iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Egyébként az egész vitát kirobbantó üzenetedben tényleg nem trollkodtál, én ezért nem is reagáltam: valóban létezik már régóta Google app iPhonera is, ami tud voice searchöt. Persze ettõl a Siri jóval többet tud, de ebben igazad volt.
Az a baj hogy a lenti "sötétséges" beszólásaidhoz hasonlót már párat eleresztettél itt a topicban, és a legtöbb ember nem vesz már komolyan, alapból csak egy alpári stílusú trollként tekint rád és alapból így áll hozzád, nem egyenlõ rangú vitaparterként. Ezt pedig csak magadnak köszönheted, de váltottad ki ezt a szituációt...
[merlinw.org]
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
[merlinw.org]
Idén februárban megvettem a Galaxy S-t, használtam addig, míg be nem jött az S2, lecseréltem, odabaszott a telefon, akiknél iPhonet láttam, azt mondtam, hogy tucatszardivatmakik.
Aztán úgy hozta az élet, hogy augusztusban sikerült óccson hozzájutnom egy iPhone 4-hez (azé volt occsó mert kellõen hibás volt a mikrofon) gondoltam arra jó lesz, hogy Vaterára feltegyem addig elbohóckodom az S2 mellett vele.
Alapból úgy álltam az iPhonehoz magához, hogy utálom mint a szart de tényleg.. szóval na, oltottam is rendesen pár embert, hogy wtf mit tud a te nagy apple telefonod amit az én S2-õm nem fele annyiért.
Ám amíg nálam volt ez a hibás iPhone 4, rájöttem, hogy még hibásan is odaveri az összes telefont ami megfordult nálam A-tól Z-ig..
Így hát rimánkodtam, hogy csak lesz a 4es széria után valami, és lett is! És megvettem! És imádom!
Tényleg volt nálam Blackberry, Nokia, Samsung, LG, ezekbõl 90%-ban a legfrissebb 2 magos 3d-s anyjapitsája, de az iPhonet nem tudják odaverni, és mondom úgy, hogy tényleg utáltam.. és szívem szerint felégettem volna a céget is kb, de aztán rájöttem, hogy lehet szeretni, és akarja is szeretni az ember.
Akinek az Android tetszik az mehet innen. Én meguntam, szar, fos. Gyári rommal élvezhetetlen, fõzött rommal instabil, bugos, futtatja az appok tömkelegét, ha akarom ha nem, asszonynak SE Mini proja van, szidja is rendesen néha.. Az iPhone túl nagy neki, ezért nem váltjuk le :\
Ennyi, köszcsõ.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
4s-nél meg olvasni hibákról, de remélem tisztában vagy vele, hogy ilyen esetekben mindig azok hangoskodnak, akiknek valami bajuk vam. Akinek jól mûködik a telefonja az nem fogja kiírni appleblogra, akinek meg baja van vele az igen, és így úgy tûnhet mindenki panaszkodik, közben egyáltalán nincs rálátásod arra, hogy mennyi a hibás telók aránya. Vannak hibás telefonok, de azokat cserélik gariban. Ilyen arányú hibák vannak Samsungnál, HTC-nél, meg kb az összes gyártónál is.
lehetseges hogy a 4g-s teszteleshez van koze (marmint hogy a Tcom probalgatja a 4g-t a 3g-s halozaton ez zavar be)?
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
(csak az a kis fekete-fehér vonal folyamatosan fut) és azt írja hogy "Várakozás a változások alkamazására"
eddig ilyet még nem csinált, bár igaz hogy 1 hete nem szinkronizáltam.... de ezt már lassan 1órája csinálja...
Persze mindig vissza lehet vágni, de attól meg viccesebbek lesznek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
tikal: en csak egy kommentre jottem be eredetileg es pont te voltal aki egymas utan 3szor visszarangatott a temahoz nem illo, kotozkodo hsz-ekkel. aztan most, hogy reagaltam ezekre, az az erved h mit keresek egyaltalan itt? azt, hogy kifogytal az ervekbol, nem csak ugy lehet masok tudtara adni, h ennyire hulyet csinalsz magadbol. hagyjuk ezt az egeszet.
nem nagyon akarok vitázni, de pl telefon funkcióban (ami általában a fõ szempont egy telefonnál) az új iphone-t pl megint elbaszták, ergó telefonálásra épp a legjobb. De tény hogy játékokban achikat vadászni nagyon jó vele...<#eljen>#eljen>
Ja és ha jól emlékszem te anyáztál itt pár oldalt hogy mekkora szar az egész... (ios)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Egyébként a képméret egy dolog, de a felbontásban és a képminõségben nem adnám alább, ami -bármilyen készüléked legyen- egy fosputtony az i4-hez képest.
kerdes:
tegnap minden rendben volt a teloval (iphone 3gs nem jailbrakelt) ma reggelre nincs szolgaltatasra ebredtem a terero helyen es ezment egesz nap, halozatot nem latta csak nagy ritkan x orankent egy egy perc erejeig.. (sim kartya mukodik kiprobaltam masik teloban) tcomos telo.. valami otlet vagy idoki?
*Random Android fosputtony
az pedig, hogy a gyartok akkor adnak ki frissitest a teloikra, amikor akarnak, az android nyiltsaganak es nem kozpontilag diktaturikusan iranyitott politikanak a magatol ertetodo eredmenye. ez a fel eves tamogatas duma is baromi realis amikor a masfel eves telefonomra is havi szinten jonnek gyartoi frissitesek folyamatosan a mai napig.
tovabba megjegyzendo, hogy kb az osszes kicsit is elterjedtebb modellre nem hivatalosan olyan support van, hogy pl a legelso, 2008-as android telo is megkapta a 2 evvel kesobb megjelent 2.2-t. nem kiherelve, hanem annak minden tudasaval, minden extrajaval. pl az egyik legelterjedtebb rombol (cyanogenmod) a legutobbi 2.3.7-es kiadas egy napon jelent meg tobb, mint 60 kulonbozo modellre, amik kozul jonehany siman 2 eve jelent meg. szoval el lehet felejteni ezeket az onigazolo betyoposodott tevhiteket, amire tamaszkodva megmagyarazva erzitek azt a 200ezer forintot amit kibasztok minden alkalommal amikor iphone-t vesztek. 😊
Bocsánat, nem kötekedni akartam csak örültem, hogy végre egy ember aki tudja mi a jó.
Szánalomtornádó.
es nem, nem akarok trollkodni. foleg olyan dologrol, amirol meg semmilyen hivatalos informacio nincsen. de ha tenyleg igaz lenne: miert ereznem magam atverve? a flash player ingyenes, senkinek nem kellett erte fizetnie egy forintot sem. nem egeszen egy kategoria azzal mint amikor valaki kibasz 200ezret egy telefonra hogy aztan nehany honap mulva mestersegesen elavultta tegyek.
mindazonaltal szomoru lennek, es egyben merges az apple-re, mivel
-a mai weben a flash erosen jelen van es garantaltan lesz is jopar evig
-igy aki bongeszik, akarva-akaratlanul is ossze fog futni ilyen tartalmakkal
-ha pedig ilyen tartalommal fut ossze, nem art, ha meg tudna nezni azt is, es nem egy kek legokockat kene helyette bamulnia. akar pc-rol, akar tablarol, akar telorol bongeszik az ember.
mondjuk mivel joideje az osszes dekstop verziot igy a 11-es valtozatot is kiadtak teleonra, garantaltan nem lesz joideig olyan problema, hogy nincs eleg friss player valaminek a lejatszasahoz, de a jovore tekintve mindenkepp duhito lepes lenne.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD