iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n

Csabesz100
Nagy király vagy! Köszi, visszajött minden kontaktom!

PS3 ID: Csabesz82

LoDMaSt
itunesban jobbklikk a telóra, és restoreolod egy korábbi backupból.

@ Hellomarci

Csabesz100
Olyan gondom lenne, hogy eddig 4.3.3 volt a telefonon, lefrissítettem 4.3.5-re. Mikor újraindult a telefon kérdezett egy dolgot, hogy új telefon vagy nem. Én rámentem, hogy új és eltûnt az összes telefonszámom, meg minden!

Nem lehet valahogy megcsinálni, hogy legalább a kontaktok meglegyenek?

Ha valaki tud, segítsen, mert fontosak lennének a számok!

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: Csabesz82

Több Steve Jobs emlkékkép kering a neten, itt van a legszebbnek (tartott) 10, a magyar grafitivel karöltve:

http://shtrend.hu/index.php/Minden-kep/a-legszebb-steve-jobs-emlekkepek.html

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Hm...
Nem küldtem nagy csatolmánnyal mailt, és már két napja nem mûködik.
Hozzáadtam egy másik gmail és egy yahoo accot is próbaképp, ezek is leragadnak a "kapcsolódásnál..."-nál.
Safariból megy a gmail, ott nincs gond.
Van esetleg más ötleted?
Köszi
pyrohun
Lehet, hogy próbáltál küldeni egy túl nagy méretû csatolmánnyal egy email-t, ami nem ment el, de folyamatosan újra próbálkozik egy ideig, majd utána tiltja az accountot 24 órán keresztül, mert tévesen SPAM-nek érzékeli. Ha ez volt, akkor a levelet törölni a kimenõbõl (ha nem a telefonon, hanem géprõl próbáltad akkor onnan) és várni 24 órát, automatikusan vissza fog állni. De meg kellene nézni egy normál email kliensben (pl. apple mail, vagy windows mail), hogy milyen hibaüzenetet kapsz.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Sziasztok!

Elõfordult már valakinél ez a probléma: egyik napról a másikra, mindenféle elnyomkodás nélkül, nem frissül az emailem(gmail)a telefonon. Letöröltem az accot, majd újratettem, de ugyanúgy nem kapcsolódik.
Tud nekem segíteni valaki, mit csináljak?
köszönöm.
sztoncsi
Nyugodjék Békében!<#rinya>

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

ThugEdge
jól van nem akartam cirkuszt

és sajnálom...

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Yoda001
pont linkeltem volna én is, jó lett, írtam is neki egy emailt (készítõnek...) 😊

http://9gag.com/gag/5135249

GregSB
Úgy látom munkásember sem vagy 😄

0 idõm volt ma ezzel foglalkozni, egész nap fel-alá rohangáltam a munkahelyemen. iPhoneról meg nem kezdtem el bannert cserélni...

Filatorigát (Szifon.com)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

DanielT
Mindenki magában tiszteletet ad neki.
sztem jó ötlet lenne helyet szorítani a portréjának, ennyi

MerlinW
Hidd el, mindenki sajnálja, de ezért nem vesszük le a bannert, nem rakunk ki fekete zászlót az ablakainkba. Sajnáljuk, ilyen az élet, ennyi. Nem rokonunk volt. És mielõtt válaszolsz, pont egy hete hunyt el az édesapám, szóval nekem nem kell magyaráznod mit jelent és ki mit érdemel. Téma lezárva.

[merlinw.org]

ThugEdge
szimpla tisztelet adás, mert a termék mögött egy ember áll vagy több, de Õ mindenképpen
de Ti tudjátok...

MerlinW
Ja, aha...😊

[merlinw.org]

clio1616v
arra gondol, hogy gyászoljunk

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem kell a dráma

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MerlinW
Miért, mi baj a banner-el?

[merlinw.org]

ThugEdge
nem vagyok szifonos, de az a minimum szerintem, hogy lecserélitek a bannereteket vagy mit itt felül...
bocs
és nyugodjék békében, sokat köszönhet neki a modern kommunikáció világa

clio1616v
pont errõl írtam múltkor a szavazó topikba, hogy az élet célja a halál...
lehülyéztek, de jó hogy más is így gondolja

minden életnek a halál a célja

Ezt is Õ mondta, nagy koponya volt:
„a halál a közös úticél, ami elõl nincs menekvés. De ez nem baj, mert valószínûleg a halál az élet legnagyszerûbb találmánya. A tudat, hogy egyszer meghalok, segített meghozni az összes fontos döntést az életemben. Mert minden elvárás, büszkeség, félelem vagy hiba lényegtelenné válik a halál közelségében, és csak az marad hátra, ami igazán fontos. A halál az igazi segítség abban, hogy ne gondoljuk azt, vesztenivalónk van. Már most is meztelenek vagyunk. Éppen ezért nincs okunk arra, hogy a szívünkön kívül másra hallgassunk."

Bercy
A magyar oldalon is már. És az új ára is fent van.
clio1616v
azt néztétek, hogy az apple.com-on 8GB-os iPhone 4-ek vannak?

bakkerman
R.I.P Steve Jobs

Nagy koponya volt,de sajnos a rák nem válogat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nyugodjon békében!

www.smart-bus.hu

Yoda001
R.I.P Steve Jobs †

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Egy nagyon megható képet beteszek, amit az Appleblogról nyúltam:

"Steve Jobs utolsó keynote-ja után feleségével"

Jim Morrison
RIP. Sajnálom, sok mindent letett az asztalra.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Jaja, szintén iPhoneon értesültem a hírrõl. Ahogy Barack Obama mondja:

"And there may be no greater tribute to Steve’s success than the fact that much of the world learned of his passing on a device he invented."

robotnyk
azt hittem elég makacs ahhoz, hogy nyerjen mégegyszer, de tévedtem.
Rage47
<#eljen>
oneal1
R.I.P

!Forza Ferrari!

<#eljen>

DanielT
Van abban is valami különleges és persze nagyon szomorú, hogy a halálhírét az iPhone hozta el hozzám reggel.

Járt volna neki még legalább 20 év.
precision
R.I.P Steve Jobs!

Reménykedjünk, hogy nélküle is halad a cég azon az úton ahol voltak. Nehéz lesz most már trendalakító újításokat létrehozni a látnokuk nélkül!

Bazinga!

:/

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dynamic
Már megint az a kurva rák😞(
Nyugodjék békében.
GregSB
Sg-re majd jövõhéten kikerül 😊

Ombika
Jah es minden magyar oldal levan maradva a hirrel!!

tviktor91

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

pyrohun
😊))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

clio1616v
tényleg mi lesz azzal a sok tokkal, amit a kínaiak legyártottak a titokzatos 5-ösre? <#gonosz1>

Gerygrey
Ez a kínai verzió? 😊
Gerygrey
Erre már van megoldás 😊

Yoda001
lenne két gyors kérdésem (adott egy dominó csomagos iphone, meg a hozzá kapott garancia jegy):
garanciánál elég-e ez a papír (jótálláson szereplõ szöveg szerint igen, de emiatt mások problémáznak, és szerintük csak számlával)?
függetlenítéshez elég-e ez a papír + a 20 ezer forint, vagy ott is kell számla?