iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
pont ezért nem vettem, ha szarul megy rá idegesiteni fog :'D

()() (^^)

clio1616v
pormentes helyen kell feltenni, elég nehéz hibátlanul, de a legjobb tipp a fürdõben csinálj magas páratartalmat ami a levegõbõl a porszemcséket leköti

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
én amikor megvettem azonnal tettem elõre és hátra ultra case DUO Crystal-t

+ iSkin solo fekete szilikontokot

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Picar77
és hol érdemes ilyet venni /mennyire nehéz feltenni?
akkor legaláb már több ne legyen :\

()() (^^)

precision
tok mellé érdemes lett volna egy jobb minõségû fólia elõre és hátra is
pl invisible shield

utólag nem tudsz csinálni semmit... vagyis vagy eltakarod egy fóliával, vagy "házat" cseréltetsz ami így nem tudva a pontos árát gondolom nem 2 Ft

karcolódára szerintem nem érvényes a biztosítás 😊

Bazinga!

Picar77
azt mondja meg nekem valaki hogy, ha tokban van mindig a telefon kb úgy vigyázok rá mint egy porcelán tojásra asztalra se teszem le úgy hogy ne tennék alá egy rongyot, sohse raktam le kijelzõvel lefelé, erre ma nézem hogy van egy gyönyörû szép karc a kijelzõ bal szélén.
Hogy tudott akkor megkarcolodni ?
esetleg lehet vele valamit csinálni ? mert eléggé idegesít még egy hónapos sincsen.
(t-nél vettem van rá biztosítás is...)

()() (^^)

Lord Nomak
Én eddig csak az iDokinál voltam kétszer, ipoddal meg ismerõs iphone 4-es telójával, mindkettõt gyorsan, jól megcsinálták. Az iphonenál pont home gombot cseréltettünk.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Waczkor
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.Egy ideje már nem mûködik rendesen a 3g-s iphone-omnak a jack csatija.Torz hangot ad,ha erõsen benyomom a fülhallgatót akkor utána helyreáll,de ha kicsit megmozdul megint elmegy.Illetve a home gombot szeretném még kicseréltetni.
Pesten hová célszerû vinni és kb mennyibe kerülne?
Köszi elõre is.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
En elkezdem rábeszélni az ismerõsöket😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

fixon
Mit tudtok az új Gevey sim Ultra S-rõl? Jól mûködik? Magyarországon lehet valahol kapni? Ha igen, hol érdemes?

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

Andr0
én használom...😄

Armin & Ayu fan

GregSB
Itt a Crytek elsõ iOS játéka: Fibble

GregSB
Nálam is szarakodik az FB app.

Goggle plus jó lenne, ha használná valaki 😄

rolka1983
nekem ezek a hibaüzenetek jönnek mikor storerol akarok letölteni telon keresztül(nem összedugva a géppek és ugy...😊

http://playstationcommunity.hu/forum/268

PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika

Tikal
szar, fos, használhatatlan... google plus! 😊

Tikal
tényleg szép, vannak benne jó ötletek...

Tikal
mi baja?

Bercy
szinten
robotnyk
az. sokszor ha megnyitok egy adatlapot például, akkor elkezd tekerni, hiába lépek vissza vagy próbálok frissíteni, soha nem bírja befejezni a töltést
rooney8
Csak nalam holt fos az fb app? Most leginkabb a notifications reszere gondolok. Hol jelez, hol nem, az uzenetekrol meg mar ne is beszeljunk. Kicsit idegesito.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

SötétBarom
Gyári lejátszó egy genny.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Lord Nomak
Én magáról a kezelõfelületrõl beszélek, az az amit eltaláltak benne. Próbáltam pár ingyenes lejátszót mert a gyári túl snassz. De ezt eltalálták teljesen számomra.

Tikal
Mondjuk annyi hogy ez a leírása: Don’t know what to listen to? With Groove, find the perfect playlist for any occasion in just a few taps. Groove studies your listening habits and creates a wide variety of instant mixes like your own personal DJ.

magyarul, azt tudja amit a genius, hirtelen nem is látom mitõl jobb ez mint a beépitett lejátszo... jobban szól, vagy nagyobb rajta a play gomb vagy mi? 😊

Lord Nomak
Geniushoz mi köze ennek ? A lejátszó maga a lényeg nekem.

Tikal
nem erre való a Genius?

Lord Nomak
Nálam 13.6 GB de most kezdek csak rájönni, hogy mennyire kevés egy 4S-hez ez.. 😄
Azért vettem mert "óóó biztos elég lesz". Igen, amíg most rá nem tettem 11 album zenét meg 4 filmet, és hopsz maradt 5GB tárhelyem úgy, hogy csak 2 oldalnyi alkalmazásom van.
Tehát a tanácsom az, hogy lehetõség szerint 32GB alá ne adjatok 😄

A zenéket amúgy azért tettem rá, mert a szifon behírezte a Groov 2 alkalmazást. Nagyon szép, összetett program, a felületébe egybõl beleszerettem és a kezelhetõsége is jó. Ajánlom mindenki figyelmébe, most féláron lehet tölteni 1.6 euróért! 😊

DanielT
Nem a usernek stresszes, hanem az Apple-nek.
GregSB
A jailbreakelõknek talán stresszes, de az átlag usereknek nem éppen, pláne amióta van OTA update.

Tikal
Griffin iTrip

nekem ez van... plusz egy just mobile xstand go tartja.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Andr0
az igaz, hogy a sok cicababa azt sem tudja merre kell megnézni mekkora tárhely van a telefonjában 😊

Armin & Ayu fan

DanielT
Ahhoz nagy stressz egy OS update, hogy csipcsup szarságokkal foglalkozzanak, amit a felhasználók 90%-a soha észre nem vesz. Majd a következõ nagyban.
Andr0
új szabályozás...😄 Apám is pont ezt kérdezte tõlem...😄
Hát figy van elég sok dokkoló, de én személy szerint Ilyetfogok venni. Még csak coming soon de elég brutál az anyag.

Armin & Ayu fan

Autoba kihangosítás szempontjából mit tudtok ajánlani? Jó lenne mondjuk olyan amivel le tudnám játszani a zenetárban lévõ muzsikákat is.. Nem igazán értek ehhez, ezért kérlek titeket hátha jártasabbak vagytok!

Tikal
azért mert ez az eddigi legjobb operácios rendszer 😊

GregSB
Apróságokat mindig lehetne tweakelni még a rendszeren, nem kelli feltétlen óriási fícsörökrde gondolni... Nekem gyanús hogy nem adnak ki apró tweakeket. Vagy valami nagyobb újítás lesz az iOS 6-ban, és ezen dolgozik 100%-olyan a csapat.. Vagy valami máson, de az látszik hogy az iOS 5-el jelenleg nem nagyon foglalkoznak.

Botond
Megnyugodtam akkor, kösz. 😊
Andr0
pl ennek a docs&files törlése😊

Armin & Ayu fan

DanielT
Az 5.0 elõtt kritikus hiányosságai voltak, mint pl a notifikációs rendszer, a kábeles összekötés a hulladék itunes-al, pécés frissítés és még sorolhatnám.

Most meg nem tudok semmit mondani, ami hiányozna.
GregSB
Szerintem kicsit most mintha visszavettek volna a lendületbõlaz iOS fejlesztésénél.

4-es rendszer alatt folyamatosan jöttek az új fícsörök év közben is. 4.2 és a 4.3 is tartalmazott újításokat, ha kiadták az egyiket szinte pár napra - hétre rá már jött a következõ bétája. Most meg amióta kint van az 5.1 azóta síri csend van...

Ok, hozzá kell tenni a 4-es rendszer alatt kapcsoltak magasabb fokozatra, a 3-as alatt is csak 1 nagyobb update volt (3.1), meg kissebb bugfixek... de ha már felkapcsoltak akkor az ember arra számítana, hogy ott is maradnak 😊

Lehet hogy minden erõforrással az iOS6-ra koncentrálnak már. BTW, szinte kizárt, hogy nyáron lesz új telefon. Már javában kéne folynia az iOS6 bétatesztjének ha júni-júliban startolna el az új rendszer+telefon.

A legalószínûbb, hogy nyáron bemutatják az iOS6-ot (nagy valószínûséggel azon az eseményen, ahol befejezõdik az új OS X bétája és elstartol), és Októberben lesz új készülék.

Igen nekem is. Sõt, eddig számomra ez fel sem tûnt, csak egy hete leejtette kishúgom aztán tegnap biztosítás révén kicseréltettem, aztán amikor rádugtam, hogy visszatöltsek mindent akkor látom, hogy 13,5 GB.. mondom mi a fasz?! 😊

Andr0
nem lenne rossz ha a következõ update-be már betennék azt, hogy egy ujjal elhúzod asettings>general>usage>app és delete data&docs

Armin & Ayu fan

Botond
És vajon iOS 5.1 mennyi helyet foglal? Mert 16 gigás iphone4 tárhelye folyamatosan zuhan a fél évvel ezelõtti 14,7 giga mára 13,5re olvadt úgy is, hogy a safari böngészési adatokat folyamatosan próbálom törölni, de mégis csökken. Közben oprendszert folyamatosan frissítek (4.1rõl indultam), szóval csak erre tudok gondolni, hogy a megszûnt tárhelyet az veszi el. Jól gondolom? Másnak is ekkora (2,5 giga) az 5.1e?
Snexi
pár napja megjelent a max payne,tudja valaki hogy milyen régi pc játékok jönnek ki iphone-ra az elkövetkezõ idõkben?

robotnyk
Requirements: Compatible with iPhone, iPod touch and iPad.Requires iOS 4.0 or later.
Sil3nt
sziasztok

van egy 3g telefon, 3.1.3-as szoftverrel. itunes-ban annak rendje es modja szerint fel szeretnek ra tenni par szamomra alap alkalmazast, opera, facebook. amikor szinkronizalom azutan eltunik, semmi hibauzenet, csak nem jelenik meg a telon az alkalmazas. ilyenkor mi a teendo?esetleg tul "regi" a szoftververzio es nem kompatibilis az uj pl. fb programmal?

Tikal

Letõrlöd, újra felrakod

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

rooney8
és olyankor mit csinálsz, ha már ekkorára duzzadt az fb app?

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.