iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Múltkor írtam, hogy újratelepítettem a Facebook appot, mert 400+ MB-osra hízott. Újratelepítés után már normális volt a mérete, de azóta eltelt 1-2 hét, és most épp 220 MB-nál tart. Nálatok is folyamatosan hízlalja magát ez a szar?

thx

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

MerlinW
iWEP Pro

Egyébként törvénysértés, ha nem a sajátodat töröd fel és észreveszi valaki, azt 2-4 évig terjedõ szabadságvesztés a jutalmazzák.

[merlinw.org]

nah most magyarul is 😛

egyébként ilyesmire gondolok

http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=45499

MerlinW
JB + SSH + gerix-wifi-cracker-ng.deb

[merlinw.org]

wifi kód feltörõ app van? 😄

GregSB
Ja ha aktívan használod a telefont, akkor szokj hozzá hogy este felrakod töltõre, reggel leveszed. Ez "normális", legalábbis a ngy érintõkijelzõs okostelefonoknál mind ezt kell csinálni, ha sokat nyüstölöd.

Ok, ránézek. Egyébként otthon Wi-Fi-rõl megy, egyébként meg 3G, már ahol van. De majdcsak megszokom. 😄 Még friss a váltás élménye.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ability
Nálam kibír két napot, persze nem is telefonálok órákat, és szinte alig nyomkodom, játszani is inkább iPad-en szoktam. Még a 4S + iOS 5 körül zürzavar van, sokan panaszkodnak akku merülésre, ez majd elrendezõdik. De egyébként ez az okostelefonok sara, egyik konkurens termék sem húzza jobban. De leginkább a hálózati terhelés szívja az akksit, ha kikapcsolod a 3G-t + WiFi-t akkor máris jobban bírja. Amikor eladtam a régi 3G-met, ott állt a polcon egy hétig és csak 50%-ra merült, mert nem volt benne SIM kártya, nem csatlakozott semmilyen hálózatra. Ugye a levelek ellenõrzése több fiókkal, push notifications, GPS használat, ezek szívják le. Ami nem szükséges közülök, azokat tiltsd le. Fõleg a notification-öket kell átvizsgálni, ne engedélyezd olyan programnak aminek nem veszed hasznát. Sok játékban van ilyen, szól ha kijön frissítés, vagy új játékot csinált a banda, ezeknek semmi értelme, tiltsd le, annyival is kevesebb forgalmat bonyolít, annyival is tovább bírja az akksi. Ahol lehet, ott használj WiFi-t, az kevésbé meríti a telefont nálam.
Tikal
garanciális még? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Akkor az akksim rendben van. Már csak hozzá kéne szoknom, hogy az eddigi telóimtól eltérõen nem fog kibírni töltés nélkül két egymást követõ napot. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Tikal
10 óra airplane mode-ban, 3% merülés nálam.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Prody
3Gs hátlapot (+sim tartót) Tré cserél ingyé'?
serious question.

Prody
Nekem is lassú 😊

sajtburger
Ha tapasztalsz majd hasonlót, akkor írj rám légy szíves, reménykedek nem csak én küzdök ezzel a "szaggatásos" gonddal. :S

MerlinW
Írhatsz nekik korrektek, válaszolni fognak. Miután nagyobb csomag, illetve az ingyenes szállítás miatt a leglassabb módon küldik, egy-két hónap kell neki. A kis csomagok is 2-3 héten alatt érkeznek csak meg. Karácsonyra megkapod, de mondom, nyugodtan rákérdezhetsz mi a helyzet.

[merlinw.org]

4S-en jól megy. Nemsokára elcserélem a 4S-t egy 3GS-re majd azon is kipróbálom.



sajtburger
Srácok! Erõsítsetek meg, vagy cáfoljatok, de ez az új op. rendszer nem valami olajozottan mûködik még. 3GS-en nekem eléggé akadozik, egy példát hozzak fel: wifire koppintok és kikékül a sáv, jó pár másodperc kell amíg megnyitja azt a menüt.. ilyesmikre gondolok leginkább. Nem utolsó sorban pedig a teló is elég jól merül, ami elõzõ oprendszer alatt nagyon jól stabilizálódott, az most 2 napig bírja.. én megbántam, hogy újítottam.

Kipróbáltam a repülõs módot, amit javasoltál. 6 óra repülõmód után, úgy, hogy nem nyúltam hozzá, még mindig 100%-on volt. Ez azt jelenti, hogy az akksinak semmi baja, csak hozzá kell szoknom, és rutinná kell tenni, hogy minden este töltõre teszem?

DanielT
Nekem is van egy Okt.26-i rendelésem kínából, nyoma sincs.
passatgt
most ünnepi szezon miatt elég lassan jön, viszont többen panaszkodnak(nem csak ennél az oldalnál), hogy kínából valamiért baromi sok idõ míg megérkezik a csomag mostanában

Én vártam már 2 hónapot is. Mondjuk dec. közepén volt az a rendelésem.



Hali!

Rendelt már valaki errõl az oldalról?
http://www.dealextreme.com/

csak azért kérdezem mert okt.26-án rendeltem egy iheli-t de még mindig nem érkezett meg...
esetleg vkinek vmi tapasztalat hogy mennyi a szállítási idõ a tényleges...

köszi

MerlinW
Innen vettem Mondjuk akkor éppen ~320 volt a font, viszont van aksi nélkül is 8 fontért.

[merlinw.org]

ProGabe
6-ért kensingtont 4(S)-hez? hol?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Nagyon felhasználsfüggõ. Nekem a 4-es simán kibírja az 1 napot úgy, hogy munkába be és hazafelé netezek + zenét hallgatok rajta. Napközben is szoktam vele telefonálni, meg a Reminderst használni. Így amikor hazaérek melóból átlagosan 30-40% között szokott lenni, aztán ha még elmegyek valahova este (kocsma / mozi / akármi) akkor 10-15% töltöttséggel szoktam este hazaérni vele.

Eleinte nekem is merült mint a barom, mert állandóan nyomogattam, játszottam vele. Mostmár nem nyúlok érte minden szabad mp-emben, játszani is csak este ágyban töltõre dugva szoktam vele. Nekem ez így megfelelõ, az a lényeg hogy reggel lehúzom töltõrõl (egész este rajta van, semmi baja nem lesz), és este még a leghosszabb nap után is 5-10% al érek haza, még nem merültem le sohase.

Szoftveres bug okozhat gyors merülést. Végezz el egy egyszerû tesztet: töltsd fel 100%-ra, húzd le töltõrõl, tedd be airplane módba, és hagydd úgy éjszakára. Reggel nézd meg hogy áll a töltöttség: max 1-2%ot szabad neki ilyenkor esnie (sokszor 100%on marad). Ha viszont azt látod hogy 10-20%ot merült az akksi, akor ott hiba van. Nálam volt olyan hogy a fent leírtak után reggel 60%-on volt az akksi. Ilyenkor összes alkalmazás bezár, telefon ki-bekapcs, majd mehet neki egy hard-reset is (home + bekapcsoló gomb nyomva tart amíg újra nem indul a telefon).

GregSB
1. Hopp, most veszem észre hogy lehagytam a bannerból az Appokat. Anno csináltunk screenshotokat róluk, és egy helyre begyûjtöttem õket. Itt is van, itt tudsz szemezgetni.

2. App Store csak iTunes progiból elérhetõ.

Nektek mennyi ideig bírja az akksi?
Én most csináltam egy visszatöltést, elvileg annak segítenie kellett volna.
De most használat nélkül olyan 60%-ot veszítek az akksiból 24 óra alatt, ha meg használom a telót, egy napot se bírok ki vele töltés nélkül. Már nagyon idegesít. Ennyire nem lehet gyenge az akksi.

Tikal
1. Amire szükséged van
2. Ott van az 😊

Köt dolog:

1. Szerintetek melyek azok az appok, amiket mindenképp érdemes felrakni iphone-ra?
2. A neten hol van Apps Store? Olyan mint az iphone-on? Ha google-be beírom, akkor mindig az Apple honlapjára visz, ott meg nem találom az Apps-okat, vagy csak én vagyok béna, nem tudom. 😊

thx

Ez azt jelenti, hogy ugyan úgy alá kell írnod 1 vagy 2 év hûséget de bármelyik díjcsomagot választhatod illetve havonta egyszer válthatsz csomagot.



Üdv mindenkinek,

A minap néztem a jelenlegi akicós iPhone listát a t-mobilenál és a következõt vettem észre.

"iPhone készülék egyéb díjcsomagokkal

iPhone 4 8GB- díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül egyösszegben 109990Ft-"
Szóval ez mit is takar valaki eltudná mondani? Lerakom a 110ezer ropogós ezrest kezembe nyomják a telefont és semmilyen csomagra és a telefonra sem kell fizetnem havonta?

Innen néztem egyébként.

MerlinW
Telefonon frissíts wifi-vel, ne itunes-al.

[merlinw.org]

Zan
Nos,a legújabb frissítést nem tudom felrakni a telefonomra..(Iphone 4)!
Most IOS 5.0 van rajta. 3X próbáltam...mind a 3X ismeretlen hibát észlelt...!

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

MerlinW
Köszi, meg is vettem😊

[merlinw.org]

Ability
Tikal
161,526

Tikal
nagyon jó ez a játék 😊

napokban valahol találtam egy olyan linket ami a facebook-ot úgy jelenítette meg a pc-n mint ahogy az iphone facebook app-ban...
tud vki segíteni hol lehet ez a link? sehol nem találom...

köszi

Yoda001
nekem is ingyen cseréltek t-ben, rendesek voltak😊

http://9gag.com/gag/5135249

SötétBarom
Feladatkezelõben lõdd ki a fölös appokat, nekem segített sokat.. Nem mindegyik szopja az energiát, de van olyan, amelyik különösen.. Fõleg egy-két játék..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sziasztok megint. Sikerült a szolgáltatómnál microSIM-et cserélni, és átmentem kártyásról elõfizuba, így most kicsit jobb a helyzet, már nem jön be random idõközönként az Érvénytelen kártya üzenet. 😄

Az akksi 24 órás "túlélési" idejéhez lenne egy kérdésem. A szolgáltatómnál az ügyfeles az tanácsolta, próbáljam meg a rendszervisszaállítást iTunesban. Elõször mindent lementeni, rendszervisszaállítás, minden adat vissza a telóra, és elvileg ez segítene kicsit tovább életben tartani az akkut, nem kéne naponta tölteni. A kérdésem, szerintetek ez segít valamennyit? Mert ha nem, akkor nem kezdek bele. 😄

Üdv

Sziasztok! Tud valaki megoldást arra, hogy a 4.11.08 as baseband-et mikor lehet függetleníteni??? Vagy mit csináljak, hogy független legyen a teló? köszi
Ability
Elvileg ingyen jár, nálam szó nélkül megcsinálták és rögtön elköszöntek. 😊 T-Mobile weblapján is le volt írva anno, mert én még elõtte megnéztem.
LoDMaSt
Vannak más módok, persze, nekem is a rég simem épp akkor romlott el, amikor cserélni kellett volna. 😊

@ Hellomarci

Miert kell méretre vágni a kártyát? Én bementem a szolgáltatómhoz, és amikor pénz mertek kérni a csere miatt, akkor majdnem felálltam és lemondással fenyegetõztem.

Azonnal ingyen lecseréltek.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Nekem 5.0.1 van rajta és nincs semmi bajom vele
Sziasztok
Van egy iPhone 3gs-em (16gb). Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e frissíteni a szoftvert az elérhetõ legújjabra? Csak azért kérdezem, mert mostanában elég gyakran elõfordul h befagy vmelyik programon, v egyszerüen nem reagál semmiféle érintésre, és ilyenkor restart van, ezért nem tudom, hogy ha esetleg most erre ráfrissítek, akkor nem-e jobban fog szaggatni, akadozni. Jelenlegi verzio: 4.3
Magoo
Nekem is fos...amit egyszer rosszul irtam be, onnantol kezdve azt koveti. Azota automatan csereli az "AZ"-t "AX"-ra. A kis szemetlada... 😊