iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bocsi, nem tudtam kihagyni :/ 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
-Android 4.0 features include goodies for phone users
Android 4.0 phone users will get an expanded multitasking tool and a system manager that ensures you don't run out of memory.
😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
persze biztos ütõs hardvere lesz, de mint tudjuk az még semmi... itt most az androidon mulik majd sok minden, mennyire lesz fasza.
Már csak ezt a fos Android platformot kéne gatyába rázni, meg a programokat minõségire megcsinálni és részemrõl viszlát Apple.
Persze erre jelenleg nagyon kevés esélyt látok, addigra meg lesz valóban új telefon, várhatóan a nekem is megfelelõ paraméterekkel.
Persze, hogy sikeres volt a 3GS, raktárra nem tudtak gyártani, akkora volt az iPhone õrület és a kereslet. Mellesleg valódi, brutális sebességet hozott a tetûlassúra lerohadó 3G után. Ezt a 4GS nem tudja megismételni, ugyanis a mostani is rohadtul gyors.
A részvényekkel meg ne jöjjön nekem senki, szánalmas tömegpszichózisra alapul az egész nyomorult részvénypiac.
Mirõl szolnak a termékfrissitések? jobb ez, meg jobb az a hardverben. Te amugy mit vártál? Tételesen, gondolom baszott nagy kijelzõt, hát én mondjuk azt pont nem szeretnék, mert nem akarok samu féle fél téglát a kezembe.
Vagy hogy másik példát hozzak fel: az iPad bemutatása után is "mindenki" csalódott volt, estek is a részvények, aztán meg lehet nézni hol tart ma a cég... az iPAdekbõl már több pénzük jön be mint iPodokból.
Tehát új iphone = jobb kamera+gyorsabb proci?
Ezt vártad? Ezt várta a "világ"? Ezt várta a százmillió pletyka, render, stb után? NEM.
Ez egy KURVANAGY csalódás mindenkinek. Hogy utólag ki, mit magyaráz bele, meg mivel nyugtatja magát, totálisan lényegtelen.
A cég meg hozta amit várni lehetett, de majd pár honap és a piac megmutatja merre..
Egyébként szerinted kik a befektetõk? Obama meg a Forbes 500 személyesen?
LOL!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Szerintem:
Find My Friends és Siri, amik ütõsek lettek és úgymond nem "elõre elvárt" dolgok.
(Hardveresen az i4S olyan lesz, mint amilyennek tudtuk mindig is.)
Szerintem a marketing volt a rossz. Minimális külsõ dizájnváltással ÉS iPhone 5-nek elnevezve a készüléket sokkal nagyobb durranás lett volna és a fanatikusok is megkapták volna azt, amire vágytak 😊
Kicsit ütõsebb akksinak mondjuk örültem volna, a dizájn mondjuk nekem bejön, de ez szubjektív.
És nagyon úgy látszik, hogy az Apple beállt arra a menetrendre, hogy egy készülékházat 2 évig használjon. 2 évig futott a 3G háza, és most 2 évig fut a 4-esé is. Bármint mutatnak be jövõre, az nagyon nagy valószínûséggel maradni fog még 2013-ban is és kap egy ráncfelvarrást (5S? 😊.
Szóval aki most 3GS-rõl vált 4S-re, az majd tud váltani az 5S-re (vagy bárhogy hívják majd a következõ generációs telefon 1 év utáni frissítését 😊
A tegnapi csalódottságomra aludtam egyet, és nem mondhatom azt, hogy másképp látom ma a helyzetet. Decemberre terveztem a 3GS váltását, de úgy gondolom, hogy még ráhúzok egy évet, mert bízom benne, hogy jövõre valóban megjelenik az 5-ös széria. Lehet, hogy sokan másképp látják, de én borzasztóan unom már a jelenlegi designt, beleértve a készülék külsejét, és a GUI-t is (az igazi "erõt" az iOS5-ben látom, nem a bemutatott készülékben).
Písz
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
a negatív hozzáállásoddal meg csak magadnak ártasz
részemrõl nem számítottam, hogy feljavítják a hardvert, örültem volna annak is ha egy új iOS-t mutatnak be
ezzel szemben egy erõsebb CPU-t kapott és lett 64GB-os, a 4-es verziót használom több mint 2 éve 3 4-est használtam eddi, mindegyikkel meg voltam elégedve, így a mostani bejelentést is örömmel köszöntöm 😊
ha valamin csak javítanak az csak jobb lehet elv alapján az elsõ adódó lehetõségkor lecserélem
az elvárásaim szerint alakulnak az események <#smile>#smile>