iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
hülyéskedek nagyon szexi a fehér <#gonosz1><#eljen>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Mi az hogy utólag?

#23769 <#nezze>

rooney8
akkor fail 😄
nem tudtam 😞

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Fail, a 4S-en nincs S betû, ugyanúgy éz ki mint a 4-es 😛

FUUUUU-- 😄DDD

pyrohun
😊)))))) van benne valami 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Jim Morrison
true, true...<#banplz>

ja azt kifelejtettem, hogy az is tetszik az ios 5ben, hogy több helyen lehet majd használni az airplayt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
😄😄😄D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Prody
Miért van az, hogy megnyomok egy billentyût és a kettõvel arrébb lévõ retkes betû nyomódik be?????????
PÉLDA: nyom "I", "U"-t kapok
Néha csinálja, napi 3x pár percig, utána visszaáll, de megöl az ideg, hogy néha nem tudom leírni azt, amit akarok...

Tikal
😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

clio1616v
a páromnak vettünk fehéret cuki nagyon ^^ nekem fekete van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Egyebkent enis igy gondolom koszonom, hallottam meg olyat hogy hamarabb romlik el a home button.. Van ennek valami alapja?

Olyan szrmpontbol nincs problemam 😊

Tikal
😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
pont ezt akartam irni, meg jo hogy nyomtam f5 ot 😄DDD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pyrohun
"Minden csak attol fugg mennyire érzed magad férfinak.."

Hát ez eléggé kétértelmû 😄DDD

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
egy fehér audi a4 avant-ot nem fogadnál el? 😊 Minden csak attol fugg mennyire érzed magad férfinak...szerintem simán jo a fehér iphone.

Szerintetek a feher iPhone 4 (S) ferfikent mennyire stimmel? Lattam az uj ad-ben is hogy Siri-vel mindenki feher szinuvel kommunikal.. Nekem mar tul kommersz a fekete 😊

DanielT
Minek konvertálni? Tegyél fel egy lejátszót, ami mindent visz. Oplayer, Goodplayer, Avplayer, stb.
clio1616v
Xilisoft AVI to MOV Converter 6

AntiHero
Hali

Olyankor mi van ha a telefont nem ismeri fel a gép? Nem is tölt usbrõl sem. Másik telefonom felismeri a gép, meg tölti is, itunesba is látszik.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ombika
Ti mivel szoktatok i4-re videot konvertalni?

clio1616v
bmw-d van mi?

vagy még rosszabb alsóbb kategóriás audid <#gonosz1>

DanielT
"én azokat nézem le akik ugyanannyi pénzért inkább német bmw-t vagy mercit vesznek, mert hülyék hozzá vagy fanatikusok"

Én azokra nézek furcsán, akik logócserés Toyotát vesznek prémium áron 😛P
DanielT
"Rólad árult el sok mindent."

Remélem azt, hogy a tények számomra a legfontosabbak.
clio1616v
így van, önszántából senki nem vesz szart... aki látott már és használt iphone-t az azt veszi

amióta vezettem Lexus IS250, amíg nem lesz pénzem rá addir rosszabb autót veszek és eszem ágában sincs szidni aki Lexust használ

én azokat nézem le akik ugyanannyi pénzért inkább német bmw-t vagy mercit vesznek, mert hülyék hozzá vagy fanatikusok

itt is ez van veszi a droidból a fullosat, mert az iphone pfej... szánalmas

Jim Morrison
Most megint kezdhetnénk a vitát de fölösleges.

Rólad árult el sok mindent.

#23983:oké megnézem 😄

Jim Morrison
Itt Gyõrben ha körülnézek 5iphoneos közül 4 ilyen divatmajom és azzal villog. Igen, valóban egyszerû használni (mondhatnám hogy buta amcsiknal készült de nem mondom<#idiota>), csak sajnos itt nem jár a nyugdíj mellé iphone. Nem is vitatom, egyszerû de nagyszerû.

DanielT
"Nem mindig a drágább mobil/autó/serpenyõ a jobb."

Persze, hogy nem. De jelen esetben igen 😄

És mit árult el a komment, a tényeken kívül? Semmit.
DanielT
Így van, tapitelefon, az egyik a létezõ legdrágább, a másik 80 féle meg felébe, vagy alig többe kerül, nyilvánvaló, hogy melyiket veszi, aki azt se tudja mik ezek.

Jim Morrison
Nem sértõdtem meg, de ez a komment mindent elárult. Én is megtehettem volna, hogy veszek androidod, androidos maradtam. Apukám is megtehette volna, hogy iphonet vesz, de nem azt vett. Akkor mi sem tartozunk a többségbe, jó tudni. Nem mindig a drágább mobil/autó/serpenyõ a jobb.

Bercy
Szerintem a többség azt se tudja mi az az Android vagy az iOS.
Tapitelefon, mert az szép és jó és lehet vele facebookloni!
Ami szerintem nem is baj, hisz ezek csak használati tárgyak, nem pedig vallási ereklyék.
Tikal
LOL.. elég szar társaságban mozogsz ha az iphone puncimágnesként funkcionál..

felszállok a metrora, vagy a vonatra, 10bõl 4 embernél iphone van, és nem kölyköknél, hanem minden korosztálynál, a jelenlegi fõbérlõm egy 70 éves nõ, és most vett egy iPhone-t, mert tetszik neki, mert könnyû használni.. ja igen, koppenhága 😊

Bercy
Ezek szerint nem láttad a Borat címû filmet. Ajánlom nézd meg! 😊)))
DanielT
Lehet sértõdni, de tény és csak válaszoltam arra, amit te írtál. Nem azért vesz a többség Androidot, mert azt tartja a jobbnak.
Jim Morrison
speciel én úgy tudtam bmw re szokták mondani, de köszi, akkor most már ezekre is mondom<#idiota>

Jim Morrison
ja mi ilyen lúzerek vagyunk vagyunk, szüleink nem gazdagok/nem keressük egy csomó pénzt és feleannyiért veszünk telefont(ami esetenként még jobb is). Ti olyan menõk vagytok, lehet hogy a májadat adtad el hogy legyen iphoneod, de VAN és ez a LÉNYEG. Mi alja nép sajnos ilyet nem tehetünk. Én kérek elnézést.

Bercy
LoL az a Hummer, vagy a Corvette, nem? 😊))))))
(u.i.: én még soha nem csajoztam a telefonommal, sajnálom aki azzal próbál)
DanielT
Az Androidosok többsége meg azért használja amit vett, mert nem volt pénze iPhone-ra.
Jim Morrison
PunciMágnes

Bercy
pm funkció alatt mit értesz?
Jim Morrison
szerintem is fejezzük be, mindegyiknek vannak hiányosságai, mindegyik másban erõs, gyenge, kész.
//utolsó szó jogán:tapasztalataim szerint az iphoneosok többsége (Nem mindenki !) csak azért használja mer iphone, azt gondolják (nem tudom igaz e), hogy ennek van egy fajta pm funkciója, és akkor ezkellezkellezkell (ma is volt buszon ilyen srác no comment)(ja, és valszeg megvan ennek az androidos megfelelõje, de én olyannal még nem találkoztam).

Bercy
Nemtudom, egyszerûen én ezt nem tudom megérteni miért jó. Számomra nagyon gyerekes dolog.
Olyan mintha belekötnék másba, mert nem olyan zenét szeret ami pl nekem tetszik.
GregSB
Azért fikázzák, mert nem értik miért ilyen sikeres, amikor az õ mércéjük szerint nem jó telefon. Csak azt nem képesek megérteni, hogy ami az õ szubjektív értékrendszerüknek nem jó, az másnak nagyon is csábító lehet. Ilyenkor jön elõ, hogy akinek ez jó, az csak egy birka lehet.

És akkor még az Apple fanok a beképzeltek, miközben õk az atyaúristenek, akik tudják hogy mindenkinek mi a jó, és akinek az iPhone jó ennyi pénzért az csak egy buta birka lehet. LOL

Bercy
Nagyon jól tudjuk szerintem, hogy van live wallpaper az androidba, csak tudod próbáltam ironikus lenni...látom nem jött át neked.

Tudod én azt nem értem, hogy egyes embereknek miért jó az, hogy a másik által használt márkát fikázzák. Egyszerûen nem értem ebbe mi a jó?
Mintha mi felhasználók lennénk maguk a fejlesztõk és konkurálnánk, úgy viselkedtek.

Az android/samsung bárki fizet érte, hogy embereket csábíts át az iOS-tõl az androidra? nemhiszem! Sõt szerintem te még véletlenül se akarnád az embereket átcsábítani, mert akkor nem lenne kit fikázni...ez valami aberáció? Vagy miért jó ez?
Tikal
bocs, de én nem akarok expanding multitasking tool-t, ugyanis nem akarok ezzel szarakodni még a telefonon is 😊

és nem, kösz de mozgó csili vili hátteret sem akarok, biztos vannak olyan iphone userek akiknek ez hiányzik, de nekem nem, sõt, hányinger..

Az íves forma viszont tetszik, a 4.6os kijelzõ viszont nem, ezt pletykálják hogy ilyen óriás lesz, de nekem valahogy nem kell egy tablet a zsebembe.

5c0rp330n
pontosan az tortenik amit irtal: "Android 4.0 phone users will get an expanded multitasking tool" ezt hasznaljak.
a mozgo hatteret meg live wallpapernek hivjak es ket kerek eve benne van az androidban, nehany ev mulva talan ti is kaptok hasonlot, de ahhoz meg kell vennetek az iphone 7-et 😄

Tikal
az valami Tron desktop lehetett 😊

Bercy
Szerintem a háttérben cikázó fénycsíkoktól, mert olyat tényleg kurvára nem tud az iOS 😊))))))))))