iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!

Tudtok nekem mondani olyan programot ami ingyenes és lehetõvé teszi,hogy DVD-rõl konvertáljak Iphonra filmeket találtam egy ilyet, hogy Aiseesoft DVD to iPhone Suite de ezzel az a baj hogy nem free.
Ha tudtok ingyenes konvertálót ami jó szívesen venném ha leírnátok!
Elõre is köszönöm.

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

GregSB
Apple nagyot durrantott most a karácsonyi szezonban, iszonyatosan megdobta az eladásokat hogy szerzõdéssel ingyen adják a 3GS-t, + a 4-est is olcsóbban lehet kapni a 4S mellett.

A Verizonnál (USA legtöbb elõfizetõjével rendelkezõ szolgáltatója) 7.7 millió okostelefon fogyott az utóbbi negyedévben, ebbõl 4.2 volt iPhone (4 és 4S, náluk ráadásul a 3GS-t nem lehet kapni, mivel abból nincs CDMA-s).

4.2 millió, 2 tipusú iPhoneból, a maradék 3.5 millión meg a több tucat Androidos HTC-k, LG-k és Samsungok + a BlackBerryk osztozkodnak.

Kíváncsi vagyok hogy fognak alakulni az eladások világszinten, szerintem ez lesz az elsõ olyan negyedév sok év óta, hogy az iOS nagyobb ütemben növekedett, mint az Android.

hedonist
én tudom mirõl beszélsz, mióta upgradeltem ios 5 re azota nekem is néha elõjön ez.

4.3.3 nál esküszöm nem volt jobb eddig, abban 0 bug volt, legalabbis en nem vettem eszre. ebben azert van nehany.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

rooney8
hát nem tudom :S
végsõ esetben egy restore

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

jaj nem teljesen félreérted...

maga a csengõhang szól tökfurán!
jön 1 sms és egybõl ugye cseng is, de nem simán játsza le a beállított hangot hanem olyan mintha duplázná v. megakadna és újra lejátszaná...

nem tudom jobban leírni 😊

rooney8
ha nem nézted meg az üzenetet akkor x idõ után újra jelez

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

nem igazán értem mire gondolsz... ?!

lamase
külföldi megoldást tudok, egy hét alatt nálad van 2-3 ezer ft

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Tikal
freemail, meg a t mobile szerintem csak weben...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Renjike
Visszatértem a kérdésemmel: Hol tudok egyedi Iphone tokot készíttetni magyar honon belül?

Lord Nomak által adott linken már nemtudnak beszerezni csak egy hónap mulva nekem meg eléggé sürgõs lenne :/

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani h. a 3G készülékemen 3.1.3 iOS melyik program javitja a YouTube és a roaming hibáimat?..ugyanis egyik sem akar mûködni!Elvileg cydiábol megoldható, csak kérdés melyik progik telepítésével?
Köszi!
bizonyos idõ után újra jelez, ha nem módosítottál a beállításokon

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

mitõl lehet az hogy ha sms-t kapok akkor van mikor úgymond meghülyül a teló és olyan furcsa hangot ad ki, mintha duplázná az smshangot...

iphone4 ios5

rooney8
igazából nem tudom, most vettem pár napja és így került hozzám.

menü beállítások általános használat mobilhasználat és ott van alján, küldött meg fogadottat összeadod és meg vagy bár az iphone számláloja nem valami pontos ajánlott appstoreból külsõ programot felrakni

rolka1983
van valami módja hogy figyelemmel kísérjem meddig tart az adott hónap forgalma??
lövésem se nics h mennyivel lépem tul ha túllépem...

PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika

1000ftért van 100mega szintén belassítja csak

Igen,de belassítja 32kb/s-re

rolka1983
bármennyivel léped túl az 2ezer FT????

Hello,nemrég egy elõfizetésben vettem egy telefont 20ezer forintért+2év hûség 500megás mobilnetre,amin túlforgalmazási díj van ennek ára 2ezer havonta,na most eltelt 1év,vettem egy iphone 4et függetlenül,amit ezzel a simmel használok,és kijött egy olyan díjcsomag ami 500mb szintén 2ezer ft,de nincs túlforgalmazás csak lassítják 500megán túl a netet,szerintetek van lehetõség cserélni?

rolka1983
sziasztok!

Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy leszedtem a mail acess programot i3GS-re ami t-mobilos
és a freemailemet akarom használni rajta de nem tudom...
tud valaki segíteni?
hiába irom be a host-hoz hogy leszinkronizálja a mailemet h [email protected]
nem fogadja el😞((

még eddig sem jutok el😞(

Ötlet vanvalakinek?

Sziasztok!

Két kérdésem lenne 3 GS készülékhez.
1. Hogyan lehet eltüntetni a "settings" ikonjáról a "1"-es számot, mint amikor jön egy új üzenet és az ikonra pirossal ráírja. Egyszerûen nem tudom leszedni, már mindent próbáltam. A telón az IOS 5.0.1 szoftver van jelenleg és gyárilag független.
2. Lehet-e már jailbrakelni az IOS 5.0.1?

Elõre is köszönöm!
hedonist
De egyszercsak ilen lett, v mindig ilyen volt? leesett?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

rooney8
igazából nem az a bajom, hogy nem lehet testreszabni, csupán azt szeretném, hogy ne rezegjen ilyen erõsen 😄 anno a régi 3g-m normálisan rezgett, ez meg olyan, hogy 2 utcával arrébb is hallják, ha rezeg 😄

lamase
Válasz vagy azért nem jött mert elkerülte az emberek nagy részének a figyelmét, vagy mert tényleg nem volt még ilyen senkinél, ezt nem tudhattam. Mint látod másodjára már választ is kaptam.

Egyszer volt egy teljes restore. Akkumlátor probléma lehet? Majd most újraindítom párszor és talán nyomok még pár restore-t is.. hátha segít valamit. Köszi

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

dzsegameló
Milyen ütvefúró? Hilti, Metabo, Bosch, vagy valamilyen teszkós??? Nagyon nem mindegy! 😄
Bocs! Egyébként nem lehet, iOS 5 alatt lehet, hogy milyen ütemben rezegjen de gyorsaságot ott sem (ha jól tudom). Viszont ez téged nem vigasztal... Esetleg cydia-ban (ha JB-s) nézz körbe hátha van valami app rá ami dallamra rezegteti.
Amíg rezeg addig nincs nagy gond, a gond akkor van ha meg is áll, akkor kuka és csere, de az sztem húzós. Szóval marad olyan...

lamase: Valószínûleg azért nem jött válasz mert senkinél sem csinál ilyent és nem is tudjuk miért csinálja. (Ettõl függetlenül nem kell 30hsz-onként beírni a kérdést)
Alap dolgok megvoltak? (Újraindítás 2-3 alkalommal és minden progi kilõve, restore stb...)

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

rooney8
az normális, ha a 3g-m úgy rezeg mint egy ütvefúró? 😄
nem lehet valahol állítani a rezgés erõsségét? 😄

lamase
Az mitõl lehet hogy csinálok kb 10 képet a 3GS-el aztán magától kikapcsol. A kijelzõn pedig pár sötétebb fekete csík jelenik meg. Tapasztalt már valaki ilyet?

PLackó
Üdv!
3GS-emet mindenképp kivágja az itunes mikor restore-olnám, 3194-es hibaüzenettel. Több gépen is próbáltam, legújabb itunes-al. A hosts file szerkesztésen túl vagyok, sajnos nem segitett. Van valakinek tippje?

balee4
Beszarás... 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Renjike
<#worship> köszönöm , magyar honban nem találtam semmi értelmeset , de köszönöm 😊

Lord Nomak
Na.. Kimaradt a többi, szóval régen kuponossan tõlük lehetett elvileg. Nem tudom milyenek meg mennyire megbízható.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Sziasztok! Tud valaki segíteni nekem abban, hogy milyen Samsung TV-t vegyek amit az iPhone-nal és az iPad-el is tudok vezérelni? Azt látom az app leírásában, hogy melyik típust kezeli, de szeretném tudni hogy milyen kábelek kellenek hozzá a tükrözéshez, illetve a wifi-n való csatlakozással mennyire irányítható a TV. Bármilyen infót köszönök, ha valakinek már van ilyen TV-je otthon az privátban ha megadja a telefonszámát akkor feltennék néhány kérdést ez ügyben.

Üdv: Zoli
oneal1
Koszi de mar megcsinsltam a parancssoros verzioval elotte😊

!Forza Ferrari!

skinnyman

Regards,

rooney8
ja akkor tárgytalan 😊

robotnyk
akkor megtaláltam volna én is a megoldást, nem használtam JB-t soha 😊 azért köszi
rooney8
kézzel lehet menteni
feltéve ha van jb a telón

robotnyk
hát, újratelepítés után menne, viszont a mentés nincs meg szóval kuka.
GregSB
GregSB
Az nem telepíthetõ app, és nem ért magyarul még.

Taptarap
Nivea a sirire gondolt szerintem

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

GregSB
Újratelepítés megoldotta?

robotnyk
tárgytalan, megoldottam.
robotnyk
következõ a problémám: cut the rope csak úgy megszûnt mûködni. megpróbálnám "újratelepíteni" de nem szeretném elbukni a mentéseket. ötlet esetleg kivitelezésre?
Renjike
Sziasztok , Iphone 4hez nem lehet valahol tokot csináltatni saját képbõl / képekbõl?

oneal1
köszi😄😄😄

!Forza Ferrari!

passatgt
nem😄

lesz majd wines, várd meg, vagy rakj fel virtuálgépre osx-et és csináld meg azon😊

oneal1
hol laksz?😄

megcsinálod nekem gyors?😄

!Forza Ferrari!