iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre még nem vagyok vevõ arra, hogy az Apple szerint máshogy gondolkodjak asztali gépen. Az OSX-tõl is a hideg kiráz az ilyen dolgok miatt.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én amikor az elsõ iPhoneom vettem (1st gen) akkor még windowst használtam és egyszerûen számomra is kézzel foghatatlan volt, hogy miért nem tudok egyszerûen zenét, képeket rámásolni, mint 1 pendrivera. Az volt a "baj", hogy windowsos felhasználóként fájl szinten gondolkoztam. Egy win telepítésénél az elsõ dolgom mindig az volt, hogy egy total commandert feltegyek, hogy a dicsõ fájlaimat jobban tudjam menedzselni. Szinte mindent fájlkezelõbõl indítottam el, onnan értem el (talán a zenéket nem, mert azok winampba bent voltak).
Na egy OSX ezzel szembe teljesen más, ott az ember egy idõ után már nem fájlok szintjén gondolkodik, hanem zenék, képek, alkalmazások szintjén. A legtöbb dologra van egy jó alkalmazás amiben karban tudod tartani õket (pl a képeidet iphotoben, zenéket itunesban). Innen kezdve már az ember NEM AKAR fájlonként egyesével drag@droppolni egy fájlmenedzser programból!
sõt fel is lehet háborodni rajta, hogy valaki a sok szembejövõ közül jobb esetben csak a visszapillantódat koccolja
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez most is így van... bepipálod amit fel akarsz másolni, kiszeded a pipát az elõl amit le akarsz törölni 😊
Részben egyetértek veled. Tényleg korlátoz az apple ilyen téren. De azt nem tudom megérteni, hogy ha számodra "ELFOGADHATATLAN" akkor miért nem váltasz más készülékre? Ott van az android, ott rádugod az usbre a telefont és "pendriveként" mûködve azt másolsz rá amit akarsz és oda ahova akarod arról a géprõl amelyikrõl szeretnéd.
Bazinga!
"(a _szinkronizáció_ lényege)"
Pont ezt gyûlölöm benne. Ne szinkronizáljon. Amit akarok rárakok a telefonra, amit akarok letörlök, de ez ne érintse a gépen található adatokat.
Továbbá, ha nekem 530 db gépem van, és mindrõl rá akarok tenni 1 Mp3-at, lehessen egy kattintásra. Minden más ELFOGADHATATLAN KORLÁTOZÁS.
az apple nem érdektelenül üzemelteti a store-ját, ennek ellenére én nem érzem nehézkesnek az mp3-ak felmásolását
teljesen értelmes, ha a gépeden nincs semmi(hangsúlyozom a Win OS-en), mert éppen újra kellett telepítened a géped, akkor megkérdezi, hogy törölni akarod-e a telefonodon lévõ adataidat is
azokat az appokat, amiket rendszeresen használok megveszem, 10 ezernél többet eddig nem költöttem el így sem podcasteket hallgatok róla még autóban meg fabrikálok pár csengõhangot
el kell fogadni sajnos, így lett megcsinálva, hogy a saját telefonodat a saját számítógépeden synceld csak és tartsd rendben az adataidat a gépen, ne másolgasd át õket új helyre, mert akkor (a _szinkronizáció_ lényege) a telefonról is letörlõdnek
engem az iTunes késztetett rá arra, hogy szépen rendszerezzem a zenéimet, megcsináljam nekik rendesen az id3 tageket, borítókat rendeljek hozzá, mappákba rendezzem...stb.
innentõl kezdve soha nem fordult még elõ velem, hogy olyan töröljön le az iTunes amit nem szerettem volna... sõt, restore után egy klikkeléssel vissza is pakol mindent ami korábban rajta volt 😊
Bazinga!
szarkazmus volt vagy komoly?
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Nem mondom hogy nem körülményes a te helyzetedet megoldani, mert ahhoz képest hogy más rendszerekre drag&droppolni lehet zenéket minden esetben, ez körülményes, de nem lehetetlen. Ha meg egyszer jól belövöd az iTunest, akkor tökéletesen végzi a dolgát utána.
De ne menjünk bele, unom már a témát. Ti nagyon okosak vagytok, én meg nem értek hozzá.
Mivel most az a lényeg, hogy legyen egy másik, megbízható telefonom, ezért nincsenek nagy igényeim. Ennyi pénzért amúgy sem hiszem, hogy kapnék jobb telefont.
Köszi még egyszer! 😊
cesc fábregas
a 4s-t nem lehet kikódolni szóval ipodnak jó lesz az
a basebanded messze több mint 1.59 így a függetlenítés nem fog menni szoftveresen, hiába jailbreakeled
az tény, hogy elég lassú. sok program (fõleg játékok) már nem támogatja és nekem mostanában sokszor magától kilép bizonyos program(ok)ból, gondolom kevés benne a szufla.
én úgy gondolom, hogy ennyiért (és 25-ért) is megéri, mert azért mégis csak egy okostelefon. használod egy ideig és ha már nagyon lassúnak bizonyul, akkor eladod (35-40 között) és pl. veszel egy 3gs-t (ha szerencséd van, 50ért már ki lehet fogni)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Nem fogják megkönnyíteni a bûnözõk dolgát.
Ez Mp3 fileok felmásolása volt. Nem könyvtárak meg minden lófasz SZINKRONIZÁLÁSA, hanem felmásolás. Ilyen hihetetlen igényeim voltak!
Az a külsõs program se véletlen született gondolom, hanem az ilyen bénáknak mint én. (Copytransmanager)
pont apple terméktõl? a legfelhasználóbarátabb szoftvertõl, ami létezik? kezd nyomogatni vazzeg! nem kell félni, nem fog bántani 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
cesc fábregas
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Még sosem volt iPhoneom, most azonban lenne lehetõségem egy használt, de jó állapotban lévõ 3G-re 25 ezerért.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri-e?
Köszönöm!
cesc fábregas
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ha engem hívnak, a másik telefon kicsöng, az enyém nem jelez semmit. Az enyémrõl ha hívok mást, akkor a másik kicsöng, de ha felveszik semmit nem hallani amit én mondok.
Ha rebootolom a telót, akkor miután megadtam a pinkódot, nics rajta térerõ. Ha airplanebe rakom és vissza, akkor van, viszont utána van az amit fent leírtam. Tegnap délután még semmi baja nem volt, azóta nem ejtettem le meg semmi.
Akartam letölteni egy fizetõs programot a Store-ból és azt az üzenetet kaptam, hogy biztonsági okok miatt az accountom törölve lett 😞
Ilyenkor mi lehet a gond? A Jailbreak miatt?
Tudok új felhasználót csinálni a telón, vagy ennyi volt?
szal öcsémnek van egy zte-g r222 telója, amin nincs java, tudok rá valahogy rakni ?
ahol én vettem ott azt mondták megbeszéljük, erre természetesen nem rakták rá, mert a porra hivatkozott... ott ahol csak villamos jár.. na mindegy, felraktam én egyedül... az elején sokat alakítgattam, tényleg használ a szappanos víz és utána szárítás, de mindenképp olyan helyen kell rárakni amilyen gyorsan csak lehet ahol leginkább nincs por
http://9gag.com/gag/5135249