani is rohadtul gyors.

A részvényekkel meg ne jöjjön nekem senki, szánalmas tömegpszichózisra alapul az egész nyomorult részvénypiac.
Tikal
de már nagyon várom a samu frissitést, biztos forradalmi lesz, nem úgy mint a tegnapi bemutató.. gondolom tegnap õk is megnézték az eventet és most szorgosan dolgoznak a gyárban mit is copyzzanak le, bár sok mindent nem tudnak most, gondolom hardverben jol odabasznak, mint tudjuk ugy is az a lényeg 😊

Tikal
én egy iphone5-t vártam, de a 3Gs megjelenésekkor is a 4et vártam, mint mindenki akkor, de ne mond már hogy te a fanok render fotoira alapoztad a várakozásodat? 😊
Mirõl szolnak a termékfrissitések? jobb ez, meg jobb az a hardverben. Te amugy mit vártál? Tételesen, gondolom baszott nagy kijelzõt, hát én mondjuk azt pont nem szeretnék, mert nem akarok samu féle fél téglát a kezembe.

GregSB
Ez a frissítés a szoftverrõl, és iOS5rõl szól, ez egyértelmû. 3G - 3GS-nél se volt nagyobb frissítés, mégis sikeres lett a 3GS.

Vagy hogy másik példát hozzak fel: az iPad bemutatása után is "mindenki" csalódott volt, estek is a részvények, aztán meg lehet nézni hol tart ma a cég... az iPAdekbõl már több pénzük jön be mint iPodokból.

DanielT
"A cég meg hozta amit várni lehetett"

Tehát új iphone = jobb kamera+gyorsabb proci?

Ezt vártad? Ezt várta a "világ"? Ezt várta a százmillió pletyka, render, stb után? NEM.

Ez egy KURVANAGY csalódás mindenkinek. Hogy utólag ki, mit magyaráz bele, meg mivel nyugtatja magát, totálisan lényegtelen.
Tikal
hát hidd el, nem is john doe ült tegnap a gép elõtt és mozgatta meg több mint 5%al a részvény árát... ja, a forbes 500 hedge fundokon keresztül, akár, meg más befektetõ cégek akiknek tizezer számra vannak részvényeik.

A cég meg hozta amit várni lehetett, de majd pár honap és a piac megmutatja merre..

DanielT
Nem, inkább csak remélné az ember, hogy nagyobb pofont kap, miután ekkorát ad a cég. (persze csak azoknak akiknek elvárásaik vannak, nem a zombiknak)

Egyébként szerinted kik a befektetõk? Obama meg a Forbes 500 személyesen?
Tikal
szerinted az emberek gyõzték meg magukat errõl? a piacot ma meg tegnap nem jozsi bá mozgatta meg, hanem a befektetõk... ha figyelnéd a mozgásokat akkor tudnád, hogy szinte mindig ez van, vagy most azt hitted majd 300 alá zuhan vagy csõdbe megy a cég? 😊

DanielT
Ebbõl kiválóan látszik, hogy sikerült meggyõznie magát már az embereknek, hogy "á, nem is akkora szar amit bemutattak másfél év után, aminek tûnt, végülis új kamera meg gyorsabb proci!"

LOL!

Tikal

pyrohun
Igen csak itt megint az jön a képbe, hogy akinek iPhone-ja van, azok gyakorlatilag a rendszer részeként mind megkapják ezt a funkciót, nem pedig kül. 3rd party fejlesztõl n+1 egyedi és eltérõ és egymással nem feltétlenül kompatibilis verzióját fogják használni, ergo iphone és iphone között sokkal jobban fog mûködni, mint két android között. Ugyanez a helyzet sok más alkalmazással egyébként.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Gladiator
WuFraZselic
én is így vagyok vele, a 3GS-t nem cseréltem volna le 4re, viszont 4S-re már simán megéri

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Jim Morrison
Ha jól tudom, find my friendnek az az új funkciója van, hogy láthatod hol vannak a barátaid. Ilyen van ezernyi app már (legalábbis droidra 😄), vagy ha nem erre gondolsz konkrétan akkor bocs. Én csak a Sirit emelném ki, ez az ami új, és tényleg jó.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pyrohun
"a pixelsûrûség is más" - nem, az ugyanaz. csak a betekintési szög a rosszabb, az kb. olyan, mint az iPhone 3G / 3GS esetében.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun
Igen 3GS-rõl 4S-re simán. Viszont az Apple fanok lazán cserélnék évente is a készüléket, s az Apple szerintem buta, hogy ezt a hype-ot nem lovagolja meg 😊 Viszont reméljük, hogy a 3GS 8GB az itthon is hûséggel ingyen elhozható lesz. Második telefonnak (pl. üzleti + magán) tökéletes lenne, ráadásul iOS5 azon is...

pyrohun
Jó reggelt,

Szerintem:

Find My Friends és Siri, amik ütõsek lettek és úgymond nem "elõre elvárt" dolgok.
(Hardveresen az i4S olyan lesz, mint amilyennek tudtuk mindig is.)

Szerintem a marketing volt a rossz. Minimális külsõ dizájnváltással ÉS iPhone 5-nek elnevezve a készüléket sokkal nagyobb durranás lett volna és a fanatikusok is megkapták volna azt, amire vágytak 😊

Kicsit ütõsebb akksinak mondjuk örültem volna, a dizájn mondjuk nekem bejön, de ez szubjektív.

GregSB
Én 3GS-rõl simán váltanék 4S-re. Óriási a különbség a két telefon között, mind a kijelzõ, kamera minõségében + sebességben is.

És nagyon úgy látszik, hogy az Apple beállt arra a menetrendre, hogy egy készülékházat 2 évig használjon. 2 évig futott a 3G háza, és most 2 évig fut a 4-esé is. Bármint mutatnak be jövõre, az nagyon nagy valószínûséggel maradni fog még 2013-ban is és kap egy ráncfelvarrást (5S? 😊.

Szóval aki most 3GS-rõl vált 4S-re, az majd tud váltani az 5S-re (vagy bárhogy hívják majd a következõ generációs telefon 1 év utáni frissítését 😊

pyrohun
Felbontásra ugyanaz, de betekintési szögben sokkal rosszabb.

Jó reggelt mindenkinek!

A tegnapi csalódottságomra aludtam egyet, és nem mondhatom azt, hogy másképp látom ma a helyzetet. Decemberre terveztem a 3GS váltását, de úgy gondolom, hogy még ráhúzok egy évet, mert bízom benne, hogy jövõre valóban megjelenik az 5-ös széria. Lehet, hogy sokan másképp látják, de én borzasztóan unom már a jelenlegi designt, beleértve a készülék külsejét, és a GUI-t is (az igazi "erõt" az iOS5-ben látom, nem a bemutatott készülékben).

Písz

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

GregSB
Mert a Siri úgysem tud még magyarul. Angolul, németül és franciául pedig nem tervezek smseket és emaileket bediktálni, se rendszert vezérelni, a jobb kamera és gyorsabb proci meg engem nem hoz lázba.

Ability
Arra próbáltam kilyukadni, hogy valójában nincs is probléma, és egy darabig nem is lesz a teljesítményével. Az iPhone 3G hamar elavult, relative hamar használhatatlanul belassult az új iOS verziók alatt. Viszont ugyan ez nem történne meg az iPhone 4-gyel szerintem. Ott már kellõen erõs a hardver ahhoz, hogy sokkal tovább támogatott maradjon, hogy ne lassuljon be csupán az OS-tõl. Ugyan ez a helyzet az újgenerációs iPodoknál is.
basszus ezt nem is tudtam, nem ugyanaz a retinakijelzõ van benne mint az iphone4-ben? jó tudni...

ezt azért meg lehet két felõl is közelíteni. egyrészrõl valóban olcsó iphone, így jogos, hogy nem kapja meg azonnal a frissítést (azért ezt még mindig marketing bakinak hiszem), másfelõl azért egy relatíve nagy tárhellyel rendelkezõ zenelejátszó, amivel ezer millió más dolgot lehet még csinálni. De ízlés kérdése, én pl szeretem, hogy a telefonom és a szórakoztató-zenelejátszó kütyüm nem egy aksin van.

Ability
Azért azt vedd figyelembe, hogy az iPod Touch mindig is egy "olcsóbb iPhone" volt. Ez a termék már nem kimondottan zenére van kitalálva. Egyébként elsõ generációról van szó, ez mindent elárul. A sima 3G is használhatatlan, még az iOS is akad rajta. Nem róhadod fel hiányosságként azt, amire amúgy nem is hagyatkozol. Az új generációknak pedig nincs efféle bajuk, az új játékok is mennek rajta. És mint mondtam, olcsóbb iPhone, nem fogja azonnal megkapni az újdonságokat, mindig is volt egy lépés távolság a két termék tudása között. Gondolok itt arra, hogy az iPod Touch kijelzõje nem olyan jó, mint az iPhone 4-é. Ugyan az is retinak kijelzõ, de rosszabb a betekintési szöge, más panel van benne, a pixelsûrûség is más. Mondhatni egy kicsit rosszabb minden téren.
azert ha van egy termekportfoliod, es az egyiket azzal reklamozod, hogy az eroforrasigenyes jatekokra milyen jo, es erre felhivod a figyelmet, akkor nem mondod nagy elannal utana ra 5 percre, hogy mig ugyan ez kifejezetten jatekra van pozicionalva, nem ez kapta az erosebb processzort. ez azert eros baki. ha eleg lenne az a4 a leendo jatekokra, akkor nem raktak volna bele az a5-t. eltekintve persze attol h vmit azert kellett csinalniuk. de ha mar ott az a5, ki fogjak hasznalni. ahogy a magas felbontast is kihasznaljak, es szorjak ki a regi generaciokat, ugy ez is ki fogja egy ido utan. nekem meg elso generacios ipodom van, en mar vegigjartam milyen az amikor a vmikor erosnek szamito i terméket hasznavehetetlen szemét lesz programok terén...

Ability
És hány olyan játék van az Appstoreban aminek nem elég a mostani kütyü teljesítménye? Infinity Blade 2 lesz az egyedüli sokáig szerintem. Mire jönnek az új, erõsebb hardvert igénylõ játékok, addigra lesz új iPod Touch. Egyébként pedig mindig is megoldották ezt okosan. Infinity Blade 2 is menni fog rajta szerintem, csak legrosszabb esetben pár effekt ki lesz kapcsolva.
egyebkent feltunt hogy az ipodot azzal reklamozzak, hogy ez milyen jo kutyu ha jatszani akarsz, de az iphone kapott erosebb processzort? legalabb ne hivtak volna fel a figyelmet ra...

Ability
Szerintem minden úgy alakult ahogy annak lennie kellett, mindenki azt kapta amit várhatott. A forma bevált, minek cserélnék le? A hardverben már lehagyták a konkurens termékek, ott megkapta a szükséges ráncfelvarrásokat. A softver hiányosságait is pótolták. Szerintem mindenkinek boldognak kellene lennie, nem tudom mit hiányoltok. Ennél többet nem is nagyon tudtak volna csinálni. Ami hiányzott, azt pótolták. Itt egyedül a hype hibás, mindenki valami brutális változásra számított, közben pedig semmi szükség nincs rá, minden igényt kielégítenek. Siri meg azért ott volt brutális dolognak szerintem, azért ez mégiscsak mérföldkõ a MI fejlédésében. Tudat alatt mindenki iPhone 5-re vágyott szerintem, már csak a név is okot adhat a csalódottságra.
Zetorg
jó ez így, úgy is jövõre jár le a hûségem 😊

MerlinW
Nem, mert nem:

[merlinw.org]

shaddam
Megyek is a boltba

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

sajtburger
IOS 5 most mikor jön ki akkor? Amúgy is 3GS a legjobb. 😊

clio1616v
elnéztem sorry

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
észrevettétek, hogy a kamera a másik oldalra került át?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

precision
iOS5 bemutató videót tudna valaki linkelni?

Bazinga!

clio1616v
örülj neki, hogy van aki gyárt neked telefont, nem kötelezõ apple terméket venned, sõt a promo videót sem muszáj megnézni

a negatív hozzáállásoddal meg csak magadnak ártasz

részemrõl nem számítottam, hogy feljavítják a hardvert, örültem volna annak is ha egy új iOS-t mutatnak be

ezzel szemben egy erõsebb CPU-t kapott és lett 64GB-os, a 4-es verziót használom több mint 2 éve 3 4-est használtam eddi, mindegyikkel meg voltam elégedve, így a mostani bejelentést is örömmel köszöntöm 😊

ha valamin csak javítanak az csak jobb lehet elv alapján az elsõ adódó lehetõségkor lecserélem

az elvárásaim szerint alakulnak az események <#smile>

5c0rp330n
most neztem meg a bemutato videojat a telefonnak.. a szokasos stilusuk azert megvolt benne ahogy tokeletesnek allitjak be meg istenkent beszelnek magukrol meg arrol amit eddig csinaltak - es mindezt ugy, hogy kozben te meg tapsolj is hozza. de ha az ember belegondol, hogy mit is latott, hat, finoman szolva is kinos. elvileg ugyebar a telefon bemutato akar lenni, a bemutatonak megis max a 10%-a szolt errol (erosebb vas es kamera emlitese), a tobbi 90% az ios 5 (jellemzoen androidrol koppintott) funkcioinak bemutatasarol szolt (persze megint ugy mintha ok szartak volna a spanyol viaszt), amiknek magahoz a telefonhoz nincs is semmi koze.