iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
de az itunes "electronic" kategóriájával se mész többre
persze az emberek nagy többségének fogalma nincs arról, hogy mi épp hova tartozik, nyilván ezért nincs részletesebben megcsinálva, de pl ha egy last.fm tageléssel lehetne az id3 tageket összeszinkronizálni, akkor máris jobb lenne. nem tudom van-e ilyen program
ja igen, torrent problémák...
amugy meg iTunes Match és probléma megoldva 😉
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Notification bar-on állítható fényerõt, wifit, brútuszt, ahogy Androidon, vagy a Jailbreakes cuccokkal.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
nujazz, nu-jazz, nu jazz, nu.jazz, triphop, trip-hop, trip hop
, akkor csak mosolyogtam, õ meg elismerte, hogy ez ekkora mennyiségnél tényleg hülyeség. nagy mennyiségnél még mindig nincs jobb mint az, hogy te kézzel pakolgatod : ( persze jó ötlet az itunesé, csak megvalósíthatatlan
aztán megy majd a jó híre 😊
és nagy gratula még egyszer az egészhez, sejtem, hogy nagyon sok munka lehet benne<#worship>#worship>
http://9gag.com/gag/5135249
a gépemen lévõ megosztott fájlokat szeretném elérni az iphne-omon... ez lehetséges?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Erre nem tudsz megoldást?
PS3 ID: Csabesz82
Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a számítógépen lévõ dokumentumokat és excel táblázatokat ne kelljen feltenni külön a telóra, hanem ami a gépen van, az jelenjen meg a telefonon is. Ja, és olyan is jó lenne, hogy ha módosítom a számítógépen, akkor módosuljon a telefonon is!
Lehetséges ez? Nem macbook-om van, hanem win7-et használok a gépen!
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: Csabesz82
olyan programot keresek (akár cydia, akár app store), amely wifi segítségével, a gépemen megosztott mappák között tudnék turkálni, másolni ide-oda... stb. 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Lenne egy olyan gondom hogy pár hete beszart a windowsom és miután újraraktam feltettem az itunest de a zenéimet nem látja mármint ha akarok ráteni akkor mindent letöröl ami zene a telefonomon ezt nem szeretném de nincs ott az a lejátszási lista ami régen ot volt az itunesba ami a telomon is van hiába szinkronizálom a telot a géppel nem látom az itunesba a zenéimet és így nem is tudok rátenni semmijen zenét miért van ez?
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
minap egy ismerõs mutogatta hogy milyen szépen rendezgetve vannak a mappái stilus szerint total commanderben, vagy 300GB zene... nem akartam neki mondani hogy én meg 99 másik szempont szerint is tudom rendszerezni a zenéimet két kattintással😊
A legfontosabb hogy a Dokumentumok\Zene\iTunes mappát mentsük le és állítsuk vissza. Itt találhatók az Appok és Playlistek.
Ezen kívül nem fontos, de lementhetõk az iTunes beállításai is.
XP-n itt találhatók:
C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Apple Computer\iTunes
C:\Documents and Settings\neved\Local Settings\Application Data\Apple Computer
Vistan és Win7-en pedig itt:
C:\Documents and Settings\neved\AppData\Local\Apple Computer\iTunes
C:\Documents and Settings\neved\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes"

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
iTunesban be kell lépni az accoddal, majd view account alatt lesz ez a lehetõség.
Szinkronizálni miért szeretnél a géppel? Ha csak zenék miatt, akkor ahogy passatgt is írta, szedd le a telefonról azt a zenét, ami nincs meg a gépeden valamilyen progival, szinkronizálj egyet, majd másold vissza õket.
A programok szinkronizációjét nem muszáj kipipálni, azokhoz ne mfog nyúlni ha csak a zenéket syneled.
A másik, hogy ez már a 4. authorizált gép.. Amiket elõtte authorizáltam, azokat vagy ellopták, vagy tönkrementek. Ha elérem az 5öt, akkor soha többet nem tudom használni az itunest, vagy mi a pék?!
sync elõtt mentsd le valami progival telóról mindent (pl http://www.wideanglesoftware.com/touchcopy/index.php)
utána kapcsold ki automata sync-et, authorizáld a géppel, nyomj egy transfer-purchase-t, csinálj egy backupot, utána restorold a backuppal és mehet a snyc😄
Megcsináltam a My Wallet+ app fordítását, már tud magyarul.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)