iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adott egy teló ami jb-ve volt, te akartad frissíteni és itt megakadt a dolog. Eddig értem is. De fogod a telefont és dfu módba rakod akkor elvileg ituneson keresztül simán rámegy a legfrissebb sw ( ha megint akarod jb-elni akkor egy cunstomsw-re kell majd) és elvileg minden elveszik, indul tök szûz telefonként és újra is kell aktiválni. Nos ha ezek után jön ez a hiba akkor apple szervíz és ott biztos lesz olyan aki megoldja...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
!Forza Ferrari!
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
én biztos nem veszek magazinokat amig nem csökken az áruk..pofátlan 1300-at elkérni..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Egy bizonyos verziószámhoz tartozó SHSH-t csak addig lehet kimenteni amíg az a legfrissebb, tehát most utólag ezt már nem tudod lementeni.
Ha nem vagy biztos benne, akkor futtass le a TinyUmbrelat, az meg fogja mondani hogy van -e kimentve ilyen file.
Ha nincs SHSH-d akkor nincs rá mód, hogy visszatedd a 4.3.3-at.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
!Forza Ferrari!
Ez a 12 Days of Christmas app csak Kanadában és Európai országokban elérhetõ, én viszont úgy látom hogy mindenhol ingyenesek a benne lévõ cuccok, ez a BS pl az USA storeban is free most. Nincs valami oldal, ami követi hogy mi keszbingyenes a 12 nap alatt? (én nekem usa storeba van regem)
amúgy küldetéseket tikintve kopp ugyan az mint pc-n?
!Forza Ferrari!
PS3 ID: Csabesz82
Mivel a jelenlegi klánom felbomlott így most szabadúszóként törtetek elõre. Szerencsére ritkán támadnak meg inkább folynak a klán háborúk (vagy legalábbis én így gondolom).
Az erõsségtõl pedig nem kell tartanod mert nagyon nagy eltérréssel nem lehet támadni...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
hosztnév freemail.hu (www nélkül)
felhasználó név egyértemü
password egyéártelmü
a freemailnek aszem a mai napig nincs smtp szervere szóval ott egy másikat kell beállítani
pld smtp.gmail.com
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.