iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
ha nem csak textbõl kapsz 9 megát amit kétlek, akkot az biztos hogy nem szedi le a push/fetch....
Csabesz100
Na, de ez az. Ha kikapcsolja a wifi-t, mert nincs használva, akkor a leveleket 3G-n szedi le, nem pedig wifi-n! Legalábbis szerintem! Nekem csak azért gond ez, mert gyakran kapok nagyobb (9M😎 méretû levelet és jobb lenne, ha wifi-vel szedné, nem pedig a mobilnet számlájára!

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
Akkor lehet, hogy még i4-en is így van! Kár...
Azért meg nem fogom folyamatosan kapcsolgatni a beállításokban a 3G-t!

solo
App sync fent van?

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Tölts le egy ingyenes alkalmazást App Store-ból.
Lehet hogy megoldja a.
fook
0xE80080001-es problémára mi a megoldás ?

fook
Na wifi megy. Érdekes.... Valaki tudna nekem segíteni játék kérdésben , privátban ?

Dzsega
Teljesen normális. Semmi érteleme bekocsolva hagyni a wifit ha nincs használva a készülék... Ha meg akar a netrõl valamit (pl a leveleket frissíti), akkor bekapcsolja és azon keresztül szedi le, nem pedig mobilneten keresztül.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Gondolom marketing. Így jobban el lehet adni a 4S-t. A SIRI még beta verzio, és minden bizonnyal a sima 4-esekre is elérhetõ lesz majd a full.
rooney8
régebben már kitárgyalták a többiek és nagyrészt arra jutottak, hogy szimplán csak azért, mert kevés újdonságot tartalmazott a 4s és ezzel is próbálták jobban eladhatóvá tenni.
egyébként hardverileg semmi akadálya sem lenne a régebbi készülékekre való portolásra (ami egyébként nem kizárt a közeljövõben)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

LoSA
Egyébként csak kíváncsiságból kérdezem, hogy... az iPhone 4esek hogy-hogy nem kapták meg a Siri funkciót? 😮

rooney8
mikor le van zárva a telefon akkor a wifirõl lecsatlakozik (legalábbis még régebben az én 3g-men ezt tapasztaltam)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Csabesz100
Még egy kérdés, hátha tud ebben valaki segíteni, felvilágosítást adni!

Elméletileg úgy kellene mûködnie a netnek a telefonon, hogy mikor wifi van, azt használja, mikor nincs wifi, akkor meg a 3G-t. Azt vettem észre, hogy mikor itthon vagyok (be van kapcsolva a 3G is és van wifi is), le van téve a telefon, nem használom, rányomok a Home gombra, akkor azt mutatja, hogy 3G-n van a neten, nem pedig wifin. Pár másodperc után pedig átvált wifi-re a jelzés.

Most akkor ilyenkor melyiket használja? Wifi vagy 3G? Másnál is így van?
Remélem érthetõ voltam...

Csabesz100
Nem kell, hogy csiri-csáré legyen. Mindegy, találtam kettõt, kipróbálom azokat!

Köszi azért a segítséget! :-)

DanielT
Ja értem. Akkor mit szeretnél? Hogy zöld alapon pirossal írja ki valami ezt az értéket?
Csabesz100
Köszi, ezt én is tudtam! :-)

DanielT
Ja. Beállítások/Általános/Használat/Mobilhasználat

SMS számolóról nem tudok.
Csabesz100
Tudtok mondani nekem egy olyan programot, ami méri, hogy mennyi GB-t használtam el a hónapban a keretembõl? Esetleg, ha még sms-t is számolna, az külön jó lenne! :-)

Elõre is köszi!

DanielT
Bármelyik hivatalos Apple szervízben.
balee4
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, ha kártyafüggetlen iPhone 4S-et vennék, hogyan mûködik a garancia? Tehát abba az üzletbe kell visszavinnem, ahol vettem, vagy közvetlenül az Apple-nél kell a garanciát érvényesíteni?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

LoSA
Vodánál már biztosan nem fogom megvenni, csak két éves szerzõdéses csomaggal lehet elhozni.... :S

DanielT
Mivel a messengernek folyamatos adatkapcsolat kell, így az fingatja.

Legyegyszerûbb teszt: feltöltöd 100%-ra és este 22:00 kor leteszed, hozzá sem nyúlsz reggel 7-8 ig, wifi stb maradhat bekapcsolva ahogy szoktad. Ezalatt az idõ alatt 4-7% merülés a normális.
gagax
Sziasztok!

Egy olyan egyszerû kérdésem lenne hogy 5.0.1 es szofver alatt iphone4 nél mnnyire tehetõ a készenléti dõ? mert nekem úgy szívja az aksit hogy csak na. esetleg lehet h valami program beragadt és az szívja? igaz futó appok közt csaka messenger két kis játék és a fb app megy.Igaz egésznap megy a wifi de ezenkívül semmi extra. Akkumlátor idõt 5.1 be javítják?

GregSB
Ezeken kívül én külföldi oldalakat követek. Verge, 9to5mac, appleinsider, tuaw, stb... Bár ezek mindenrõl cikkeznek, ami az Apple-el kapcsolatos, nem csak iPhoneról.

Ha lesz rá idõm gatyába rázom a FAQ-t, meg az App ajánlót is, addig ezek a kötelezõ olvasmányok:
Hasznos információk, tippek, trükkök újdonsült iPhone, iPod Touch, iPad tulajoknak
Az elsõ iPhone-od? Milyen alkalmazásokat használj?

LoSA
OKs, thx... Még egy kérdés és nem fárasztalak titeket (egyenlõre).

Mely blog oldalakat olvassátok? Szifon és az Appleblog-n kívül? 😊

robotnyk
nem, de ha még vársz egy kicsit rátesznek még 2%ot az áfa miatt. legfeljebb akkor lesz olcsóbb ha kijön a következõ.
LoSA
Mi a tapasztalat a többi iPhone-nál.. Megy ezeknek lefele az ára egy kicsit? Vagy meg se fog moccanni kb egy évig? 😊

rooney8
én azt nem tudom, helyetted már csak ne én keressem ki, de kiindulásnak ez tökéletes (t-mobile díjszabásai iphone készülékekre)
gondolom vodánál is van ilyen összesítõs dokumentum

LoSA
Tudom, hogy mindkettõnél ugyanazt árulják, de mi a tapasztalat, hogy hol jobbak az árak?

rooney8
ugyanazt árulják mindkettõnél 😊
árakért pedig látogass el pl. a honlapjukra

LoSA
Egyébként hol érdemes(ebb) megvenni? Vodafone vagy T-mobil? Melyik az "olcsóbb", jobb szerintetek?

LoSA
Öt nappal ezelõtt vetted meg a telefonodat? Uhh... Ez kemény! 😊

fook
ja vágesz. El vagyok átkozva az tuti. Megveszem , eddig mûködik tökéletesen , nálam az 5. napon elromlik a wifi.

DanielT
Miért lehet a többinél? Mert elöregedett, elrontott konstrukció, ezért.
fook
Az igen. 😄

rooney8
haveromnak az volt (egyik) baja, hogy csak közvetlen a router mellett látta a hálózatot, pár méterrel arrébb már nem
elvitte szervizbe (egy valag hibája volt már szegény szifonnak 😊 ) és nagy részét megcsinálták, de mikor visszakapta akkor az addig mûködõ kamera nem mûködött 😄

fook
Jó oké szerintem beviszem. De most erre tényleg kiváncsi vagyok , hogy miért lehet 😄

rooney8
azért beviheted egy szervizbe megnézetni, de szerintem felesleges a lentebb leírtak alapján

fook
Köszönöm. Ez nagyon faja. Azért kiváncsi lennék hogy egy éjszaka alatt , ami alatt hozzá se lett nyúlva mi okozhatta ezt.

rooney8
akkor a wifit kukázhatod
idézek egy e-mailt, mert az én kezemben is megfordult egy ilyen készülék
"A WIFI hibája legtöbb esetben az alaplap problémája miatt következik be. Ennek a cseréje elég költséges, körülbelül 30.000-35.000 forint között van.
Sajnos ez a 3G-s iPhone-oknál egy típushiba. Többféleképpen is jelentkezhet. Lehetséges, hogy keresi a hálózatot de nem találja, az is elõfordulhat, hogy megtalálja de nem tud rá csatlakozni, de van olyan is, hogy elszürkül a WIFI, mint a te készüléked esetében."

és most kicsit gugliztam és ezt is kidobta
"Az iPhone 2G-nél és 3G-nél széria hiba a WiFi chip elhalálozása. Sajnos csak chip cserével orvosolható, szoftveresen nem, viszont a chip drága beszerzési ára miatt, és azért mert sokaknak az új chip is megadta magát, nem éri meg vele foglalkozni.
Tünetei: Szürke No Wi-Fi felirat, illetve keresi a hálózatot, de router közelében sem találja."

remélem kielégítõ választ kaptál 😊

fook
Na. Köszönöm szépen a segítséget , tegnap sikerült életet lehelnem a telóba. Minden ment tökéletesen , hálózat wifi minden.
Ma reggel felkeltem , és a wifinél ez fogad:

ProGabe
igaz, de mondok egy másik tényt is: az Adobe leállította a flash for mobile fejlesztését és ráállt a html5-re

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

fook
Na sikerült.

passatgt
így van😊

mondj egy weblapot, ahol szerinted ez problémát fog okozni és rendszeresen látogatod

LoSA
És az igaz, hogy az iPhone-ok nem "képesek" a Flasht lejátszani? Ha egy olyan honlapot látogatok meg, amin van flash, akkor semmi nem jön be ott? 😮

ProGabe
most jött a 4S, 10-11 hónap a minimum az 5-ig (vagy bármi legyen is a neve). a nyári startról szóló pletykák egytõl-egyik baromságok. elõször úgyis ipad 3 jön, de az még a kanyarban sincs

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LoSA
Nah srácok... Úgy gondolom, hogy a következõ telefonom iPhone 4S lesz... Nagyon tetszik, egyre többet szemezgetek vele. Most Galaxy S-em van, kicsit tele lett vele a... 😊 Csak most azt nem tudom, mikor fog jönni az iPhone 5? 😊 Nem kéne ilyen gyorsan kijönnie az új modelleknek! 😊

rooney8
én most konkrétan nem tudom az elõzményeket, de régebbi fw-t nem tudsz felrakni, csak ha van hozzá shsh...

fook
Frissítésnél 1015ös hiba. DFU-> vissza egy régi sw , és a videónál található hiba üzenet.

GregSB
Megjelent az 5.0.1-hez az untethered jailbreak!

Az alábbi készülékekre:

iPhone 3GS
iPhone 4 (GSM és CDMA is)
iPad 1
iPod Touch 3. és 4. generáció