iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Ez bizony pech 😞((

Hogy érted, hogy jött az email? Te kezdeményezted a törlést nem? Pozíciót nem kérdezted le?

Tegnap kizsebelt két barnabõrû úriember a Blahán.😞 9:12kor jött az e-mail, hogy mindent letörölt a Find My iPhone a telóról. Viszlát iPhone..😞😞
Zan
Az a probléma már nem áll fent...lehet,hogy úgy is megoldódott volna a gond,de mint már ahogy az elõbb leírtam,megoldottam,de azért a tippedet köszönöm!!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

robotnyk
akkor jó 😊
Zan
Probléma megoldva...! Letöltöttem az 1.0.43.0-as verziószámú QuartzCore.dll filet és felülírtam az elõzõt...láss csodát,mûködik. Az igazat megvallva,nem hittem volna,hogy meg fogja oldani a problémámat...de mégis!😊

Ha valaki másnak is van ilyen problémája itt a link hozzá!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

robotnyk
a syncserveres gond elvileg megoldható azzal, ha megkeresed a következõ könyvtárat (elvileg kellhet hogy láthatóva tedd a rejtett könyvtárakat): \users\user neved\app data\roaming\apple computer, és itt a syncservices könyvtárat nevezd át valami másra, pl syncservices_old

egy próbát megérhet, lehet még mindig emiatt van vele bajod.
Zan
Sziasztok!

A legújabb Itunes nálam crash-el,amikor belépnék a Store-ba...!A hibajelentésnél valami Quartzcore.dll modulra hivatkozik..! Másnál is van ilyen,vagy ez csak egyedi probléma?

Baromira örültem a frissítésnek,mert eddig az elõzõ verziónál,amikor a telót rádugtan a gépre 3X kiírta egymás után azt az Itunes, hogy a SyncServer mûködése leállt és amikor azokat kinyomtam,akkor már mûködött rendesen (nem zárta be a progit...érdekes módon..)! Na ez a probléma most már megszûnt,helyette nem tudok géprõl bejelentkezni az Itunes Storeba...remek!

dzsegameló
Ok.
No comment...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

DanielT
En ertem. Csak fogadd el, hogy szamomra csak es kizarolag a pontos meresek jelentenek valamit, nem az egyeni velemenyek, egy iyen temaban.

Szerinted ez egy atlag osszehasonlitasa, szerintem meg egy nagy nulla, egy nem letezo adat, egy ertektelen informacio.
Bercy
Azt hiszem nem is fogod érteni 😊
DanielT
Ja. Csak egy dolog hibádzik jelenleg a képletbõl: bármilyen mérés.

Nekem meg sokkal kevesebb ideig bírja az update óta. Úgy érzem.

Márpedig ez lehetetlen, hisz másnak meg jobban bírja az update óta. Nem értem.
Bercy
És az világos, hogy a telefon használata nem egy egzakt dolog, amit "milliméter pontosan" meg lehet mérni?
Általában ha egy mérés körülményeit nem lehet pontosan reprodukálni akkor azt szokták csinálni, hogy sokszor elvégzik az adott mérést, és átlagot számolnak, így az eredmény a mérések számának arányában közelíteni fog a valós értékhez.
DanielT
Igen. Pontosan mért eredményekbõl érdemes vonni, nem "há' kábé annyit neteztem mint tennap'!" kategóriájú, mindenféle egzagt adatot nélkülözõ kijelentésekbõl.

Bercy
Te hallottad már azt a szót, hogy "átlag"???
DanielT
Nem.

Valami vagy pontosan van mérve, ugyanúgy, milliméterre, vagy sehogy.
dzsegameló
Érdekes amit mondasz... Sztem meg van értelme, mert megvannak az ember szokásai (mennyit netezik, játszik stb...) és ezekbõl hosszú idõ elteltével kijön egy kb állandó érték amit átlagnak hívnak. Ez pedig egy viszonylag állandó érték. Mindig lesz kiugró érték is de kb ua. az érték lesz.
Egyébként meg teljesen lehetetlen pontosan ua. csinálni így (szerinted) nem is lehetne összehasonlítani õket!
Egyébként pont olyan mint az autóban a fogyasztás! Az is egy kb állandó érték...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Téényleg? 😄

Eddig is volt szórása, egy átlagos munkanapon 5-6 órát bírt ki felhasználástól függõen. Most ez felment 6-7 órára (nagyjából azonos használat mellett).

DanielT
Amíg nem PONTOSAN ugyanazt csinálod a telefonnal, ugyanannyi ideig, mikronra azonos wifi+3g térerõvel, addig ezek az "érzésre" alapozott dolgok nem sokat jelentenek.

Kb olyan mint az autó fogyasztása.
Tikal
Apple boltokban vagy az apple online storeban, keress ra a neten, sok ceg keezit armband-et ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Yoda001
2x home gomb lock screenen = kis kamera ikon. ennek így kell lennie<#hamm>

http://9gag.com/gag/5135249

clio1616v
ilyesmit nálam nem csinál, olyan volt már viszont 2szer, hogy a home gombra a fotóikonos lock screen jött elõ

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Nálam is nõtt az akksi idõ. iOS 4 alatt a max amit ki tudtam hozni a telefonból, az 5-6 óra használat 1 nap. Tegnap elment a telefon több mint 7 órát, ma 6 óra 30 percet.

Szóval zsír.

Ami viszont nem tûnt el, az az hogy még mindig tud gondolkodni lezárás elõtt. Ma volt a legextrémebb eset, lezártam a képernyõt, és kb 5-6mpig se kép se hang, majd utána jött a lock hang és utána már reagált a teló.

http://szifon.com/2011/10/18/magyar-iphone-4s-teszt-szifon-com/

"Körülbelül ennyit tud maga az iPhone 4S itthoni magyaroknak jelenleg. A Siri-rõl nem nagyon tudok pozitívan nyilatkozni. Egyrészt ugye furcsa angolul beszélni a telefonunkhoz másrészt elõfordul, hogy nem ért meg minket. Ha kevésbé tudunk angolul, akkor pedig végképp elvesztünk. Sajnos a Siri olyan tulajdonságai, mint hogy mond meg hol van ez meg az, ugyan csak USA-ban mûködnek, így még ezt sem tudjuk itthon használni. Azt gondolom, hogy magyar embernek az iPhone 4S csak a sebességrõl és a kameráról fog szólni, így viszont már kétséges, hogy megéri-e váltani. Véleményem szerint iPhone 4-rõl felesleges, viszont iPhone 2G / 3G / 3GS tulajoknak ajánlott. Az iPhone 4 ára nem fog akkorát zuhanni, hogy elgondolkozzunk azt vesszük meg a 4S helyett, így mindenképp nekik az iPhone 4S-t ajánlom."
clio1616v
nekem sokkal gyorsabb lett, eddig se volt lassú, de észrevehetõen gyorsabbak a mozgások ráadásul az aksi is feltûnõen lassabban merül

már megrendeltem a 4S-t novemberben hozzák haza, de nem fogom eladni a 4-t meghagyom telenoros ingyenesnek, a 4s-t meg t-mobilra állítom be

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison
Nekem nem jött be ez az ios5, fõleg, hogy miután újraraktam gyors számváltások után (elõbb 28nál) beadja a kulcsot, locksreennél lassú. Egyetlen jó dolog benne amit nem értettem miért nincs az ios4ben, az az, hogy a hosszú szám(/album,...)címeket meg lehet nézni hosszan nyomásnál + görgeti lejátszásnál. Ja, meg az új GameCenter is tetszik(/szett), igaz, ott sem volt valami nagy alakiitás. Kár érte :'(

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Valaki elmagyarázná, hogyan is mûködik a vezeték nélküli szinkronizálás? Pl ha egy programot vagy zenét akarok a telóra rátenni úgy, hogy nem dugom be a gépbe.

Ja, és hol lehet ilyen karra felköthetõs telefontartót venni sporthoz?A Siri bemutatójában fut olyannal a fickó.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

DanielT
Persze, abban van a rengeteg frankó utólagos effekt!
most hogy van ios5 ér valamit ez a camera+?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

http://macworld.hu/cikk/toresteszten-az-iphone-4s
Tikal
a 4-esem lenne én se cserélnék...a 3as sorozatrol már igen, meg tuti sok az uj vásárlo is.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem mindegy miért fogyott most ennyi? nem tudhatjátok...

kiváncsi leszek a samu számokra.. gondolom ha kevés fogy akkor majd ráfogják a készletre 😉

clio1616v
1

ProGabe
nagy készlet volt, de az is elfogyott. valószínûleg arról lehet szó (marketing, fanboiság, és "új iphone, meg kõ venni" mellett), hogy sokaknak kimaradt a 4-es és a G(S)-t most cserélik le

jöjjönmánálunkis!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DanielT
Mert most elõször volt rendes készlet...

Egyetlen ismerõsöm sem vett és nem is tervez 4S-t venni, ellenben legalább 5-6-an vettek azonnal 4-est.
GregSB

“iPhone 4S is off to a great start with more than four million sold in its first weekend—the most ever for a phone and more than double the iPhone 4 launch during its first three days"

nah a restore helyrehozta de egy appom sics meg 😄, pedig volt backup, transfer õurchases meg minden, na mind1 újra letöltögetem az appstoreról

én is arra gondoltam, csinálta is csak kidobott 1062es hibával 😄

rooney8
? 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
minden eshetõségre gondolni kell 😄
nem tudom, restore-t javaslom, utána biztos jó lesz 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
nem tudtad? az a titkos kapcsoló, ha eltolod a pöcköt kitárul eléd az egész világ 😄

teljesen azért ne nézz hülyének

clio1616v
cydiás törött volt fenn tuti

clio1616v
ezt a tábülsútot... tódela pöcköt <#gonosz1>

iFile korábban is fizetõs volt?
Úgy emlékszem volt már fent a telómon régebben de nem hiszem, hogy fizettem érte.

&#63743;

Yoda001
mostmár minden app el fog indulni 😊)

http://9gag.com/gag/5135249

rooney8
oldalt told el a kis pöcköt 😄

ifón szívószakkör v2.0

resetelés óta nem csöng a telóm + nyomkodásnak sincs hangja persze hang menübe minden be van állítva úgy ahogy kell, ráadásul egy app se indul el :S

Prody
Forward via email, és így meg tudom hallgatni a gépemen. Csak mégis telefonon jobb lenne... 3gp a fájl... nem kezeli már? 😄

Prody
Sziasztok!

Egy jóideje használom már a WhatsApp-ot! Ugye ott lehet audio note-t küldeni, 2perceset max.
Lényeg: iOS5 elõtt, amiket kaptam audio note-okat, mind lejátszotta... most meg frissítés után azt írja ki, hogy nem tudja lejátszani õket 😞 De amit én küldök, azt meg tudja hallgatni az illetõ. Mi lehet a gond? Semmilyen update nincs... talán reinstall?

Köszi, így már jó.

Egyébként hogy lehet a notification centeres dolgokat kirakni a lockscreenre? Pl az idõjárás widgetet, meg stb. ?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak