iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rolka1983
képet priviben!

PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika

Yoda001
valakinek iPhone, iPod, de végülis bármit megtámasztó wc pumpa alakú támasztó egy ezresért? 😊

http://9gag.com/gag/5135249

rooney8
ja és semmi játék (max pár app még, de elenyészõ ideig), csak facebbok app és böngészés a világhálón.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
hát gyerekek iszonyatosan szívja az akkut a 3g
ma végig úgy használtam a szifont, hogy ki volt kapcsolva a 3g és nem semmi mennyivel tovább bírta, 6-7 óra használat és ~40%ig merült csak (100%-ról). múltkor ~3 óra használat után csutkáig leszívta az akkut.
majd még tesztelgetem egy kicsit így-úgy, és ha nem szükséges a "gyors" net, akkor ki fogom kapcsolni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Yoda001
vicc ez a tmobile, ma már teljesen bebizonyosodott... teljesen fogyatékos ügyfélszolgálatosak dolgoznak ott. 😊
tegnap ketten is tudtak segíteni a kis forgalom miatt a függetlenítés kérdésben, a csajszi csak hallgatott, a srác meg mellette mondta hogy teszek rá jb-t, aztán független, meg bármelyik kisebb boltban megcsinálják, meg amúgy is, a jailbreak mindenre megoldás... ja, meg 60-70 ezerért eltudom adni a fehér szifonomat, szerintük (persze nem kérdeztem meg hogy mennyiért lehet eladni, csak a váráslás-eladásra került a szó, így jött a függetlenítésbõl)..
ma meg egy teljesen más "nõ" ügyfélszolgálatos mondja a kérdésemre, hogy csak elõfizetõit függetlenítenek, az kizárt hogy dominosat is, akár garanciában akár azon túl.. mondom de, elvileg 20 ezerbe kerül, erre bepötyög a gépbe valamit, és mondja hogy ja igen, 20600...
a leginkább meglepõ a tegnapi jailbreak "ajánlgatós" volt, szó szerint mondta, már épphogynem megadta az oldal címét is, ahonnan leszedem, lol.

precision
cydias repo -ra nem raknak crackelt appstore -os alkalmazásokat

Bazinga!

hedonist
vmi repon fent van?<#ravasz1>

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

MerlinW
Van ingyenes Memory Free app az appstore-ban

[merlinw.org]

rooney8
azt nem tudom miért írja
de "üríteni": sbsettings -> processes/free up memory

rolka1983
hy!

az mitõl van h egy játéknál kiirta hogy low memory?
lehet itt valamit üríteni pl mint winfoson a temp vagy islyemi?

PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika

GregSB
Yoda001
biztosan így van, én is az alapján írtam a dolgokat hogy voltam a t ügyfélszolgálatosoknál 😊
már csak az a kérdés, amire se te se én nem írtunk konkrétan (tippre meg nem mondanék dolgokat), hogy dominóst akkor 20-ért lehet függetleníteni még a garanciális idõn belül? lehet egyáltalán? mert nem rég valaki elültette a fülemben hogy garanciás idõn belül nem is lehet, esetleg utána...

MerlinW
Dominósoknak 20k, elõfizetõknek 9000 Ft. Legalábbis decemberben még így volt.

[merlinw.org]

Yoda001
ha esetleg valaki hasonló helyzetben lenne (iPhone eladás-vétel), vagy csak késõbb rákeresne:
akkor T-nél elõfizetési (vagyis hûségidõ) lejárta után 10e-ért függetlenítenek bármilyen szifont, a lényeg hogy az elõfizetés tulajdonosa indítsa el a függetlenítést a tmobilnál
vagy ha domino-ra van véve annak a lejárta után szintén 10e

lamase
Üzenet érkezõ hang duplázására a megoldás:

Sajnos néha elõfordul, egy idõ után triplázza is. Ilyenkor én azt szoktam(fogalmam sincs miért van ez így), hogy kikapcsolom az imessage-t, majd újrainditom a telefont, ezután visszakapcsolom. Ezután teljesen jól mûködik.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

köszi! 😊
robotnyk
az EPOCH. egy napig 0.79€ (amúgy 3.99€😉, ha valaki soknak tartotta eddig az árát, de érdekli a cucc...
oneal1
ez az, 3G nélkül sem olyan lassú, mondjuk pont hétfõn volt egy olyan szitu, h sietnem kellett a vonatra és nem tudtam hogy óra5kor vagy 15 kor indul, gyorsan visszanyomtam a 3G-t, de amúgy Edge-vel is teljesen barátságos😊

!Forza Ferrari!

rooney8
egyébként ez igaz
ma suliba 40% akkuval mentem, 3g be volt kapcsolva, összesen kb. 1 órát böngésztem, és lement 5%-ra, aztán feltöltöttem 30%-ig, hazafele kikapcsoltam a 3g-t és az ~1 órás út alatt alig 10% ment le (kb. végig fent voltam neten) 😄
legegyszerûbb, ha sbsettings és ott csak 1 kapcsoló, de egyébként én nem vettem észre, hogy sokkal lassabb lenne.

http://itunes.apple.com/us/app/giana-sisters/id347349722?mt=8
Valaki tud Iphonra olyan játékot mint pl a Mario ?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Tikal
Nem is akarom, ha meglátom hogy csak EDGE van rögtön el kezdek szaladgálni hogy találjak 3G-t 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Goto -> #26330

Kérem kapcsojjon Writeonly üzemódból Read & Write üzemmódba.

robotnyk
MerlinW
Általános / Hálózat ?

[merlinw.org]

4S-en nem lehet kikapcsolni a 3G-t.
GregSB
Régebben (circa 1 évvel ezelõtt 😊 suli mellett még tök szívesen elheggesztgettem a bannert, mostmár meló után rá se bírok nézni a monitorra 😄

Tikal

Reader - RSS olvaso
Flipboard - hirek, ez szerintem rohadt jo kis progi
MyWallet+ - pénzugyek, vagy MoneyBook, Budget with Back in black, amelyik tetszik
Read it Later
TweetDeck
PayMeBack - tartozások nyomonkövetése 😊
Sugarsync
Evernote
Spotify
Soundhound vagy Shazam - zenefelismerõ
RadioBOX
1Password
Logmein
Translate - google translate app
Viber - ingyen telefonálás
Nike+GPS - futáshoz, de jo még az adidas progija is meg a runkeeper
AppShopper - app figyelõ progi, kiválasztod mit szeretnél, a progi meg jelez ha csökken az ára vagy épp ingyenes
AirVideo - gépedrõl tudsz streamelni videokat, azt hiszem 3G-n is
és van egy csomo photo app, ha érdekel 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dzsegameló
õsszel

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

dzsegameló
meg lassan ideje lenne frissíteni (õszel iOS 5...)😄

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
Itt a link.

Lassan vissza kéne tenni a bannerba 😄

passatgt
játékok annyira nem érdekelnek, valami hasznos programok és még nem volt iphone-om

Volt itt egy link régebben, hogy kinek mi van a telefonján, az is elég lenne mondjuk😊

robotnyk
kinek mi, én az ifiles, instagram, camera+ nélkül nem tudnám elképzelni a telefont
Tikal
mindent amire szükséged lehet? 😉

egy kicsit pontosits... volt már iphone-d? ha nem akkor hosszu listát tudnék irni, ha meg már volt, akkor mégis miféle appokra gondolsz? játékok??

passatgt
új iphone 4s, milyen programokat érdemes rárakni?

Akkor már mindenki kapcsolja ki szépen a telefonját, úgy versenyezzünk kié mennyit bír 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

robotnyk
végülis airplane módban még többet bír :p
nálam csak azért van kikapcsolva a 3G mert olyan gyenge a jel, hogy folyton váltogat a gprs, edge és 3g között, attól függ a ház melyik részében vagyok és milyen idõ van odakint :\ (meg attól függ hol fogom a telefont <#zavart1>)
Tikal
wow, van egy iphone4s-em, amivel netezni tudok, erre te azt mondod kapcsoljam ki a 3G-t? 😄DD

GregSB
Nameg összes eddigi iPhone is sokkal tovább bírta kikapcsolr 3G-vel. iPhone 4-em is még 4.3-al sokkal tovább bírta ha csak EDGE-t használtam. Egy idõ után viszont rájöttem hogy tök felesleges, az esetek 90%-ban kihúzza nálam az 1 napot 3G-vel is, este meg úgyis töltõre rakom. Nem mellesleg az Edge tetûlassú a 3G-hez képest.

GregSB
5.1-ben vissza fog kerülni a 3G ki/bekapcs a GMS-es 4S-ekbe... én csak ezért nem jélbrékelnék.

oneal1
Akinek 4S-e van batoritom a JB-re, sbs settings felrak, 3G levesz es maris 20-30 % al tobbet bir az akksi!!

!Forza Ferrari!

precision
nem akarok ízléstelen lenni, távol álljon tõlem az ilyesmi...

de szerintem ebben az eredményben azért benne van Steve Jobs halála is... 😞

Bazinga!

Nem tud DVD-t csak file-ból tud csinálni mp4-et mert nem lehet meghajtót kiválasztani a programon belül esetleg valaki más tud ilyen programot?

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

Lord Nomak
Két ismerõs is 130e ft-ért vett 16 gigás 4s-t, így eléggé korrekt ár szerintem. Vatera nem mérvadó, de ott is max 140-145 körüliek árak vannak hiába rakja ki valaki 160ért.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Yoda001
esetleg valaki venne fehér i4-et? nem irreális áron, full doboz, 8hó gari, rajta és egy bontatlan fólia, átlátszó tok, papírok, minden.

más: egy 4S-t mennyiért érné meg most venni? a 130-140-es (leginkább a 140) ár mennyire korrekt?

rooney8
jó hát igen, de érted... 😄
na mindegy, nemsokára kiderül 😄

Köszönöm remélem igazad van 😄!

passatgt
szerintem tud dvd-t is, az is videó😄

rooney8
ezt akartam írni én is, de ez nem csak videó fájlokat tud konvertálni?

passatgt