iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egyébként törvénysértés, ha nem a sajátodat töröd fel és észreveszi valaki, azt 2-4 évig terjedõ szabadságvesztés a jutalmazzák.
[merlinw.org]
egyébként ilyesmire gondolok
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=letoltesek&op=show&id=45499
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]


Rendelt már valaki errõl az oldalról?
http://www.dealextreme.com/
csak azért kérdezem mert okt.26-án rendeltem egy iheli-t de még mindig nem érkezett meg...
esetleg vkinek vmi tapasztalat hogy mennyi a szállítási idõ a tényleges...
köszi
[merlinw.org]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Eleinte nekem is merült mint a barom, mert állandóan nyomogattam, játszottam vele. Mostmár nem nyúlok érte minden szabad mp-emben, játszani is csak este ágyban töltõre dugva szoktam vele. Nekem ez így megfelelõ, az a lényeg hogy reggel lehúzom töltõrõl (egész este rajta van, semmi baja nem lesz), és este még a leghosszabb nap után is 5-10% al érek haza, még nem merültem le sohase.
Szoftveres bug okozhat gyors merülést. Végezz el egy egyszerû tesztet: töltsd fel 100%-ra, húzd le töltõrõl, tedd be airplane módba, és hagydd úgy éjszakára. Reggel nézd meg hogy áll a töltöttség: max 1-2%ot szabad neki ilyenkor esnie (sokszor 100%on marad). Ha viszont azt látod hogy 10-20%ot merült az akksi, akor ott hiba van. Nálam volt olyan hogy a fent leírtak után reggel 60%-on volt az akksi. Ilyenkor összes alkalmazás bezár, telefon ki-bekapcs, majd mehet neki egy hard-reset is (home + bekapcsoló gomb nyomva tart amíg újra nem indul a telefon).
2. App Store csak iTunes progiból elérhetõ.
Én most csináltam egy visszatöltést, elvileg annak segítenie kellett volna.
De most használat nélkül olyan 60%-ot veszítek az akksiból 24 óra alatt, ha meg használom a telót, egy napot se bírok ki vele töltés nélkül. Már nagyon idegesít. Ennyire nem lehet gyenge az akksi.
2. Ott van az 😊
1. Szerintetek melyek azok az appok, amiket mindenképp érdemes felrakni iphone-ra?
2. A neten hol van Apps Store? Olyan mint az iphone-on? Ha google-be beírom, akkor mindig az Apple honlapjára visz, ott meg nem találom az Apps-okat, vagy csak én vagyok béna, nem tudom. 😊

A minap néztem a jelenlegi akicós iPhone listát a t-mobilenál és a következõt vettem észre.
"iPhone készülék egyéb díjcsomagokkal
iPhone 4 8GB- díjcsomagra vonatkozó hûségnyilatkozat nélkül egyösszegben 109990Ft-"
Szóval ez mit is takar valaki eltudná mondani? Lerakom a 110ezer ropogós ezrest kezembe nyomják a telefont és semmilyen csomagra és a telefonra sem kell fizetnem havonta?
Innen néztem egyébként.
Most IOS 5.0 van rajta. 3X próbáltam...mind a 3X ismeretlen hibát észlelt...!
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
tud vki segíteni hol lehet ez a link? sehol nem találom...
köszi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az akksi 24 órás "túlélési" idejéhez lenne egy kérdésem. A szolgáltatómnál az ügyfeles az tanácsolta, próbáljam meg a rendszervisszaállítást iTunesban. Elõször mindent lementeni, rendszervisszaállítás, minden adat vissza a telóra, és elvileg ez segítene kicsit tovább életben tartani az akkut, nem kéne naponta tölteni. A kérdésem, szerintetek ez segít valamennyit? Mert ha nem, akkor nem kezdek bele. 😄
Üdv
@ Hellomarci
Azonnal ingyen lecseréltek.
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
Van egy iPhone 3gs-em (16gb). Az lenne a kérdésem, hogy megéri-e frissíteni a szoftvert az elérhetõ legújjabra? Csak azért kérdezem, mert mostanában elég gyakran elõfordul h befagy vmelyik programon, v egyszerüen nem reagál semmiféle érintésre, és ilyenkor restart van, ezért nem tudom, hogy ha esetleg most erre ráfrissítek, akkor nem-e jobban fog szaggatni, akadozni. Jelenlegi verzio: 4.3