iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami viszont érdekes, hogy nem tudnék hiányzó funkciót mondani, csak várom, hogy lenyûgözzenek 😊
de az is csak iphone 4-en mûködik (azon se minden baseband-en)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vagy már az sem mûködik
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gevey sem mûködik már egy ideje.
Ha tudsz vegyél gyárilag függetlent.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Köszönjük a pozitív visszajelzéseket és az építõjellegû kritikát is. Ezek sokat segítenek, hogy javítsunk a játékélményen.
Ami a magyar nyelvet illeti, technikai okok miatt nem támogat több nyelvet a játék. Alapvetõen magyarul írtunk meg minden szöveget, de nagyon sok helyen ki sem fért az eredeti szöveg mert magyarul több betûbõl állt mint angolul. Viszont most felvettük a listára, hogy egy esetleges update segítségével többnyelvûvé tesszük az alkalmazást. Ez sajnos kis változtatást igényel az engine-ben is ezért idõbe telik.
Jelenleg az iPad verzión dolgozunk gõzerõvel.
PipeLand Trailer
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
A véleményeteket szeretném kérni. Lenne lehetõségem egy USA-ból származó iPhone 4S megszerzésére, de nem független. Utánaolvastam, hogy jelenleg nincs szoftveres függetlenítésre lehetõség ennél a modellnél. Mi a tapasztalat, meg szokták oldani? Mert már egy ideje kinn van, olvasni lehetett egy idõben arról, hogy meg lesz csinálva, de még mindig nincs. Vagy milyen más lehetõség van, ami nem szoftveres? Sosem használtam gevey sim-et, de azt olvastam azzal mûködhet akár. Illetve hallottam, hogy a t-mobile függetlenít telefont legálisan, de gondolom ez az opció nem áll fenn, ha nem náluk vásárolod, de amúgy erre mondjuk akár usa-ban is lenne lehetõség szerintetek? Nem tudom, hogy hogy lehetne áthidalni ezt az aprócska problémát
Köszi elõre is a segítséget
Jó8!😊
PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika
nem tudok sehogyse felmásolni filmet iphonera itunessal:@@@@@@@@@@@
multkor foggalmam sincs hogy jött össze!
segítség lécci!
PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika
Legalább erre lehetne jó ez a buzi icloud, de nincs ilyen opció.. :|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Iphone szervízre lenne szükségem (3GS) Budapesten. Valakinek van esetleg valami bevált (olcsó) tapasztalata ilyen téren?
Elõre is köszi!
ez itt a hivatalos weboldala a telefonnak ugye...:
"960-by-640-pixel resolution at 326 ppi"
De tényleg ne vesszünk össze ezen 😊
Bazinga!
Huawei: Display size: 3.92" × 2.21" (9.96cm × 5.6cm) = 326.36 PPI
Iphone: Display size: 2.91" × 1.94" (7.4cm × 4.93cm) = 329.65 PPI
forrás: http://members.ping.de/~sven/dpi.html
de kb. más hasonlóságot nem igazán látok... 😊
a Hummert azért veszik mert villogni akarnak vele
a note -ot meg azért, mert szükségük van egy nagyobb kijelzõre 😊 nem annyira bonyolult 😊
Bazinga!
de a videóban mondja is, hogy egy kicsivel ennek magasabb
de tényleg nem számít annyira amúgy, de úgy már fontos, hogy végre nem csak iphoneban van "retina" kijelzõ
Bazinga!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ez az XL verzió ebbõl a telefonból, a "sima" az normál méretû... gondolom a Galaxy Note sikerén felbuzdulva hozták ki ezt is 😊
amúgy én ezt a méretet még épphogy pont elviselhetõnek tartom, egy tablet mégsem fér el a zsememben... nyilván ez sem tablet méret, de lehet vele telefonálni... jóféle hibrid 😊
amúgy meg ha az apple kijönne egy hasonló méretû készülékkel a népek azt is vinnék mint a cukrot 😄
Bazinga!
Bazinga!
Egyszóval tök fölösleges ezzel szenvedni, ha egy erõforrásigényssebb alkalmazást használsz (komolyabb játék pl) azt lõdd ki mindig használat után, egyébként meg szarjál rá
http://9gag.com/gag/5135249
Bár játszani még nem sikerült vele (4.2.1-es iOS van még csak fenn), de sem az appstorban sem a játékban nincs magyar nyelv... Ha már magyar fejlesztés legalább a játékban legyen magyar nyelv, ha már az appstore-ban nincs magyar leírás...
Picit hiányolom...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!