iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
gagax
Hali!

olyan problémám lenne hogy van egy iphone3Gs em de sem a viber sem a messenger app nem küld pusht. valakinek valamit ötlete?

LoDMaSt
Azért ezt meg kell cáfolnom, az 5.0b idõktõl jb-m van, és semmi gondom nincs vele, sem eldobott hívások, semmi, és nem tudok funkciót így hirtelen, amim korlátozva lenne. Nem azt mondom, hogy nem lehetnek hibák, és nyilván nagyobb valószínûséggel fordulnak elõ, de elõfordul, hogy flottul megy.

@ Hellomarci

MerlinW
Egyik sem untethered (sz.gép kell a boot-oláshoz), emellett korlátozza a telefon funkcióit, bugos, tehát felesleges szívni velük. Készül az untethered JB, ha lesz, tudni fogtok róla. Ott a szifon.com, részletesen be szokott számolni a témában.

[merlinw.org]

Értem majd ha lesz idõm utána olvasok de ha esetleg valaki leírja röviden hogy mi a külömbség közöttük azt megköszönném.

LoDMaSt
Én a redsnowra szavazok, a telómat azzal csináltam.

Mégegy help:
http://cydiahelp.com/ios-5.0.1-jailbreak-using-redsn0w-0.9.9b8-heres-how-to-do-it/

@ Hellomarci

Sziasztok!
Tudom ez nem Ipad fórum de annak a oldala teljesen kihalt 😊
Amikor Iphonal kacsolatban volt kérdésem lehetett beszélni jailbreakrõl itt is, nem tudom hogy ez még így van e de ha igen akkor lenne kérdésem. Egy kis kutatás után eljutottam ide http://iphoneclub.hu ahol elég száálybarágósan leírják hogyan kell jailbreakelni az 5.0.1 et. Annyi a kérdésem hogy a redsnow ot érdemes használni vagy valameik másikat.

Válaszotokat elõre is köszönöm.
Üdvözlet.

zsolti001
Elösször az elõlapot kell kivenni, utána az alaplapot kell kivenni, majd a fém keretet kell leszedni a hátlapról és utána lehet cseréni a hangerõ gombot!

Valakinek van tapasztalata 3GS hangerõszabályzó pótalkatrész beszerelésével? Tényleg csak a keret lecsavarozásával lehet beilleszteni rendesen?

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Tikal
mellesleg angolul nagyon jol mukodik, szinte minden melléütésem jol javitja ki

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
nem az a lényeg, hanem hogy ha mellé ütök akkor kijavítja, de szerintem tudod mire gondolok...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Én alapból kikapcsoltam... tudok helyesen írni anélkül is😊

[merlinw.org]

Tikal
komolyan mi van már ezzel a helyesírás javitoval? ilyenekt javít nekem hogy:

repülhet >> repül het
átvisz >> át visz
átviszlek >> átvisz lek

minden igekötõt leválaszt, meg a ragokat is, komolyan ez az iOS5 óta van így és rohadtul idegesít már

MerlinW
Tárgytalan.

[merlinw.org]

MerlinW
Öö Mirror's Edge nektek is kínai nyelvû?😊

[merlinw.org]

a frissítés óta van két szakértõm, most ez bug vagy járt mindenkinek, mert a delux editionban pénzért vesztegetik?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Ma vettem egy Jawbone ERA Midnight headsetet, iszonyat igényes már a doboza is.

Írok róla majd egy összegzést a tapasztalatokról.

Igen, tudom mi a Rise To Speak.

Nem tudsz rola? Errol zeng az apple forum! A problema az, hogy a szenzor egy bug miatt olyan allapotba kerul mintha folyamatosan hasznalval lenne.

Bekapcsolt Wi-Fi vel eddig 45% korul ment el egy 8 oras alvas kozben. Most 3% 😊

Szoval nalam ez volt a megoldas. Software-es a problema.

There are people who never really disappear, but put on a different mask.

Lord Nomak
Azt nem értem csak, hogy eddig míg a jobb oldalit véletlenül letakartam, erõteljes hangja volt még akkor is, most ugyanannál a hangerõnél ugyanúgy letakarom szinte elnémul teljesen, ezért próbáltam összefüggést találni a kettõ között. Ráadásul az elmúlt 2 napban a telefon csengési hangereje is megváltozott és eléggé doboz hangja lett a dolognak. Szóval tájékozódás ide oda, valami gebasz van. Azért köszönöm. Marad a szerviz.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

GregSB
Nem árt, ha az ember tájékozódik, mielõtt pánikol 😊

GregSB
A "Rise to speak" a 4s-en található másodlagos Proximity sensort használja ki. Ha be van kapcsolva, akkor ha a fejedhez emeled a telefont bekapcsolaj a Siri-t (természetesen csak miután kioldottad a zárat)

Nem tudok róla, hogy az iOS5-ben elõforduló bug okozna olyat hibát, hogy melegedne miatta a 4S. Persze minden elképzelhetõ, de ha mondjuk az 5.1-es SW update után is ezt fogja csinálni a telód bekapcsolt "Rise to speak" mellett, akkor szinte tuti valami hardveres baja van.

DanielT
Tekintve, hogy az egyik a mikrofon, a másik a hangszóró, ez normális 😄
Lord Nomak
Srácok, gondolom az nem egészen normális, hogy az iphone 4s-emnek az alján levõ két kicsi hangszóróból csak a jobb oldali szól bármit is játszok le.. T-mobilnál vettem, vigyem vissza, hogy nézzék meg vagy cseréltessem ? Szervizeltetni nem akarom mert a tökömnek se kell egy szétbontott majd újra összerakott telefon..

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Tikal
Flight Control-nál jobb a JAWS 😊

Figyelem!

Kikapcsoltam a "Rise to speak" opciota Siri-nel es azota nem melegszik es nem eszi a aksit!

Eljen! 😊

Dzsega
Nah én a mercuryn vagyok. Csináljung egy sg-s magyar klánt?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DanielT
Ja, speckó ajánlat egyenesen Orbán Viktor üdvözletével nem? 😄
GregSB
Amcsiban is ingyenesek.

Yoda001
így van, Flight Control és Mirrors Edge is ingyenes (elõbbi elvileg csak a magyar store-ban) 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Dione.

Csinálok egy új accot a Mercuryra.



Tikal
ha a settings-re nyomsz, felül sárgával a szerver nevét fogod látni: Mercury, Titan stb

Hol tudom megnézni melyik szerveren vagyok?



Tikal
aha, létrehozhatsz szövetséget... én már csatlakoztam egyhez, meg ha jol emlékszem más szerveren vagyunk..

GregSB
Ma ingyenesa Flight Control, Mirror's Edge és Minigore.

Az elsõ kettõnek az iPades verziója is!

Dzsega
rendes acc-al toljátok? Én még csak próbálgatom látogató-val sztem karácsony után tolom majd rendesen...
van egy ilyen, hogy szövetséges kérés és ott volt olyan, hogy létrehozás. nem lehet, hogy ott lehetne alapítani egy "klánt" és akkor abban tolhatánk magyarul?

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Csakis akkor melegszik, ha 3G be van kapcsolva.

Tikal
nálam sincs.. gyorsan merul, de nem ennyire 😊

én sokat nyuzom, de nem melegszik, a 3G-m jobban melegedett

Most neztem at a Apple Forumokat.

Tobb mint 450 oldalon panaszkodnak pontosan ezekre a problemakra es mindenki a 5.0.1 utan kezde el tapasztalni oket.

Tehat most mar kibirom amig kijon a 5.0.2 vagy a 5.1

Daniel : Koszonom a tanacsot! Megprobalkozom naluk 😊

DanielT
iStyle szervízben 1 nap alatt cserélték a függetlent, ami eldobálta a hálózatot.
GregSB
Most erre mit mondjak? Ha 3 hét akkor 3 hét. Használj addig valami 1000 Ft-os Nokiat. A leírtak alapján nagyon sanszos, hogy hardveres hibája lesz a telefonodnak.

Harom het! Es abban nincs benne a gyorsfutar + 2-3 napja!

Magyaran egy honapig telefon nelkul maradnek!

Tikal
Nekem ma már minden simán ment. Épp most támadtak le, de a radarnak köszönhetõen megmenekitettem a flottám... sajnos a pontrendszer nem a legjobb, remélem finomitanak rajta, sokkal erõsebb játékosok is betámadhatnak mint szabadna szerintem...

majdnem 😛

pontokért kell venni, mivel ha az elõzõt teljesítetted akkor kaptál

dzsegameló
Kéne alapítani. 😄
Más: Konkrétan a 9. feladat az az, hogy vegyél pontokat? Vagy csak nekem nem stimmel a dolog?

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

most gyors de rendszeren belül most se tudok böngészni, csak pár bolygót látok akár mennyire is "fogdosom" a képernyõt semmi

Na igen, de van, aki nem mindig használja a GPS-t, a Google Maps-t, stb. Én csak azt mondtam, hogy érdemes otthon bekapcsolni, persze ez attól is függ, mire használod a telót. Nekem is be van kapcsolva állandóan, 1 nap nálam sem akadály.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

GregSB
Attól függ. Bekapcsolt Wifi mellett sokkal gyorsabban, és pontposabban meg tudja határozni a helyzetedet városokban pl a Google Maps. Nálam 0-24 be van kapcsolva a wifi, és simán kibír 1 napot a készülék (iPhone 4)

Wi-Fi-t lehet hogy csak otthon érdemes bekapcsoltatni. Az eszi az akksit. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Én sem panaszkodhatok az akksi merülés miatt, de egy napot azért általában kibír, akárhogy is nyúzom. Mondjuk én kikapcsolom a WiFi-t mindig. Túlzott melegedést még nem tapasztaltam.
GregSB
Gariban cseréltesd.