45064
10255461851509447102.jpg
  • DanielT
    Magyarul beszél.
  • passatgt
    hát szerintem a jobb oldali átláthatóbb:)
  • skinnyman

cikk
  • passatgt
    A turn-by-turn-t valaki próbálja már ki, angolul beszél? Gondolom, hogy igen, de azért hátha tud magyarul:)
  • passatgt
    műholdas nézet nagyon gáz, de majd úgyis javítják szerintem

nálam pl fekete-fehér:D
  • gagax
    Kecskemét felét be se tölti műhold képpel vagy hibriddel a map. Ott csak utcák vannak meg kockák és ennyi.
  • k0trapali #30413
    Sziasztok!

Iphone 4-et lehet valahogy függetleníteni iOS 6 alatt? Szeretnék venni egy ilyen telefont csak sajnos Telenor előfizetéses vagyok.
  • Bercy #30412
    Nagyon gyerekcipo ez a maps a googlehoz kepes meg. Nem is csoda, hisz a google nem ma kezdte.
    Par dologban jobban tetszik, de sajnos adatok tekinteteben hitvany.
    A gmaps es az apple maps hibridje lenne egy igazan jo megoldas.
  • passatgt
    ja és streetview nincs, az megint gáz
  • passatgt
    a műholdás nézet gáz, a sima térképes tökéletes, sokkal szebb és jobban átláthatóbb, mint a régi volt
    a térképre rápakolja magától az éttermeket meg minden poi-t, így első ránézésre ez elég részletes

navigáció fasza, gyors, flyover üt, ja és műholdas nézetben földgömbös megjelenés van, úgy mint a google earth-ben

tetszik hogy lehet forgatni és minden vektoros, útvonaltervezés kb ua mint volt, a tömegközelekedéseset meg nem használtam eddig se, szóval arról nem tudok nyilatkozni
  • GregSB
    Safariban maps.google.com, és ott van tömegközlekedés, meg minden... nem olyan gyors és könnynen kezelhető mint a régi app, de legalább van amíg az Apple nem kapja össze magát, vagy a Gúgli nem ad ki Maps appot.

Engem most inkább az érdekelne, hogy Bp-en kívül mennyire szuperál az új maps. Valaki csináljon már meg egy tesztet nekem, álljon Székesfehérvár fölé, és keressen rá a "K&H" kifejezésre. Mit dob ki?
  • robotnyk
    van néhány album aminek most az istennek sem akar megjelenni a borítója a playerben, itunesban jó, minden tracknél.
  • Andr0
    szar... nem részletes nincs BKV-s segítség csak gyalog meg kocsival azt is rosszul.
  • Verseghy
    És komolyan nincs benne a tömegközlekedés??:oooo
  • Verseghy
    Ezt a maps ikont miért nem javították?:)
  • Bercy #30404
    Terkep 'designra' tetszik, szep. Kerdes, mennyire hasznalhato. Meg csak bele bele neztem, de a flyover mod eleg hianyos.
    Ertem ezalatt hogy Londonba is csak a central london van megcsinalva de pl a szelsobb reszei nem.
  • DanielT
    A Flyover élőben nagyon keményen üt. A térkép gyors, használható.

POI, menetrend, forgalominfó meg évekkel lemaradva, vagy nem léteznek.

• skinnyman
    "A térképet azért cserélték le, mert modernebb"

wait wat?
  • GregSB
    A lényeg: valaki feltette már? Milyen az új térkép?
  • robotnyk
    1.3 kb
  • Botond #30399
    Szóval mekkora a telepített iOS 6 egy sima iPhone 4-en? :)
  • Tikal #30398
    Pedig tenyleg osszerugtak a port. Az Apple meg akar szabadulni a google-tol es most mar minden jel erre mutat. Jobs-nak nagyon nem tetszett hogy a google nem maradt meg a kereso meg terkep szolgaltatasnal es beszallt a telefon bizniszbe meg lassan mindenbe. Most mar tobb fronton is ellenfelek lesznek. Maps, google play gondolok itt a zenékre, android.....
  • DanielT
    Jó.
  • GregSB
    Ha ez alapján mennének a dolgok, akkor az Apple már rég megpróbálta volna teljesen leváltani a Samsungot, a Google meg nem 90%-ban Maceket használna céges gépeinek.
  • GregSB
    Sirinek meg új telefonnak semmi köze ehhez, ne mosd össze.

Üzleti életben nincs olyan, hogy ki szeret kit meg ki utál kit, ez nem egy hálivúdi film, nem ez alapján dőlnek el a dolgok.
  • DanielT
    Ok.

Nem ilyen lesz a telefon. Nem bírja a Siri szerverpark. Csak a showbiznisz, semmi bajuk a Google-el, se a Samsunggal.

Tanulok én itt sokat!
  • GregSB
    Talán azt is másolás be, miért rendelnek kevesebbet:

"The source denied market speculation that the reduced orders from Apple were prompted by a souring relationship between the two companies, which are locked in global patent disputes, and said Apple had already been looking to widen its supply chain.

DIVERSIFICATION

California-based Apple frequently faces a supply crunch when a new product is launched, triggering a consumer stampede that drives demand far in excess of supply and production capability.

...

Still, Samsung remains the sole producer of Apple-designed micro chips that power the iPhone and iPad, making their relationship too important for either party to put at risk."

Magyarul ha nem lettek volna a perek akkor is diverzifikálná az Apple az ellátási láncát. Ez a saját Reuterses cikkedben van leírva, nem én találtam ki :)

A termonukleáris háborús rész meg a sóbiznisz része, szerinted bármit is lehet tudni arról a mi szintünkön hogy mi folyik a színfalak mögött?

• DanielT
    "I will spend my last dying breath if I need to, and I will spend every penny of Apple's $40 billion in the bank, to right this wrong. I'm going to destroy Android, because it's a stolen product."

"outside of Search, Google's products — Android, Google Docs — are shit."

Ja, nem létezik...

"Iparági forrásokra hivatkozva elsőként a Reuters hírügynökség tudósított arról, hogy az Apple átstrukturálja az új iPhone-hoz szükséges alkatrészek beszállítói hálózatát, és ennek legfontosabb lépése, hogy kevesebb chipet rendelnek a tárgyalóteremben is nagy ellenféltől, a Samsungtól.

Cikk

"Arról nem is beszélve, hogy Apple mindig magasról leszarta a konkurenciát, mindig a saját kis világában élt."

Nyilván, hisz ezért szólt az első iPhone bemutatásának jelentős része a youtube elérhetőségről meg a maps használatáról a készüléken... Akkor a Google még nem volt konkurencia, puszipajtások voltak.

Fogalmam sincs ugye? Csak rinyálni tudok, semmi nincs a mondanivalóm mögött...
  • MerlinW
    "Az Apple kurvára összerúgta a port a Google-el, utálják egymást mint a szart(főleg az Apple nyilván), az Android miatt."

Ezt mikor álmodtad?:) A térképet azért cserélték le, mert modernebb és forráskódot is kaptak. YT appot pedig azért vették ki, mert nem akarták tovább fejleszteni. Konkrétan az apple ajánlotta a Google alkalmazását. Ez az utálják egymást dolog pedig nem létezik a vállalati életben, miután a közös piacon szereplő multik egymásból élnek.
    Ezek szerint az Apple és Samsung is utálják egymást mert egyfolytában pereskednek? Miközben Samsung gyártja le nekik a fő alkatrészeket? Ugyan már...
    Arról nem is beszélve, hogy Apple mindig magasról leszarta a konkurenciát, mindig a saját kis világában élt. Ez tisztán látszik a termékeiken is.

Egyébként tényleg unalmas vagy. Bármikor benézek a topikba a te rinyálásodat kell olvasnom...
  • gagax
    Sràcok i4 en van értelme a passbook nak ? Mert megnyitom rámegyek az appstorera es átlép de appstore semmitse csinàl csak a fehér hàttér és ennyi.
  • Tikal #30389
    Aha, 2015ben lesz kész, Hongkongban, állítólag a jelenleginél is nagyobb, a beszállítók legalábbis ezt mondják, hogy ilyet még nem láttak :)
  • Botond #30388
    Ah, padra tuti nem rakom fel. Szifonra esetleg, ha nem nagyobb. Arra is csak azért hogy szoktassam magam az ötöshöz.
  • Botond #30387
    Ezt majd írjatok meg légy szíves hogy sima iPhone 4-en mekkora helyet foglal az iOS 6. Így is hajlok rá hogy marad az 5.1.1, de ha nagyobb is, akkor tuti.
  • stockhouse
    Az alapertelmezett keresoert a google perkal rendesen.
  • Dzsega #30385
    miért is ne jöhetne ki jól?
    Ha nem ad gyári appot a google akkor azzal az apple veszíthet ha pedig az apple veszít azzal (ha nem is közvetlenül de) a google nyerhet.

Ez még nem para sztem az lesz a nagy baj ha kiszedi a keresőből a google-t. Lehet, hogy amerikában frankó már a bing de itthon még mindig a google a legjobb kereső. (Bár ezt lehet nem teheti meg, vagy nem akar magának ekkora öngólt lőni.)
  • stockhouse
    A temaban csak annyit, hogy az apple nem szeret fuggni, foleg a konkurenciatol es ez tok normalis, csak az a bibi hogy kb 3 ev mulva lesz olyan terkepe az applenek( jo esetben) mint a googlnek most, addig meg szopacs a juzereknek akik mapszoztak. Ahhoz meg nem kell jostegetsegnek lenni, hogy az ember eszrevegye hogy mennyire cibalja egymast a ket ciganybanda.
  • DanielT
    Akkora kamu szar duma ez a lincenc lejárat, hogy nemigaz. Ezen nem látsz át? A corporate bullshiten? Persze, hogy lejárt a licenc, de az Apple inkább saját úton indult, mint, hogy meghosszabbítsa. A Google ennek nem állt volna nyilván útjában, hiszen az ő érdeke, hogy minden iOS eszközön egy gyári alkalmazást ők szállítanak. Ezt az Apple presztízsből nem engedi, vége már a korai haverságnak, tudod, termonukleáris háború folyik.

Mesélj már el nekem egy másik életszerű szcenáriót...
  • GregSB
    Menthetetlen vagyok, mert nem veszem készpénznek azt amit te állítasz, és szkeptikus vagyok?

Jól van mindentudó DeniölT, ha neked ennyire tisztán átlátható ez a szitu akkor bocsánatot kérek, elfelejtettem hogy te is ott voltál ezeken a tárgyaásokon és ez neked evidens.
  • DanielT
    Ebből a Google nem jöhet ki jól, mert az Apple úgyse engedi vissza gyári appként. A userek meg szívnak amíg nincs letölthető.

Az Apple ezt a csatát el fogja veszíteni, illetve már el is veszítette, esélye nincs információszolgáltatásban a Google ellen.

Lose-Lose-Lose szitu.
  • Dzsega #30380
    3 sor alternatíva:
    Most a Google mag akarja mutatni, hogy az Apple rá van szorulva a szolgáltatásaira, továbbá remélik, hogy borsot törnek az Apple orra alá.