iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De én nem gyári csengõhangot szeretnék beállítani, hanem a Ringtones++-ról töltöttem le csengõhangokat és azokat szeretném használni.
De nem látom se a telefonon, se a pcn a letöltött csengõhangokat.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Az az iPad verzió is érdekelne. Számomra nagyon unszimpatikus mikor kidobnak egy appot aminek van 'HD' verziója meg egy sima... Sokkal jobban szeretem ha ua az appot lehet használni.
No nem mintha lenne iPadom, de maga az elv. 😊
Jöhetnek az újjabb appok is ilyen formában... Nem fog zavarna senkit sem.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Vásároltam egy 3gs-t, de sajnos nekem se a beállításoknál, se sehol nincs csengõhang (ringtones) opció vagy fül vagy box. A Ringtones++-ról töltöttem le csengõhangokat és azokat szeretném használni. iTunes 10 van telepítve.
Mi lehet a baj?
Thx
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
Más:
Ingyenes pár napig az AcePlayer.
Ez univerzális lejátszó, olyan mint OPlayer, visz mindent videóformátumot... alapból $3
$1 a hétvégén a Reckless Racing 2. Hétfõn visszaáll az ára $5-ra.
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
😄
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=pLalbBVFR1k
Website: http://www.sntapps.com/pipeland/
Barátommal kiadtuk elsõ iPhone játékunkat. Esetleg ha valakit érdekelne itt a link 😄
PipeLand
Alapvetõen csõépítõ játék, de teljesen új köntösben sok új ötlettel és szép grafikával.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://9gag.com/gag/5135249
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- ehhez most tartozik egy modem firmware 04.11.08 - ez a baseband másnéven
(ezeket le tudod ellenõrizni a Settings-General-About menüben)
A fenti kombinációt (5.0.1 - 04.11.08) nem tudod függetleníteni.
A függetlenítés csak akkor mûködik ha:
- basebanded 01.59.00
- Jailbreakelve van a telefonod
- a Jailbreak után van már Cydia a telefonodon és tudod benne telepíteni a függetlenítõ UltraSn0w nevû programot
Nagyjából ennyi a software-es függetlenítés.
- ha már frissült a basebandje a telefonodnak, mert gyárilag csináltál software frissítést az iTunessal, akkor downgradelni a 4es iPhone-t nem tudod
ti. az iOS frissítéssel a modem firmware is frissül
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nem teljesen ugyanúgy mûködik, mint az app, vannak apró különbségek, de játszan jó vele...
Másik:"nekem volt egy 4.1es szoftveres 4esem, amit amerikából hozattam, azon volt 1.59-es baseband, azt tudtam a cydiából telepített ultrasn0w függetlenítõvel szoftveresen függetleníteni, de azt is csak úgy lehet frissíteni az 5.0.1-es szoftverre, hogy custom fw-t rakok rá és nem frissítem a basebandjét, hanem marad 1.59-es" - mind nagyon jó, csak igazából alig értettem belõle valamit. El tudnád kérlek magyarázni laikusabb nyelven?
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Új appkövetõ alkalmazás. Ami jó benne, hogy lehet kedvenc-listát készíteni, és push notifcation-el jelez, ha csökken az ára vagy ingyenes lesz!
nekem volt egy 4.1es szoftveres 4esem, amit amerikából hozattam, azon volt 1.59-es baseband, azt tudtam a cydiából telepített ultrasn0w függetlenítõvel szoftveresen függetleníteni, de azt is csak úgy lehet frissíteni az 5.0.1-es szoftverre, hogy custom fw-t rakok rá és nem frissítem a basebandjét, hanem marad 1.59-es
a baseband downgrade a 4esen nem megy ha jól tudom, így neked marad a várakozás
van még Gevey SIM adapter, ami úgy tudom szintén nem a te megoldásod egyelõre
én eddig jutottam, de vettem inkább egy független 32GB-os 4-et, azóta se JB nem kell se nincs para a frissítésekkel, sõt azóta a progikat is megveszem 😊
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Tehát nem fog menni nekem sehogy, hogy ezt a telefont itthon telefonként használjam, és mobilnetem legyen rajta? Ha szoftveresen nem lehet kikódolni, más lehetõség nincs rá? Tegnap passzoltam le a galaxyt- mondván úgy is ez helyettesíti nemsokára, meg minden. Most akkor kezdek aggódni. :/
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
[merlinw.org]
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
minden appot visszarakott az icloud alapján, ami elõtte fennvolt, hibátlanul!