iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nem tudtam 😞
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ja azt kifelejtettem, hogy az is tetszik az ios 5ben, hogy több helyen lehet majd használni az airplayt.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
PÉLDA: nyom "I", "U"-t kapok
Néha csinálja, napi 3x pár percig, utána visszaáll, de megöl az ideg, hogy néha nem tudom leírni azt, amit akarok...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hát ez eléggé kétértelmû 😄DDD
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Olyankor mi van ha a telefont nem ismeri fel a gép? Nem is tölt usbrõl sem. Másik telefonom felismeri a gép, meg tölti is, itunesba is látszik.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
vagy még rosszabb alsóbb kategóriás audid <#gonosz1>#gonosz1>
Én azokra nézek furcsán, akik logócserés Toyotát vesznek prémium áron 😛P
amióta vezettem Lexus IS250, amíg nem lesz pénzem rá addir rosszabb autót veszek és eszem ágában sincs szidni aki Lexust használ
én azokat nézem le akik ugyanannyi pénzért inkább német bmw-t vagy mercit vesznek, mert hülyék hozzá vagy fanatikusok
itt is ez van veszi a droidból a fullosat, mert az iphone pfej... szánalmas
Rólad árult el sok mindent.
#23983:oké megnézem 😄
Persze, hogy nem. De jelen esetben igen 😄
És mit árult el a komment, a tényeken kívül? Semmit.
Tapitelefon, mert az szép és jó és lehet vele facebookloni!
Ami szerintem nem is baj, hisz ezek csak használati tárgyak, nem pedig vallási ereklyék.
felszállok a metrora, vagy a vonatra, 10bõl 4 embernél iphone van, és nem kölyköknél, hanem minden korosztálynál, a jelenlegi fõbérlõm egy 70 éves nõ, és most vett egy iPhone-t, mert tetszik neki, mert könnyû használni.. ja igen, koppenhága 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(u.i.: én még soha nem csajoztam a telefonommal, sajnálom aki azzal próbál)
//utolsó szó jogán:tapasztalataim szerint az iphoneosok többsége (Nem mindenki !) csak azért használja mer iphone, azt gondolják (nem tudom igaz e), hogy ennek van egy fajta pm funkciója, és akkor ezkellezkellezkell (ma is volt buszon ilyen srác no comment)(ja, és valszeg megvan ennek az androidos megfelelõje, de én olyannal még nem találkoztam).
Olyan mintha belekötnék másba, mert nem olyan zenét szeret ami pl nekem tetszik.
És akkor még az Apple fanok a beképzeltek, miközben õk az atyaúristenek, akik tudják hogy mindenkinek mi a jó, és akinek az iPhone jó ennyi pénzért az csak egy buta birka lehet. LOL
Tudod én azt nem értem, hogy egyes embereknek miért jó az, hogy a másik által használt márkát fikázzák. Egyszerûen nem értem ebbe mi a jó?
Mintha mi felhasználók lennénk maguk a fejlesztõk és konkurálnánk, úgy viselkedtek.
Az android/samsung bárki fizet érte, hogy embereket csábíts át az iOS-tõl az androidra? nemhiszem! Sõt szerintem te még véletlenül se akarnád az embereket átcsábítani, mert akkor nem lenne kit fikázni...ez valami aberáció? Vagy miért jó ez?
és nem, kösz de mozgó csili vili hátteret sem akarok, biztos vannak olyan iphone userek akiknek ez hiányzik, de nekem nem, sõt, hányinger..
Az íves forma viszont tetszik, a 4.6os kijelzõ viszont nem, ezt pletykálják hogy ilyen óriás lesz, de nekem valahogy nem kell egy tablet a zsebembe.
a mozgo hatteret meg live wallpapernek hivjak es ket kerek eve benne van az androidban, nehany ev mulva talan ti is kaptok hasonlot, de ahhoz meg kell vennetek az iphone 7-et 😄