iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is 4S van.
A 3G-vel eddig nem volt bajom, nem forrósodik a gép. Amióta váltottam elõfizetéses szerzõdésre kártyásról, azóta nem dobja el a hálózatot, korábban, ha bumper nélkül fogtam meg a telót, akkor rögtön eldobta és elkezdte keresgélni.
Az akksimerülés elõször nekem is feltûnt, bár én azért aggódtam, mert eddig nem volt okostelefonom, és szokatlan volt a gyors merülés. Nálam most Wi-Fi mellett, ha csak az asztalon fekszik és csak néha-néha ránézek, akkor csak pár óra alatt olyan 5-6%-ot veszt. Ha használom, akkor persze többet. Viszont 45% 2 óra alatt, az akksiprobléma lehet. Szóval érdemes lenne megnézetni. Esetleg egy restore.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

En nem akarok kopkodni, de amiota megvan ez a 4s azota gondok vannak vele.

- 3G bekapcsolas utan 5 percre elkezd forrosodni!
- Napi 3-4 eldobja a halozatot
- BORZALMASAN gyorsan merul! 45% 2 ora alatt ha be van kapcsolva a WIFI de NEM csinalok semmit vele! Tehat hozza sem erek!

Ha elkuldom szervizbe az szent hogy egy honapig nem latom.

Masnal is van ez vagy az enyem egyszeruen hibas?

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Nekem is voda/4S/gyárifüggetlen konfigom van, ritkán tapasztalok ilyet (kb kétszer az egy hónap alatt). Ki és bekapcsolás segített nekem mindig.
Tikal
még folynak a server update-k, ezért lassu, amugy gyors szokott lenni, szóval javulni fog. magyar csapattal én sem találkoztam még.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

én is rákockultam erre a szarra én a titánon vagyok, mióta volt frissítés néha megy csak, meg bedobta újra az allianceos küldik hogy lépjek be valahova de magyar klánt nem találtam

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
A jobbak 5000 pont alatt nem állnak veled szóba 😊 De hamar össze lehet szedni ennyit... aztán sok alliances van barátságban egymással is... a kínaiak, japánok nagyon nyomják... meg nem tudom figyelted e, de négy vagy öt szerver van, az elején választod ki talán hogy melyikre mész, Earth Mars, Mercury stb... én Mercuryn vagyok, sajnos itt vannak kínaiak is, chaten elég zavaro, meg az alliance nevuk is kinaiul van, szoval lövésed sincs melyikrõl van épp szó.. de azt hiszem van már csak angol nyelvu szerver is..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
egyébként anno ezt ajánlották, de nekem akkor ez nem akart mûködni. esetleg kipróbálhatod

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
én úgy tudom, hogy csak a mobilinternet adatforgalmát számolja
de javítsatok ki, ha tévedek

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LoDMaSt
Nem.

@ Hellomarci

Törölt felhasználó
De ugye az beleszámolja azt az adatforgalmat is amit mondjuk Wi-fi zónában használtam?
Sziasztok,

Mostanaban a telefonon folyton eldobja a tererot. Megszakad a beszelgetes, majd keresi es ujra megtalalja.

Ez normalis???

Vdafone HU
Gyarilag fuggetlen soha nem volt jailbrekelve iPhone 4s

Leszedtem én is. Melyik Allience tagjai vagytok?



Tikal
Ipad-en jó lehet.. van egy két hibája, de most jön egy update, az javit a játszhatóságon is

Dzsega
Nemrossz...
Ha belejön az ember akkor egész élvezetes lesz, most még kicsit kesze-kusza, hogy mi mire jó...
Kicsit kicsi hozzá az iPhone kijelzõje iPadon biztos jobb.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rooney8
beállításokba van egy számláló

Sziasztok,hogyan tudnám megnézni a havi 3g adatforgalmam,van valami applikáció erre? válaszokat elõre is köszönöm.

Tikal
Aki szereti az ûrstratégiát, annak ajánlom a Galaxy Empire-t. Nem szimulátor, text-based stratégia, szövetségeket lehet alkotni, támadni, rabolni új bolygókat elfoglalni stb...

Köszi a tippet, mûködik azóta hogy újra indítottam. 2 hete nem volt leállítva a gépem:-)
zsolti001
Újra kell inditani a gépet! iCloud miatt csinálja!

Sziasztok!
Ma reggel szinkronizáltam volna az iPhone-t és az iPad-emet de mindkét eszköznél a következõ hibaüzenetet kapom! This ipad cannot be used because the Apple Mobile Device service is not started!(Az ipad nem használható, mert az Apple Mobile Device szolgáltatás nem indul el!)Ez most mi? tudtok segíteni? Köszönöm elõre is! Üdv: Zoli
Egész gördülékeny 3GS-en is. Észrevehetõ néha, hogy kicsit lassabb de nem is vártam csodát.
Az akksim is kb ugyan úgy bírja mint eddig. Nálam ez 5 óra használat és 12 óra standby legjobb esetben.



Nekes is visszatett mindent 4S-rõl 3GS-re váltva.



Tikal
Nekem eddig mindig átmentette ha költöztem...

Bercy
Ahogy az app store kommenteket elnézem nem csak nekem törölte a mentéseket az update...
Van pá 1 star rating ennek köszönhetõen.
Ja, hát úgy igen, az felettébb szokatlan, sosem hallottam még ilyet.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Spec nekem 3GS-rõl nem mentette át app adatokat 4S-re. Lehet én csináltam valamit rosszul, vagy csak 1 készüléken belül mûködik...

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Bercy
Itt csak sima App updaterõl van szó nem icloudról...
Akkor ezek szerint csak nekem kedveskedett ezzel, hogy minden ment a levesbe.
Tegnap nyomtam egy updatet rajta és minden maradt ami volt.
GregSB
Az összes programnak menti az adatát az iCloud. Már iOS 2 óta belekerül az alkalmazások (így a játékok) adatbázisa a backupba. Most csak annyi változott, hogy ezt a backupot fel tudod tolni az iCloudba is, eddig meg a gépeden tárolta az iTunes.

Szerintem kevés olyan játék van még amiben van icloud-os játék adat backup sajnos 😞 nem tudom h amúgy ki lehet -e menteni a játék adatokat. Jailbreak-es fájl mozgatással esetleg...

Bercy
Csak nálam sikerült, hogy az Infinity Blade II updattel együtt az összes beállítás/mentés/karakter is elszállt a játékból??? Esetleg más is tapasztalt hasonlót?
rooney8
mert beleszámolja a videókat/filmeket, amiket "beleraksz" 😄

10,5 gigányi Apps? Az igen.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

rooney8
ha jól emlékszem én régebben úgy csináltam, hogy letöltöttem egy lejátszó programot (pl. oplayer) és a file sharing résznél betallózod a filmet

egy kép is, ha esetleg nem értenéd amit írtam (itt most flac player van, de anno asszem' még az oplayer volt a legjobb 😄)

Filmeket rá tudok dobni géprõl telóra? Vagy csak az iTunes-ból van lehetõségem filmeket szerezni?

Jim Morrison
hátha valakit érdekel.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ha masnak sincs jobb otlete akkor meik szervizet ajánljatok? Es amugy az ipadba restarthoz az iphone pocket dugjatok bele? Az jo bele?

én mint laikus gondolom reset ha nem segít akkor szervíz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sziasztok!
A segítségetekre lenne szügségem, nem az ipad forumba írim mert az kb halott.
Az a baj hogy egy kicsit bevertem az ipad ot az asztal szélébe, de tényleg nem nagyon ráadásul semmien nyoma sincsen kívülrõl neki. Azóta viszont csak világít, a gombokra reagál ha megnyomom õket akkor elkezd megint világítani de semmit nem mutat, ha itunes al restorolom ugyan ez, az apple logóig se jutok el. Máskor amikor ilyen volt az iphoneal ugy emlékszem miután lemerült meggyógyult utána de azért megkérdezném tõletek szerintetek mi a teendõ? Jailbreak elve volt.

ELõre is köszönöm!

Hegi90
(nem én készítettem a videót)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsega
Vettem egy jó kis BT Hs-tet (Nokia BH-109) és mostantól többnyire azzal fogom használni a telefont, viszont van egy kis gond. A symbianos nokiák fel tudják olvasni hogy ki hív, erre van mód iPhoneon is? Mintha olvastam volna valahol ilyesmit de nem tudom már, hogy hol és azt sem tudom miként kéne keresnem.
Elõre is köszi. (iPhone 3Gs iOS 4.2.1 J😎

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

És hogyan is rakom fel rá újra a 4.3.3-mat?

Köszi
Soldiers
Hali srácok vettem egy 15 dolláros ITunes Gift Cardo-t megkaptam a kódot csak azt nem tudom hogy kell aktiválni az Itunesben valaki tudna segíteni

köszönöm

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

GregSB
Sehogy. Nincs rá egyszerû módszer 😊 Vagy törlõd egyesével a nem kívánt adatokat, vagy újratelepíted és újra jailbreakeled a telefont.

Az "összes beállítás törlése" vagy "erase all content and settings"-re még véletlenül se nyomj rá, mert az jailbreakelt telefonok esetében kinyírja a rendszert, olyan szinten hogy csak restore segít rajta utána.

GregSB
Nálad is majdnem ugyanaz a szitu, mint az elõzõnél, csak nálad nincs lehetõség az iPad basebandes függetlenítésre, csak Gevey SIM-esre, feltéve ha még 4-es iOS van a telefonodon. 5-ös iOS-el már nem megy a Gevey tudomásom szerint, csak ha baseband frissítés nélkül upgradeltél. (tehát még iOS4-es baseband van a telefonodon - 4.059-es ha jól emlékszem)

A Gevey sem macera mentes, itt egy cikk róla, én neked is azt ajánlanám inkább próbáld meg legálisan függetleníteni. Lehet soknak tûnik a díj érte, de annyi szopatástól kíméled meg vele magadat, hogy szerintem megéri.

GregSB
Szerzõdéses? Hûségidõ van még rá? Ha nincs, akkor a T-n keresztül kifüggetleníti az Apple 10-15ezer Ft-ért.

Amirõl te beszélsz, az az iPad basebandes függetlenítés, aminek gyakorlatilag az a lényege, hogy rátöltöd az iPad Modem Firmwarejét (=baseband) a telefonra (6.15-ös verziószámú), és azt már tudja függetleníteni egy cydiás csomag.

Hátulütõje, hogy az iPad-ben teljesen más GPS chip van, mint az iPhoneokban, és ezért a firmwareje teljesen más GPS-drivereket tartalmaz mint az iPhoneé, szóval ha rátöltöd a telefonra a navigációs szoftverek nem fognak tudni bepozicionálni téged. Az olyan appok, amik cella és wifiinformációkat is használnak a betájoláshoz (pl Google Maps) nagyobb városokban be fogják tudni lõni hol vagy, de a puszta közepén azok se lesznek pontosak.

Második hátulütõje, hogy az iPhoneokban lévõ (asszem Qualcomm) modem gyárilag úgy van megtervezve, hogy azon Firmwaret csak felfele tudsz frissíteni, nincs downgrade. Magyarul ha te felrakod az iPad 6.15-ös verziószámú firmware-jét, utána nincs rá mód hogy visszatedd az iPhone 4.xx verziószámúját.

Harmadik hátulütõ, ami az elõzõbõl ered, hogy a 4.2-es iOS óta van baseband verziószám ellenõrzés a rendszerben, ami pontosan azt csinálja ami a nevében benne van: nem engedi bebootolni a rendszert, ha érzékeli hogy nem a hozzátartozó verziószámú baseband van a telefonon. Magyarul gyári restore-t nem tudsz többet csinálni, csakis Custom Firmaret tudsz telepíteni a telefonra Pwned DFU-ból.

Röviden: erõteljesen nem ajánlott kategória ezzel szarakodni, inkább megéri legálisan kifüggetleníteni 10-15ezer Ft-ért a készüléket.

5-ösre nincs még függetlenítés, jailbreak is csak olyan amivel gép kell a teló újraindításához.
Ami hazavágja a gps-t az az iPad baseband.



Semmi sem fut. Minden ki van kapcsolva.

Hali!
Hogy a legegyszerûbb lenullázni egy 4.3.1-es 3GS-t úgy, hogy megmaradjon a jailbreak?

Köszi!
Nem tudom szabad e itt ilyet kérdeznem,de mi a legegyszerûbb módja egy vodafonos iPhone 4 kifüggetlenítésének?