iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szükségem van egy programra, amely az iPhone egyik ismert hiányosságát pótolja, erre rám szállsz, hogy minek az. Majd az egyetlen kisebb példámra amit felhoztam, megint rászállsz, ismét egy nagyon logikus, intelligens érvvel. Ha tudsz valami építõ jellegût is írni majd jelezd, addig pedig máshol büszkélkedj a szürkeállományod méretével. Köszi!
mondtam hogy ne legyél már ilyen komoly, bocs, de nem tudom komolyan venni a problémád a tulszámlázási parával...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ahogy MerlinW is írta számlázáskor reseteled és csókolom.
volt egy sms parancs a 1430-ra, asszem n vagy r betû volt, és kiírta hogy pontosan mennyi lebeszélt perced van.. kipróbáltam mindkettõt, de azt mondja kel a - jel elé vagy a + jel, de így meg nem szívesen próbálgatnám, kitudja mit rendelek vagy kapcsolok ki vele... google-el sem jutottam elõrébb, pedig most engem is érdekelnének a lebeszélt percek
http://9gag.com/gag/5135249
Megint bullshit a kérdésed 😊. Elõször is azt bizonyítja magadnak, hogy van-e alapja a túlszámlázásnak. Hogy a programot elfogadják-e, az már csak attól függ, hogy mennyire van kedved pereskedni és fizetni az ügyvédnek. Ilyen terveim egyébként nincsenek. De akkor szerinted ha ennek felmerül a gyanúja, az illetõ ne is csináljon semmit, hanem tûrje, ha esetleg 600 perc helyett 900-at számláznak ki neki, úgy sem érhet el semmit. Esetleg ha papíron vezeti ceruzával a beszélgetéseket?... 😊
A T-nél nincs számlafigyelõ ami értesit ha tullépted a kereted? netes forgalomra küldenek sms-t azt tudom.
tényleg azt hiszed hogy majd az iphone-s app fog bármit is bizonyitani a T Mobile-nál ha tulszámlázos problémád van? 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
Ezeket a funkciókat sajnos nem találom meg a szolgáltatóm (T) számlájában, mert az a számla csak a hónap végén jön ki. A számla nem fogja hónap közepén megmutatni, hogy eddig hány percet beszéltem. A számla nem fogja megtenni, hogy ha beállítottam, hogy 400 percnél jelezzen, akkor jelzi, hogy elértem.
Ja és a számlán nekem kell összeszámolni a beszélt perceket, nincs összesítve. Menj be bármelyik T pontba, vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot, ott is helyben számolják össze. Csupán ennyi. A webes felületen is csak az aktuális egyenleget látom, kedvezmények levonása nélkül. Ergo fogalmam sincs, hogy hány percet is beszélhettem adott hónapban, hacsak nem resetelem az iphone statisztikáját minden hónap elején, bár az sem 100%-os megoldás.
Ja és ha túlszámláznak, azt hogy bizonyítom a szolgáltatóm számlájával?
Csupán ennyi, amúgy tényleg megtalálom...
iPhone 4S, iOS 5.01
Hívásidõ számlálót keresek már egy ideje, de még nem találtam meg a megfelelõt. Ez részben azért is lehet, mert egyelõre nem tervezem JB igénybe vételét, így rögtön két potenciális esélyes ki is esik:
Call Counter 3
iLog - már ha még létezik és fejlesztik
JB nélkül igencsak vérszegény megoldások vannak:
Call Monitor
Phone Monitor
Call Minutes Pro
Mobile Calls
Lehet tévedek, de ja jól értem, ezek tulajdonképpen az alap telefonapplikációt próbálják felváltani, nekem pedig semmi kedvem az alap tárcsázó helyett másikat használni, csak hogy tudjam mikor mennyit beszélek.
Így maradt egy lehetõség:
Calimits
Tökéletes lenne, pont úgy mûködik akár a Data Usage program, a gond csak az, hogy iOS 5 alatt még nem támogatott, köszönhetõen annak, hogy az apple módosított valamit a log file elérhetõségeken, vagy valami ilyesmi... 😊
Ezeken kívül ismer valaki használható alternatívát? Egy háttérben futó program, ami jegyzi a kimenõ hívások idõtartamát havi szintre lebontva, esetleg képes jelezni, ha átléptem egy adott limitet, mindezt úgy, hogy nem az adott programból kell tárcsáznom.
Elõre is köszi!
islash - ugyességi, nekem nagy kedvencem
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
megérdeklõdve a függetlenítés, véglegesen...
ami kell hozzá az a domino csomagos papír, és az adásvételi (lehetõleg olyan nevére akinek jelenleg is van elõfizetõi cucca a tmobilnál)
a poén az az egészben, hogy a net tele van azzal hogy nem kell adásvételi, mert az nem hivatalos okirat a tmobilnak.. dehogynem, ez az egyetlen a garanciapapír mellett.
na mindegy, maradnak a tmobilos vásárlók a telefonra, így sincsenek kevesen remélem 😊
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
akkor várj, valaki majd csak tud segíteni 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ezért vártam hogy hátha valakinek volt tapasztalata ezzel kapcsolatban..
hívd fel az ügyfélszolgálatot, õk csak jobban tudják, mint mi
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
hiába keresek mindenhol, sehol nincs rá válasz sajnos...
köszönöm a választ ha tudja rá valaki<#worship>#worship>
Ilyenkor mit lehet csinálni?
!Forza Ferrari!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Igen ám,csak az a baj,hogy erre én még egy nyavalyás facebook-ot sem tudok felrakni (legalább is a legfrissebbet nem),mert 4.0 alatt fel sem telepíti...!
Ilyenkor mi a teendõ? Feltörni? Keresni egy 3.1.3-ason is mûködõt és felrakni rá? Vagy mégis ezt hogy gondolták Apple bácsiék?
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
[merlinw.org]