iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Az Itunes mûködése egybõl leáll,amikor rádugom az Ipohne 4-emet! Letöröltem,újra felraktam a legfrissebbet,hiába. A hiba továbbra is fent áll. A képeket le tudom szedni róla,de zenéket nem tudok felrakni így és a szinkronizálás sem megy. Mostanában elég furcsán viselkedett a progi amúgy is,mert azt írta ki,hogy nem lehet szinkronizálni,mert nincs rádugva a készülék....ehhez képest látta a telóm és tudtam is rá másolni.
Akkor most mi van? Win 7-em van,64 bites,ha ez számít valamit!
Üdv,
Zan
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Vagy hogy tudom letölteni a számítógépre.
Elõre is köszönöm a segítséget
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
iphone 4 be (vodás) bele tettem a kártyámat. 3G t jelez de a tétetõ 0. írja hogy vodafone HU de semmi...valakinek valami 5lete?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mindig az USA storeban lesz a legnagyobb választék, viszont ott csak amcsi bankkártyával tudsz fizetni, vagy gift carddal.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Vodafone elõfizetõkhöz lenne egy kérdésem.
Ha akarok venni iPhone 4S-t, új elõfizetõ ként, akkor kell valamilyen plusz költségek fizetni ?
Mert próbáltam a T-Mobile-nál megrendelni, de ott még a készülék árán felül plusz 40.000Ft-ot kértek tõlem, azt mondták, hogy új elõfizetõknek be kell fizetni.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
PS3 ID: SDani456
viszont ma kellett volna kameráznom és folyamatosan befagy a gyári kamera app. vagy fekete képet mutat vagy az optika "kinyíló effektje" fagy rá
volt újraindítás, restore, de még mindig nem jó. próbáltam más kamera app-ot, de az sem megy 😞
Van ez a "kotyogó" hang, ha Apple jel és kamera közti területen megkocogtatom.
Utána olvastam, h ha rázzák, v más így kocogtatja, neki is van, és azt írják legtöbb helyen, h a fókuszért felelõs mozgó alkatrész, vlt már némelyik régebbi darabban is, stb.
Másnak is van ilyen, fogadjam el, v cseréltessem ki T-mobile? Egyáltalán emiatt cserélik?
Lehet, h csak túlstresszelem (remélem), d azért kíváncsi vok, h ki, mit ír.
Most 3rd party playerrel oldom meg ezeket a podcasteket, pedig nagyon megtetszett a beépített lejátszó, de így nem tudom használni és egy helyre gyûjteni a cuccaimat...
Ilyenkor mindig eszembe jut a Macintosh reklám a sátáni nagy testvérrel(IBM)... Önmaguk paródiája lett.
Ez egy kompromisszum, amit el kell fogadnod ha Apple termékeket használsz, mivel a mûködésük egyik alappillére az iTunes Store, ezért alapból úgy építették ki a rendszert, hogy ne tudd pendrive módra pakolni rá a dolgokat, pontosabban a manuál módban tudsz pakolgatni rá mindent, de azt is csak 1 gépen, 1 accal.
Ezt vagy elfogadod és megszokod, vagy jailbreakelsz és használsz iFiles-t vagy valami hasonlót, vagy veszel valami mást.
De azzal hogy 2 hetente bejössz ide és szidod a rendszert azzal nem sok mident fogsz elérni 😊
Mi a kibaszott úristen ez a törlési mánia?!?!?!?!?
Most ki akarom venni, hogy az appokat ne szinkronizálja (az iOS5 updatekor kapcsoltam be ugyebár) és már a pipa kivételére is mindent törölni akar a telefonról. Nem ám, hogy "ok, mostantól nem nyúlok hozzá"... neeembazmeg! TÖRLÖK MINDENT!
Soha nem másoltam semmit másik itunesbõl, vagy másik géprõl, azt se tudom hogy lehetne ezzel a hulladékkal.
1 telefonom van, 1 gépem, soha mással össze nem volt dugva.
Logikus, hogy több gigát átmásoltassak azért, hogy 40 megányi podcastet felrakjak.
Copy-Paste ennyinek kéne lennie, hihetetlen mit mûvel az Apple ezen a téren.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Gratulálok Apple!
Gratulálok Apple!
Nem bonyolult:
Letöltöttem néhány podcast mp3 filet és ezt szeretném átmásolni a telefonra.
A készüléken már most is vannak letöltött podcastek, amiket elértem róla iTunesban, de nincs ott minden ami kéne, ezért külsõ forrásból is másolnék.
Ahogy rányomok, hogy szinkronizáljon(miért is lenne egy kibaszott copy parancs simán) azonnal közli, hogy mindent törölni fog a telefonról és helyettesíti azzal ami a gépen van.
Mi a megoldás azon kívül, hogy ipari darálón küldöm át az összes férget aki ezt a programot megírta?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Volt ilyen gond vele. Lehet csak a t mobil baszakszik valamit?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
olvastam pár helyen , hogy szidják nagyon.
köszi
!Forza Ferrari!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
There are people who never really disappear, but put on a different mask.