iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
úgy tudom, hogy a mercury a legrégebbi, vegyes társaság, sok europai, amcsi, meg sok kinai. Van egy csak angol nyelvû is, lehet most már arra regisztrálnék inkább... egyébként meg szerintem mindegy, nem tudom lehet e különbség a szerverek között, hacsak az nem hogy mivel a mercury a legrégebbi, azon már nagyon sok az erõs játékos..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
dobd a freemail-t...

vagy irányítsd át a leveleid egy gmail fiokra és állítsd be azt.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Amikor legutóbb néztem ismerõsnek, akkor asszem arra jutottam, hogy nem lehet. A freemail a webes verziót nyomja.
Csabesz100
Tudnátok abban segíteni, hogy tudok beállítani egy freemail-es fiókot i4-en? Próbáltam sokféleképpen, de sehogy sem sikerül! Elõre is köszi!

PS3 ID: Csabesz82

GregSB
Elkezdem én is tolni a Galaxy empiret. Múltkor volt szó róla itt, melyik szerverre érdemes regisztrálni?

Tikal
mondjuk rátöltöd a telefonjára a te accountoddal? ...

Valaki erre esetleg egy értelmes megoldást ?
(jb)
nem nyugtat meg 😊

kivagyok! 😊

ha telón próbálom a törlést... ott amit tudok törölni a Játéklista..de az ugye édeskevés 😊
Elõadóknál ott figyel a Coldplay és itt nincs olyan opció hogy törlés... se a daloknál, se az albumoknál 😊

hihetetlen, egyébként az iTunes-t nem is használom egyáltalán (mivel az összes zenét a phonedrive-al játszom, töltöm le-fel)

egyre jobban furdal a kiváncsiság mikor fog ez nekem innen eltünni? 😊

Tikal
és próbáltad a telefonon törölni? ahogy írtam, komolyan 😊

de ha ez megnyugtat én le sem tudom tölteni azt a szart, request could not be completed 😊

nem vitatkozni és senkit megbántani nem akarok...

Törölni szeretném a 12days app-által free-ként letölthetõ Coldplay albumot a telomról...

Viszont, az iTunes-ból szinkronizálás után sehogy nem távolítja el a telóról,
próbáltam úgy hogy a iTunes-ból töröltem mindent ami Coldplayhez tartozik... de szinkronizálás után nem törölte le a telóról, sõt az iTunes-ba is visszarakta az albumot...

Ráadásúl most az iTunes-ban a Zene szinkronizálása -legelsõ-legfelsõ fülecske be sincs pipálva, de így sem szedi le a telóról...

Ha én bénázom, akkor sorry, de tényleg nem szedi le úgy ahogy eddig anno le-fel tettem a zenéket, ezért kérném a segítségetek.

köszi még1x

Tikal
mégis mit vártál? feltetted a kérdést hogy hogyan kell törölni, kaptál egy választ. Ha leírtad volna hogy már próbáltad a törlést a mindenki által ismert módon akkor más választ kapsz... mondjuk dugd rá itunesra és töröld le ott...

gondoltam hogy vmi okos hozzászólás is fog jönni... 😊 köszi...

azért írtam ki mivel sehogy nem megy a telefonról a letörlés... még úgy sem ahogy eddig a többit le tudtam törölni...

Tikal
mondjuk ahogy minden mást törölsz? ... swipe left...

Tud valaki segíteni vmi infóval?

12days app keretein belül, letöltöttem iphone4-re a Coldplay albumot...
a kérdésem az lenne: hogy tudom a telóról eltávolítani ezt?

köszi

fook
Igen.

GregSB
Sim kártyát tettél bele, és rákötötted márcolyan gépre, ami fent van az interneten és fut rajta az iTunes?

fook

Ugyanezt csinálja.

fook
Szia. Most megpróbáltam rárakni a 3.1.3-at. Most azt írja ki hogy NO SIM CARD Installed

http://szifon.com/2011/12/21/ea-games-es-gameloft-appok-99-centert-jatekfrissitesek/
látom valaki beleszart karácsonykor a levesedbe
Sziasztok! Karácsonykor nincsenek ajándék fizetõs appek az appstoreon ?

GregSB
Hi,

Milyen software / baseband van most rajta pontosan?

fook
Bocsánat , elírtam. 3g.

LoDMaSt
Én is 3gs-el csináltam, van rá cikk bõven, keresõbe beírod, hogy 3gs downgrade, és kiad egy csomót.

@ Hellomarci

fook
Bocsánat a dupla postért , meg még azért mert nincs telóm , és igencsak égetõen szükségem lenne rá.

fook
Az a baj hogy 3gs-re nem igazán van már cikk.És nem igazán tudom vissza downgradelni.

LoDMaSt
Jobb késõbb, mint soha. 😊 Lényeg, hogy ne add fel, a redmondpie segítségével nekem is sikerült megoldanom, igaz 6 tól hajnali 3 ig folyamatosan próbálkoztam mindenfélével egy 3gs update, unlock, és társaival, és már kívülrõl fújtam, hogy melyik cikk hol van, és mikor mit kéne csinálni.

@ Hellomarci

fook
Utánaolvasgattam. DFUba elindítom a telót , elõzõ basebandet rá akarom rakni , de akkor is 1050.
Köszönöm szépen a weboldalakat , ezeket például még meg sem találtam. De mondjuk azt nem értem hogy ezt miért nem lehet mondjuk az elsõ hozzászólás után leírni.
Még egyszer köszönöm.

LoDMaSt
Elolvastuk a hsz-edet, nem kell 2 hszenként megkérdezned. Olvass utána még egy kicsit, redmondpie-on, iclarified-en, szifon-on nagyon részletesen le van írva minden. Én az elsõ honlapot szoktam használni, tényleg minden le van írva rajta, telefonra lebontva, hogy mikor mit akarsz csinálni, és mi a teendõ.

@ Hellomarci

fook
Erre esetleg valaki ?

LoDMaSt
Apple storeból...

@ Hellomarci

Adott az a helyzet hogy az iphone-om sync..-va van a gépemmel.
Na szóval, h tudnék 1 alkalmazást felrakni a bnõm ájfonjára anélkül, h leszinkronizál a gépemmel és elkezdi sorba letörölni az õ szarait (mert múltkor szépet letörölte a játékait 😄DDDD)THX
fook
vettem. Na viszont akartam frissíteni , és 1050es hibaüzivel kidob. Utánaolvastam a hibakódnak , szóval fel volt törve , nem kellett volna hivatalosan frissíteni. Valaki tud nekem segíteni ?

Dzsega
Csatlakozom az elõttem szólóhoz!
Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tikal
találtad vagy mi? 😊

fook
Sziasztok.! Most jutottam hozzá egy iphone-hoz. Segítenétek nekem megtudni , hogy hogyan nézhetem meg hogy van-e rajta jailbreak ?!

Valaki tudna ötletet adni az általam alul leírtakra?..nagyon megköszönném!
Yoda001
Sok Boldog Karácsonyt kívánok minden szifonosnak, és leendõ tulajnak! 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Zetorg
asszem teljesen beszart a kamera 😞

csak néha jön be a képe és akkor is akad, vagy csíkos aztán lefagy... januárban servíz

Bercy
nekem is!
Tud valaki olyan helyet, boltot (, linket, árat), ahol helyben ráteszik a fóliát telóra? 4S.
Sziasztok!
Kérlek segítsetek!
Remekül mûködött a 3g-m 3.1.3as fw-rel, de mivel be volt kicsit lassulva, ujra tettem 3.1.3-at, 05.12.01 baseband-del!
Mikor függetleníteném, repo666.ultrasn0w.com a cydiában..stb..le is tölti(1.2.5 verziót)..de valamiért nem engedi feltelepíteni!
NOTE:the requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automaticallyfound of fixed.

Valaki tudna segíteni hogyan függeltenítsem, és mi is a bja?
Válaszotok elõre is köszönöm!
Ability
Nekem mutatja badge-el. Igaz nem azonnal jelez, szerintem olyan 1-2 naponta ellenõrzi, de szokta magától mutatni úgy hogy be sem lépek az app-ba.
Tikal
most tényleg kijavítottad a kihagyott j betûmet? 😊

Persze, nem nagy dolog, de az nagy dolog lenne ha bele raknák és akkor még belépnem sem kéne? Elvégre ezért van a PUSH NOTIFICATIONS, vagy nem? Ha minden progihoz így állnék hozzá ahogy javaslod, akkor egész nap nyomogathatnám sorra az appokat, hogy lássam hol frissült a tartalom 😊

Yoda001
sajátja, egyébként tényleg nem nagy dolog belépni és az updatesre nyomni alul 😊
bármennyi frissítés is van, rányomsz hogy mindet letöltse neked egyszerre, és ennyi is volt

http://9gag.com/gag/5135249

Tikal
Ki mondta hogy rezegjen a telefon? Nyomjon egy BADGE-t az ikonra, ennyi. Más app-ok már képesek erre, az apple sajáta meg nem??

GregSB
Elsõ dolgom lenne kikapcsolni, ha lenne ilyen funkció. Naponta 3-4 update érkezik appokra, megõrjítene ha folyamatosan rezegne a telefonom.

Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy naponta 1x belép az ember és megnézi van -e frissítés.

passatgt
én meg szimplán lusta vagyok updatelni, most is 27 várakozik:d

Tikal
Mikor lesz képes arra az App Store progi hogy push notifications küldjön az update-ekrol? Ez nevetséges hogy el kell inditanom az app-ot hogy lássam van e update...