iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elõre is köszönöm a segítséget!
MY PC:ASUS M2N-E,AMD X2 4400+,ATI Radeon HD3870 512MB,2GB GEIL DDR2 ULTRA KIT(880Mhz),320GB SATA2 SAMSUNG winyó Windows 7 32bit Apple iPhone 3G
Olyan mintha mindenki szivatni akarna... hihetetlen.
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Miután túltettem magam, hogy 9 ezer forintot buktam az euróváltás miatt és elhittem, hogy a bank hibás még nem lett felhõtlen a dolog. Lehet, hogy ez is valami bank hiba, de azért tudjatok róla hogy jártam. A telefonom nov. 4.-én (pénteken) jött meg, utána hétfõn érkezett az SMS, hogy a fizetés megtörtént. Na most a rendelés idõpontjában lefoglalták az összeget, de a fizetésnél nem ezt vonták le. Lehetséges, hogy az euróátváltás volt az oka, de én a végére úgy jártam, hogy le is emeltek pénzt és maradt a foglalás is, ami 189.990 forint. Tehát eléggé mínuszos lett a számlám, ami nem igazán egy jó dolog, fõleg ha 160 rugó a tartozásunk. Bankban azt mondták, hogy csak az tudja feloldani, aki lefoglalta, Apple ügyfélszolgálat meg nem is értette a dolgot. Küldtem nekik egy screenshot-ot, ami csak egy ilyen összegzés, hogy ott van az egyenlegem, ott van a lefoglalt összeg és hogy ezzel együtt ilyen a használható egyenleg, ami mínusz 160 ezer volt. Na most az Apple válasza: ha nem szeretné, hogy mínuszos legyen a kártyája, töltse fel pénzzel. Köszönöm a tanácsot, gondoltam magamban... Aztán amikor írtam hogy kicsit gondolkozzanak már, akkor már leírták normálisan: "Nem értem mi a problémája, ha nem hitelkártya, akkor hogy mehet mínuszba?" Én nem vagyok banki szakember, nekem sincs fogalmam az egészrõl, de az így eléggé nem fair. Ez tegnap volt, nem válaszoltam nekik miután bevallották, hogy em értik, hogy mirõl beszélek, de mára levették a foglalást. Nem tudom, hogy mégis utána néztek-e, vagy csak épp mára jöttek rá a hibára tõlem függetlenül, de már nincs gond. Csak amíg miattuk mínoszos volt kártyám, ami ugye kamatozott, még egykét ezret buktam. That's life...😊 Vigyázzatok!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Settings / iCloud menüpont alatt tudod kapcsolgatni, hogy miket Synceljen. Alul van a "Storage & Backup" almenü, ahol tudod ki be kapcsolni a backupot. Ezen belül is a "Manage storage" almenüpontban tudod egyesével ki-be kapcsolni, hogy mely programokat mentsen ki a backup.
az appokat lementi mert nekem nem mentette le?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
- Vagy csak iCloud sync-et kapcsolod be, ekkor csak kitolja a többi eszközre is a változásokat
- Vagy bekapcsolod az iCloud backup-ot ami teljesértékû, olyan mintha iTunes backup lenne, ez menti a beállításokat és mindent
😞
System settingseket passzolom, de sztem azokat is menti.
- System Settings
- App Settings (értem itt hogy pl X játéknál a mentéseket
Az iCloud az backupolja a :
- Contacts
- Sms
- Notes
- Calendar
- Photos
- System Settings
- App Settings (értem itt hogy pl X játéknál a mentéseket)?
Ezeket így mind?
Ezüst színût. Nem bumszli hanem elegáns és jár hozzá minõségi fólia is. Mind a keret (gumi alátéttel), mind a fólia piszok jó minõségû. Igaz 7000Ft volt a szett, de megérte. Dobálhatja az ember, egy karcolás sem lesz rajta😊
[merlinw.org]
Tokot én nem raktam rá. Fóliát tettem az elejére meg hátuljára, és így használom. Toktól bumszli lesz, meg csúnya is szerintem.
tehát: ki, milyen védõfóliát ajánl. hallottam olyat is, hogy valaki rendelt egy 3-4 ezer HUF-os csomagot és egy határ szar volt. koszolódott, sötét volt
a másik a tok, ill. bumber. mennyire véd az elõbbi, ill. milyen tokot ajánlotok?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nekem állandóan wifi-n van és most áll
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ezek a modern kütyük ennyit bírnak...
@ Hellomarci
Este 3G off, 100%-al leveszem töltõrõl és reggelre 97%, ha 3G marad akkor 89%.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
- Notifications
- Chat progik
Ha nincs, akkor 1-2%.
@ Hellomarci
Ami pedig a 3GS-t illeti, azt utána rögtön ki tudom függetleníttetni a T-nél, vagy meg kell várni a tényleges 2 év lejártát?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
viszonylag gyakran youtubeozok, fel vagyok iratkozva pár csatornára, amik frissülnek napi szinten. ezeket szeretném útközben nézni, de 30 megás netcsomaggal igen necces lenne. így egy olyan szoftvert/appot keresek, amivel viszonylag egyszerûen el tudnám tárolni ezeket a mobilon, amikor wifi/gépközelben vagyok.
létezik ilyen, vagy fizessek ezreket netért?
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Szóval ha a legolcsóbb tarifát nézed akkor a lehetõ legkevesebbet fizeted be ergo a legkisebb kedvezményt kapod.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Itt úgy van, hogy... Pl a legelsõnél (Vodafone Kontakt 1), hogy 1800Ft fizetek havonta, de 167 990-t le kéne tennem az asztalra? 😊 Mert akkor meg tök felesleges letenni az asztalra ennyi pénzt, amikor nem sokkal többért már függetlent veszel. 😊
@ Hellomarci
Utána bizony jöhet végre kezembe a következõ generáció. Jejeeje 😄
Nem csak akkor hasznos, ha új helyre mész, én most a környékemen felfedeztem vele egy új kocsmát 😄
A 2évvel van bajom egyébként... :S Nem nagyon szeretnék hûséget aláírni. 155 meg még egy kicsit sok szerintem. 😞
Függetlenül újat 155 alatt nem kapsz itthon, és az ráadásul 8GB-os. XXLGSM-nél 155-ért kapsz még 16GB-osat, gondolom amíg van náluk készleten.
Ettõl jelentõsen olcsóbban nem fogod megkapni sehol (újat). Svájcban olcsóbb talán, meg angliában, de oda vagy ki kell jutni, vagy kell ismerõs aki elhozza / elküldi.