iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, mégpedig: Az iPhone 3GS-mre (T-mobilos) szeretnék egy függetlenítést és egy jailbraket. Jelenleg 5-ös szoftver van rajta. Az igaz, hogy ha telenoros kártyával szeretném használni a készüléket, akkor a függetlenítés végleg "kisüti" a GPS chip-jét és az már sosem fog mûködni?

Elõre is köszönöm a választ!
Sean John
DanielT
Nem normális. Skype esetleg fut? Az híresen forralja.
Na most meg az van, hogy ha be van kapcsolva a 3G akkor atelefon borzalmasan felmelegszik. Ez normalis?

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Igen, megjött rendben a cucc. Amit nem tudtak elküldeni utólag postázták. Karácsony elõtt 1-2 hónap lesz még bármi ideér.



rendelt már valaki a www.dealextreme.com -ról?

Akkor kikapcsolom a iCloud-ot.

Koszonom!

Bercy
A contact listet szinkronizálja ám (icloud vagy google contacts) ha be van állítva.
Lenne egy kerdesem.

3G be van kapcsolva. Semmi sem fut. Fel akarok hivni valakit. Ranyomok a Phone-ra es elkezd valamit csinalni a telefon.

Ott a Call List-em semmit sem csinalok. Varok egy percet majd megnezem a z adatforgalmat.

3 megabyte-ot hasznalt el.

Valaki fel tudna vilagositani? Megis mi tortenik ilyenkor?

GregSB

GregSB
Ja és 940MB-ot telepít fel 😄

GregSB
Kint az Infinity Blade II. Nem occó, $7...

Zetorg
ms csináltam pár képet sötétben és mind hibátlan <#idiota>

MerlinW
Symbian-nál minden jobb😊

[merlinw.org]

Tikal
jol tették hogy összeálltak a microsoft-tal, nekem kifejezetten bejön a wp7 felhasználoi felulete

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Lord Nomak
Nekem is fehér van és tökéletes képeket csinálok vele. Tudom ez nem sokat segít de gondoltam megosztom, hogy a ház nem lehet alapvetõen hibás.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Az súlyos 😊 nem kell itt félteni a Nokiát 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Zetorg
az örvendetes. kapok helyette 2 hétre egy 1610es nokiát <#gonosz3>

tegnap csináltam három képet és mind ilyen lett...

Egyik kollégámnak van fehér 4S, de nincs vele ilyen problémája. Vidd vissza oda ahol vetted. Minden képen ugyanilyen baj van?

Az az igazság, amit elhiszel.

Zetorg
semmi ilyesmi

én arra tippelek, hogy a házat átvilágítja a vaku...

Hátlap fólia vagy az ujjad ér oda esetleg?

Az az igazság, amit elhiszel.

Ability
De az a megoldás. A backup mindent kiment, üzeneteket, névjegyzéket, beállításokat, appok beállításait, stb. Egyedül az zenéket, magát az alkalmazásokat nem, de azok ott lesznek iTunes-ban. Csinálsz egy backup-ot a régi telón, majd az újon nyomsz egy restore from backup opciót. De amikor elõször csatlakoztatod az új telefont akkor meg is kérdezi hogy akarod-e a régi backupokat használni. Miután ez megvan még nyomsz egy szinkronizálást is hogy a zenéket és társait visszategye és kész is.
Üdv!
Kis segítségre lenne szükségem...

Hogyan tudom kimenteni a mostani 3GS telómról az összese üzenetet, hogy rá tudjam majd tenni az új 4S-re? Gondolom a backup-restore nem megoldás.

A 3GS-en most 4.3.1 van jailbreakelve.

Elõre is köszönöm.
Tikal
Ha választanom kéne wp7 és android között, most lehet egy ilyet vennék 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Zetorg
nincs rajta semmi.

gondoltam hogy a szín az oka, csak arra lennék kiváncsi, hogy mindenkinél ilyen-e

DanielT
Van rajta tok? Ha nem amiatt csillan be, akkor a fehér az oka.
Zetorg
fail megint

link

Zetorg
nem jött be...

Zetorg
sikerült lecserélnem az i4-et egy 4S-re elég jó áron. fehéret vettem.

a kérdés, hogy másnál is elõfordul-e ilyen fehér köd az éjszakai fényképeknél!?

Tikal

Tikal
az pedig 8megapixeles... 😉

Tikal
Ezt nem egy 5éves Canon EOS30D-vel lõtték? 😊

MerlinW
Na igen. meg van világítva (a szemébõl ítélve 3 irányból), külön vaku, állványon van a fényképezõgép, stb. Ilyen körülmények között bármivel lehet jó képet csinálni.

[merlinw.org]

GregSB
Attól függetlenül, hogy még egy kompakt gép optikája is köröket ver a mobilokban található lencsékre, ezen a képen óriásit dob hogy be van világítva vakuval. Szerintem meglepõdnél ha látnád, hogy azonos fényviszonyok mellett milyen képet produkálna az iPhone 4 / 4S.

Nem értelek benneteket! Ez egy telefon, és nem fényképezõgép! Nem kell hasonlítgatásokba belemenni mert teljesen más a két eszköz funkcionalítása! Próbálj meg egy fénykêpezõvel telefonálni! Érted már?
DanielT
Örülnék én, ha az iPhoneom olyan képet csinálna, mint ez a 12 éves, nyamvadt 3 megapixeles kamera 😊

Tikal
szóval jo alapanyag kell az utomunkához is 😊

SötétBarom
GYÁSZ

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tikal
hát van benne valami... de nézd meg azokat a képeket amiket a 2MP-es kamerával csinálsz és azokat filterezed...

ProGabe

magamra ismertem 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sziasztok! Feltelepítettem az iPad-re az oplayer alkalmazást. Minden jól mûködik csak az a baj hogy a képernyõn felül középen megjelenik egy szürke téglalap alakú mezõ! Hogyan lehet ezt eltüntetni? Üdv:zoli
Oh, köszi, sikerült 😊 nem hittem volna h ilyen egyszerû lesz 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GSM kódjai:
##62**11#

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Igen, törölni kell a hívásértesítõre (+36309876543) történõ átirányítást nem elérhetõség esetére. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ha üzenetekre kérsz push értesítést, akkor azt felejtsd is el. Facebook Messenger szerencsére minden privát üzenetrõl értesít push-ban.

Valakinek van ötlete arra hogyan lehet nem fogadott hívás esetén letiltani az sms értesítést? T-Mobile-t kéne ezzel zaklatnom, vagy iphone-on is le lehet tiltani? Pöppet szétspammeli az üzifiókom olyanoknál akik pl. csak megcsörgetnek h hívjam vissza õket.

pyrohun
dettó. utálom. 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Tikal
jaja, szar nagyon

Bercy
Nálam konkrétan határ szar is az egész. Bughegyek...néha küld push értesítést néha nem.
Egyszerûen nem értem.
Nálam 46mb, és jó ideje fenn van már. Mondjuk nem sokat használom, nem tudom ez számít-e...

www.smart-bus.hu

Tikal
nekem 50MB