iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sickness
szerinted nem néztem még?

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Sickness
drágább mobiloknál szoktak kérni olyanoktól, akik teljesen új elõfizetõk.

megnézed a honlapjukon mivel van pár féle variáció

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
mi az a mobilelõleg?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Sickness
T-mobilnál vett már valaki elõfizusan? Mennyi mobilelõleget kérnek el?

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
KOsz hogy maradtal miattam, de mint latod minden hozzaszolasomban emlekeztettelek hogy megigerrted nem jossz ide tobbet, megis minek vagy itt akkor? Szoval csak miattam ne maradj 😊<#wave>

noh a legujabb konkluzio hogy ez a problema csak egy ado torony (14 ker recsei es kornyeke) kozelebbe all fent mindenhol mashol normalisan mukodik minden..

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

GregSB
Ó, királyok királya, értelmiségek értelmisége, kérlek hagyj bennünket létezni sötétségünkben! Igazán kedves tõled, hogy megpróbálsz minket felemelni, és kirángatni alacsony szintû életünkbõl, de köszi, nincs rá szükségünk 😛

Egyébként az egész vitát kirobbantó üzenetedben tényleg nem trollkodtál, én ezért nem is reagáltam: valóban létezik már régóta Google app iPhonera is, ami tud voice searchöt. Persze ettõl a Siri jóval többet tud, de ebben igazad volt.

Az a baj hogy a lenti "sötétséges" beszólásaidhoz hasonlót már párat eleresztettél itt a topicban, és a legtöbb ember nem vesz már komolyan, alapból csak egy alpári stílusú trollként tekint rád és alapból így áll hozzád, nem egyenlõ rangú vitaparterként. Ezt pedig csak magadnak köszönheted, de váltottad ki ezt a szituációt...

MerlinW
Köszönjük megértését😊

[merlinw.org]

passatgt
Ennyi<#eljen>

5c0rp330n
nem en kezdtem el a galaxy s-rol beszelni, hanem ti. mar hozza se szabad szolni? semmi kozom a temhoz amikor azt is, meg iphonet is tobb, mint fel evig hasznaltam? joesellyel sokkal tobb kozom van hozza, mint ebben a topicban barkinek. de bocs, hogy megszolaltam. terisetek csak eszhez az ismeroseiteket, akik jobb telefont vesznek a tieteknel harmad olyan aron. ilyen sotetsegben tenyleg nincs mit keresnem. 😊

passatgt
Nem bírja ki😊

MerlinW
Csak kíváncsiságból, miért nem mész át az Samsung vagy Android topikba? Mert tisztán látszik, hogy semmi közöd a témához, illetve nem is érdekel, csak a feszültséget kelted feleslegesen.

[merlinw.org]

5c0rp330n
a haverod pont esznel van, inkabb magadat teritsd eszhez 😊

Itt van a kezemben. Róla írok éppen. Haveré, akit megróbálok rávenni már egy ideje, hogy térjen észhez 😊

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

MerlinW
Nálam volt és szívesen adtam vissza 2-2 heti tesztelés után... iPhone után csak idegesítõ volt és kényelmetlen. Öcsémnek is Galaxy-ja van pár hónapja, másodszor viszi szervizbe a mikrofonja miatt.

[merlinw.org]

5c0rp330n
viccelsz? szinte egyik hozzaszolasomra se reagaltal semmit? pontosan te voltal az, aki kovetkezetesen, egymas utan tobb kommentel kiprovokalta ezt az egesz vitat, ezt barki visszanezheti. ha pedig mar kiprovokaltad, viseld a kovetkezmenyeit, es ha nincs tobb ertelmes hozzafuznivalod, ne te probalj meg elhesegetni aki miatt egesz eddig itt voltam egyaltalan. az agyam eldobom mar. megis kit akarsz hulyere venni?

Tikal
galaxy s-ed még biztos nem volt, különben nem lenne iPhone-od 😉

Nos nekem 2002 óta majdnem 4-5 hónaponta váltottam telefont. Sokszor Ericsson volt majd náha Nokia es vegül Sony Ericsson. 2005 õsze után meg csakis SE. Aztan 2008 õszen megvettem egy használt iPhone 2G-t. Attol a pillanattól kedve nekem más fajta telefonom nem volt. Viszont láttam párat es ki is próvaltam õket. De nem überel semmi. Ez van 😊

Tikal
még mindig itt vagy? nem látod hogy szinte egyik hozzászolásodra sem irtam semmit? 😊 unalmas vagy, már ezerszer bebizonyosodott hogy felesleges neked bármit is írni... szóval most hogy helyreraktál el is huzhatnál innen, de most már tényleg, ahogyan igérted... mindenben igazad van amugy, az iphone egy korlátolt fos, a siri parasztvakitás, de ezt meséld a samsungos topikodban, itt senkit nem érdekel... <#wave>

DanielT
Ennyi.
Lord Nomak
Én csak elmondom a saját történetemet, oszt tetszik vagy sem.

Idén februárban megvettem a Galaxy S-t, használtam addig, míg be nem jött az S2, lecseréltem, odabaszott a telefon, akiknél iPhonet láttam, azt mondtam, hogy tucatszardivatmakik.
Aztán úgy hozta az élet, hogy augusztusban sikerült óccson hozzájutnom egy iPhone 4-hez (azé volt occsó mert kellõen hibás volt a mikrofon) gondoltam arra jó lesz, hogy Vaterára feltegyem addig elbohóckodom az S2 mellett vele.
Alapból úgy álltam az iPhonehoz magához, hogy utálom mint a szart de tényleg.. szóval na, oltottam is rendesen pár embert, hogy wtf mit tud a te nagy apple telefonod amit az én S2-õm nem fele annyiért.
Ám amíg nálam volt ez a hibás iPhone 4, rájöttem, hogy még hibásan is odaveri az összes telefont ami megfordult nálam A-tól Z-ig..
Így hát rimánkodtam, hogy csak lesz a 4es széria után valami, és lett is! És megvettem! És imádom!

Tényleg volt nálam Blackberry, Nokia, Samsung, LG, ezekbõl 90%-ban a legfrissebb 2 magos 3d-s anyjapitsája, de az iPhonet nem tudják odaverni, és mondom úgy, hogy tényleg utáltam.. és szívem szerint felégettem volna a céget is kb, de aztán rájöttem, hogy lehet szeretni, és akarja is szeretni az ember.

Akinek az Android tetszik az mehet innen. Én meguntam, szar, fos. Gyári rommal élvezhetetlen, fõzött rommal instabil, bugos, futtatja az appok tömkelegét, ha akarom ha nem, asszonynak SE Mini proja van, szidja is rendesen néha.. Az iPhone túl nagy neki, ezért nem váltjuk le :\

Ennyi, köszcsõ.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

5c0rp330n
unalmas korok es ezerszer at lettek beszelve? akkor a legutobbi nehany kommentedben amit nekem cimeztel miert csinaltal vegig ugy, mintha direkt fingod nem lenne semmirol? amiota pedig ezeket a suletlensegeket amiket osszehordtal helyreraktam, miert nem volt meg egy darab ertelmes hozzaszolasod ami a temaba vag? ne vicceljunk mar.

Tikal
és nem az az érvem hogy mit keresel itt... nem érvelek, mert már unom, unalmas körök, ezerszer át lettek beszélve már itt is meg mindenhol a neten.

Tikal
te csinalsz magadbol hulyét akárhányszor idejössz, a szokásos "de ez androidon már 3 éve létezik dumával" <#wave>

GregSB
Inkább az a vicc, hogy te ezeket el is hiszed hogy nagy probléma lenne. iPhone 4 antenna hibája egy felfújt média hiszti volt. Igen, én is rá tudom venni, hogy csökkenjen a térerõ ha tenyérre fogom a telefont a bal alsó sarkánál, de hogy még egyszer nem dobott el hívást emiatt az is fix. Én soha senkitõl nem halllottam ismerõsi körbõl, hogy baja lenne vele.

4s-nél meg olvasni hibákról, de remélem tisztában vagy vele, hogy ilyen esetekben mindig azok hangoskodnak, akiknek valami bajuk vam. Akinek jól mûködik a telefonja az nem fogja kiírni appleblogra, akinek meg baja van vele az igen, és így úgy tûnhet mindenki panaszkodik, közben egyáltalán nincs rálátásod arra, hogy mennyi a hibás telók aránya. Vannak hibás telefonok, de azokat cserélik gariban. Ilyen arányú hibák vannak Samsungnál, HTC-nél, meg kb az összes gyártónál is.

Ability
4-es antenna dolog is kamu volt, nekem soha semmi bajom nem volt a térerõvel. És elhiheted hogy nem ügyelek arra sem hogy hogyan fogom a telefont. A 4S hiba is szoftveres hiba, magának a telefonnak nincs semmi baja, nem maradandó hibáról van szó, javítani fogják. Szóval elég primitív álláspont leszarozni egy olyan telefont, aminek fizikailag semmi baja sincs.
Noh rajottem mi a baj amint bekapcsolom a 3g-t es a mobil adatforgalmat megszunik a telefonhalozat..
lehetseges hogy a 4g-s teszteleshez van koze (marmint hogy a Tcom probalgatja a 4g-t a 3g-s halozaton ez zavar be)?

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Szerintetek mitõl lehet az hogy a szinkronizálásnál a (8/8.lépés)-nél nem igazán történik semmi...mármint nem akarja abbahagyni a szinkronizálást
(csak az a kis fekete-fehér vonal folyamatosan fut) és azt írja hogy "Várakozás a változások alkamazására"
eddig ilyet még nem csinált, bár igaz hogy 1 hete nem szinkronizáltam.... de ezt már lassan 1órája csinálja...

Én elszeretném azért mondani, hogy aki azt meri mondani a iPhone 4s-re, hogy egy rossza telefon, az borzalmasan el van tévedve. Ezek az emberek sajnos nem egedhetik meg maguknak, es emiatt itt elik ki ezt a fajdalmat. Én ezt szánalmasnak tartom.

Persze mindig vissza lehet vágni, de attól meg viccesebbek lesznek.

Jim Morrison
nem én mondom, hanem a soksok 4s felhasználó. 4nél a szar antenna volt a hiba (vicc), most 4s nél meg valami autentikációs katyvasz zavar be, néha eldobja a telefonálást.(ez is az apple hibája). Mindegy, nem akarom hogy meglincseljetek, ilyen ügyben már nem nagyon akarok ide iirni, csak ha nagyon ki akar jönni 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

5c0rp330n
i9000 aka galaxy s, de sztem mondtam mar amugy..
tikal: en csak egy kommentre jottem be eredetileg es pont te voltal aki egymas utan 3szor visszarangatott a temahoz nem illo, kotozkodo hsz-ekkel. aztan most, hogy reagaltam ezekre, az az erved h mit keresek egyaltalan itt? azt, hogy kifogytal az ervekbol, nem csak ugy lehet masok tudtara adni, h ennyire hulyet csinalsz magadbol. hagyjuk ezt az egeszet.

Tikal
Miert basztak el? Nem tudsz vele telefonalni? En tudok...

Tikal
Hat ez fantasztikus akkor menj a topikjaba es orulj egyutt a tobbiekkel ne ott trollkodj..

Tikal
Már megint irtál? Megkeressem azt a hozzaszolast amiben azt mondtad tobbet nem jossz ide? Senkit nem erdekel mit hordasz itt ossze...

Jim Morrison

nem nagyon akarok vitázni, de pl telefon funkcióban (ami általában a fõ szempont egy telefonnál) az új iphone-t pl megint elbaszták, ergó telefonálásra épp a legjobb. De tény hogy játékokban achikat vadászni nagyon jó vele...<#eljen>
Ja és ha jól emlékszem te anyáztál itt pár oldalt hogy mekkora szar az egész... (ios)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Na mondjad szépen milyen telód van!

Egyébként a képméret egy dolog, de a felbontásban és a képminõségben nem adnám alább, ami -bármilyen készüléked legyen- egy fosputtony az i4-hez képest.
5c0rp330n
nekem nincs szuksegem onigazolasra, amikor az iphone4 aranak harmadat sem fizettem ki egy olyan telefonert ami nagyjabol minden speckojaban ugyanolyan vagy jobb, es az en szempontoim alapjan szoftveresen is szanaszet veri. ja, es ez amugy 4"-es kijelzojo, amiert te is alltal volna ujra sorba 😊

sziasztok!
kerdes:
tegnap minden rendben volt a teloval (iphone 3gs nem jailbrakelt) ma reggelre nincs szolgaltatasra ebredtem a terero helyen es ezment egesz nap, halozatot nem latta csak nagy ritkan x orankent egy egy perc erejeig.. (sim kartya mukodik kiprobaltam masik teloban) tcomos telo.. valami otlet vagy idoki?

DanielT
Vicces ez az önigazoló szenvedés, amit a óccó hamisítvány iPhoneok* kapcsán mûvelsz... értjük, hogy nem fussa az eredetire, de ne itt sírj, hanem anyuéknál ;P

*Random Android fosputtony
robotnyk
tl;dr
5c0rp330n
nagyon szep es jo, hogy ugyanazt a verzioszamot megkapjak a regi iphone-ok is, csak epp felvetodik a kerdes, hogy mi a faszt er, ha egyszer kiveszik a legtobb ertelmes ujitast belole, igy azon kivul h elmondhatod, hogy a lefrissebb szoftver van rajta, sokszor semmivel nem vagy elorebb. mint anno amikor a 3g megkapta a 4.0-t: gyakorlatilag semmit elonyet nem kapta meg, se cserelheto hatter, se multitasking, sesemmi. egy dolgot ert el: olyan geci lassu lett tole, amilyet en a vilagon nem lattam semmilyen masik telefonon, es ebbe beleertendok az 5-10 eves legcsigabb windows mobile, symbian es legolcsobb kinaifos androidok is. a settings megnyilasa 8-10 kerek masodperc volt, lemertem. androidon ha egy telon egy bizonyos verzio fut, akkor az bizony gecire tudni is fog mindent amit az a verzio nyujt, nincs olyan, hogy kiherelik az egeszet es csak a verzioszamat hagyjak meg, mint ios-en. ugy azert konnyu a legfrissebb verzioszamon tartani minden modellt ha a regebbi modelleken ez csak egy szam atirasat jelenti 😊
az pedig, hogy a gyartok akkor adnak ki frissitest a teloikra, amikor akarnak, az android nyiltsaganak es nem kozpontilag diktaturikusan iranyitott politikanak a magatol ertetodo eredmenye. ez a fel eves tamogatas duma is baromi realis amikor a masfel eves telefonomra is havi szinten jonnek gyartoi frissitesek folyamatosan a mai napig.

tovabba megjegyzendo, hogy kb az osszes kicsit is elterjedtebb modellre nem hivatalosan olyan support van, hogy pl a legelso, 2008-as android telo is megkapta a 2 evvel kesobb megjelent 2.2-t. nem kiherelve, hanem annak minden tudasaval, minden extrajaval. pl az egyik legelterjedtebb rombol (cyanogenmod) a legutobbi 2.3.7-es kiadas egy napon jelent meg tobb, mint 60 kulonbozo modellre, amik kozul jonehany siman 2 eve jelent meg. szoval el lehet felejteni ezeket az onigazolo betyoposodott tevhiteket, amire tamaszkodva megmagyarazva erzitek azt a 200ezer forintot amit kibasztok minden alkalommal amikor iphone-t vesztek. 😊

Félreérthetõ volt az üzenetem. En is Sennheisert használok es nagyon meg vagyok vele elégedve!

Bocsánat, nem kötekedni akartam csak örültem, hogy végre egy ember aki tudja mi a jó.

DanielT
Arról nem beszélve, hogy 80%-uk a dobozból kivéve már elavult, mert soha nem mûködött rendesen, villámgyorsan.

Szánalomtornádó.
Tikal
A mestersegesen elavultsagrol csk annyit hogy az androidos keszulekek tamogatottsaga messze foldon hires ugye? 😊 kb fel ev mulva leszarjak a yartok milyen szoftver van a telefonodon az ujabb android sajna nem megy rajta... Nem reg volt errol egy erdekes tablazat , sajnos nem emlekszem hol lattam talan Greg tudja.... A 3gs mé mindig tamogatott szoftveresen, hany eves keszulek is?

Tikal
Nem azt mOndtad hogy tobbet nem irsz ide? 😊

5c0rp330n
a tema elterelesebol es demagogizalasbol meg mindig jeles.
es nem, nem akarok trollkodni. foleg olyan dologrol, amirol meg semmilyen hivatalos informacio nincsen. de ha tenyleg igaz lenne: miert ereznem magam atverve? a flash player ingyenes, senkinek nem kellett erte fizetnie egy forintot sem. nem egeszen egy kategoria azzal mint amikor valaki kibasz 200ezret egy telefonra hogy aztan nehany honap mulva mestersegesen elavultta tegyek.
mindazonaltal szomoru lennek, es egyben merges az apple-re, mivel
-a mai weben a flash erosen jelen van es garantaltan lesz is jopar evig
-igy aki bongeszik, akarva-akaratlanul is ossze fog futni ilyen tartalmakkal
-ha pedig ilyen tartalommal fut ossze, nem art, ha meg tudna nezni azt is, es nem egy kek legokockat kene helyette bamulnia. akar pc-rol, akar tablarol, akar telorol bongeszik az ember.

mondjuk mivel joideje az osszes dekstop verziot igy a 11-es valtozatot is kiadtak teleonra, garantaltan nem lesz joideig olyan problema, hogy nincs eleg friss player valaminek a lejatszasahoz, de a jovore tekintve mindenkepp duhito lepes lenne.

Jogos 😄 szánombánom

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tikal
te sem lennél igazi gyökér troll ha nem jönnél ide mindig sirni hogy ezt azt android már két éve tudja, lol....
a flash-rõl nem akarsz egy kicsit trollkodni? ugye nem érzed magad átverve? 😄