iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha kaõ új ime számot akkor biztosan

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

JaSoN HuNTeR
Ha egy iphone-t letiltanak azt meglehet csinálni hogy mûködjön?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

clio1616v
Appsync 5.0 a barátod

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Miért nem enged apptrackr-rõl letöltött programokat felrakni a telóra? Jailbreakelt iOS 5-re. Behúzom az apps-hoz, a telefon meg kíírja, hogy pl A "GoodReader" telepítése sikertelen volt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Sziasztok! Amikor frissíteni akarok ios 5 re akkor elkezdi letölteni és a végén kidobja hogy hiba lépett fel a letöltéskor. A hálózati kapcsolat idõkorlátja lejárt. Már próbáltam többször is de mindig ezt dobja ki. valaki tudna segíteni?

MerlinW
Yoda001
köszi, szóval megéri 😊
pont az tetszik az iPhone 4-nél, hogy a hozzá tartozó tokoknak mindnek van pereme, így nem kijelzõre esik... na mindegy, nem hiszem hogy ki fog szakadni a kijelzõ, bármilyen tokban is van<#vigyor>

http://9gag.com/gag/5135249

Vagy 1 éve használom, szerintem jóféle.

Bár egyszer félig kiesett a kijelzõ a telómból miatta 😄
3gs-nél van egy pár miliméteres pereme elõrõl, telibe arra ejtettem mire az üveg kipattant a helyérõl <#idiota>

&#63743;

Yoda001
valakinek tapasztalata SwitchEasy Capsule Rebel tokkal?

http://9gag.com/gag/5135249

clio1616v
nekem synceli

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Ha 4-est akarsz venni, azt még gyorsan tedd meg 28-a elõtt. Utána már csak 8GB-osat fogsz kapni újonnan.

Én folyamatosan szenvedek a 16GB-ossal is, vagy alkalmazást, vagy zenét kell törölnöm mindig ha valami újat rá akarok tenni. Következõ szifonom tuti legalább 32GB-os lesz, ha nem 64-es.

közben már meglett, thx

egyértelmû hogy jobb az új, el kell dönteni mire használjuk a telót, én azért vettem a sima 4et mert én a telós videózást/fényképezést minimális szinten ûzöm, erre rendes kompakt gépet használok

GregSB
A lényeg, hogy nyomj rá a Sync gombra. Létre fog hozni egy "Voice memos" playlistet a bal alsó sarokban, azokban lesznek a voice memok. Ha látni akarod hova rakta õket, akkor jobbklikk rajtuk és Get info, ott ki fogja írni hol tárolódik a file.

ProGabe
az egyik blogon (biztos mindneki ismeri, webcserkészet 2.0) nagyon jól meg van fogalmazva az, amin mostanában gondolkozom: "az iPhone 4S azoknak releváns lehetõség, akik elsõ generációs okostelefonnal élnek együtt jelenleg."

tehát én jelenleg azon filózom, hogy a 3G-met 4-re, vagy 4S-re cseréljem le!? de az ilyen videók egyre egyértelmûbbé teszik a döntést

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

mivel nálam offon van a sync ezért alapból nem menti le

valamiért én utálom ezt a sok automatizált dolgot, én magam szeretném eldönteni mi menjen a gépre és mi ne, winfosban is minden auto cucc ki van kapcsolva a defragtól a updateig

GregSB
Ott csak akkor kell pipálgatni, ha rá akarsz másolni a készülékre voice memot. Alapból lementi a telefonról, a "Voice memos" playlistbe.

rooney8
nem, még nincs 😄
amúgy semmi extra, redsn0w-ot letöltöd és mindent leír, de szifon is tele van jb segítséggel, ott keresgélj

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

DanielT
Én is egybõl a MUSIC alatt keresném a DIKTAFON FELJEGYZÉSEIM! 😄DD
remélem ez segít:
http://szifon.com/2011/10/12/hogyan-frissitsek-ios5-re-mire-figyeljek-oda/
Fogalmam nincs hogy kell a többit, sosem jailbreakeltem még 😄 És már van untethered elvileg, de lehet én tudom rosszul.

GregSB
rooney8
úgy mint az összes többit (redsn0w), de egyelõre még csak tethered van

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Valaki dobna egy linket hogy kell iOS 5-öt jailbreakelni? Vissza keresetm itt három oldalt de nem találtam, meg szifonon sem.

http://szifon.com/2011/10/16/miert-nincs-3g-s-kapcsolo-az-iphone-4s-ben/
minden egyértelmû 😄

/beveheti az összes szektás a farkam

DanielT
Csak gyorsan ránéztem, emailben el tudod küldeni magadnak, de biztos van profi* iTuneos megoldás is.

*totális elmebeteg, idióta rémálom
diktafonos cuccokat hogy tudom leszedni a telóról, eddig ez se volt gond egyik telónál sem, itunesba nem synceli, könyvtárakban nem lehet matatni

nah reset megoldotta a problémát, thx DT

apple terméket ügyebár csak használni kell minden egyértelmû, tudom én vagyok a paraszt, láma de ennyit egyik telómnál se troubleshootoltam mint most egy hét alatt

DanielT
Próbálgasd az USB ki be dugást a pécével, majdcsak életre leheli valami.

Tényleg sok pozitív tapasztalat errõl a jelenségrõl és a megoldásáról.
sajna nem segített, 1 hetes teló, prémium minõség, made in china, ha az adataimat nem szedik le a telóról kettérúgom õket az is biztos

clio1616v
nincs rajta 3D nézet pl, de csomó egyéb fícsör is inaktív rajta

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DanielT
Dugd össze a pécével USB-n és nyomj rajta egy rebootot. Mármint a pécén. Ez fórumon sokaknak segített, ugyanezzel a problémával.
lemerült a iphoneom, fél órája töltõn van, nincs semmi jelzés hogy töltené, bekapcsolásra nem reagál, kuka?

GregSB
Tudom, van mobilnetem. Nem butított egyébként, csak magyarország van rajta, ami nekem most bõven elég.

clio1616v
a free t-onlineos az egyébként butított navigon és kell hozzá mobilnet, azzal aktiválja be

GregSB
Ezt én is így gondolom...

Most töröltem az összes zenémet, lett 9GB üres helyem, így már elkezdte az installt. Kiváncsi vagyok mennyi helyet fog foglalni 😄

clio1616v
én JB-t felraktam mert kellett a navigon full eu törött, fel is raktam ment is 1.82GB lett...

de mivel tethered még ezért inkább vissza restoreoltam és megvettem az igo magyar primot + 3D-t 20-on valahány euróért

várni nem várok az untetheredre, azt a 5-6 appot meg nem gond megvenni

GregSB
Én pont most szopok a navigációval. Le akarom szedni az ingyenes Navigont... 1,6 GB. Volt 2,6 GB üres helyem, beszólt hogy nincs elég hely, töröljek. Kiírottam minden felesleges dolgot a telefonról, lett 3,7GB üres hely. Próbálom újra, és megint beszól hogy kevés a hely. WTF? 1,6 GB-os profinak miért kell ennyi üres hely a telepítéséhez???

DanielT
Kb hasonlóan vicces igény, mint amikor jött az ötletelés az új olcsó iPhoneról, ami 50 ezerbe fog kerülni 😄
DanielT
Haha, de kis naív vagy 😄DDD Persze, sõt, kupont adnak az iPhone5-höz. 😄

rooney8
nagyon helyes 😄

clio1616v
megtörtént

inkább megvettem a navigációt, nem nyüglõdök a JB-vel

így a Telenor HU logó is visszaállt Telenor@-ról 😄

rooney8
én úgy tudom, hogy csak restore-al

GregSB
Nagyon zsír: icloud.com-on ha változtatok an address bookomon, azonnal történnek a változások a telefonomon is!

Viszont továbbra is érthetetlen, hogy a telefonról miért nem lehet contact groupokat létrehozni... na mind1, legalább ezt engedi icloudról.

clio1616v
hogyan tudom a JB-t inaktiválni? egyáltalán tudom-e anélkül, hogy újra kellene tenni a softwaret

Snexi
nálam nincs semmi ilyesmi

clio1616v
ilyen nincs, viszont a készenléti idõ durván megnõtt, pedig a GPS icon folyamatosan kint van

Nálam épp fordítva: nyitnám a készüléket de semmire nem reagál a képernyõn, majd ismételt zárást követõen már igen. :/

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?