iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan problémám lenne hogy van egy iphone3Gs em de sem a viber sem a messenger app nem küld pusht. valakinek valamit ötlete?
@ Hellomarci
[merlinw.org]
Mégegy help:
http://cydiahelp.com/ios-5.0.1-jailbreak-using-redsn0w-0.9.9b8-heres-how-to-do-it/
@ Hellomarci
Tudom ez nem Ipad fórum de annak a oldala teljesen kihalt 😊
Amikor Iphonal kacsolatban volt kérdésem lehetett beszélni jailbreakrõl itt is, nem tudom hogy ez még így van e de ha igen akkor lenne kérdésem. Egy kis kutatás után eljutottam ide http://iphoneclub.hu ahol elég száálybarágósan leírják hogyan kell jailbreakelni az 5.0.1 et. Annyi a kérdésem hogy a redsnow ot érdemes használni vagy valameik másikat.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
Üdvözlet.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
repülhet >> repül het
átvisz >> át visz
átviszlek >> átvisz lek
minden igekötõt leválaszt, meg a ragokat is, komolyan ez az iOS5 óta van így és rohadtul idegesít már
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Írok róla majd egy összegzést a tapasztalatokról.
Nem tudsz rola? Errol zeng az apple forum! A problema az, hogy a szenzor egy bug miatt olyan allapotba kerul mintha folyamatosan hasznalval lenne.
Bekapcsolt Wi-Fi vel eddig 45% korul ment el egy 8 oras alvas kozben. Most 3% 😊
Szoval nalam ez volt a megoldas. Software-es a problema.
There are people who never really disappear, but put on a different mask.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Nem tudok róla, hogy az iOS5-ben elõforduló bug okozna olyat hibát, hogy melegedne miatta a 4S. Persze minden elképzelhetõ, de ha mondjuk az 5.1-es SW update után is ezt fogja csinálni a telód bekapcsolt "Rise to speak" mellett, akkor szinte tuti valami hardveres baja van.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Kikapcsoltam a "Rise to speak" opciota Siri-nel es azota nem melegszik es nem eszi a aksit!
Eljen! 😊
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
http://9gag.com/gag/5135249
Csinálok egy új accot a Mercuryra.


Az elsõ kettõnek az iPades verziója is!
van egy ilyen, hogy szövetséges kérés és ott volt olyan, hogy létrehozás. nem lehet, hogy ott lehetne alapítani egy "klánt" és akkor abban tolhatánk magyarul?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
én sokat nyuzom, de nem melegszik, a 3G-m jobban melegedett
Tobb mint 450 oldalon panaszkodnak pontosan ezekre a problemakra es mindenki a 5.0.1 utan kezde el tapasztalni oket.
Tehat most mar kibirom amig kijon a 5.0.2 vagy a 5.1
Daniel : Koszonom a tanacsot! Megprobalkozom naluk 😊
Magyaran egy honapig telefon nelkul maradnek!
pontokért kell venni, mivel ha az elõzõt teljesítetted akkor kaptál
Más: Konkrétan a 9. feladat az az, hogy vegyél pontokat? Vagy csak nekem nem stimmel a dolog?
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10