iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy kérdésem lenne, mégpedig: Az iPhone 3GS-mre (T-mobilos) szeretnék egy függetlenítést és egy jailbraket. Jelenleg 5-ös szoftver van rajta. Az igaz, hogy ha telenoros kártyával szeretném használni a készüléket, akkor a függetlenítés végleg "kisüti" a GPS chip-jét és az már sosem fog mûködni?
Elõre is köszönöm a választ!
Sean John
There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Koszonom!
3G be van kapcsolva. Semmi sem fut. Fel akarok hivni valakit. Ranyomok a Phone-ra es elkezd valamit csinalni a telefon.
Ott a Call List-em semmit sem csinalok. Varok egy percet majd megnezem a z adatforgalmat.
3 megabyte-ot hasznalt el.
Valaki fel tudna vilagositani? Megis mi tortenik ilyenkor?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
tegnap csináltam három képet és mind ilyen lett...
Az az igazság, amit elhiszel.
Az az igazság, amit elhiszel.
Kis segítségre lenne szükségem...
Hogyan tudom kimenteni a mostani 3GS telómról az összese üzenetet, hogy rá tudjam majd tenni az új 4S-re? Gondolom a backup-restore nem megoldás.
A 3GS-en most 4.3.1 van jailbreakelve.
Elõre is köszönöm.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
gondoltam hogy a szín az oka, csak arra lennék kiváncsi, hogy mindenkinél ilyen-e
a kérdés, hogy másnál is elõfordul-e ilyen fehér köd az éjszakai fényképeknél!?

[merlinw.org]

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
magamra ismertem 😄
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
##62**11#
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Egyszerûen nem értem.
www.smart-bus.hu