iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
mint már elõttem írták, én is simán kicsinálom délutánra (igaz nem 4s-em van)
a lényeg, hogy mindig legyen nálad egy töltõ 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Lehetetlen meghatározni, hogy kinél mennyit bír, annyi dologtól függ.
Nekem: Töltõ a kocsiban, töltõ otthon, töltõ a táskámban, töltõ a munkahelyen (2 is). Ez az okostelefonos élet alapvetõ kelléke 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
az Iphone 4 S aksija hány napot bír ki?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
http://9gag.com/gag/5135249
Srácok az mitõl van hogy az Iphone-ra képeket tennék fel az Itunesen keresztül felis teszi a képeket de olyan képeket i tesz bele ami a fényképes mappában benne se volt ez mitõl van??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Használom a funkciókat mondhatni 😊
ha tudnád mirõl beszélek (és beszélsz), még véletlenül se kérdeztél volna ilyet, gondolom... azért engem sem kellene hülyének nézni<#idiota>#idiota>
igen, ugyanaz a kijelzõ, viszont a 4S 8mpx-es képet csinál, a 4 meg 5mpx-eset...
4S-en auto correction után (képeknél..) 5mpx-esre kicsinyíti a képet 5.0.1-en, és elvesznek az adatok is, ilyenek hogy hol készült és mivel, stb... a kérdés ez lett volna<#vigyor5>#vigyor5>, hogy 5.1-ben javították-e már?
Volt egy kis GPS navigálás, Wifi hotspot, Viber beszélgetés, mail, 1 normál hívás, brútúszkihangosítóra kapcsolódás, stb.
A 4S és a 4 nem pont ua kijelzõvel és felbontással rendelkezik???
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
Bazinga!
szóval egyértelmûen MUST az update
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
VAGY!
A beállítások/hálózat menüponton belül... milyen meglepõ nem? <#wilting>#wilting>
elõbb pedig lehet hülyén fogalmaztam.. tehát egy adott képre ha rányomom az auto correctiont, akkor az 5.1-ben is lekicsinyíti a 4-es méretére, vagy ezt igazították már a 4S felbontásához?
állítólag a beta 3-ban javítva volt, gondolom maradt a véglegesben is
auto correction után (ha 4S-ed van), akkor még mindig visszakicsinyít iPhone 4-es felbontásra?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
iphone:
4 and 8 GB: June 29, 2007
16 GB: February 5, 2008
iphone 3g:
July 11, 2008
iphone 3gs:
16 and 32 GB: June 19, 2009
Black 8 GB: June 24, 2010
iphone 4:
GSM (Black): June 24, 2010
CDMA (Black): February 10, 2011
White: April 28, 2011
8 GB: October 4, 2011 (Available from Oct 14, 2011)
iphone 4s:
October 14, 2011
@ Hellomarci
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
aki gyûjt meg audiofil az megveszi a CD-t meg a lemezt, szoval eleve kilõve a total commanderes katergorizálásból... végülis ja, az iTunes kinálata elég szegényes, gondolom a media marktban meg lesz CD-n 😊 Szerintem kicsit elkalandoztunk... te azt mondod kategorizálás mufaj szerint milyen fasza mappákkal, én meg azt hogy 107 féle szempont tudom keresni, szûrni a zenéimet iTunesban, nekem ez fontosabb mint hogy csak mûfaj szerint legyen rendszerezve.
Te winampa dobálod a zenéidet, én meg rákeresek épp arra amit hallgatni akarok és kattintok.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
nem mondtam, hogy nem használják sokan. de akinek gyûjtõszenvedélye van, annak ha van pénze, akkor nem mp3-at vesz, ha meg nincs, akkor meg nem vesz. persze lehet én gondolom rosszul, de azok az emberek, akikkel találkozom, és tudom hogy gyûjtõk, illetve kemény lemeztúrók, azok nem szaroznak az itunessal. Az itunes már csak ha a kínálatát is nézed, nem azoknak az embereknek szól, akik széles zenei látókörrel rendelkeznek. Persze ha nem õket célozták volna meg, nem lettek volna ekkorák. Nincs ezzel gond, csak nem mindenkinek szól
miért zavarna a winampban, nálam rendszerezve van, csak azt rakom be amit éppen hallgatok. stílus szerint, aztán elõadó szerint. ha meg nagyon akarok csinálok playlistet (nem csinálok, de lehetne).
az electronic kategóriát meg arra értettem, hogy ha leszedsz egy mp3-at az itunesból (sosem vettem még, de gondolom azt az id3 taget kapja meg, amilyen kategória alatt fut a bolton belül), akkor azt a id3 taget amúgy is át kell nevezned. ezt a sok macerát spórolod meg, hogy ha eleve jó helyre mented le a zenéidet. Persze át is nevezgetheted õket, csak szerintem ez jóval több idõ, mint egyszerûen jó helyre menteni.