iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy tudok felmásolni zenét, videókat géprõl a telóra? Kell hozzá extra program, vagy egyszerûen csak rádugom USB-vel a gépre és kész?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Tikal: két éve vettem a kártyát, nem elõfizus, hanem feltöltõs (Németországban vettem, de szerintem ez a dolog szempontjából lényegtelen.)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ma vettem magamnak egy iPhone 4S-t. A régi SIM-kártyámat méretre vágtam, majd beillesztettem az iPhone tokba. Minden simán ment, bekapcsolom a gépet, amikor is a következõ üzenet fogad: "Zárolt SIM - a telefon aktiválásához érvényes SIM-kártyára van szükség PIN-védelem nélkül."
Ilyenkor mi a teendõ? Természetesen adapterem nincs, így most a régi telefont se tudom használni egyelõre.
Telefon vezérlés, diktálás, keresés, és még ezer más funkció.
(A szerverpark Game Boyokból áll 😉 )
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egyelõre resetelgetek és várom az OS updatet, aztán majd meglátjuk.
Az iGO reinstall befigyelhet, a backupos szenvedést még mindig nem merném bevállalni.
Retró iPhone tok
Én ezt tenném a helyedben: iGO törlés - reinstall. Ha ez sem segít, akkor csinálnék egy backupot a telefonról, és tennék rá egy gyári szûz rendszert, amire csak az iGO-t tölteném le, és kipróbálnám. Ezzel gyakorlatilag ki lehet zárni, hogy szoftveres/rendszer bugról van -e szó. Esetleg még ki lehet próbálni más navit, pl az ingyenes navigont.
Ha így is szarakodik, akkor szinte tuti hogy hardveresen nyekkent meg valami -> go gariban cseréltetni a telefont.
iGO kapott már frissítést iOS5-re? Nem lepõdnék meg, ha õ lenne a ludas.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Asszem 1998 körülm használtam elõször csetrobotot, ami a Siri egyik ûberfícsöre. Ez használ olyan sok energiát?
Esetleg az, hogy kimondja a szavakat, amit a legelsõ Macintosh tudott 1984-ben?
Vagy az meríti ki, hogy felismeri a kérdést és a google alapján dob valami választ?
Esetleg az, hogy amikor megkérdezed, hogy milyen az idõ, akkor felismeri belõle a "today" meg az "idõ" szót és a teló kidobja a weather appot? Húúúúúúúúúúúúúú
Tessék, überfícsör, Cleverbot (biztos atomerõmûveik vannak):
Néha küld alerteket néha nem (pedig be van állítva a settingsbe).
Néha látom, hogy válaszoltak chat-en néha nem.
Másoknál is hasonló a színvonala?
Remélem bírják majd a szervereik ezt a hihetetlen megterhelést! <#ravasz1>#ravasz1>
Most nézegettem melyik App mennyi helyet foglal, mert helyet kell csinálnom (16GB-os iPhone suxx, senki ne vegyen aki sok zenét hallgat / sok alkalmazást használ - legalább 32GB-osat veszek legközelebb az már tuti), és most nézem, hogy a Facebook az 5. legtöbb helyet foglaló app. Maga az alkalmazás 14.4 MB. a "Document & Data" benne viszont 361MB. Majdnem több helyet foglal így, mint a Shadowgun, ami nem kicsit röhejes. Ez mi a fasz? Cacheli magának a képeket, vagy mit csinál? A legjobb hogy nem tudom törölni a data állományát. Lehet törlöm az egész progit és újratelepítem ...
de menj be nyugodtan fiókba, szánj rá 30percet és kérj részletes kimutatást, nem feltétlen kell egybõl elmagyarázni hogy mit miért szeretnél, mert ha kifogsz vmi zöldfülüt akkor szopacs...
annyi hogy kérj segítséget az aktuális szla forgalmadról, mi került zárolásra milyen értékben milyen jogcímen.
aztán ha értelmes a kolléga akkor elrizsázhatod neki a kálváriád' 😊
de olyan nincs hogy nem tudják megmondani, szla.történetbõl simán kiderül mi miért került levonásra esetleg miért van zárolás alatt a tétel!
kinél bankolsz?! 😊
Ha kinyitjuk a szemünket picit egyértelmû, hogy mióta létezik emberi civilizáció (uszkve 4000 éve), az emberek abból élnek, hogy a másikat szívatják. Azonban csak azt lehet szívatni, aki hagyja magát, illetve buta. Verseghy kollega a talpára állt és elintézte. Az emberek nagyobb része pedig csak káromkodott volna majd beletörõdik. Ennyi, üdv a földön😊
[merlinw.org]