iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 3G-vel eddig nem volt bajom, nem forrósodik a gép. Amióta váltottam elõfizetéses szerzõdésre kártyásról, azóta nem dobja el a hálózatot, korábban, ha bumper nélkül fogtam meg a telót, akkor rögtön eldobta és elkezdte keresgélni.
Az akksimerülés elõször nekem is feltûnt, bár én azért aggódtam, mert eddig nem volt okostelefonom, és szokatlan volt a gyors merülés. Nálam most Wi-Fi mellett, ha csak az asztalon fekszik és csak néha-néha ránézek, akkor csak pár óra alatt olyan 5-6%-ot veszt. Ha használom, akkor persze többet. Viszont 45% 2 óra alatt, az akksiprobléma lehet. Szóval érdemes lenne megnézetni. Esetleg egy restore.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
- 3G bekapcsolas utan 5 percre elkezd forrosodni!
- Napi 3-4 eldobja a halozatot
- BORZALMASAN gyorsan merul! 45% 2 ora alatt ha be van kapcsolva a WIFI de NEM csinalok semmit vele! Tehat hozza sem erek!
Ha elkuldom szervizbe az szent hogy egy honapig nem latom.
Masnal is van ez vagy az enyem egyszeruen hibas?
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
de javítsatok ki, ha tévedek
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mostanaban a telefonon folyton eldobja a tererot. Megszakad a beszelgetes, majd keresi es ujra megtalalja.
Ez normalis???
Vdafone HU
Gyarilag fuggetlen soha nem volt jailbrekelve iPhone 4s

Ha belejön az ember akkor egész élvezetes lesz, most még kicsit kesze-kusza, hogy mi mire jó...
Kicsit kicsi hozzá az iPhone kijelzõje iPadon biztos jobb.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ma reggel szinkronizáltam volna az iPhone-t és az iPad-emet de mindkét eszköznél a következõ hibaüzenetet kapom! This ipad cannot be used because the Apple Mobile Device service is not started!(Az ipad nem használható, mert az Apple Mobile Device szolgáltatás nem indul el!)Ez most mi? tudtok segíteni? Köszönöm elõre is! Üdv: Zoli
Az akksim is kb ugyan úgy bírja mint eddig. Nálam ez 5 óra használat és 12 óra standby legjobb esetben.


Van pá 1 star rating ennek köszönhetõen.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Akkor ezek szerint csak nekem kedveskedett ezzel, hogy minden ment a levesbe.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
egy kép is, ha esetleg nem értenéd amit írtam (itt most flac player van, de anno asszem' még az oplayer volt a legjobb 😄)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A segítségetekre lenne szügségem, nem az ipad forumba írim mert az kb halott.
Az a baj hogy egy kicsit bevertem az ipad ot az asztal szélébe, de tényleg nem nagyon ráadásul semmien nyoma sincsen kívülrõl neki. Azóta viszont csak világít, a gombokra reagál ha megnyomom õket akkor elkezd megint világítani de semmit nem mutat, ha itunes al restorolom ugyan ez, az apple logóig se jutok el. Máskor amikor ilyen volt az iphoneal ugy emlékszem miután lemerült meggyógyult utána de azért megkérdezném tõletek szerintetek mi a teendõ? Jailbreak elve volt.
ELõre is köszönöm!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Elõre is köszi. (iPhone 3Gs iOS 4.2.1 J😎
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Köszi
köszönöm
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Az "összes beállítás törlése" vagy "erase all content and settings"-re még véletlenül se nyomj rá, mert az jailbreakelt telefonok esetében kinyírja a rendszert, olyan szinten hogy csak restore segít rajta utána.
A Gevey sem macera mentes, itt egy cikk róla, én neked is azt ajánlanám inkább próbáld meg legálisan függetleníteni. Lehet soknak tûnik a díj érte, de annyi szopatástól kíméled meg vele magadat, hogy szerintem megéri.
Amirõl te beszélsz, az az iPad basebandes függetlenítés, aminek gyakorlatilag az a lényege, hogy rátöltöd az iPad Modem Firmwarejét (=baseband) a telefonra (6.15-ös verziószámú), és azt már tudja függetleníteni egy cydiás csomag.
Hátulütõje, hogy az iPad-ben teljesen más GPS chip van, mint az iPhoneokban, és ezért a firmwareje teljesen más GPS-drivereket tartalmaz mint az iPhoneé, szóval ha rátöltöd a telefonra a navigációs szoftverek nem fognak tudni bepozicionálni téged. Az olyan appok, amik cella és wifiinformációkat is használnak a betájoláshoz (pl Google Maps) nagyobb városokban be fogják tudni lõni hol vagy, de a puszta közepén azok se lesznek pontosak.
Második hátulütõje, hogy az iPhoneokban lévõ (asszem Qualcomm) modem gyárilag úgy van megtervezve, hogy azon Firmwaret csak felfele tudsz frissíteni, nincs downgrade. Magyarul ha te felrakod az iPad 6.15-ös verziószámú firmware-jét, utána nincs rá mód hogy visszatedd az iPhone 4.xx verziószámúját.
Harmadik hátulütõ, ami az elõzõbõl ered, hogy a 4.2-es iOS óta van baseband verziószám ellenõrzés a rendszerben, ami pontosan azt csinálja ami a nevében benne van: nem engedi bebootolni a rendszert, ha érzékeli hogy nem a hozzátartozó verziószámú baseband van a telefonon. Magyarul gyári restore-t nem tudsz többet csinálni, csakis Custom Firmaret tudsz telepíteni a telefonra Pwned DFU-ból.
Röviden: erõteljesen nem ajánlott kategória ezzel szarakodni, inkább megéri legálisan kifüggetleníteni 10-15ezer Ft-ért a készüléket.
Ami hazavágja a gps-t az az iPad baseband.

Hogy a legegyszerûbb lenullázni egy 4.3.1-es 3GS-t úgy, hogy megmaradjon a jailbreak?
Köszi!