iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Nomak
Ettõl tartok én is 😛 Nagyon nem szeretném bubisan hagyni 😄 Azért ez nem egy gagyifon.. 😛

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

robotnyk
nem hiszem hogy bubigaranciát vállalna rá bármelyik üzlet is 😊
Lord Nomak
Van olyan szervíz vagy üzlet ( fõként hivatalosra gondolok ), ahol, ha veszem fóliát rádobják a telóra, ha kérem? Igazából csak azért lenne rá szükségem mert a privacy fólián gondolkodom, és ahogy néztem nem olcsó darab, így elrontani se szeretném a feltételét sem azt, hogy bubis legyen.. 😊

I-doki-t csak ajánlani tudom,múltkor elszállt a hangszóró az iPhone4-ben,bevittem 13:00kor 14:30kor már a kezemben volt,precíz,gyors,és a többi szervízhez képest szerintem olcsóbb,bár ez attól függ mi a probléma a telefonnal!

Yoda001
hali, bár már eldöntötted ahogy látom, én is az elõzõ tagok mellé pártolnék...
16 napja van meg pontosan a 4S, elõtte több 4-est is használtam, és én csak ajánlani tudom... ha van annyid pluszba, akkor mindenképp 4S, és bár lehet hogy nem lesz összehasonlítási alap elõzõ szifonokkal, de úgy önmagában is álleejtõs lesz majd a dolog, fõleg ami a videózást és a sebességet illeti 😊
az akkumlátorral való problémázás pedig eléggé semleges... semmivel nem merül a gyakorlatban (láthatóan) gyorsabban, mint a 4. viszont amennyivel többet tud, annyival elhanyagolhatóbb is ez a merülés dolog 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Sheltem
Köszönöm a gyors válaszokat! Akkor 4S-t veszek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

GregSB
iPhone 5 szerintem októbertõl / novembertõl elõbb nem lesz. Ha mostanába akarsz telefont venni, én mindenféleképpen 4S-t vennék.

Lord Nomak
4S-t pártolom, amint kijön az új frissítés rá elvileg az akksi is életképesebb lesz illetve visszarakják bele a 2G/3G kapcsolót amivel szintén idõt nyersz az akksinak.
Ár/érték arányban a legjobb telefon szerintem. (Jó, én elõfizuval vettem ikon600-al T-mobilnál mert nekem megéri ez a csomag)

robotnyk
átlag használat mellett 2-3 napot kibír, ha nagyon durván használod, akkor minden este töltõre kell rakni, mint az okostelefonok 99 százalékát.

az átlag nálam 48-60 óra készenlét 5-7 óra használattal (iPhone4). nincs komoly különbség a 4 és 4S között, ráadásul mintha egy kicsit az akksi is erõsebb lenne a 4Sben.

perpillanat nem érdemes várni 5re, nagyon messze van az még, szerintem nyugodtan vegyél 4S-t
Sheltem
Sziasztok!

Sokat gondolkodom mostanában iphone 4/ 4s vásárláson, egyszerûen kell nekem, mióta elõször láttam a képét...
Soha nem volt Iphone-m egyébként mindig egyszerû telefonjaim voltak, de ez a 4es széria nagyon bejön formára, képminõségre, az appsok szóval minden.

1 problémám van csak, T-home nál az árlistájukban úgy látom, hogy sima 4esbõl már csak 8gbosat lehet elõfizetéssel venni, a 4sel pedig az az egyetlen (!) problémám, hogy rengeteg helyen olvasom, hogy mennyire gyorsabban szívja az aksit mint a sima 4 teszi, és mivel én játszogatnék is az iphone-n nem ártana a gyorsabb 4s.

Például ezen a fórumon is:
4s battery life
Úgyhogy nem tudom, kicsit tanácstalan vagyok (mindig ez van, ha venni akarok valamit).

Lehet megvárom az iphone5öt.
Mit gondoltok / tanácsoltok?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

precision
Köszi a helpet! 😊
Tudtok esetleg Budapesten ajánlani olyan szervizet, ahol nem b*sznak át?

Köszi!
Dzsega
Eléggé. Nem javíttatnék 3GS-en home gombot... Inkább kicseréltetném.<#idiota>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Dzsega
Haverom blackberryket javított, náluk úgy volt, hogy bejött a készülék azt teljesen szétszedték a hibás részeket külön rakták, a többibõl pedig folyamatosan rakták össze az "új" készülékeket. Amik új imei számmal kerültek forgalomba mint új készülék (természetesen a külsõ burkolat minden esetben új volt!).
Szóval miért ne lehetne? Ha jobban belegondolsz most is nagyon nagy a pazarlás ezzel azért kicsit lehet spórolni is és a környezetet is védeni. A készülék pedig hibaátlan.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DanielT
Ha elromlana a home gombom, én megjavíttatnám egy szervízben.

Persze lehet, hogy elmebeteg vagyok és teljesen követhetetlen a logikám. 😄

GregSB
Hmm... szerintem még 1 érv amellett, hogy nem nyáron, hanem õsszel (október) jön az új iPhone.

Most jelentették be, hogy az OS X-et (tehát a desktop rendszerüket) is évente fogják frissíteni, mint az iOS-t, és mostantól nyaranta lesz új változat belõle.

A nyári idõszak tehát minden bizonnyal az OS X-rõl és a Macekrõl fog szólni, õsz pedig az új iOS-rõl és új iPhone hardverekrõl.

Sziasztok!

Egy iPhone 3GS készülékem van, aminek a home gombja túl érzékeny lett egyik napról a másikra. De olyan szinten, hogy a zsebembe is simán elnyomódik és bekapcsol a voice control. Nagyon idegesítõ.
Valaki nem tud segíteni nekem, hogy mitévõ legyen? Új home gomb szükséges esetleg? Vagy van valami alternatív megoldás is?
Olvastam ezt a "home gomb kalibrálást", amit kipróbáltam, de persze nem mûködött, ahogy azt a szifonon leírták.

Elõre is köszi a helpet!
Yoda001
azt mondják prohardveren, hogyha a T cseréli a szifont garancia idõn belül, akkor te egy refurbished készüléket kapsz... tehát végülis nem teljesen újat, hanem valami használtat, amit teszteltek és ellenõríztek (na meg kicserélték azt amivel bevitték garanciába)
ez mennyire van így, honnan ismerhetõ fel ha tényleg ilyen?

precision
valaki vegyen nekem egy macbookot légyszi 😊

Bazinga!

Oks, köszi

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

robotnyk
azt hiszem be
igen, valami ilyesmi.
ebben be lehet állítani hogy ha egy adott program olcsóbb lesz akkor értesítsen ?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

robotnyk
mi a neve az app ár figyeló app nak ?
elfelejtettem... 😊

Yoda001
miért, mi történt?

ilyen szintû seggnyalással már rég találkoztam mint itt az applenél, szinte én éreztem magam kellemetlenül lol 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

gagax
Hali ! iphone 4 em van 5.0.1 el és mostanába észre vettem hogy task váltásnák ha hamar nyomok a kijelzore akkor befeketedik majd ha fel engedem az ujjam akkor megjelenik az adott folyamat... Ez normális vgy mi lehet a gond ? : D

vettem ma egy settlerst mert akciós 0,8euróért

levont 581ftot majd 231ftot, az utolsó két vásárlásom is 580ba került mikor még egy euro se volt, nah írok a supportnak

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

GregSB
Ja, be lehet kapcsolni a bagdgetet.

robotnyk
"style over substance"

stílusos, ezen kívül semmi érdeme nincs. a beépített appba is 2 mpn belül írhatod a tételt, és nem kötelezõ hozzá idõpontot vagy megjegyzést megadni.

legalább jelvény mutatja a tételek számát?
GregSB
A puding próbája...

Bitang gyorsan elindul, és az az idõ, amíg elindítod az alkalmazást és felviszel egy todo elemet hihetetlenül rövid benne. Nem kell sehova sem célzottan "kattintani", rántasz egyet a képernyõn lefelé és már írhatod is be a szöveget. Szerintem pont hogy nem csilivili, hanem kõegyszerû. Egyben ez a legnagyobb hátránya is, nem powerusereknek készült, hanem mezei felhasználóknak.

Nem tudsz benne határidõt megadni, nem tudsz kommentárt fûzni egy adott taskhoz... nem tudsz a listáknak különbözõ csoportokat létrehozni, (projekteknek, otthoni teendõknek), nem lehet semmilyen online szolgáltatással összeszinkronizálni stb.

Remélem ezeket a fícsöröket szépen lassan belepakolják majd, mert a kezelése tényleg nagyon jó, de jelenleg azon kívül hogy belehányod a bevásárlólistádat komolyabb feladatokra nem igen használható.

passatgt
design / kezelés szempontból új, amúgy kb semmire nem jó
viszont az irány tetszik, gombnélküli húzkodós dolog, gondolom a jövõben inspirációként használva ez majd több helyen is fel fog tûnni

robotnyk
ennek mi értelme van az új, beépített mellett (ami egyébként több mindent tud) azon kívül hogy csilli-villi?
GregSB
Megjelent a Clear, kint van az AppStoreban!

Nem állam titok, csak nem akartam itt foglalni a helyet a kommentemmel.
rooney8
itunes-ban nincs speciális keresés? 😄
azt akarom beállítani, hogy csak azokat az appokat mutassa, melyek támogatják még a 3g-t (tudom, már nem túl sok, ezért lenen jó egy ilyen opció)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

asysoft
Az imént történt, hogy iPhone 4-em nem jelezte a bejövõ hívásokat. Próbálkozásnál elõször csendet lehetett hallani, majd hirtelen sípolt a hangposta, a telefon újraindítása, illetve a "repülõ mód majd vissza" sem segített. Vajon a telefon kezdett el hülyéskedni, vagy a hálózat (T-mobile, max térerõ mellett)? K550i-be átrakva a simet (szerencsétlenkedtem vele egy darabig, de végülis uSIM kompatibilisnek bizonyult😊) mûködött, majd onnan visszarakva már itt is. Kimenõ hívásokkal nem volt gondom.

/*WTF?!*/

Nem az iPhone hibaja !! 1 hete nekem is csinalja, eloszol enis azt hittem a teloval van baj, de nem ! Ismerosok kozt szinte mindenkinek ez van ! Telenor nal van a hiba ! Lassan rakerdezek naluk mert eleg idegesito a dolog...

GregSB
Ezt miért kell privátban? Mintha OFF vagy állami titok lenne 😄D

balee4
Köszi, a reset nem segített. A mobil adatforgalmat kellett bekapcsolni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Privátban küldtem választ
balee4
Nem, elmagyarázhatnád, hogy kell.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Egy reset megoldja a problémádat szerintem! Tudod hogy kell?
balee4
Sziasztok! Olyan gondja van az iPhone-omnak (4S), hogy nem tudok vele hívni, pontosabban ha hívok vele valakit kijelzi a hívást, de ki sem csöng, és nem is halljuk egymást. Illetve engem sem tudnak hívni, de elvileg fullos a térerõ. Üzenetet sem lehet vele küldeni. Mi lehet a baj?

Tikal
Az amelyik 48kbiten streamel az fogyasztja a legkevesebbet😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
esetleg a nevére nem emlékszel?

már fél órája guglizok, de eddig semmi érdemleges megoldást nem találtam

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
semmi ilyesmi 😊

csak azért kellene, mert egy hosszabb beszélgetésre készülök, és a késõbbiekben is meg akarom hallgatni, hogy tudjam elemezni, mert egyszerre túl sok információ lenne 😄

azért gondoltam, mert még a régi SE telefonomban volt ilyen funkció...

GregSB
Próbáld meg kitörölni a Wifi kapcsolatok közül az iPhonet. A telefonon változtass jelszót, és õróbált meg újra párosítani õket.

Elfelejtettem hozzátenni: iPhone 4 ios 5.01 és Windows 7 x64

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

Sziasztok!

Segítségeteket kérném!

Az iPhone-om szeretném modemként használni PC-hez Wi-Fi kapcsolaton keresztül. Bekapcsolom a személyes hozzáférési pontot, illetve, hogy Wi-Fi és BT segítségével, de nem mûködik! A pc kijelzi az iPhone-t, rákattintok, kb 3-4 másodpercig kapcsolódik, legalábbis az iphone ezt jelzi arra az idõre, aztán semmi, megszakad! USB-n megy csak!
Légyszi segítsetek, hogyan tudom ezt Wi-Fi használattal megoldani!

Elõre is köszönöm!

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64