iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
és most akkor hitelkártyád van vagy bankkártyád? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Az lenne a problémám, hogy az iTunesról szeretnék leszedni egy pár ingyenes appot, ez telefonról sikerült is, de egy idõ után van hogy kilép az adott alakalmazásból a telóm... azt olvastam valahol, hogy az iTunes a ludas és hogy a PC-s iTuneson is meg kell lennie a letöltött appoknak. Na most PC-n hiába megyek rá az áruházra a betölti csík a felénél megáll és nem hozza be az áruházat...

Elõre is köszönöm a segítséget!

MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G

Köszi hogy megosztottad.
Olyan mintha mindenki szivatni akarna... hihetetlen.
Viszont az még mindig nem az, hogy a Beállításaimat es az Appok mentéseit/beállításait is menti e.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Folytatnám a tapasztalatimat a magyar Online Apple Store-ról. Elõzmények itt és itt.

Miután túltettem magam, hogy 9 ezer forintot buktam az euróváltás miatt és elhittem, hogy a bank hibás még nem lett felhõtlen a dolog. Lehet, hogy ez is valami bank hiba, de azért tudjatok róla hogy jártam. A telefonom nov. 4.-én (pénteken) jött meg, utána hétfõn érkezett az SMS, hogy a fizetés megtörtént. Na most a rendelés idõpontjában lefoglalták az összeget, de a fizetésnél nem ezt vonták le. Lehetséges, hogy az euróátváltás volt az oka, de én a végére úgy jártam, hogy le is emeltek pénzt és maradt a foglalás is, ami 189.990 forint. Tehát eléggé mínuszos lett a számlám, ami nem igazán egy jó dolog, fõleg ha 160 rugó a tartozásunk. Bankban azt mondták, hogy csak az tudja feloldani, aki lefoglalta, Apple ügyfélszolgálat meg nem is értette a dolgot. Küldtem nekik egy screenshot-ot, ami csak egy ilyen összegzés, hogy ott van az egyenlegem, ott van a lefoglalt összeg és hogy ezzel együtt ilyen a használható egyenleg, ami mínusz 160 ezer volt. Na most az Apple válasza: ha nem szeretné, hogy mínuszos legyen a kártyája, töltse fel pénzzel. Köszönöm a tanácsot, gondoltam magamban... Aztán amikor írtam hogy kicsit gondolkozzanak már, akkor már leírták normálisan: "Nem értem mi a problémája, ha nem hitelkártya, akkor hogy mehet mínuszba?" Én nem vagyok banki szakember, nekem sincs fogalmam az egészrõl, de az így eléggé nem fair. Ez tegnap volt, nem válaszoltam nekik miután bevallották, hogy em értik, hogy mirõl beszélek, de mára levették a foglalást. Nem tudom, hogy mégis utána néztek-e, vagy csak épp mára jöttek rá a hibára tõlem függetlenül, de már nincs gond. Csak amíg miattuk mínoszos volt kártyám, ami ugye kamatozott, még egykét ezret buktam. That's life...😊 Vigyázzatok!
SötétBarom
Hasonló szoftverbõl van jobb? Ebben a scroll sebesség borzasztó lassú, és a free verzióban nem állítható, amúgy viszont roppant jó cucc.. Kanapéról zsírul vezérelhetõ minden, nem kell felállni, hogy elindítsak egy játékot, vagy hogy kicsomagoljam a következõ epizódot a dexterbõl 😄D

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

GregSB
Kicsit nézzetek már szét a menüben mielõtt kérdeztek, sztem tök egyértelmû:

Settings / iCloud menüpont alatt tudod kapcsolgatni, hogy miket Synceljen. Alul van a "Storage & Backup" almenü, ahol tudod ki be kapcsolni a backupot. Ezen belül is a "Manage storage" almenüpontban tudod egyesével ki-be kapcsolni, hogy mely programokat mentsen ki a backup.

Ability
Appok beállíásait, mentéseit, állományait menti le csak. Magát az alkalmazást nem, arra még mindig ott az iTunes. Illetve az iCloud óta van egy lista az Appstoreban ahol láthatod az összes eddig letöltött alkalmazásodat.
"iCloud backup"
az appokat lementi mert nekem nem mentette le?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ability
Két lehetõség van:

- Vagy csak iCloud sync-et kapcsolod be, ekkor csak kitolja a többi eszközre is a változásokat
- Vagy bekapcsolod az iCloud backup-ot ami teljesértékû, olyan mintha iTunes backup lenne, ez menti a beállításokat és mindent
Köszönöm szépen a válaszokat. Elmondjam mi a vicc? Felhívtam a magyar Apple-t és fogalmuk sem volt. Kettõ emberrel is beszéltem.

😞

GregSB
Ha egy appnak a szinkronizálását bekapcsolod, akkor mindent kiment belõle.

System settingseket passzolom, de sztem azokat is menti.

DanielT
Sajnos ezekrõl nem tudok nyilatkozni, ugyanis én is képtelen vagyok kiismerni.
Megnéztem, köszönöm, de ezekrõl nem derült még ki.

- System Settings
- App Settings (értem itt hogy pl X játéknál a mentéseket

DanielT
Nézd meg a beállításoknál, hogy mi van bepipálva, egyenként lehet kiválasztani ami kell.
Valaki kérem világosítson fol engem.

Az iCloud az backupolja a :

- Contacts
- Sms
- Notes
- Calendar
- Mail
- Photos
- System Settings
- App Settings (értem itt hogy pl X játéknál a mentéseket)?

Ezeket így mind?

MerlinW
Én ilyet vettem szifon store-ban.

Ezüst színût. Nem bumszli hanem elegáns és jár hozzá minõségi fólia is. Mind a keret (gumi alátéttel), mind a fólia piszok jó minõségû. Igaz 7000Ft volt a szett, de megérte. Dobálhatja az ember, egy karcolás sem lesz rajta😊

[merlinw.org]

GregSB
Nekem az a tapasztalatom, hogy az ebayrõl pár száz Ft értékû fóliák is megteszik, csak qrva macerás a felrakásuk. Ha egy pici porszem is bekerül az üveg + fólia közé ott már fel fog púposodni.

Tokot én nem raktam rá. Fóliát tettem az elejére meg hátuljára, és így használom. Toktól bumszli lesz, meg csúnya is szerintem.

ProGabe
két kérdésem lenne, be kéne "csomagolnom" a szombaton vett 4S-emet 😊

tehát: ki, milyen védõfóliát ajánl. hallottam olyat is, hogy valaki rendelt egy 3-4 ezer HUF-os csomagot és egy határ szar volt. koszolódott, sötét volt

a másik a tok, ill. bumber. mennyire véd az elõbbi, ill. milyen tokot ajánlotok?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

azt hogyan?

nekem állandóan wifi-n van és most áll
Tikal
reggel általában 100rol indulok, mindig feltöltve viszem el, ez inkább csak fura hogy ilyen sokat merult standby modban

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
tehát marad 87%, az 1 napig bõven kitart még ha telefonálgatsz stb.. Sõt, nem is kell neki 1 nap, mert ha este 10-kor felrakod töltõre, reggel 8-ra merül 13%-ot, akkor aznap este 10-ig csak 14 órát kell kibírnia és gondolom annyit kibír

ezek a modern kütyük ennyit bírnak...

Tikal
tehát normális hogy standby módban 13%-ot esik az akksi amig alszom? OK.

passatgt
100%-hoz képest nem sok...

Tikal
jaj, légyszi hadd panaszkodjam már kicsit... nem te vagy az egyetlen aki nem kapcsolgat wifi-t 3G-t meg fényerõt, mert én sem kapcsolgatom, csak használom ahogy jólesik... de 13% esés éjszaka amig alszom azért elég sok, nem?

LoDMaSt
Jajj, ne kezdjétek már itt is, elég ph-n olvasni a merüléses statisztikákat. Nem hiszem el, hogy én vagyok az egyetlen, aki nem nézi, hogy mikor mennyit merül, nem kapcsolgatja a wifit, gpst, 3gt, fényerõt be, és ki, csak használja a telót, ahogy jólesik.

@ Hellomarci

Lord Nomak
Hát én akkor nem panaszkodom.. 11 óra 11 perc készenlét, 3 óra 35 perc használat és 71%-on van az akksi :S
Este 3G off, 100%-al leveszem töltõrõl és reggelre 97%, ha 3G marad akkor 89%.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Köszi, erre voltam kíváncsi 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Nekem 20% de csak akkor ha be van kapcsolva a Wi-Fi.

- Notifications
- Chat progik

Ha nincs, akkor 1-2%.

Tikal
Legutóbbi napi használat : 5 ora 19 perc usage, 13 ora 29 perc standby.... 2%-ra merült az akksi

LoDMaSt
Azt csak személyesen tudod intézni, plusz lehet, hogy pár ezret kell a microsimért is fizetned.

@ Hellomarci

Tikal
Ez itt nem a T-Mobile ügyfélszolgálat, miert nem oket kérdezed?😊

Tikal
13%-ot esett ejszaka az akksi standby...

Még valami: ha teszem azt 4S rendeléssel meghosszabbítom a hûségem, akkor küldenek webshopból vajon microsim-et tel.szám változás nélkül, vagy azt személyesen kell intéznem?

Ami pedig a 3GS-t illeti, azt utána rögtön ki tudom függetleníttetni a T-nél, vagy meg kell várni a tényleges 2 év lejártát?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

MerlinW
TubeDownloader app?

[merlinw.org]

edios
sziasztok!

viszonylag gyakran youtubeozok, fel vagyok iratkozva pár csatornára, amik frissülnek napi szinten. ezeket szeretném útközben nézni, de 30 megás netcsomaggal igen necces lenne. így egy olyan szoftvert/appot keresek, amivel viszonylag egyszerûen el tudnám tárolni ezeket a mobilon, amikor wifi/gépközelben vagyok.

létezik ilyen, vagy fizessek ezreket netért?

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Nézd gyakorlatilag az összes szolgáltatónál úgy mûködik hogy igen olcsóbban kapod a telefont viszont a szolgáltatás díjába van betervezve a különbözet.
Szóval ha a legolcsóbb tarifát nézed akkor a lehetõ legkevesebbet fizeted be ergo a legkisebb kedvezményt kapod.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

LoSA
https://shop.vodafone.hu/lakossagi/tarifak/elofizeteses#-31800-21000/fee_up/1

Itt úgy van, hogy... Pl a legelsõnél (Vodafone Kontakt 1), hogy 1800Ft fizetek havonta, de 167 990-t le kéne tennem az asztalra? 😊 Mert akkor meg tök felesleges letenni az asztalra ennyi pénzt, amikor nem sokkal többért már függetlent veszel. 😊

Tikal
Gyakran váltasz szolgáltatót? Három cég van itthon, szerintem már meg tudhattad melyik a legjobb számodra, szóval miért nem akarsz alá írni nálul egy hûséget? Pénzed nincs elég hogy megvedd kpra ez látszik, akkor minek tolsz ki magaddal hogy egyszerre kipengeted a sok zsét...

Az igen! Köszi 😊

LoDMaSt
Napra pontos, de 18 hónap után már tudsz készüléket cserélni elõfizetés hosszabbítással.

@ Hellomarci

Az a kérdés fogalmazódott meg még bennem, mivel 2 éve december 14-én kötöttem elõször hûségnyilatkozatot a T-mobillal, hogy annak lejárta napra pontos, vagy annak a hónapnak a számlazárási idõszakára vonatkozik (tehát december eleje)?

Utána bizony jöhet végre kezembe a következõ generáció. Jejeeje 😄

Yoda001
120 körül max találsz gyári függetlent, hardveraprón keress

http://9gag.com/gag/5135249

GregSB
Új még nagyon, most indult pár hete. Szerencsére nem a 0-ról indulnak, a helyeket a foursquarerõl szipkázza a progi ha jól láttam. Budapesten már kezdik használni az emberek, de még eléggé friss. Az tetszik a legjobban, hogy rá lehet keresni helyekre (Discover / places), és kilistázza neked hogy az adott kocsmában / étteremben mik a toplistás cuccok.

Nem csak akkor hasznos, ha új helyre mész, én most a környékemen felfedeztem vele egy új kocsmát 😄

Na, Gyõr környékén Bécs+Pozsony-ba talált legközelebb uí-uí-t 😄 Sebaj, valahol el kell kezdeni 😊

Nohát thx, ez biza hasznos. Vajon Magyarországon is elterjedt valamennyire?

LoSA
És Angliában mennyi az annyi pl? 😊

A 2évvel van bajom egyébként... :S Nem nagyon szeretnék hûséget aláírni. 155 meg még egy kicsit sok szerintem. 😞

GregSB
Ha olcsón akarod, akkor vedd meg 2 éves szerzõdéssel Vodánál vagy Trénél. (már ha nem zavar hogy két évre lekötnek)

Függetlenül újat 155 alatt nem kapsz itthon, és az ráadásul 8GB-os. XXLGSM-nél 155-ért kapsz még 16GB-osat, gondolom amíg van náluk készleten.

Ettõl jelentõsen olcsóbban nem fogod megkapni sehol (újat). Svájcban olcsóbb talán, meg angliában, de oda vagy ki kell jutni, vagy kell ismerõs aki elhozza / elküldi.

LoSA
Srácok, mennyiért lehetne független Iphone 4-hez hozzájutni a legolcsóbban? Gondolkozok, hogy veszek egyet, de még sajna elég drágának találom. Csak újban gondolkozok! thx

sztoncsi
THX

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .