iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Jaja, jó cucc. Mondjuk én Wikitude-ot használom erre, az is hasonló.

[merlinw.org]

Yoda001
nahát, ezt én is megköszönöm, valamikor még hasznát fogom venni, ez biztos 😊
egyébként azt akartam kérdezni (mivel hosszabb távon nem használtam erre a szifont), hogy mennyire felel meg az iPhone egy teljes értékû fényképezõnek, alkalomadtán videózásra? eddig ahogy tapasztaltam nagy gáz nem lehet vele, a videók igen szépek tudnak lenni, csak nehogy akkor jöjjön rá az ember mikor x helyen van és már nem tud egy fényképezõt venni...

http://9gag.com/gag/5135249

GregSB
sztoncsi
Hogy mit?
Mi a program pontos neve?

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .

GregSB
Kezdjétek el használni az Oinkot, olyasmi mint a foursquare, csak ez kifejezetten "item"-ekre fókuszál. Kajákat, szolgáltatásokat, meg kb mindent lehet értékelni rajta, és ebben az a jó, hogy ha elmész egy idegen városba / környékre, akkor körbe tudsz nézni, hogy az 5-25-50-100km-es sugaradban milyen kajákat, piákat, szolgáltatásokat szeretnek az emberek (toplistával, képekkel meg review-klal együtt).

Csabesz100
Köszi! Szóval "*a#" ?

PS3 ID: Csabesz82

Tikal
*a# az üzenet elejére és kapsz értesítõt ha megkapta a címzett az smst

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
ez is iphone-ra van 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zsolti001
Sziasztok!

Van eladóba 3 db dokk állomásom ,2db 4-4s hez jó 1db talán 3-ashoz, én rendeltem õket kintrõl de sehogyse sikerült azt küldeni ami nekem kell (fehér 4-es dokk és ipod dokk) árakat megtudjuk beszélni privátban!

Kép: http://kephost.hu/image-ECBC_4EBEA97D.jpg

Csabesz100
Ha elküldök valakinek egy sms-t (akkor mikor nincs bekapcsolva a telefonja), hogy lehet megtudni, hogy mikor kapja meg? (Azt kivéve, hogy esetleg válaszol rá!) :-)

PS3 ID: Csabesz82

Lord Nomak
Azon gondolkodom, hogy érdemes lenne vennem egy ilyen privacy fóliát a telefonra, nézelõdtem ebayen meg vaterán is érdeklõdtem, de nem igazán tudom eldönteni, hogy hol vagy milyet lenne érdemes.
Ráadásul kicsit félek a felhelyezéstõl, mert alapvetõen nem 2 forint egy ilyen fólia, és, ha elcseszve rakom fel rendelhetek másikat..

Ötlet, tanács, tipp, hogy honnan meg miként ?

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

passatgt
iphone-ra valamelyik nap egy ugyanilyen játék ingyenes volt😊

DanielT
Kösz az ajánlást, meg is vettem!
<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Dzsega
Az nagyon komoly!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal

zsolti001
Inkább ilyet , ez azért mégis csak Griffin igaz ez sem topp kategóriás de azért jobb mint amiket te linkeltél!

Yoda001
na arról tippem sincs sajnos.. én is jártam így... ha elforgatva csinálsz videót akkor viszont biztosan jó, eddig ez a tapasztalat, álló helyzetben furcsa arányokat tud produkálni utána gépen 😊
(ja, program van videó elforgatásra, de én is csak googleben néztem, nem próbáltam)

de érdekes hogy ha elforítom a teló akkor is olyan, ha állva készítem akkor is, néha meg jó, absz nem értem, és videót mivel tudok elforgatni?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Yoda001
nekem is néha elvannak forgatva, de ezt windowsban tudod is korrigálni egy kattintással...

az mitõl van hogy az összes fénykép és videót ha gépen nézem meg 90fokkal elvan dõtve

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

nálam semmi változás

Lord Nomak
Nem tudom ki hogy van vele, de én tegnap felfrissítettem, ma hallgattam kb 3 óra zenét, telefonáltam 1 órát, a 3g mindig megy rajta, kb 1 órát wifiztem, és még 28%-on van.
Érzékelhetõen jobb lett az akksi idõtartama, nem sokkal.. de nem is azt várom el, hogy 3 napot bírjon mostantól 😄

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Adi
Magyarul😄
Ez a frissítés többek közt a következõ fejlesztéseket és javításokat tartalmazza:

• Kijavítja az akkumulátor élettartamával kapcsolatos hibákat
• Multitasking kézmozdulatokat ad az iPad I-hez
• Megoldja a Dokumentumok az iCloudban funkcióval kapcsolatos problémákat
• Javítja a hangfelismerést a diktálást használó ausztrál felhasználók számára

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Srácok szeretnék rendelni védõfóliát a telefonomhoz.
Nekem a gyári védõ fólia tökéletesen megfelelt(nem buborékosodott be egyáltalán). Csak már elég karcos szegény ezért kéne hasonló minõségû fóliát rendelnem.
1 versenyzõ
2-es versenyzõ
Nem tudom ha tudtok esetleg jobb minõségû fóliát akkor mondjátok bátran.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

GregSB
9to5mac szavazása eddig 8500 résztvevõvel.

GregSB
Mármint nem merül gyorsabban / lassabban, és nálam ugye nem voltak gyors merüléses gondok.

GregSB
Felraktam 5.0.1-et reggel. Eddig nálam semmi változás, ugyanúgy megy le az akksi a nap folyamán mint eddig.

MerlinW
Ennyi😊

[merlinw.org]

robotnyk
jah, az olyan (hamisan) jó érzés volt 😄
Sickness
Mindegy, nagyon nem izgat. Legalább le van tudva 4 havi számla.. 😊

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

robotnyk
tõlem is két hónapot kértek, 200assal, még február végén.
Sickness
Én ikon 400-as elõfizuval rendeltem. 40k lett volna csak simán.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

GregSB
Nem csak a mobilgyártóknál égetõ most ez a kérdés, hanem az elektromos kocsikra egyre inkább átálló autóiparnál is. Valami nagy áttörésre lenne szükség, mert jelenleg ez a szûk keresztmetszet mindenhol.

robotnyk
ez inkább az akksi gyáraktól függ. mindig mosolygok, mikor akksis autókat akarnak az emberekre tukmálni, miközben az okostelefonjuk jó ha 3 napig kibírja töltés nélkül.
passatgt
nyilávn, azért is írtam, hogy csodálkoztam, de ettõl függetlenül érzésre tovább bírja, pontosan nem mértem le mondjuk, de szerintem egy 30-60 perccel többet tud mint eddig

Tikal
Nincs viszonyitási alapom akksi idõben, mert a 3g-m már csak két három óráig bírta, de ugy alapbol én sem vagyok elájulva az akksi idõtõl 4s-en...Lassan a mobilgyártok elkezdhetnének valami akkumulátor forradalmat mert nekem több megapixel meg nagyobb szinesebb élesebb képernyõ nem kell, használni akarom a telefont napokig töltés nélkül 😊

Zsír.😊
GregSB
"This update contains improvements and other bug fixes including:

- Fixes bugs affecting battery life
- Adds Multitasking Gestures for original iPad
- Resolves bugs with Documents in the Cloud
- Improves voice recognition for Australian users using dictation"

a legfontosabb talán, hogy állítólag az akksira kedvezõ hatást gyakorol

Mit javítanak benne?
DanielT
Ezt fõleg azok imádhatják akiknek csak mobilnetjük van 😄
DanielT
Megmondom én mi van! Hibás kijelzés! Ugyanis, ha 5% valós csökkenés lenne másfél óra alatt, akkor 30 óra Wifi filmezést tudna a készülék, ami nyilvánvalóan lehetetlen.

GregSB
Hogy én is panaszkodjak: én még nem tudom felrakni az 5.0.1-et, mert nincs itt wifi ahol ma este vagyok, és 3G-n nem engedi letölteni ezt a kemény 44MB-os csomagot 😄

Nem tudom mi értelme van egyébként annak, hogy nem engedik a 20+MB-os cuccok letöltését mobilneten, amikor múltkor streameltem egy online videót és az 200MB-al növelte meg a havi forgalmamat 😄 Azt bezzeg nem tiltják.

DanielT
És még annyit, hogy azért nem Androidos telóm van, mert a szar mûködésre is zéró közeli a toleranciám, ezért a kisebb rosszat választom az Iphone képében 😊

Mellékhatásaként meg benneteket boldogítalak.
passatgt
amúgy az én ipad 2-m akksija is jobb lett ios5 óta, most 1,5 óra wifis videó strem nézése után(vlcStreamer-el) 100%-ról kb 95%-ra esett le, csodálkoztam is hogy mi van, de már 3 napja nem töltöttem és még mindig 53%-on van...

DanielT
Jóvanmá' na. Tudom, hogy nem vagyok egy simulékony stílusú vitapartner, de tényleg csak azokban az esetekben amikor SZERINTEM természetesen, õrületes balgaságok hangzanak el.
GregSB
Az a baj, hogyha valaki ellentmond a te elképzelésednek, akkor az már rögtön hülyeség, és tuti csak valami fanboy mantra lehet, és egybõl aggresszíven, a sajátos stílusodban ugrasz rá. Ugyanezt csinálja Scorpeeon is, nevettem is amikor egymásnak estetek itt 😄

DanielT
Sajnos minimális a toleranciám a hülyeségre és ezért hajlamos vagyok kifigurázni, sarkítani és egyéb eszközöket alkalmazni.