iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Hogyne tudnék mást tenni? Használom hibátlanul a Copytrans managert, amit nem véletlen csináltak meg ügyes emberek. Még installálni sem kell, csak elindítani egy 8 megás exe-t.

Egyelõre még nem vagyok vevõ arra, hogy az Apple szerint máshogy gondolkodjak asztali gépen. Az OSX-tõl is a hideg kiráz az ilyen dolgok miatt.
precision
akkor meg tessék rászokni az iTunesra / megszokni az iTunes -t

mást nem tudsz tenni 😊

Bazinga!

DanielT
Azért nem váltok Androidra, mert azt meg ezer más szempontból tartom szarnak, míg az iPhone ellen szinte csak ez az iTunes szopatás szól.

clio1616v
ez így van

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Bercy
Ez az egész iTunes szinkronizáció csak a windsowsos felhasználóknak értelmetlen szerintem.
Én amikor az elsõ iPhoneom vettem (1st gen) akkor még windowst használtam és egyszerûen számomra is kézzel foghatatlan volt, hogy miért nem tudok egyszerûen zenét, képeket rámásolni, mint 1 pendrivera. Az volt a "baj", hogy windowsos felhasználóként fájl szinten gondolkoztam. Egy win telepítésénél az elsõ dolgom mindig az volt, hogy egy total commandert feltegyek, hogy a dicsõ fájlaimat jobban tudjam menedzselni. Szinte mindent fájlkezelõbõl indítottam el, onnan értem el (talán a zenéket nem, mert azok winampba bent voltak).

Na egy OSX ezzel szembe teljesen más, ott az ember egy idõ után már nem fájlok szintjén gondolkodik, hanem zenék, képek, alkalmazások szintjén. A legtöbb dologra van egy jó alkalmazás amiben karban tudod tartani õket (pl a képeidet iphotoben, zenéket itunesban). Innen kezdve már az ember NEM AKAR fájlonként egyesével drag@droppolni egy fájlmenedzser programból!
clio1616v
az autópályán is lehet forgalommal szembe menni 😄

sõt fel is lehet háborodni rajta, hogy valaki a sok szembejövõ közül jobb esetben csak a visszapillantódat koccolja

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

precision
"Amit akarok rárakok a telefonra, amit akarok letörlök"

Ez most is így van... bepipálod amit fel akarsz másolni, kiszeded a pipát az elõl amit le akarsz törölni 😊

Részben egyetértek veled. Tényleg korlátoz az apple ilyen téren. De azt nem tudom megérteni, hogy ha számodra "ELFOGADHATATLAN" akkor miért nem váltasz más készülékre? Ott van az android, ott rádugod az usbre a telefont és "pendriveként" mûködve azt másolsz rá amit akarsz és oda ahova akarod arról a géprõl amelyikrõl szeretnéd.

Bazinga!

DanielT
Soha még csak nem is volt másik gépre rádugva a telefon.

"(a _szinkronizáció_ lényege)"

Pont ezt gyûlölöm benne. Ne szinkronizáljon. Amit akarok rárakok a telefonra, amit akarok letörlök, de ez ne érintse a gépen található adatokat.

Továbbá, ha nekem 530 db gépem van, és mindrõl rá akarok tenni 1 Mp3-at, lehessen egy kattintásra. Minden más ELFOGADHATATLAN KORLÁTOZÁS.
clio1616v
is is...

az apple nem érdektelenül üzemelteti a store-ját, ennek ellenére én nem érzem nehézkesnek az mp3-ak felmásolását

teljesen értelmes, ha a gépeden nincs semmi(hangsúlyozom a Win OS-en), mert éppen újra kellett telepítened a géped, akkor megkérdezi, hogy törölni akarod-e a telefonodon lévõ adataidat is

azokat az appokat, amiket rendszeresen használok megveszem, 10 ezernél többet eddig nem költöttem el így sem podcasteket hallgatok róla még autóban meg fabrikálok pár csengõhangot

precision
hát ha más gépeken synceltél már iTunes -al, vagy más programokkal pakoltál rá zenét akkor ne csodálkozz, hogy az iTunes nem szereti

el kell fogadni sajnos, így lett megcsinálva, hogy a saját telefonodat a saját számítógépeden synceld csak és tartsd rendben az adataidat a gépen, ne másolgasd át õket új helyre, mert akkor (a _szinkronizáció_ lényege) a telefonról is letörlõdnek

engem az iTunes késztetett rá arra, hogy szépen rendszerezzem a zenéimet, megcsináljam nekik rendesen az id3 tageket, borítókat rendeljek hozzá, mappákba rendezzem...stb.

innentõl kezdve soha nem fordult még elõ velem, hogy olyan töröljön le az iTunes amit nem szerettem volna... sõt, restore után egy klikkeléssel vissza is pakol mindent ami korábban rajta volt 😊

Bazinga!

clio1616v
a gépeden lévõ zenéket pakolja rá, de megvan a lehetõség, hogy a telefonodra megvásárolt dolgokat rátegye a gépedre 😊

LOL

szarkazmus volt vagy komoly?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

feltettem egy másik vinyóra a wint erre a telefonomról töröl mindent az a szar, most egyébként is ki a fasznak jut eszébe hogy én bármikor is törölni akarok mindent a telefonról?

GregSB
Látod, ez a különbség kettõnk között: te mindig fennakadsz ezeken a dolgokon, besértõdsz és feladod, nem mész tovább és próbálod megoldani. Márpedig megoldás mindenre van.

Nem mondom hogy nem körülményes a te helyzetedet megoldani, mert ahhoz képest hogy más rendszerekre drag&droppolni lehet zenéket minden esetben, ez körülményes, de nem lehetetlen. Ha meg egyszer jól belövöd az iTunest, akkor tökéletesen végzi a dolgát utána.

clio1616v
hogy került a telefonodra akkor a zene? miért törölne olyan zenéket amiket egyszer már rátettél vele?

DanielT
Ahogy beklikkelem, kiírja, hogy "MINDENT TÖRÖLNI FOGOK A TELEFONRÓL, AKAROD?". Persze, hogy akarom. Mi más vágyam lehetne még az életben?

De ne menjünk bele, unom már a témát. Ti nagyon okosak vagytok, én meg nem értek hozzá.

GregSB
Ha 1.5 év alatt nem találtad meg a "manually manage music and videos" gombot, akkor nem csodálom hogy képtelen vagy használni az iTunest, és hogy számodra ez magas.

Köszönöm szépen a válaszod! Eddig kicsit tanácstalan voltam, de akkor lebeszélem osztálytársammal 😊
Mivel most az a lényeg, hogy legyen egy másik, megbízható telefonom, ezért nincsenek nagy igényeim. Ennyi pénzért amúgy sem hiszem, hogy kapnék jobb telefont.
Köszi még egyszer! 😊

cesc fábregas

clio1616v
sehogyan 😄

a 4s-t nem lehet kikódolni szóval ipodnak jó lesz az

a basebanded messze több mint 1.59 így a függetlenítés nem fog menni szoftveresen, hiába jailbreakeled

rooney8
nekem is 3g-m van, én 21-ért vettem, bár pixelhibás és a hátlapja is már elég kopott
az tény, hogy elég lassú. sok program (fõleg játékok) már nem támogatja és nekem mostanában sokszor magától kilép bizonyos program(ok)ból, gondolom kevés benne a szufla.

én úgy gondolom, hogy ennyiért (és 25-ért) is megéri, mert azért mégis csak egy okostelefon. használod egy ideig és ha már nagyon lassúnak bizonyul, akkor eladod (35-40 között) és pl. veszel egy 3gs-t (ha szerencséd van, 50ért már ki lehet fogni)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

fixon
jó, konkrét kérdés: Ha megcsináltam a jailbreak-et utána hogyan lehet egy külföldi (japánból érkezett)iphone 4s-t kikódolni, hogy magyarországon is lehessen használni? Másik, hogy jailbreak után honnan és hogyan lehet szoftvereket feltelepíteni. Köszönöm válaszaitok elõre. 😊

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

clio1616v
Szándékosan nem egyszerû a lopás 😉

Nem fogják megkönnyíteni a bûnözõk dolgát.

DanielT
Biztos. Aztán egy külsõs programmal megoldottam egy másodperc alatt elsõre amit iTunes-al nem sikerült 1.5 év alatt.

Ez Mp3 fileok felmásolása volt. Nem könyvtárak meg minden lófasz SZINKRONIZÁLÁSA, hanem felmásolás. Ilyen hihetetlen igényeim voltak!

Az a külsõs program se véletlen született gondolom, hanem az ilyen bénáknak mint én. (Copytransmanager)
clio1616v
mert túlbonyolításhoz vagytok szokva

mondjuk az itunes annyira felhasználóbarát hogy nem is tudom mivel szo**** annyit utoljára

ProGabe
"Megkaptam és meg vagyok most szeppenve."

pont apple terméktõl? a legfelhasználóbarátabb szoftvertõl, ami létezik? kezd nyomogatni vazzeg! nem kell félni, nem fog bántani 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DanielT
Amit lentebb leírt kolléga a lassúságról és a többirõl, az mind igaz, de ennyi pénzért rossz vételnek nem mondanám. Nem lesz élmény a használata az tuti.
Köszönöm a válaszokat! Két teljesen eltérõ vélemény, nem könnyû helyzet. Az igazság az, hogy már mindenképp szükségem lenne egy új telefonra, mert a mostanival már csak a baj van, régi szar, költeni sem érdemes rá. Ma meg mondta osztálytársam, hogy lenne neki ez a 3G, amit nem használ és, ha érdekel 25-ért odaadja. Nem vagyok nagy mobilszakértõ, de gondolom ennyi pénzért nem adnak olyan hûdejó telót zsír újan. Szóval én úgy gondolom, hogy ennyi pénzért talán megérné. A késõbbiekben majd szeretnék egy új iPhonet, de jelenleg nincsenek százezreim (sõt több tízezreim se), hogy venni tudjak.

cesc fábregas

fixon
Sziasztok! Pont ma kaptam egy Iphone 4s-t ajándékba. Bátyám küldte japánból. Megkaptam és meg vagyok most szeppenve. Az itunes még ment, az Apple id is, de tovább nem merek magamtól bohóckodni. Nem tudtok egy jó leírást, vagy ehy jó honlapot, ahol tisztán levezetik, hogy kezdjek neki egy ilyen telefonnak?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Ability
Lassú. Lassú. Lassú. Nem az ár a fõ szempont, hanem hogy a 3G már egy elavult telefon, nem viszi a legújabb szoftvert, ami meg van rá is dög lassú. Használhatatlanul lassú. Csak arra lesz jó hogy megutáltassa veled az iPhone-t, pedig az újabb modellekkel semmi baj sincs. Legalább egy 3GS kellene, de inkább a 4-es.
DanielT
Simán.
Hali!
Még sosem volt iPhoneom, most azonban lenne lehetõségem egy használt, de jó állapotban lévõ 3G-re 25 ezerért.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek megéri-e?
Köszönöm!

cesc fábregas

Ezen nagyot kacagtam 😊 Öltözz Te is iPhone 4-nek 😊

iPhone 4 jelmez

gagax
Hali. Ma reggel nem engedett be a felhasznaloba. Azt irtàk hogy biztosnsági okok miatt letilttták és új jelszòt kellet adnom. Ez mitõl lehetett ? Lehet koze h tnap amikozbe másoltam lefel a telorol a képeket áramszünet volt ?

lamase
Cydiához mely forrásokat ajánljátok?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

DanielT
Lényegében leszedtem róla a "fehér fátylat".

Váltogasd a két képet azonos méretben.
MerlinW
Jópofa, de nem vagyok híve a túlszaturált irreális képeknek😊

[merlinw.org]

MerlinW
Huhh, láttad volna élõben... konkrétan kihagyott a szívem mikor elém tárult a látvány...😊 (Töröko., Kemer öböl, egy héttel ezelõtt készült)

[merlinw.org]

robotnyk
a második nagyon meleg 😊
MerlinW
Ja, és ha rányomok a hívás befejezésére hívás közben, akkor "lefagy" a telefon, csak mutatja hogy épp kit hívok..

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Azóta már megoldódott, most újabb szarság van a változatosság kedvéért, nem tudok telefonálni.

Ha engem hívnak, a másik telefon kicsöng, az enyém nem jelez semmit. Az enyémrõl ha hívok mást, akkor a másik kicsöng, de ha felveszik semmit nem hallani amit én mondok.

Ha rebootolom a telót, akkor miután megadtam a pinkódot, nics rajta térerõ. Ha airplanebe rakom és vissza, akkor van, viszont utána van az amit fent leírtam. Tegnap délután még semmi baja nem volt, azóta nem ejtettem le meg semmi.

GregSB
Sziasztok!

Akartam letölteni egy fizetõs programot a Store-ból és azt az üzenetet kaptam, hogy biztonsági okok miatt az accountom törölve lett 😞
Ilyenkor mi lehet a gond? A Jailbreak miatt?
Tudok új felhasználót csinálni a telón, vagy ennyi volt?

bocs hogy ide írok, de talán itt többen olvassátok
szal öcsémnek van egy zte-g r222 telója, amin nincs java, tudok rá valahogy rakni ?

gagax
Pesten Arénába a kis pultnál a voda felõl nekem minden gond nélkül feltették a fóliát. mindössze egy ezrest kértek érte és teljes bubimentesen felrakták a 4 re.

robotnyk
mi a pontos hibaüzenet?
Yoda001
ha buborékos lenne vagy elrontanád akkor ugyanúgy megpróbálhatod mégegy jópárszor visszarakni... vagy lemosni szappanos vízzel
ahol én vettem ott azt mondták megbeszéljük, erre természetesen nem rakták rá, mert a porra hivatkozott... ott ahol csak villamos jár.. na mindegy, felraktam én egyedül... az elején sokat alakítgattam, tényleg használ a szappanos víz és utána szárítás, de mindenképp olyan helyen kell rárakni amilyen gyorsan csak lehet ahol leginkább nincs por

http://9gag.com/gag/5135249

Mibaja a telómnak szerintetek? Semmit nem akar syncelni, csak írja, hogy waiting for sync to start és tölt, aztán meg kiírja hogy failed. A telón nem írja hogy szinkronizálna. Délután még semmi baja nem volt. Rebott(se a gép se a teló) nem segít, se az ha másik usb portba dugom.