iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 ID: Csabesz82
Azért meg nem fogom folyamatosan kapcsolgatni a beállításokban a 3G-t!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Lehet hogy megoldja a.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
egyébként hardverileg semmi akadálya sem lenne a régebbi készülékekre való portolásra (ami egyébként nem kizárt a közeljövõben)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Elméletileg úgy kellene mûködnie a netnek a telefonon, hogy mikor wifi van, azt használja, mikor nincs wifi, akkor meg a 3G-t. Azt vettem észre, hogy mikor itthon vagyok (be van kapcsolva a 3G is és van wifi is), le van téve a telefon, nem használom, rányomok a Home gombra, akkor azt mutatja, hogy 3G-n van a neten, nem pedig wifin. Pár másodperc után pedig átvált wifi-re a jelzés.
Most akkor ilyenkor melyiket használja? Wifi vagy 3G? Másnál is így van?
Remélem érthetõ voltam...
Köszi azért a segítséget! :-)
Elõre is köszi!
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Legyegyszerûbb teszt: feltöltöd 100%-ra és este 22:00 kor leteszed, hozzá sem nyúlsz reggel 7-8 ig, wifi stb maradhat bekapcsolva ahogy szoktad. Ezalatt az idõ alatt 4-7% merülés a normális.
Egy olyan egyszerû kérdésem lenne hogy 5.0.1 es szofver alatt iphone4 nél mnnyire tehetõ a készenléti dõ? mert nekem úgy szívja az aksit hogy csak na. esetleg lehet h valami program beragadt és az szívja? igaz futó appok közt csaka messenger két kis játék és a fb app megy.Igaz egésznap megy a wifi de ezenkívül semmi extra. Akkumlátor idõt 5.1 be javítják?
Ha lesz rá idõm gatyába rázom a FAQ-t, meg az App ajánlót is, addig ezek a kötelezõ olvasmányok:
Hasznos információk, tippek, trükkök újdonsült iPhone, iPod Touch, iPad tulajoknak
Az elsõ iPhone-od? Milyen alkalmazásokat használj?
Mely blog oldalakat olvassátok? Szifon és az Appleblog-n kívül? 😊
gondolom vodánál is van ilyen összesítõs dokumentum
árakért pedig látogass el pl. a honlapjukra
elvitte szervizbe (egy valag hibája volt már szegény szifonnak 😊 ) és nagy részét megcsinálták, de mikor visszakapta akkor az addig mûködõ kamera nem mûködött 😄
idézek egy e-mailt, mert az én kezemben is megfordult egy ilyen készülék
"A WIFI hibája legtöbb esetben az alaplap problémája miatt következik be. Ennek a cseréje elég költséges, körülbelül 30.000-35.000 forint között van.
Sajnos ez a 3G-s iPhone-oknál egy típushiba. Többféleképpen is jelentkezhet. Lehetséges, hogy keresi a hálózatot de nem találja, az is elõfordulhat, hogy megtalálja de nem tud rá csatlakozni, de van olyan is, hogy elszürkül a WIFI, mint a te készüléked esetében."
és most kicsit gugliztam és ezt is kidobta
"Az iPhone 2G-nél és 3G-nél széria hiba a WiFi chip elhalálozása. Sajnos csak chip cserével orvosolható, szoftveresen nem, viszont a chip drága beszerzési ára miatt, és azért mert sokaknak az új chip is megadta magát, nem éri meg vele foglalkozni.
Tünetei: Szürke No Wi-Fi felirat, illetve keresi a hálózatot, de router közelében sem találja."
remélem kielégítõ választ kaptál 😊
Ma reggel felkeltem , és a wifinél ez fogad:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az alábbi készülékekre:
iPhone 3GS
iPhone 4 (GSM és CDMA is)
iPad 1
iPod Touch 3. és 4. generáció