iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most komolyan kérdem.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

DanielT
Persze, meg a színét is! Csettints és mondd be neki milyet szeretnél.

Esetleg add vissza a tulajának.
Sziasztok

Találtam egy 4s-t és az lenne a kérdsem hogy az imei számát meglehet valahogyan változtatni?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Troyan
Nomak, nagyon köszönöm a feltöltést! Igaz androidos vagyok. :-)

FX-6300 / 8 GB / Asus R9 270X

LoSA
<#eljen>

popzu
Sziasztok, tegnap felraktam 5.0.1 jb-t es amikor ukrainditotta a gep a telefont kb ilyen windows bios szeru keper hozott be tehat felete kepernyo feher betuk es vegignment h checking .... Checking.... Nemtudom ez normalis e videokon ilyet nem nagyon lattam. Elkeszult minden ment siman erre a jb elott telepotett alkalmazasok nem indulnak pl. bp menetrend, facebook. Valaki tudna segíteni?

precision
általános "szabály", hogy nem érdemes mindig halogatni a vásárlást az új product reményében mert ilyen erõvel soha nem kell megvenni semmit hisz meg kell várni belõle az új és "jobb" verziót

a másik szabály pedig hogy egy újítást lazán ki lehet és ki is kell hagyni, szóval a 4 tulajok ne vegyenek 4s -t, a 4s tulajok ne vegyenek 5 -öt...stb.

Bazinga!

robotnyk
még egy adalékot tudok mondani. én azóta gondolkoztam iphone vásárláson, mióta kijött a 3G, és végül csak tavaly februárban vettem 4est, és nagy hülyeség volt eddig halasztani. ez az olyan kevés termék egyike, aminél nem voltak utólag olyan gondolataim 3 nap múlva, hogy hm, jó-jó, de már nem voltam benne biztos hogy megérte a pénzt.
ha most veszel, még majdnem egy évig a legfrissebb modelled lesz, és nem hinném hogy alapvetõ hardverben annyival jobb lesz az 5, hogy rögtön érdemes lesz váltani, szoftveresen meg úgyis támogatva leszel. egy dolgot kell csak tudni, ha nem jailbreakelsz, akkor a rendszer nem túl testreszabható, és néhány appra erõsen ajánlott kinyitni a bukszát (pl az ifiles nálam alap)

'nuff said.
Tikal
nem hallottál róla hogy novemberben jött ki a 4S? szerinted januárban már jön az 5-ös vagy mi? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

robotnyk
tetszeni fog annyira hogy kibírod az 5S-ig
LoSA
Hát csak ha én most megveszem a 4S-t, akkor tuti, hogy egy jóó darabig nem cserélek telefont (mert nem olcsó dolog), és ha az 5ös meg valami ultraszupi lesz, akkor mérges leszek! 😊

Yoda001
nyugodtan vegyél egy 4S-t, az ötre legalább egy évet kellene várnod... sõt, még 4-est is vehetsz, ha gondolod 😊

http://9gag.com/gag/5135249

LoSA
Csak most nem tudom, hogy várjak-e a vásárlással, vagy vegyek-e egy 4S-t? 😊

Tikal
áá, ne máá, remélem egy fél évig nem hallok egyet sem.. kit érdekel egyébként is..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

LoSA
Az iPhone 5rõl vannak már esetleg valamiféle pletykák? 😊

Magoo
hehe...engem sem ebresztett. nem mintha fontos lett volna felkelnem idore, de erdekes volt hogy nem szolt.

skinnyman
Nem ébresztenek az iPhone-ok már megint: Link.
Elvileg 4.2.1 felett már nincs ez a probléma, de ez sovány vigasz azoknak például, akinek 3G-je van és nem tud rá frissebbet rakni (de még korábbit sem amiben még nem volt ez a bug)...

Regards,

LoSA
Srácok, tudom, hogy amatõr kérdés, de megkérdezem... Az Apple áruházból lehet úgy vásárolni, hogy részletre? 😊

DanielT
Szerintem meg nem. Macera. Fény kell hozzá, nagy, nehéz, nincs nálam amikor kell.

Annak csak az a lényege, hogy úgy lehet népszerûsíteni a dolgot, hogy minden letöltött appért én is kapok 50 kreditet. Csupán ennyi.

Yoda001
mondjuk ez tényleg mind szép és jó, szerintem én is megcsinálom majd a napokban... köszönjük 😊
de amit te linkeltél hogy "erre az oldalra" kell menni, az elég ref link gyanús...

Lord Nomak
Persze, én is azt preferálom jobban, ezért vannak itthon dögivel könyvek. Viszont nekem egy átlagos napra két kisebb edzõtáska kell és azok teljesen meg vannak pakolva, autó meg nincs, csak bkv. Így számomra jól jöttek ezek a könyvek.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Még egyszer leírom, és dobok egy magyar teszt videót is: link

Néhány napja bukkantam rá egy oldalra, ahol fizetõs appokat lehet ingyen letölteni, én már kipróbáltam, és sok teszt is van róla youtuben, mûködik.
Az egész lényege az, hogy vannak úgynevezett sponsor (free) appok, amelyeket le kell tölteni és minimum 30 másodpercig futtatni kell a telefonon, majd ezután kapsz kreditet (75 és 300 között mozog), amit a különbözõ kreditértékû fizetõs appokért lehet beváltani. Lényegében kapsz egy redeem kódot és az US storeban lehet beváltani. (Tehát értelemszerûen csak US accounttal mûködik,de felszinkronizálható a gépre ugyanúgy, valamint törlés után újra letölthetõ az adott alkalmazás.) A sponsor app telepítése elõtt kéri a teleon ID-jét, ami a letöltés azonosítására szolgál, tehát semmilyen személyes info nem kell hozzá, ezt egy gyors telepítés követi majd ez le is kerül a telefonról. A cookiet mindenképp engedélyezni kell safariban, hogy tudja fogadni.
Annyi a dolgotok, hogy felmentek telefonon Safariban erre az oldalra, majd a fentieket végigcsinálni.

Olyan appok vannak ingyen mint például a GTA3, Infinity Blade 2, Angry Birds, GarageBand, iMovie, Fruit Ninja, stb...

A sponsor appok napi rendszerességgel jelennek meg, szóval minden nap szerezhetõ kredit. A végén törölhetõ az összes sponsor app!

Próbáljátok ki a linkrõl, amit adtam, szerintem nagyon korrekt cucc.

oneal1
B.U.É.K

!Forza Ferrari!

Yoda001
Boldog Újévet srácok!

Ability
Apple féle iBooks is viszi õket, nekem az jobban tetszett.
oneal1
Koszi!!

!Forza Ferrari!

Stanza

http://itunes.apple.com/us/app/stanza/id284956128?mt=8
oneal1
ezeket milyen progival lehet iphone on megnyitni?

!Forza Ferrari!

Tikal
Jaws Revenge and Kard Combat ingyenes!

mondjuk én ezeket a kártyás játékokat nem értem miért jók, de most kirpobálom 😊

Szerintem sokkal jobb érzés egy konyvet a kezedbe fogni es lapozgatni. Ha nem kodexeket olvasol simán elfer egy a taskaban vagy barhol.

&#63743;

Csak gratulálni tudok, elõször nézz utána dolognak aztán törölgess. Youtube tele van ilyen hasonlo videokkal. Mûködõ abszolut legális dologról van szó.

Lord Nomak
Én is szeretném tudni, hogy hol lehet beszerezni õket, mert nem egy könyv lenne ami érdekelne normális epub formátumban. Örülnék, ha elterjedne nálunk a digitális könyvezés mert nagyon praktikus..

KM
Pá-pá!

LoSA
Van valami tippetek arra, hogy... Android telefonról hogyan lehetne úgy lementeni az SMSeket, hogy azt az iPhone is meg tudja jeleníteni?

DanielT
Köszi!

Ezekhez hol lehet egyébként legálisan hozzáférni? Valamiért csak elkészítették õket, de én sehol nem találtam még ilyen aktuálisabb évjáratú magyar ebookot.
Minden USB portot probáltam, sajnos ugyanaz!
Bercy
Köszi <#eljen>
Letöltöttem!
Köszönöm! 😊
Lord Nomak
Na gyorsabban felmentek mint vártam:

800 db ePub könyv

Jó szórakozást hozzá! 😊

robotnyk
hát ha máshol mûködik, akkor nem valószínû, hogy szoftveres gond, vagy az iphone hibája lenne. próbáltad minden usb csatlakozón? vagy csak egy van?
Sziasztok!

Van egy MSI GX630 notebookom és hiába csatlakoztatom hozzá az iPhonomat állandóan ugrál az iPhonon a kép, a töltés elindul-megszakad, és addig csinálja míg le nem húzom a notebookrol.Allandóan próbál kapcsolódni, majd megszakad ezt végtelenségig csinálja míg ki ne mhúzom az USB- kábelt. Orginál USB kábelem van. Probáltam teljesen ujrainstalált Windows7 alatt is, ugyanazt csinálja. De csak az én hordozhatómon csinálja, minden más PC-n hordozhatón ha rácsatlakoztatom akkor elindul a töltés és elérem a képeimet is.
Segítsetek légyszi!
Köszi
Lord Nomak
Köszi, 3 részre bontottam, már megy a feltöltés, fiber 30 van szóval beletelik egy kis idõbe de amint megvan és hazaérek este nyomom a linkeket.

precision
van valami app iPhone -ra ami youtube videókat szed le mint mp3? neadjisten még az ipod -ba is beteszi õket? 😊

Bazinga!

robotnyk
ge.tt
dropbox

de szét kell bontanod, mert csak 300 Mb-os file-okat enged maximum.
Lord Nomak
Ha valaki meg tudja mondani, hova tudok felpakolni 500 megás zippet vagy valakinek van ftp szervere akkor szívesen megosztanék egy 800 db könyvet tartalmazó pakkot. Data.hu-ról leszedhetõ, csak 2 és fél óra kb mire lejön a hozzáférésemet meg nem szívesen adnám meg ennyire nyíltan.

Csabesz100
Jól van, nem kell bepörögni! Szerintem korábban így, hogy "nem használja a mobilnetet erre" nem lett leírva! Nem tudtam, hogy csak értesítésre használja! Nyugalom...

Amúgy B.Ú.É.K. mindenkinek!

PS3 ID: Csabesz82

GregSB
Fogd már fel, hogy nem használja a mobilnetedet erre. Amikor kapsz jelzést, hogy jött emailed akkor nem kezdi el letölteni a csatolmányokat, ahhoz elõbb meg kell nyitnod a levelet.

Csabesz100
Zip-ben szoktam kapni!

PS3 ID: Csabesz82