iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atika :o)
pl a lockinfo vegett

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

GregSB
Ne engemm kérdezz, én tavaly február óta (amióta megvan a 4-esem) nem jailbreakelek már, csak figyelemmel követem a vele kapcsolatos híreket.

DanielT
Azt el tudná nekem valaki mondani, hogy miért éri meg a jailbreakkel szívni 2012-ben?
GregSB
Van, de Cydián keresztül sose lehetett upgradelni OS-t 😊

Megjelent az 5.0.1-hez az untethered jailbreak – frissítés #2!

hedonist
Van már jailbreak 5.0.1 re? lehet cydia-n keresztül upgradelni egy 3GS-t?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

DanielT
Egyébként meg alapvetõ hiba szerintem beszállni az "S széria körhintába", mert így soha nem lesz aktuális készülék, mindig marad a szívás, ha a 2 éves hûségeket vesszük alapul.
GregSB
"A nyugati világ problémái 😄D"

Egyébként igen, én is azon kattogok hogy milyen komoly, több hsz-en átnyúló problémát csinálunk ebbõl az egészbõl 😄

DanielT
"aki most vesz 4S -t annak nem kell majd az 5"

Fantasztikus ez a kijelentés 😄DD Ezzel nem lehet vitatkozni! 😄

precision
aki most vesz 4S -t annak nem kell majd az 5, jó lesz neki az "5S", ami késõbb jön, és addig lejár a szerzõdése
a mostani 4 -eseknek meg kb most jár le a szerzõdése, mire kijön az 5

Bazinga!

DanielT
Hát a mindig up-to-date és a 4 éves között van legalább egy köztes állapot 😊

Figy, szerintem így néz ki a helyzet:

Tudjuk, hogy 1 éven belül(lehet, hogy fél éven belül) jön egy készülék ami mindenben jobb és látványosan más lesz, mint a mostani, ami egy 2010-es ráncfelvarrott készülék.

Ezek ismeretében 2 éves hûséggel megvenni a mostanit, szerintem nem egy ideális döntés.

Ha nekem most kéne iPhone, vennék egy használt kártyafüggetlen 4-est, amivel kihúznám az 5-ig és minimális(10-20 ezres) bukóval eladnám amikor kijött.
precision
akinek ennyire fontos, hogy mindig up-to-date mobilja legyen az valszeg tehetõsebb mint az átlag és nem hûséggel veszi a telefonjait hanem kp -ért 😊
szóval ez a probléma nem sok embert érint 😊

Bazinga!

DanielT
Ezt sokféle képpen lehet nézni, de ha ma vesz i4S-t 2 év hûséggel, akkor 2014-ig egy 2010-es designú és tudású telefonja lesz(ok, gyorsabb proci és jobb kamera, amibõl a proci napi szinten kb semmit nem számít).

A nyugati világ problémái 😄D

GregSB
Nem így kell nézni 😊 2 év múlva, amikor lejár a hûsége a 4S-re, friss és ropogós lesz az 5S, ami az új készülék feltupírozott változata lesz, és tökéletes upgradelés lesz 😄

Szerintem pont emiatt tökmindegy mikor veszi meg, ha kivárja az 5-öst és azt veszi meg, rá 2 évre az is elavultnak fog hatni a mégújabb dizájnú készülék mellett.

DanielT
"Ha most veszel 4S-t az 2 évig gond nélkül ki fog szolgálni"

Hacsak nem kell neki:

"Új készülékház várható, gondolom vékonyabb lesz, és talán nagyobb kijelzõ lesz benne."

😉

Ha megnézem a 3GS és a sima 4 közti átmenetet, felkötöttem volna magam a 2 éves hûségnyilatkozattal a számban.
GregSB
A következõ iPhone valószínûleg (99%) teljesen át lesz tervezve megint hardverileg. 2 évig futott a 3G készülékháza (3G-3GS), és most 2 évig megy a 4-esé is. Új készülékház várható, gondolom vékonyabb lesz, és talán nagyobb kijelzõ lesz benne. Várható hogy 4G képes is lesz... ezeken kívül, sebességben és funkcióban nem fog sokban különbözni a 4S-tõl.

Ha most veszel 4S-t az 2 évig gond nélkül ki fog szolgálni, nem fogod azt érezni hogy elavult a készüléked, szoftveresen tuti támogatva lesz, még meg fog rá jelenni 2 új oprendszer is. Nekem most lesz 1 éves a 4-em, és eszem ágában nincs lecserélni, iOS 5-el maximálisan meg vagyok elégedve.

GregSB
Mit akarsz bejelenteni? 😄 Hogy egy fórumon írkál valaki egy elhagyott telefonról? Chuck Norris talán tudná hogy mit kéne letiltani ez alapján, de a halandó emberek akik a szolgáltatónál dolgoznak nem nagyon 😄

clio1616v
Te és mi lenne, ha mi jelentenénk be? <#ravasz1>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

GregSB
Nincs rá mód, hogy átírd az IMEI-jét.

Ha a tulaj bejelentette a szolgáltatónál, hogy elvesztette a készüléket, akkor pár napon, 1-2 héten belül le fogják tiltani IMEI alapján, és akkor max iPod Touchnak tudod használni, a piaci értéke a 0-hoz fog közelíteni, eladni nem nagyon tudod, senkinek nem kell letiltott telefon.

Tényleg az legjobb megoldás, hogy megpróbálod visszajuttatni a tulajdonosának.

fook
3g

Kívánom, hogy az összes ilyen ember, mint te DÖGÖLJÖN MEG!
Rohadt tolvajgeci, de ha neked is iPhone-od van nyilván kajára kell a pénz.
Hogy legyen egy kis ellenpélda, én egy Tescoban elhagyott Dell notebookot kaptam vissza úgy, hogy aki leadta a vevõszolgálatnál még a nevét sem volt hajlandó megmondani és az alkalmazottak sem nyúlták le.
(Pólus center)

&#63743;

rooney8
remélem lerohad a kezed miközben próbálod átírni
egy büdös paraszt vagy, csak azt tudom kívánni, hogy te is hagyd el vmidet (de ennél 3x nagyobb értéket) és a megtaláló ugyan így próbálja meg "lenyúlni"
nekem is tûnt el nagyobb értékem és tudom milyen szar érzés (arról meg ne is beszéljünk, aki hónapokat/éveket gyûjtött arra a dologra, aztán egy rossz mozdulat pl. kiesik a zsebbõl és ilyen gerinctelenek találják meg...)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

oneal1
gondolom újraindítani már próbáltad.

ha továbbra is gyenge akkor vidd szervizbe, vagy azért még érdemes másik routeren is kipróbálni

!Forza Ferrari!

LoSA
Milyen telód van? iPhone 4?

fook
Amúgy nekem olyan kérdésem lenne , hogy pár napja szürke volt a wifim.Másnapra megjavult , de azóta igencsak gyengén fogja a jelet. Lehet hogy le kellene cserélnem a wifi antennát a telefonba?

fook
Háhh.. ebbe csak az a vicces , hogy hallottam már olyan sztoriról , hogy valaki talált valamit , vissza adta a gazdájának , aki igencsak tele volt. És a megtaláló is igen szép jutalomban részesült.

oneal1
már maga az 1 hozzászólás felcseszte az agyamat.

hihetlen amúgy, hogy van ilyen ember akinek még van pofája egy nyílt forumon ilyenhez segítséget kérni.

második dolog meg hogy kapásból megpróbál mindenkit hülyének nézni.

remélem bekopogtat a napokban egy pofonnal a gazdája

!Forza Ferrari!

precision
az

Bazinga!

Yoda001
te szar életû, hívd fel valamelyik tagot a névjegyzékbõl, és ne itt mesterkedjél... sok hozzád hasonló paraszt miatt vagyunk itt ahol...

http://9gag.com/gag/5135249

😄
Na látod hogy én mikre nem vagyok képes tiszta szégyen 😄

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

precision
oszt' mé akarod átrakni a saját iphone -od imei -jét a talált iphone -ba? 😄
lopni akarsz mi?

Bazinga!

XDDDD

Ha ha te mondod neked elhiszem.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

DanielT
Nem tudom, hogy hány rendõr van itt, de egy becstelen senkiházi biztos.
XD baszki menyi rendõr van itt mindenkinek nyomozónak kellet volna mennie.
Ti lennétek az Iphone rendörség olyan mint a S.W.A.T

Remélem érkezik majd normális hozzászólás nem olyan mint a tiéd ami a törvénycikkeket mutatja be az Iphone topicban.

Kérdésre válaszoljanak a további hozzászólok köszönöm vagy ne válaszoljanak ha nem tudnak normálisan válaszolni.

robotnyk
érdemes lenne kitenni facebookra, hogy nem tudnak-e olyanról, aki/nek az elmúlt 1-2 hétben lopták/hagyta el az iphoneját, itt a fórumban meg bent lenne az ip cím, vissza lehet keresni
DanielT
Én meg ilyenrõl hallottam, a rendõrség honlapjáról:

"Törvényi kötelesség a talált tárgyak visszaszolgáltatása, illetõleg hatóságnak történõ átadása. Ha a talált tárgyat nyolc napon belül hatóságnak nem adják le, a tulajdonosnak nem adják át, úgy vélelmezni lehet az eltulajdonítási szándékot és jogtalan elsajátítás vétségének gyanúja miatt a megtaláló személy ellen eljárás indul."

Remélem betonkeményen megszívod.
Nyugi nem fognak lesittelni kösz hogy aggódsz miatta.

Azt remélem tudod, hogy bûncselekményt követsz el, ha megtartod:

20 000 - 200 000 forint között kisebb érték (két évig terjedõ szabadságvesztés, közérdekû munka vagy pénzbüntetés jár érte.

Igen láttam köszönöm 😊
Esetleg valami más? tutira átlehet irni valahogy nem? hallotam már ilyenröl

Válaszoltam a kérdésedre az elsõ mondatban! 😉
Haha hu de jót röhögtem nem abban kell segítened hogy lopj én sem loptam hiába célozgatsz erre mint mondtam találtam hiszed nem hiszed le**rom.
Abban segíts mit tudnék kezdeni vele hogyan tudom át tenni avgy hogy mondjam az imei számomat 4s be

DanielT
Értelmes hozzászólásként tehát azt szeretnéd, hogy segítsünk neked telefont lopi... Eltévedtél!
Ismerem az alkalmazást nem ez volt a kérdés.

Na figyelj kajak találtam egy bevásárlóközpontba amit itt nem neveznék meg és azért érdekel a dolog mert van iphonom és annak az imei számát akarnám valahogyan átteni a 4s be amit most találtam nemrég ezért szeretnék segítségett kérni itt amugy meg hiába googlezok 3 napja szart se találok ahol irnak valami értelmeset csak olyat hogy ad vissza hivd fel stb.. esetleg valaki valami értelmes hozzászolást vagy linket tudna küldeni?

elöre is köszönöm

robotnyk
érdekes, én ha találnék egy elhagyott telefont, pláne egy drága, high-end telefont, én inkább azon gondolkodnék, hogy milyen kurvára örülni fog neki a tag, mikor felhívom, hogy megtaláltam a cuccát...
Nem lehet megváltoztatni.
A tulaj tilthatja a telefont a szolgálató segítségével és akkor csak
papírnehezéknek lesz jó.
A Find My iPhone segítségével lehet hogy megtalál a tulaj.
Próbáld vissza jutatni...
Csak nehogy kopogatasson majd a tulaj Find my iPhone alapján, aztán kapsz 2 pofont remélem.

precision
"találtam" 😄

nyilván erre a kérdésre nem fogsz választ kapni itt, még akkor sem ha tudnánk hogyan kell

google.

amúgymeg add vissza a tulajának (névjegyzékben keresel egy családtag számát és szépen felhívod, hogy megtaláltad a felesége, fia, unokája, férje, szerelme, akárkije mobilját)

Bazinga!

DanielT
Én is komolyan mondom, hogy add vissza, szerintem te is ezt várnád, nem azt, hogy valaki azon mesterkedjen, hogy hogyan tudja magának teljesen törvénytelenül meghekkelni.