iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Sziasztok! Valaki tud mondani egy progit, amivel prc formatumu konyveket tudok olvasni iPhone-n?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

rooney8
az a 3 nap kicsit merész 😄
mint már elõttem írták, én is simán kicsinálom délutánra (igaz nem 4s-em van)
a lényeg, hogy mindig legyen nálad egy töltõ 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

clio1616v
akkor bírja egy napig, ha semmit nem csinálsz vele és Airplane modeban 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Faja lett ez az 5.1 Nem tudom hogy másnál mia szitu, de nálam sokka lgyorsabb lett a rendszer. 5.0.1 alatt voltak kissebb akadások, laggolások (mint pl Safariban cimbeütésnél), most minden szupergyors lett.

DanielT
Mint a mai beszámolómból láthatod, én simán kinyírtam délután 3-ra, pedig 2x ennyit is használhattam volna.

Lehetetlen meghatározni, hogy kinél mennyit bír, annyi dologtól függ.

Nekem: Töltõ a kocsiban, töltõ otthon, töltõ a táskámban, töltõ a munkahelyen (2 is). Ez az okostelefonos élet alapvetõ kelléke 😊
Krisztiam
kösz, gondolom megterhelés alatt 1 nap...

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

LoDMaSt
1-3

@ Hellomarci

Krisztiam
sziasztok
az Iphone 4 S aksija hány napot bír ki?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Soldiers
nem tom pedig így van

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Yoda001
pedig valahogy biztosan belekerültek, magától más mappából teljesen biztos, hogy nem "lopkod" ki képeket 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Soldiers
Hello

Srácok az mitõl van hogy az Iphone-ra képeket tennék fel az Itunesen keresztül felis teszi a képeket de olyan képeket i tesz bele ami a fényképes mappában benne se volt ez mitõl van??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

DanielT
Éééééééés, ha nem teszem töltõre, akkor ma eddig bírta volna az akksi.

Használom a funkciókat mondhatni 😊
Yoda001
szóval tényleg ennyire érthetetlen volt... mondjuk ez a válasz se semmi 😊
ha tudnád mirõl beszélek (és beszélsz), még véletlenül se kérdeztél volna ilyet, gondolom... azért engem sem kellene hülyének nézni<#idiota>
igen, ugyanaz a kijelzõ, viszont a 4S 8mpx-es képet csinál, a 4 meg 5mpx-eset...
4S-en auto correction után (képeknél..) 5mpx-esre kicsinyíti a képet 5.0.1-en, és elvesznek az adatok is, ilyenek hogy hol készült és mivel, stb... a kérdés ez lett volna<#vigyor5>, hogy 5.1-ben javították-e már?

DanielT
Már 50%-nál vagyok, hát igen, ha használja az ember, délután 5-re totál vége van.

Volt egy kis GPS navigálás, Wifi hotspot, Viber beszélgetés, mail, 1 normál hívás, brútúszkihangosítóra kapcsolódás, stb.

dzsegameló
Lekicsinyíti a 4-es felbontására? Mi van???
A 4S és a 4 nem pont ua kijelzõvel és felbontással rendelkezik???

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

DanielT
Vicces lett az akksi idõ kijelzés. 25 perc után esett le 99%-ra, újabb 25 perc után már 92% 😊
Ombika
5.0.1-et alairja meg az apple, ha ipsw fajlbol teszem fel szerintetek?

DanielT
Amit en tapasztalok, hogy a billentyuzet nagyon gyors lett, pl most a forumba gepeleskor. Az update elott mar tobbszor megakadt, nem tudta rendesen kovetni a leuteseket, most suhan.
precision
én az iphone 2G -mre hackeltem rá, a dead pixeleim megjavultak és a még meg nem jelent iphone 5 hardverei kerültek bele... de nem mondom el, hogy mik azok mer az efbíáj levadássza a seggem titok kiszivárogtatásáért

Bazinga!

clio1616v
állítólag aki az iPad2-õn frissítette a szoftvert, 5.1-re annak retinakijelzõje lett és quadCore CPUja

szóval egyértelmûen MUST az update

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
én azóta mióta feltettem a 5.1-et három naponta töltöm, sokat javult az aksi a korábbi egy naponkénti töltéshez képest

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Haha, király szarkazmus. Amúgy azt hittem valami gyorsabb kapcsolót kapott, aztán még a remek válaszod elõtt rájöttem, hogy csak visszakerült a helyére. 😊
DanielT
Le kell tölteni iTunes-ból egy Bangó Margit számot és csak utána jelenik meg az opció a naptárban.

VAGY!

A beállítások/hálózat menüponton belül... milyen meglepõ nem? <#wilting>
hol?
Yoda001
persze, rendben, ezek szerint ennyi pozitív dolog került bele/javításra, ez már alapjában jó hír 😊
elõbb pedig lehet hülyén fogalmaztam.. tehát egy adott képre ha rányomom az auto correctiont, akkor az 5.1-ben is lekicsinyíti a 4-es méretére, vagy ezt igazították már a 4S felbontásához?
állítólag a beta 3-ban javítva volt, gondolom maradt a véglegesben is

DanielT
Nálam napokkal tovább bírja az akksi, amióta feltettem a frissítést kb 10 másodperce! Rengeteg egyéb tapasztalatról hetekig tudnék még mesélni, az alatt az idõ alatt, amit lehetett eddig bárkinek szereznie, de most nincs kedvem.
Yoda001
és milyen, mivel jobb, de fõleg, hogy mivel rosszabb (ha van ilyen?)

auto correction után (ha 4S-ed van), akkor még mindig visszakicsinyít iPhone 4-es felbontásra?

Lord Nomak
Nah frissíttve 5.1-re, végre van 3G kapcsoló.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

GregSB
Nekem ez holnapra marad, nincs itt wifi ahol lakom jelenleg... addig lehetõleg kiderül minden bugja és megírjátok, hogy nem szabad feltenni 😄

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

clio1616v
link?

GregSB
BTW bejelentették az új iPadet... de ami érdekes: még ma letölthetõ lesz az 5.1!

GregSB
Szeptember-október környékén jön, ez szinte garanált.

LoDMaSt
Én is azt tenném a helyedben. 😊

@ Hellomarci

fook
Köszöntem szépen , akkor megvárom az újat 😊

LoDMaSt
juni-október között.

iphone:
4 and 8 GB: June 29, 2007
16 GB: February 5, 2008

iphone 3g:
July 11, 2008

iphone 3gs:
16 and 32 GB: June 19, 2009
Black 8 GB: June 24, 2010

iphone 4:
GSM (Black): June 24, 2010
CDMA (Black): February 10, 2011
White: April 28, 2011
8 GB: October 4, 2011 (Available from Oct 14, 2011)

iphone 4s:
October 14, 2011

@ Hellomarci

fook
Sziasztok. Mikor jön az Iphone 5? Nem pontos dátumot akarok , meg semmi ilyesmi , csak úgy nagyjából , gondolom az apple-nek van valami szisztémája , hogy ,hogyan adja ki a dolgait. Nagyjából mikorra várható ? Most gondolkozom , hogy 4(s) vagy inkább várjam meg az 5-öt?

DanielT
Az 5.01 semmi plusz nem hoz az 5.0-hoz képest, most már várd meg az 5.1-et.
TopGun
Ertem, koszi, ezek nem valoszinu, hogy engem erintenenek, akkor felrakom En is az 5.01-et, szerinted erdemes feltenni? nem akarok fuggetleniteni.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

DanielT
GPS alapú emlékeztetõ, iránytû és idõzóna kalibráció, különbözõ jelentések, iCloud mentések.

TopGun
Koszi es mik azok a plusz szolgaltatasok, leirnad kerlek?

DanielT
Csak azok a szolgáltatások merítik amiket pluszként beleraktak az 5.0-ba. Ezeket ki kell kapcsolni és nem merül feleslegesen.
TopGun
Sziasztok! letezik az, hogy az 5.01-es szoftver 690MB-os? es vajon meg mindig nagyon meriti az akkumulatort?

robotnyk
Beat Hazard Ultra - ma ingyenes, töltsétek 😊
Csabesz100
Közben megoldottam!

PS3 ID: Csabesz82

Csabesz100
A FaceTime-ot hogy kell használni?

PS3 ID: Csabesz82

Overkill -t valaki?

Tikal
nem sok, ok 😊

aki gyûjt meg audiofil az megveszi a CD-t meg a lemezt, szoval eleve kilõve a total commanderes katergorizálásból... végülis ja, az iTunes kinálata elég szegényes, gondolom a media marktban meg lesz CD-n 😊 Szerintem kicsit elkalandoztunk... te azt mondod kategorizálás mufaj szerint milyen fasza mappákkal, én meg azt hogy 107 féle szempont tudom keresni, szûrni a zenéimet iTunesban, nekem ez fontosabb mint hogy csak mûfaj szerint legyen rendszerezve.
Te winampa dobálod a zenéidet, én meg rákeresek épp arra amit hallgatni akarok és kattintok.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

150 gb nem sok, pláne ha van közte flac.

nem mondtam, hogy nem használják sokan. de akinek gyûjtõszenvedélye van, annak ha van pénze, akkor nem mp3-at vesz, ha meg nincs, akkor meg nem vesz. persze lehet én gondolom rosszul, de azok az emberek, akikkel találkozom, és tudom hogy gyûjtõk, illetve kemény lemeztúrók, azok nem szaroznak az itunessal. Az itunes már csak ha a kínálatát is nézed, nem azoknak az embereknek szól, akik széles zenei látókörrel rendelkeznek. Persze ha nem õket célozták volna meg, nem lettek volna ekkorák. Nincs ezzel gond, csak nem mindenkinek szól

miért zavarna a winampban, nálam rendszerezve van, csak azt rakom be amit éppen hallgatok. stílus szerint, aztán elõadó szerint. ha meg nagyon akarok csinálok playlistet (nem csinálok, de lehetne).

az electronic kategóriát meg arra értettem, hogy ha leszedsz egy mp3-at az itunesból (sosem vettem még, de gondolom azt az id3 taget kapja meg, amilyen kategória alatt fut a bolton belül), akkor azt a id3 taget amúgy is át kell nevezned. ezt a sok macerát spórolod meg, hogy ha eleve jó helyre mented le a zenéidet. Persze át is nevezgetheted õket, csak szerintem ez jóval több idõ, mint egyszerûen jó helyre menteni.

Tikal
Meg mi számít nagy mennyiségnek nálad?

Nekem kb 150GB zeném van, és rendben van tartva, nem csak stilus szerint bedobálva egy mappába 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''