iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oneal1
A mai Lady Gaga ajandektol nem vertem foldhoz magam😄

!Forza Ferrari!

Dzsega
Én ezt nem vágom teljesen. Elég szar a hang szal mi is van???
Adott egy teló ami jb-ve volt, te akartad frissíteni és itt megakadt a dolog. Eddig értem is. De fogod a telefont és dfu módba rakod akkor elvileg ituneson keresztül simán rámegy a legfrissebb sw ( ha megint akarod jb-elni akkor egy cunstomsw-re kell majd) és elvileg minden elveszik, indul tök szûz telefonként és újra is kell aktiválni. Nos ha ezek után jön ez a hiba akkor apple szervíz és ott biztos lesz olyan aki megoldja...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

oneal1
szerintem egyszerûen azért nem írtak az emberek mert nem tudnak segíteni, ahogy én sem

!Forza Ferrari!

GregSB
Dec 29-ig $3 a GTA 3!

Najolvan azért így egykét óra játszás után már rájöttem a különbségekre. Pl a PC-ben nem volt benne az, hogy küldetés utána újrakezdheted, ráadásul úgy, hogy megmarad a kocsid meg ilyenek. A másik pedig az, ha letartóztatnak, vagy meghalsz akkor PC-n elvesztek a fegyvereid, most megmaradnak. Egyelõre ezeket vettem észre.
fook
Jó. De én nem JB-et akarok , hanem egy használható mobilt.

lehet hogy most ez rajtad csattant de a topik utóbbi idõben már csak a jailbreakról szólt

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Van de nem lehet a magazinokat vissza olvasni online, akkor mi értelme lenne 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Tikal
van weblapjuk, nem? 😊

én biztos nem veszek magazinokat amig nem csökken az áruk..pofátlan 1300-at elkérni..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fook
De képzeld van pénzem netre mindenre. Egyszerûen csak nem tudtam hogy fel van JB-elve és frissítettem. és most ez van.

Értem, kár. Pedig jónak tûnik ez a Men's fitness, egy ingyeneset szedtem le, de sajnos nem tudom számonként 1300-ért megvenni.

passatgt
szerintem nincs, mert azok in app purchase-ek, arra nincs megoldás én úgy tudom

Nincs valami apptrackr-hez hasonló oldal vagy installous szerû app amivel az Újságosban levõ újságokat tudom ingyen leszedni? Kötekedõk kíméljenek, nem, nincsen újságokra most 8000 forintom.

Tikal
amint látod valakinek ennyi az éves telefonszámlája is, mert nehogy már elõfizessen netre, inkább addig járkál a városban amig talál ingyenes wifi-t!

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

amúgy most komolyan aki ilyen telót vesz annak éves szinten nincs 5 ezer forintja appokra mert állítom hogy nem kell több

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
látom nem érted... ja, van errõl is itt szó, de ha nem TUDNAK neked segíteni akkor ne legyél már felháborodva, vili? ez már egy ilyen fórum... akkor háborodj fel ha fizettél is valamiért és nem azt kaptad amit vártál...

fook
van privát üzenet is. azt senki nem látja. Illetve alattam kettõvel is a hogyan törjük fel az ipadunkat téma megy. 😊

Tikal
bocs, de ez itt nem a hogyan törjük fel az iPhone-unkat fórum, ellenben tele van vele az internet, google a barátod...szóval nem kell felháborodni.

fook
Köszi mindenkinek , látom nagyon segítõkész társaság van itt.... 😊

passatgt
üres a lista, szóval valszeg akkor nincsenek meg😞

GregSB
Volt rajta 4.3.3? Ha igen, akkor jailbreak után a Cydia menti automatikusan az SHSH-t (ha bekapcsolod ezt benne), egyébként manuálisan a TinyUmbrelával lehet menteni.

Egy bizonyos verziószámhoz tartozó SHSH-t csak addig lehet kimenteni amíg az a legfrissebb, tehát most utólag ezt már nem tudod lementeni.

Ha nem vagy biztos benne, akkor futtass le a TinyUmbrelat, az meg fogja mondani hogy van -e kimentve ilyen file.

Ha nincs SHSH-d akkor nincs rá mód, hogy visszatedd a 4.3.3-at.

Tikal
nektek müködik ez a 12 days app? nekem rewuest could not be comleted.... gépen hogy tudom leszedni ezeket?

pyrohun
tinyumbrellával lehet asszem menteni

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

passatgt
azt külön kell lementeni, vagy menti automatán? ha utóbbi, akkor valahol biztos megvan😄

pyrohun
le vannak mentve a 4.3.3 shsh-k? akkor igen, ha nincsenek akkor nem.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

pyrohun

oneal1
na igen! lestem én is😊

!Forza Ferrari!

Tárgytalan már.

Valaki tudna esetleg adni egy linket amin a legújabb 5.0.1 ipsw-t lehet letölteni? Mert én csak novemberit találok, és amikor jailbreakelni akarom azt írja, hogy a legújabb redsn0w nem kompatibilis az ipsw-vel.

passatgt
?

Igen. Irányítást kivéve minden kopp ugyanaz, mint PC-n. Én azon vagyok kiakadva, hogy 10 éve még nem volt olyan számítógépem, amin akadás nélkül ment volna ez a játék és most a telefonomon nyomom újra.😊 Ráadásul akadás mentesen..😄 No mind1😊
oneal1
háát, nem rémlik, hogy az apponn kívül követné e más progi vagy oldal, de én beírhatom minden nap, hogy mi a pálya😄

!Forza Ferrari!

robotnyk
22-29 között ingyenes ez a broken sword ráadásul
fook
Valaki tudna segíteni ?

GregSB
Zsír, az 1. részt már végigvittem szifonon. Most törölnöm kell valamit, mert ez majdnem 700 MB és nekem van kb 10 MB üres helyem. Fú de utálom hogy csak 16GB-os telót vettem 😊

Ez a 12 Days of Christmas app csak Kanadában és Európai országokban elérhetõ, én viszont úgy látom hogy mindenhol ingyenesek a benne lévõ cuccok, ez a BS pl az USA storeban is free most. Nincs valami oldal, ami követi hogy mi keszbingyenes a 12 nap alatt? (én nekem usa storeba van regem)

oneal1
jaja, nagyon baba a cucc! egyedül az irányítást kell megszokni!

amúgy küldetéseket tikintve kopp ugyan az mint pc-n?

!Forza Ferrari!

oneal1
mai ajándékot érdemes megnézni: brokensword2

!Forza Ferrari!

Csabesz100
Bízom benne, hogy nem! :-)

PS3 ID: Csabesz82

robotnyk
veled is csak ezért van, mi?

(bocs <#zavart1>)
Csabesz100
Én sem értem, de az van neki megszokva.

Tikal
komolyan nem értem hogy képesek használni azt a szarkupacot egyesek, persze megértem, barátnõ, részvétem 😊

Csabesz100
Ezt mg kipróbálom. Köszi!

Csabesz100
Nekem gmail van, ez a barátnõm telefonjára kellene. Mondtam én is neki ezt a lehetõséget, de elzárkózott tõle! Mindegy, majd használja így! Köszi a segítséget!

Csabesz100
Köszi!

Dzsega
Nem vészes. Én is a mercuryn vagyok most már kéne keresnem egy rendes klánt de az az igazság, hogy nem beszélek a magyaron kívül semmilyen nyelvet így pedig elég nehéz...
Mivel a jelenlegi klánom felbomlott így most szabadúszóként törtetek elõre. Szerencsére ritkán támadnak meg inkább folynak a klán háborúk (vagy legalábbis én így gondolom).
Az erõsségtõl pedig nem kell tartanod mert nagyon nagy eltérréssel nem lehet támadni...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

passatgt
5.0.1 ipad2-t tudok downgradelni 4.3.3-ra? Ha igen, mi ennek a menete?

Ezt csak megerõsíteni tudom, 52 of 73 küldetésnél tartok, és eddig egyetlen dolog, h itt kevesebbet "háborúzgatok"(gyalog), mert nm olyan egyszerû.
GTA3 elég király iPhonera!! 4S-en nulla akadás, kurvajó a kezelhetõség és ugyanaz a feeling😊
Nekem megy a freemail...
hosztnév freemail.hu (www nélkül)
felhasználó név egyértemü
password egyéártelmü

a freemailnek aszem a mai napig nincs smtp szervere szóval ott egy másikat kell beállítani
pld smtp.gmail.com

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.