iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lenti mondatodad egyébként félreolvastam, és azt hittem a Sirirõl beszéltél, bocs.
De a stílusod így is kb egy vidéki paraszt szintjén van.
Nem te voltál, aki mondta, hogy mennyivel jobb lett az iOS5 akksi ideje?
(Tudod, amire most jött az akksi idõ bug javítás) 😄DD
Á, ez a topik egy kincsesbánya 😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
De ez se rossz:
"Ha valóban úgy gondolod, hogy újítása a zéró közelében van, akkor vagy nem vagy jól tájékozott a mögötte lévõ technológiáról,"
Reklámozd már a tévében, hogy milyen király a kamerája meg a grafikája az elõzõ rééégi foshoz képest! Biztos sokakat meg fog hatni. (Mert én nem a Sirirõl hanem a 4S-rõl beszéltem)
Na én mára kiszálltam 😄
2. Ha valóban úgy gondolod, hogy újítása a zéró közelében van, akkor vagy nem vagy jól tájékozott a mögötte lévõ technológiáról, vagy csak szimplán nem látod be hogy mekkora potenciál van benne.
3. Hülye tényleg van a topicban, az aki elkezd személyeskedni ha már észérvekkel nem tud reagálni felvetésekre.
Ott is kiderült, hogy valahogy mégsem én voltam a hülye, mert képes voltam értelmezni a számokat amit kiírt a készülék. De itt 50 alternatív válasz született kb, hogy mégis valamit én rontok el...
Jött az iOS5 és az update után már jót írt... ejj-ejj...
De nézzük csak a mostani helyzetet!
Nem megy a Siri, csak a legújabb telefonon, amit most dobtak piacra, érdemleges újításai a zéró közelében vannak, ellenben rendelkezik egy olyan funkcióval, amit jól lehet reklámozni és behülyíteni vele a népet.
Két reakció itt a topikban:
1. Mivel az Apple telefont akar eladni, ezért nem adja oda ezt a funkciót a meglévõ készülékekre, hisz akkor kevesebbb újat tudna eladni.
2. Azért nem adja oda, hogy a szerverek nehogy összeomoljanak a nagy terheléstõl.
Valaki hülye.
[merlinw.org]
senki nem mondta, hogy siri miatt kell venni 4s-t, majd jailbreak-el lesz a 4-esen is annak akinek kell
[url=[/url]
[merlinw.org]
Ok, a Siri odabasz, vegyetek miatta 4S-t, mert így szûrik az elit klubot aki használhatja ezt a csodát! 😄
google.com próbáld ki! Nagyon durva cucc ám, beírsz valamit és egy ezredmásodperc alatt dobja a találatot.
Akkor kb a seggem is vezethetné az Apple illetékes részlegét, ha ennyire voltak képesek az erõforrások kiosztásakor.
[merlinw.org]
Na mindegy, ha azt akarjátok hinni, hogy ez a Siri kifektette a szervereket, mer' az elsõ 2 napban páran megkérdezték tõle, hogy milyen idõ lesz... hát higyjétek.
Fogd a google appot, diktálj neki. A Siri is ennyit tud, csak esetleg pontosabb felismeréssel, kiforrottabb algoritmusokkal.
[merlinw.org]
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Mivel elégedett user vagyok, én nem soktam mások sírasát olvasni.
De akkor ha jól értem akkor neked nincs is iPhone-od? Mert ha nincs, akkor nem értem miért beszélgetünk.
Nocsak, te ay Applenél dolgozol, hogy illyen jól informált vagy? 😄 Soha, sehol nem mondott hivatalosan semmit az Apple arról, hog milyen készülékeken fog mûködni a Siri, ha kilép betaból. Nincs kizárva hogy jövõre elérhetõvé teszik régebbi készülékeken is.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ebben finoman szólva nem hiszek... az a 60kilobyteos lekérdezés fingatná ki a rendszert? Ugyan... vagy az algoritmus érzelmezése? Kizártnak tartom.
Az Apple korlátlan szervezkapacitást tud kiépíteni, nézzük csak a Google-t amit az egész világ egyszerre használ és tízezredmásodpercek alatt adja a találatokat.
Semmi más, csak az üzleti érdek miatt nem kapja meg a többi készülék, hiszen kb semmi más marketingelhetõ haszna nincs a 4S-nek a 4-hez képest.
Na ez viszont nem ilyen egyszerû. Erõforrás okok miatt nem került fel a régebbi készülékekre a Siri, de nem a proci a szûk keresztmetszet. Az egy dolog hogy portolták, meg pár jailbreakes elszórakozik ezzel iPhone 4-en meg 3GS-en, de a Siri nagyon aktívan kihasználja a kaliforniai Data Centert, és ha az összes 3GS és iPhone 4 tulaj rácuppant volna, amikor kijött az iOS5, ott fosta volna össze magát az egész rendszer. Nem tudok konkrét számokat, de az összes 170-180 millió iOS user nagy részét õk teszik ki. Jelenleg használhatja 8-12 millió ember a Sirit (nem tudni még mennyi 4S-t adtak el összesen, a nyitó hétvégén fogyott el 4 milla), és így is voltak már servertúlterheléssel problémák a Sirinél. Képzelheted mi lett volna, ha csak a 3GS és 4-es userek fele elkezdi használni a Siri-t...
[merlinw.org]
8-10 hónapja még szilárdan hittem, hogy LEHETETLEN 63 alá vinni ezt a számot 😄D
Egyszerûen a telefonon nem csökkenti, ha törlök valamit, hanem mindig annyi marad amennyire fel volt tolva eddig maximum...
A Pc most (nem iTunes) azt jelzi, hogy 11.5 giga hely van (ez a valós), de a telefonon maradt 11.7, hiába töröltem azt a 200 megát.
Mondjuk ez a múltkori 3-4 gigához képest még semmi, de akkor is nevetséges hiba.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lehet megvan mind a három tulajdonság az iphone ban, viszont olyan korlátozások vannak (voltak) benne amiken csak nevetni tudtam. Persze ahogy már Ability ide egyszer leírta az apple nek mindenrõl más a felfogása (arra gondolok hogy képet meg zenét nem lehetett itunes nélkül törölni, stb).
Mindegy, ez ilyen, ha hozzámvágnának egy iphonet akkor használnám de nem fizetnék érte ennyit, mert NEKEM nem éri meg (szerintem picit túl is van még árazva). Attól még lehet hogy Neked (Nektek) igen, megéri. Isten ments hogy valakit lebeszéljek arról ami neki tetszik vagy nekiálljak szidni az övét, nem vagyunk egyformák.
Versheghy: mivel nem látom hogy nekem üzented e (részben), vagy csak úgy az elõzõ 50kommentre reagálsz, de ha nekem írod akkor hadd válaszoljak: Én nem is akartam (szerintem nem is) robbantottam ki android vs iphone vitát, egyetértek értelmetlen az egészen vitatkozni. (+ a kövi két mondattal is egyetértek)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Igen, sajnos nagyon drága, de a minõséget meg kell fizetni. És én az ismeretségi körömben meg nem találkoztam olyan emberrel, aki iPhone használat után rosszat mondott volna róla.
Ezt le kell nyelned, ez van. Hiába írsz nekem, ugyis tudod, hogy nekem van igazam.
Nézd, sétálsz az utcán és meglátsz egy atom durva BMW-t. Azonnal elkezded fikázni, pedig nagyon szeretnél te is egyet.
Nem?
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Divatiphoneos, lenézõs szöveg már elnézést. Attól mert drágább telefont veszel nem biztos, hogy te leszel a menõ, a többi meg a por. És attól mert valakinek mondjuk androidja van nem feltétlen jelenti azt, hogy az iphonet nem tudja megengedni magának. Ezt mindenki maga döntse el hogy mi tetszik neki jobban, és válassza azt (ha tudja..).
"..aki azt meri mondani a iPhone 4s-re, hogy egy rossza telefon, az borzalmasan el van tévedve"
ha te mondod...
Ability:szoftveres hiba igen, majd javítják (ettõl függetlenül hogy nem mindig lehet telefonálni még veszik is a cukrot). Nem állt szándékomban leszarozni, 4s t még csak nem is próbáltam (bár csak gyorsabb lett a 4 hez képest, amit volt szerencsém kipróbálni). Nem is android vagy blackburry fan ként mondom, próbálom pártatlanként kezelni a dolgot (meg iphone utálóként minek is nézném a topikot). Tisztában vagyok vele, hogy nem csak az iphone-nak vannak hibái.
De a legtöbb<#eplus2>#eplus2>
/sarcasm
Greg: nem is gondoltam rá, hogy ha az ötödének baja van vele akkor mindenkinek.
(nekem speciel mint már mondtam az ios5 ipod touchos verziójával van bajom, többszöri visszatöltés restore után sem mûködik jól, 4-est meg nem lehet visszatenni)
Erre még válaszolnom 'kellett', sajnos nem mindig tudok szó nélkül elmenni ilyen dolgok mellet.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/