iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy érted, hogy jött az email? Te kezdeményezted a törlést nem? Pozíciót nem kérdezted le?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Ha valaki másnak is van ilyen problémája itt a link hozzá!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
egy próbát megérhet, lehet még mindig emiatt van vele bajod.
A legújabb Itunes nálam crash-el,amikor belépnék a Store-ba...!A hibajelentésnél valami Quartzcore.dll modulra hivatkozik..! Másnál is van ilyen,vagy ez csak egyedi probléma?
Baromira örültem a frissítésnek,mert eddig az elõzõ verziónál,amikor a telót rádugtan a gépre 3X kiírta egymás után azt az Itunes, hogy a SyncServer mûködése leállt és amikor azokat kinyomtam,akkor már mûködött rendesen (nem zárta be a progit...érdekes módon..)! Na ez a probléma most már megszûnt,helyette nem tudok géprõl bejelentkezni az Itunes Storeba...remek!
Szerinted ez egy atlag osszehasonlitasa, szerintem meg egy nagy nulla, egy nem letezo adat, egy ertektelen informacio.
Nekem meg sokkal kevesebb ideig bírja az update óta. Úgy érzem.
Márpedig ez lehetetlen, hisz másnak meg jobban bírja az update óta. Nem értem.
Általában ha egy mérés körülményeit nem lehet pontosan reprodukálni akkor azt szokták csinálni, hogy sokszor elvégzik az adott mérést, és átlagot számolnak, így az eredmény a mérések számának arányában közelíteni fog a valós értékhez.
Egyébként meg teljesen lehetetlen pontosan ua. csinálni így (szerinted) nem is lehetne összehasonlítani õket!
Egyébként pont olyan mint az autóban a fogyasztás! Az is egy kb állandó érték...
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Eddig is volt szórása, egy átlagos munkanapon 5-6 órát bírt ki felhasználástól függõen. Most ez felment 6-7 órára (nagyjából azonos használat mellett).
Kb olyan mint az autó fogyasztása.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://9gag.com/gag/5135249
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Szóval zsír.
Ami viszont nem tûnt el, az az hogy még mindig tud gondolkodni lezárás elõtt. Ma volt a legextrémebb eset, lezártam a képernyõt, és kb 5-6mpig se kép se hang, majd utána jött a lock hang és utána már reagált a teló.
"Körülbelül ennyit tud maga az iPhone 4S itthoni magyaroknak jelenleg. A Siri-rõl nem nagyon tudok pozitívan nyilatkozni. Egyrészt ugye furcsa angolul beszélni a telefonunkhoz másrészt elõfordul, hogy nem ért meg minket. Ha kevésbé tudunk angolul, akkor pedig végképp elvesztünk. Sajnos a Siri olyan tulajdonságai, mint hogy mond meg hol van ez meg az, ugyan csak USA-ban mûködnek, így még ezt sem tudjuk itthon használni. Azt gondolom, hogy magyar embernek az iPhone 4S csak a sebességrõl és a kameráról fog szólni, így viszont már kétséges, hogy megéri-e váltani. Véleményem szerint iPhone 4-rõl felesleges, viszont iPhone 2G / 3G / 3GS tulajoknak ajánlott. Az iPhone 4 ára nem fog akkorát zuhanni, hogy elgondolkozzunk azt vesszük meg a 4S helyett, így mindenképp nekik az iPhone 4S-t ajánlom."
már megrendeltem a 4S-t novemberben hozzák haza, de nem fogom eladni a 4-t meghagyom telenoros ingyenesnek, a 4s-t meg t-mobilra állítom be
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ja, és hol lehet ilyen karra felköthetõs telefontartót venni sporthoz?A Siri bemutatójában fut olyannal a fickó.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
kiváncsi leszek a samu számokra.. gondolom ha kevés fogy akkor majd ráfogják a készletre 😉
jöjjönmánálunkis!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Egyetlen ismerõsöm sem vett és nem is tervez 4S-t venni, ellenben legalább 5-6-an vettek azonnal 4-est.
“iPhone 4S is off to a great start with more than four million sold in its first weekend—the most ever for a phone and more than double the iPhone 4 launch during its first three days"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
nem tudom, restore-t javaslom, utána biztos jó lesz 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Úgy emlékszem volt már fent a telómon régebben de nem hiszem, hogy fizettem érte.

resetelés óta nem csöng a telóm + nyomkodásnak sincs hangja persze hang menübe minden be van állítva úgy ahogy kell, ráadásul egy app se indul el :S
Egy jóideje használom már a WhatsApp-ot! Ugye ott lehet audio note-t küldeni, 2perceset max.
Lényeg: iOS5 elõtt, amiket kaptam audio note-okat, mind lejátszotta... most meg frissítés után azt írja ki, hogy nem tudja lejátszani õket 😞 De amit én küldök, azt meg tudja hallgatni az illetõ. Mi lehet a gond? Semmilyen update nincs... talán reinstall?
Egyébként hogy lehet a notification centeres dolgokat kirakni a lockscreenre? Pl az idõjárás widgetet, meg stb. ?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak