iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Öreg", ha a felfogásod olyan egyszerû mint 1 pont, ne az én felmenõimet emlegesd már. Milyen hozzáállás ez? Egyáltalán milyen fórum, ahol az ember miközben tanácsot kér, tanácsokkal látja el a többi embert és ezért még anyázzák is?
Szükségem van egy programra, amely az iPhone egyik ismert hiányosságát pótolja, erre rám szállsz, hogy minek az. Majd az egyetlen kisebb példámra amit felhoztam, megint rászállsz, ismét egy nagyon logikus, intelligens érvvel. Ha tudsz valami építõ jellegût is írni majd jelezd, addig pedig máshol büszkélkedj a szürkeállományod méretével. Köszi!

Tikal
a jo anyád bullshit, az 😊

mondtam hogy ne legyél már ilyen komoly, bocs, de nem tudom komolyan venni a problémád a tulszámlázási parával...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Azt azért ne felejtsük el, hogy az a beépített számláló nem csak a kimenõ hívásokat számolja, hanem a bejövõket is.

GregSB
Telefon beépített számlálója miért nem jó?

Ahogy MerlinW is írta számlázáskor reseteled és csókolom.

Yoda001
papíron is vezetheted ceruzával, de akár filccel is... egyébként ha semmi más lehetõséget nem találsz, legvégsõ esetben ez is megoldás lehet..

volt egy sms parancs a 1430-ra, asszem n vagy r betû volt, és kiírta hogy pontosan mennyi lebeszélt perced van.. kipróbáltam mindkettõt, de azt mondja kel a - jel elé vagy a + jel, de így meg nem szívesen próbálgatnám, kitudja mit rendelek vagy kapcsolok ki vele... google-el sem jutottam elõrébb, pedig most engem is érdekelnének a lebeszélt percek

http://9gag.com/gag/5135249

Nincs értesítõjük.

Megint bullshit a kérdésed 😊. Elõször is azt bizonyítja magadnak, hogy van-e alapja a túlszámlázásnak. Hogy a programot elfogadják-e, az már csak attól függ, hogy mennyire van kedved pereskedni és fizetni az ügyvédnek. Ilyen terveim egyébként nincsenek. De akkor szerinted ha ennek felmerül a gyanúja, az illetõ ne is csináljon semmit, hanem tûrje, ha esetleg 600 perc helyett 900-at számláznak ki neki, úgy sem érhet el semmit. Esetleg ha papíron vezeti ceruzával a beszélgetéseket?... 😊

Tikal
hehe, why so serious? 😊

A T-nél nincs számlafigyelõ ami értesit ha tullépted a kereted? netes forgalomra küldenek sms-t azt tudom.

tényleg azt hiszed hogy majd az iphone-s app fog bármit is bizonyitani a T Mobile-nál ha tulszámlázos problémád van? 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

MerlinW
Én számlazáráskor nullázom a statisztikát (usage menü), így mindig látom hol tartok.

[merlinw.org]

Kezdeném azzal, hogy gondold át amit begépeltél, de inkább segítek...
Ezeket a funkciókat sajnos nem találom meg a szolgáltatóm (T) számlájában, mert az a számla csak a hónap végén jön ki. A számla nem fogja hónap közepén megmutatni, hogy eddig hány percet beszéltem. A számla nem fogja megtenni, hogy ha beállítottam, hogy 400 percnél jelezzen, akkor jelzi, hogy elértem.
Ja és a számlán nekem kell összeszámolni a beszélt perceket, nincs összesítve. Menj be bármelyik T pontba, vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot, ott is helyben számolják össze. Csupán ennyi. A webes felületen is csak az aktuális egyenleget látom, kedvezmények levonása nélkül. Ergo fogalmam sincs, hogy hány percet is beszélhettem adott hónapban, hacsak nem resetelem az iphone statisztikáját minden hónap elején, bár az sem 100%-os megoldás.
Ja és ha túlszámláznak, azt hogy bizonyítom a szolgáltatóm számlájával?
Csupán ennyi, amúgy tényleg megtalálom...

Tikal
ezeket nem találod meg a szolgáltatód számlájában? 😊

Sziasztok!

iPhone 4S, iOS 5.01

Hívásidõ számlálót keresek már egy ideje, de még nem találtam meg a megfelelõt. Ez részben azért is lehet, mert egyelõre nem tervezem JB igénybe vételét, így rögtön két potenciális esélyes ki is esik:

Call Counter 3
iLog - már ha még létezik és fejlesztik

JB nélkül igencsak vérszegény megoldások vannak:

Call Monitor
Phone Monitor
Call Minutes Pro
Mobile Calls

Lehet tévedek, de ja jól értem, ezek tulajdonképpen az alap telefonapplikációt próbálják felváltani, nekem pedig semmi kedvem az alap tárcsázó helyett másikat használni, csak hogy tudjam mikor mennyit beszélek.

Így maradt egy lehetõség:
Calimits
Tökéletes lenne, pont úgy mûködik akár a Data Usage program, a gond csak az, hogy iOS 5 alatt még nem támogatott, köszönhetõen annak, hogy az apple módosított valamit a log file elérhetõségeken, vagy valami ilyesmi... 😊

Ezeken kívül ismer valaki használható alternatívát? Egy háttérben futó program, ami jegyzi a kimenõ hívások idõtartamát havi szintre lebontva, esetleg képes jelezni, ha átléptem egy adott limitet, mindezt úgy, hogy nem az adott programból kell tárcsáznom.

Elõre is köszi!

Tikal
metalstorm - repülõs
islash - ugyességi, nekem nagy kedvencem

Jim Morrison
Köszi. Tényleg már multi is van benne. Valami más esetleg?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
death rally ingyenes volt pár napja, lehet még az.

Jim Morrison
Tudtok jó multiplayer játékot amit local wifi/bluetoothon lehet játszani és ingyenes?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tikal
<#eljen>

Yoda001
oké, ma utoljára voltam a tmobilnál.
megérdeklõdve a függetlenítés, véglegesen...
ami kell hozzá az a domino csomagos papír, és az adásvételi (lehetõleg olyan nevére akinek jelenleg is van elõfizetõi cucca a tmobilnál)
a poén az az egészben, hogy a net tele van azzal hogy nem kell adásvételi, mert az nem hivatalos okirat a tmobilnak.. dehogynem, ez az egyetlen a garanciapapír mellett.
na mindegy, maradnak a tmobilos vásárlók a telefonra, így sincsenek kevesen remélem 😊

DanielT
CamCard
Tikal
tudtok valami jó névjegykártya kezelõ appot?

LaszloLedzenyi
Üdv, érdeklõdnék hogy 3GS-en hogy mûködik az IOS 5 , állítólag belassul tõle, vagy ez csak kamu, megéri frissíteni vagy nem?

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

robotnyk
legyen rajta a neved, meg a telefon imei száma, szerintem ezek kellenek hozzá látatlanban
rooney8
azért az kicsit csúnya 😄D
akkor várj, valaki majd csak tud segíteni 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Yoda001
hát õk igen, amikor azt mondják a náluk való függetlenítésre hogy egyszerûen jailbreakeljem az iPhone-om, márcsak azért is mert náluk a legdrágább függetleníteni.. ügyfélszolgálatos szavaiból idézve ezt mind.
ezért vártam hogy hátha valakinek volt tapasztalata ezzel kapcsolatban..

rooney8
ha tudnánk leírnánk
hívd fel az ügyfélszolgálatot, õk csak jobban tudják, mint mi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Yoda001
szifonosok, tényleg nem tudja senki hogy elég-e függetlenítéshez az a nyamvadt domino csomagos papír amit adnak vásárláskor?
hiába keresek mindenhol, sehol nincs rá válasz sajnos...

rooney8
akkor passzolom

passatgt
de már beregisztráltam, szóval ezt az emailcímet már nem lehet mégegyszer regisztrálni

rooney8
ha egy free app-ra mész rá és ott regisztrálsz, akkor lehet választani a none-t 😊

passatgt
nincs bankkártyám, akkor mi van?

robotnyk
beírod a bankkártyád, pár száz forintot lefoglal, csak azért hogy ellenõrizze érvényes, de visszakapod pár héten belül
Yoda001
nem tudjátok, domino csomagos iPhone függetlenítéshez a kis fehér számla papír is kell (bár nem hiszem, csak jó lenne biztosra tudni), vagy csak egyedül a fehér A4-es fektetett papír?
köszönöm a választ ha tudja rá valaki<#worship>

passatgt
regisztráltam egy új Apple ID-t, az iCloud-on keresztül, viszont az appstore-ba nem tudom használni, mert csak úgy tudom aktiválni, ha valamilyen fizetési módot kiválasztok, nincs None.

Ilyenkor mit lehet csinálni?

oneal1
<#eljen><#worship>

!Forza Ferrari!

rooney8
akkor mehet a restore

oneal1
csak jb volt. illetve JB trükközheti a basebandet?
nemhiszem. ugye?

!Forza Ferrari!

rooney8
ha csak jb van rajta és nem volt trükközve a baseband szám, akkor igen

oneal1
Jb- utána ha sima ios-t akarok akkor csak simán rá kell nyomni a restore-ra itunesban?

!Forza Ferrari!

gagax
Hali srácok 😊 hog lehet az hogy a fb 250 mb ot foglal a telefonon ? Milyen háttértartalma van neki ?

ProGabe
hamarosan lehet frissíteni, mindjárt átlépi az 500 milliárdot. fél BILLIÓ b*zmeg!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

rooney8
jailbreak -> apptrackr pont org -> facebook -> keresel egy régebbi verziót, ami támogatja a 3.1.3-at

GregSB
Ezt nem Apple bácsi gondolta így, hanem Zuckerberg bácsi embere, aki eldöntötte hogy 4.0 alatti verziószámú iOS-t már nem támogatnak.

precision
úgy gondolták, hogy vegyél újabb készüléket

Bazinga!

Zan
Sziasztok! Van egy Ipod Touch 1g a kezemben amire ugyebár csak 3.1.3-as verziójú szoftver a legfrissebb;utána már nem adtak ki rá újat!

Igen ám,csak az a baj,hogy erre én még egy nyavalyás facebook-ot sem tudok felrakni (legalább is a legfrissebbet nem),mert 4.0 alatt fel sem telepíti...!

Ilyenkor mi a teendõ? Feltörni? Keresni egy 3.1.3-ason is mûködõt és felrakni rá? Vagy mégis ezt hogy gondolták Apple bácsiék?

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Yoda001
azért nem semmi...

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Jim Morrison
nekem is jöhet !😊

robotnyk
máris, kispajtás :p
MerlinW
robotnyk
én elfogadnám
MerlinW
Van egy Steam Mobile (iOS, Android) meghívóm, szóljon akinek kell.

[merlinw.org]