iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
melyik mail appban tudok remindert csinálni emailből? vagy van erre egyáltalán lehetőség?
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.26. 23:42:02
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: LoSA, 2016.01.26. 21:36:25
Most raktam fel a Sparkot és rövid próba után átköltöztem bele teljesen mailboxból. Iszonyat jol néz ki és sokkal jóban teste szabhatobb mint Outlook/Mailbox volt valaha. Hamarosan lesz Mac appjuk is.
Érdemes kipróbálni ha valaki szintént igy járt mint én és váltania kell Malboxról.
Spark - Like your email again by Readdle https://appsto.re/us/MkPB7.i
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Meg van pár app ami bizonyos nézetekben nem támogatja. Talán a legtöbbet használt példa a Facebook app webviewja. Onnan is csak a nal felső sarokban tudsz vissza lépni.
Ezekre az esetekre jó a reachibilityt, ami mukodik. De en is elgondolkodtam a 4" méreten
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2016.01.24. 18:46:10
★★★★★
Érdekes hogy ennek oldalra kerül a power gombja.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.01.24. 17:49:55
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ezt írják az 5se-ről (se = special edition)
- The chamfered, shiny edges have been replaced with curved glass like on the iPhone 6 and 6s lines
- The same 8 megapixel rear camera and 1.2 megapixel front camera systems from the iPhone 6
- Support for larger panoramas and autofocus for video recording
- Barometer for tracking elevation in the Health app
- An NFC chip for Apple Pay
- The A8 and M8 chips from the iPhone 6
- Bluetooth 4.2, VoLTE, and 802.11ac WiFi chips from the iPhone 6s
- Live Photos from the iPhone 6s
- Same Silver, Space Gray, Gold, & Rose Gold color options as the 6s line
Kár hogy csak most jön ez az upgrade, és nem egy időben jelent meg egy ilyen teló a 6 és 6Plusal. Én szívesen visszatérnék a 4", a 6-ost néha még mindig nagynak érzem.
Mondjuk sokat olvasok rajta és kényelmesebb erre mint 4", de jövőre lehet visszatérek arra a receptre hogy 4" telefonom lesz és mellé veszek egy tabletet komolyabb média fogyasztásra.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.01.23. 11:24:26
A Watch hardvere viszont nem frissül tavasszal, csak kap újabb szíjakat meg egy nagyobb szoftver frissítést, és ősszel jön a 2. generáció szerintük.
Magyar posta app
Utoljára szerkesztette: Dzsega, 2016.01.22. 06:33:42
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
https://itunes.apple.com/hu/app/icsekk/id527515550?mt=8
Eléggé elavult a designja, de be lehet vele olvasni a sárga csekken lévő QR kódot, és be is lehet fizetni vele a csekket az appból.
Én már nem is tudom mikor voltam utoljára postán csekket befizetni 😊
Szerintem a mai fiatalok nem antiszociálisak... én legalábbis azt látom, hogy hétvégente de még hétköznapokon is tele a város fiatalokkal, minden szórakozóhely, kocsma, mozi stb... szerintem ma kevesebben ülnek otthon mint azelőtt...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
[merlinw.org]
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ezzel teljesen egyetértek, csak modern, racionális gondolkodásra való törekvés mellett is nehéz elfogadni azt hogy a mai "Y generációs" - urbán néven konzolgeneráció - létforma normális. A 90% online kapcsolattartás, otthonról ki nem mozdulás, naivitás, antiszocialitás, önzőség és teljes felelőtlenség. Hogy rajta kívül mindenki hülye és hogy 20-25 évesen egy csekket nem tud kitölteni, de neki áll feljebb, ha valaki szóvá teszi ezt.
(Természetesen nem mindenkire igaz, de ez egy un. magas arányú "metropolitan" jellemző, és a saját munkahelyi környezetemben is kapásból három példával "élek együtt"😉
Szóval jah, nehéz megérteni bizonyos dolgokat. Próbáljuk, de nehéz😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.01.20. 19:06:55
[merlinw.org]
Szerintem manapság - amikor 5-10 év alatt tobbet változik a világ mint előtte egy emberöltő alatt - már egyáltalán nem éri meg magadhoz mérni a gyerekedet, meg arra törekedni hogy neki is olyan gyerek kora legyen mint neked volt, "mert ugy lesz jo neki"
inkabb arra kell törekedni hogy az adott korban leginkabb ki tudja hasznalni az adottságait / képességeit, mégha ez azt is jelenti hogy gyökeresen mást fog csinalni mint te anno
Én 15-16 voltam mikor telefonom lett... 5110 rulez!
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

válasz egy törölt kommentre
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2016.01.20. 09:55:20
Használja egészséggel.
[merlinw.org]
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
[merlinw.org]
létezik olyan program iphon-ra,amivel a kimenő hívásokat lehet letiltani úgy,hogy csak az előre meghatározott számokat lehessen hívni róla?
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
★★★★★