iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok nekem mondani olyan programot ami ingyenes és lehetõvé teszi,hogy DVD-rõl konvertáljak Iphonra filmeket találtam egy ilyet, hogy Aiseesoft DVD to iPhone Suite de ezzel az a baj hogy nem free.
Ha tudtok ingyenes konvertálót ami jó szívesen venném ha leírnátok!
Elõre is köszönöm.
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
A Verizonnál (USA legtöbb elõfizetõjével rendelkezõ szolgáltatója) 7.7 millió okostelefon fogyott az utóbbi negyedévben, ebbõl 4.2 volt iPhone (4 és 4S, náluk ráadásul a 3GS-t nem lehet kapni, mivel abból nincs CDMA-s).
4.2 millió, 2 tipusú iPhoneból, a maradék 3.5 millión meg a több tucat Androidos HTC-k, LG-k és Samsungok + a BlackBerryk osztozkodnak.
Kíváncsi vagyok hogy fognak alakulni az eladások világszinten, szerintem ez lesz az elsõ olyan negyedév sok év óta, hogy az iOS nagyobb ütemben növekedett, mint az Android.
4.3.3 nál esküszöm nem volt jobb eddig, abban 0 bug volt, legalabbis en nem vettem eszre. ebben azert van nehany.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
végsõ esetben egy restore
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
maga a csengõhang szól tökfurán!
jön 1 sms és egybõl ugye cseng is, de nem simán játsza le a beállított hangot hanem olyan mintha duplázná v. megakadna és újra lejátszaná...
nem tudom jobban leírni 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lord Nomak által adott linken már nemtudnak beszerezni csak egy hónap mulva nekem meg eléggé sürgõs lenne :/
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Valaki meg tudja mondani h. a 3G készülékemen 3.1.3 iOS melyik program javitja a YouTube és a roaming hibáimat?..ugyanis egyik sem akar mûködni!Elvileg cydiábol megoldható, csak kérdés melyik progik telepítésével?
Köszi!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
iphone4 ios5
lövésem se nics h mennyivel lépem tul ha túllépem...
PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy leszedtem a mail acess programot i3GS-re ami t-mobilos
és a freemailemet akarom használni rajta de nem tudom...
tud valaki segíteni?
hiába irom be a host-hoz hogy leszinkronizálja a mailemet h [email protected]
nem fogadja el😞((
még eddig sem jutok el😞(
Ötlet vanvalakinek?
PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika
Két kérdésem lenne 3 GS készülékhez.
1. Hogyan lehet eltüntetni a "settings" ikonjáról a "1"-es számot, mint amikor jön egy új üzenet és az ikonra pirossal ráírja. Egyszerûen nem tudom leszedni, már mindent próbáltam. A telón az IOS 5.0.1 szoftver van jelenleg és gyárilag független.
2. Lehet-e már jailbrakelni az IOS 5.0.1?
Elõre is köszönöm!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Egyszer volt egy teljes restore. Akkumlátor probléma lehet? Majd most újraindítom párszor és talán nyomok még pár restore-t is.. hátha segít valamit. Köszi
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Bocs! Egyébként nem lehet, iOS 5 alatt lehet, hogy milyen ütemben rezegjen de gyorsaságot ott sem (ha jól tudom). Viszont ez téged nem vigasztal... Esetleg cydia-ban (ha JB-s) nézz körbe hátha van valami app rá ami dallamra rezegteti.
Amíg rezeg addig nincs nagy gond, a gond akkor van ha meg is áll, akkor kuka és csere, de az sztem húzós. Szóval marad olyan...
lamase: Valószínûleg azért nem jött válasz mert senkinél sem csinál ilyent és nem is tudjuk miért csinálja. (Ettõl függetlenül nem kell 30hsz-onként beírni a kérdést)
Alap dolgok megvoltak? (Újraindítás 2-3 alkalommal és minden progi kilõve, restore stb...)
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
nem lehet valahol állítani a rezgés erõsségét? 😄
3GS-emet mindenképp kivágja az itunes mikor restore-olnám, 3194-es hibaüzenettel. Több gépen is próbáltam, legújabb itunes-al. A hosts file szerkesztésen túl vagyok, sajnos nem segitett. Van valakinek tippje?
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Üdv: Zoli
feltéve ha van jb a telón