iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
igazából csak .1-es verzió, szal nem egy komoly lépés
DanielT
Hát ez nem sok 😊

Ami viszont érdekes, hogy nem tudnék hiányzó funkciót mondani, csak várom, hogy lenyûgözzenek 😊

robotnyk
kamera elérhetõ lesz a lockscreenrõl (nem kell home gombot duplán nyomni), rich text jegyzetekben, facebook integráció, ezeket a pletykákat találtam most így hirtelen 😊
GregSB
Valószínûleg ez az update az iPadbe fog nagyobb változásokat hozni, iPhoneba leginkább csak bugficeket.

DanielT
Tudható már valami értelmes új funkció? Én semmire nem emlékszem, hogy kiderült volna, pedig örülnék neki.
GregSB
Ez egyben azt is jelenti, hogy jövõ hét végén jön iOS 5.1.

rooney8
az a gevey sim
de az is csak iphone 4-en mûködik (azon se minden baseband-en)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
Régebben volt ez a simkártya alá berakható kis vékony lap, azzal esetleg nem oldható meg?
Vagy már az sem mûködik

rooney8
bezzeg a régi szép idõkben, mikor simán lehetett mindent függetleníteni<#whatever>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Kb 2010 novembere óta (igen, nem elírás) nincs szoftveres függetlenítésre lehetõség iPhone 4re és feljebb.

Gevey sem mûködik már egy ideje.

Ha tudsz vegyél gyárilag függetlent.

Lord Nomak
Minden elismerésem, azt hiszem én is beállok majd a vásárlók sorába hó elején 😊

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Handras.hu
Bréking: iPad 3 keynote jövõ szerdán
davidka003
Az én véleményem, hogy vagy vegyél itthon normális garanciával vagy ha nem telik rá akkor nem kell ilyen telefont akarni. Vannak szuper Androidos telók is 100k környékén.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

fixon
Pontosan ugyan ezzel a problémával szenvedek, csak az enyém pont japánból érkezett. :/

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

dzsegameló
Ez biza nagyra értékelendõ!!!<#worship>

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Magnum PI
Nem. Mind a ketten programozók vagy (nem játékfejlesztõ cégnél) és szerettünk volna valami sajátot alkotni. Ha egy elkövetkezõ játékban pl. fizikai engine-t szeretnénk használni akkor azt természetesen nem fogjuk magunk megírni, de akkor is megpróbálunk minél több mindent mi megoldani.

robotnyk
és nem gondolkodtatok valami enginen, pl unity, vagy ilyesmi? tudom ez már nem kimondottan témába vág, csak érdekel 😊
Magnum PI
Mivel ezt a játékot hobbiból fejlesztettük, csak munka után volt idõnk foglalkozni vele. A teljes játék egészen pontosan 449-napig készült 😊.

Magnum PI
Igen, teljesen saját engine.

robotnyk
saját engine egyébként?
Magnum PI
Sziasztok!

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket és az építõjellegû kritikát is. Ezek sokat segítenek, hogy javítsunk a játékélményen.

Ami a magyar nyelvet illeti, technikai okok miatt nem támogat több nyelvet a játék. Alapvetõen magyarul írtunk meg minden szöveget, de nagyon sok helyen ki sem fért az eredeti szöveg mert magyarul több betûbõl állt mint angolul. Viszont most felvettük a listára, hogy egy esetleges update segítségével többnyelvûvé tesszük az alkalmazást. Ez sajnos kis változtatást igényel az engine-ben is ezért idõbe telik.

Jelenleg az iPad verzión dolgozunk gõzerõvel.

PipeLand Trailer

USA-ban szerintem nincs ilyen függetlenitesi lehetoseg mint itt a t-nel. Szoftveresen sztem nem lesz ra megoldas . Gevey sim et nem kovetem annyira, de annyit tudok hogy iphone 4 nel tartanak es abbol is regebbi fw-s , és kulonben is eleg instabil es maceras a gevey !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

magus
Sziasztok!

A véleményeteket szeretném kérni. Lenne lehetõségem egy USA-ból származó iPhone 4S megszerzésére, de nem független. Utánaolvastam, hogy jelenleg nincs szoftveres függetlenítésre lehetõség ennél a modellnél. Mi a tapasztalat, meg szokták oldani? Mert már egy ideje kinn van, olvasni lehetett egy idõben arról, hogy meg lesz csinálva, de még mindig nincs. Vagy milyen más lehetõség van, ami nem szoftveres? Sosem használtam gevey sim-et, de azt olvastam azzal mûködhet akár. Illetve hallottam, hogy a t-mobile függetlenít telefont legálisan, de gondolom ez az opció nem áll fenn, ha nem náluk vásárolod, de amúgy erre mondjuk akár usa-ban is lenne lehetõség szerintetek? Nem tudom, hogy hogy lehetne áthidalni ezt az aprócska problémát

Köszi elõre is a segítséget

Hát én kétszer vittem eddig hozzájuk,i-stylos árhoz képest fillérekért dolgoznak,és nekem 2-2,5óra alatt kamera-hangszóró csere megvolt

rolka1983
köszönöm az ötletet asszem oplayerrel menni is fog a dolog!
Jó8!😊

PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika

GregSB
Muhaha, gyorsnak nem nevezném õket.

I-dokittudom ajánlani,belváros közepén,deák ferenc tértõl 2percre;kedvesek,gyorsan dolgoznak,általában 1-2órán belül elkészülnek és még garanciát is vállalnak

rooney8

rolka1983
na neeeeeee
nem tudok sehogyse felmásolni filmet iphonera itunessal:@@@@@@@@@@@
multkor foggalmam sincs hogy jött össze!
segítség lécci!

PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika

SötétBarom
Új gépem van, és ez a fosparittya itunes kötekszik, hogy õ szinknél aztán mindent töröl.. Nem igazán örülnék ennek.. What to dO?

Legalább erre lehetne jó ez a buzi icloud, de nincs ilyen opció.. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sziasztok!

Iphone szervízre lenne szükségem (3GS) Budapesten. Valakinek van esetleg valami bevált (olcsó) tapasztalata ilyen téren?

Elõre is köszi!
precision
http://www.apple.com/iphone/specs.html

ez itt a hivatalos weboldala a telefonnak ugye...:

"960-by-640-pixel resolution at 326 ppi"

De tényleg ne vesszünk össze ezen 😊

Bazinga!

passatgt
szerintem meg fordítva😄

Huawei: Display size: 3.92" × 2.21" (9.96cm × 5.6cm) = 326.36 PPI
Iphone: Display size: 2.91" × 1.94" (7.4cm × 4.93cm) = 329.65 PPI

forrás: http://members.ping.de/~sven/dpi.html

precision
hát ja, mind a kettõ elsüllyed a Balatonban

de kb. más hasonlóságot nem igazán látok... 😊

a Hummert azért veszik mert villogni akarnak vele
a note -ot meg azért, mert szükségük van egy nagyobb kijelzõre 😊 nem annyira bonyolult 😊

Bazinga!

precision
iphone4s -nek 326, ennek meg 330

de a videóban mondja is, hogy egy kicsivel ennek magasabb

de tényleg nem számít annyira amúgy, de úgy már fontos, hogy végre nem csak iphoneban van "retina" kijelzõ

Bazinga!

passatgt
kisebb a ppi száma mint iphone 4s-nek (nem mintha számítana😄)

robotnyk
a note a hummer smartphone verziója.
clio1616v
igen tapasztaltam én is, fõnökömnek az összes app fut az ipad-jén, ami fel van telepítve, nem ismeri, hogy be lehet zárni õket 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
nem akarok JB-zni, a Jawbone headset akadozott amikor fennvolt, most leszedtem és emiatt nem rakom vissza

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

precision
nyilván nem lesz ekkora 😄

ez az XL verzió ebbõl a telefonból, a "sima" az normál méretû... gondolom a Galaxy Note sikerén felbuzdulva hozták ki ezt is 😊

amúgy én ezt a méretet még épphogy pont elviselhetõnek tartom, egy tablet mégsem fér el a zsememben... nyilván ez sem tablet méret, de lehet vele telefonálni... jóféle hibrid 😊

amúgy meg ha az apple kijönne egy hasonló méretû készülékkel a népek azt is vinnék mint a cukrot 😄

Bazinga!

Bercy
Remélem nem ekkora 😄
precision
ezek után már kíváncsi vagyok milyen lesz az iphone 5... azért ez a ppi szám elég meggyõzõ 😊 a specifikáció többi része is eléggé ott van

Bazinga!

GregSB
Kb 1,5 hónapja használom úgy a telefont, hogy nem lövöm ki az appokat a dupla-home menübõl. Érzésre semmivel se merül jobban a telefonom, kb ugyaott van mindig a % a nap végén mint elõtte, amikor mániákusan kilõttem mindig mindent.

Egyszóval tök fölösleges ezzel szenvedni, ha egy erõforrásigényssebb alkalmazást használsz (komolyabb játék pl) azt lõdd ki mindig használat után, egyébként meg szarjál rá

MerlinW
Jailbrake + sbsettings. JB nélkül nincs rá megoldás. Nem is lesz.

[merlinw.org]

clio1616v
jó, ezt ismerem, de erre egy ikont tennék ki és csak egy tap 😊

MerlinW
Dupla home, hosszú tap, majd tap-tap-tap😊 2mp az egész😊

[merlinw.org]

Yoda001
nem igazán nyúlkálhat semelyik app a másikhoz, nem hiszem hogy találsz majd ilyes, max cydia-ban

http://9gag.com/gag/5135249

clio1616v
olyan appot keresek, ami bezár minden éppen futó appot

Dzsega
Egy apró kis kritika...
Bár játszani még nem sikerült vele (4.2.1-es iOS van még csak fenn), de sem az appstorban sem a játékban nincs magyar nyelv... Ha már magyar fejlesztés legalább a játékban legyen magyar nyelv, ha már az appstore-ban nincs magyar leírás...
Picit hiányolom...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!