iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
vagy irányítsd át a leveleid egy gmail fiokra és állítsd be azt.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
PS3 ID: Csabesz82
(jb)
kivagyok! 😊
ha telón próbálom a törlést... ott amit tudok törölni a Játéklista..de az ugye édeskevés 😊
Elõadóknál ott figyel a Coldplay és itt nincs olyan opció hogy törlés... se a daloknál, se az albumoknál 😊
hihetetlen, egyébként az iTunes-t nem is használom egyáltalán (mivel az összes zenét a phonedrive-al játszom, töltöm le-fel)
egyre jobban furdal a kiváncsiság mikor fog ez nekem innen eltünni? 😊
de ha ez megnyugtat én le sem tudom tölteni azt a szart, request could not be completed 😊
Törölni szeretném a 12days app-által free-ként letölthetõ Coldplay albumot a telomról...
Viszont, az iTunes-ból szinkronizálás után sehogy nem távolítja el a telóról,
próbáltam úgy hogy a iTunes-ból töröltem mindent ami Coldplayhez tartozik... de szinkronizálás után nem törölte le a telóról, sõt az iTunes-ba is visszarakta az albumot...
Ráadásúl most az iTunes-ban a Zene szinkronizálása -legelsõ-legfelsõ fülecske be sincs pipálva, de így sem szedi le a telóról...
Ha én bénázom, akkor sorry, de tényleg nem szedi le úgy ahogy eddig anno le-fel tettem a zenéket, ezért kérném a segítségetek.
köszi még1x
azért írtam ki mivel sehogy nem megy a telefonról a letörlés... még úgy sem ahogy eddig a többit le tudtam törölni...
12days app keretein belül, letöltöttem iphone4-re a Coldplay albumot...
a kérdésem az lenne: hogy tudom a telóról eltávolítani ezt?
köszi
@ Hellomarci
@ Hellomarci
Köszönöm szépen a weboldalakat , ezeket például még meg sem találtam. De mondjuk azt nem értem hogy ezt miért nem lehet mondjuk az elsõ hozzászólás után leírni.
Még egyszer köszönöm.
@ Hellomarci
Na szóval, h tudnék 1 alkalmazást felrakni a bnõm ájfonjára anélkül, h leszinkronizál a gépemmel és elkezdi sorba letörölni az õ szarait (mert múltkor szépet letörölte a játékait 😄DDDD)THX
Nagyon boldog karácsonyt mindenkinek!
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
http://9gag.com/gag/5135249
csak néha jön be a képe és akkor is akad, vagy csíkos aztán lefagy... januárban servíz
Kérlek segítsetek!
Remekül mûködött a 3g-m 3.1.3as fw-rel, de mivel be volt kicsit lassulva, ujra tettem 3.1.3-at, 05.12.01 baseband-del!
Mikor függetleníteném, repo666.ultrasn0w.com a cydiában..stb..le is tölti(1.2.5 verziót)..de valamiért nem engedi feltelepíteni!
NOTE:the requested modifications cannot be applied due to required dependencies or conflicts that cannot be automaticallyfound of fixed.
Valaki tudna segíteni hogyan függeltenítsem, és mi is a bja?
Válaszotok elõre is köszönöm!
Persze, nem nagy dolog, de az nagy dolog lenne ha bele raknák és akkor még belépnem sem kéne? Elvégre ezért van a PUSH NOTIFICATIONS, vagy nem? Ha minden progihoz így állnék hozzá ahogy javaslod, akkor egész nap nyomogathatnám sorra az appokat, hogy lássam hol frissült a tartalom 😊
bármennyi frissítés is van, rányomsz hogy mindet letöltse neked egyszerre, és ennyi is volt
http://9gag.com/gag/5135249
Szerintem semmi baj nincs azzal, hogy naponta 1x belép az ember és megnézi van -e frissítés.