iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
+ iSkin solo fekete szilikontokot
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
akkor legaláb már több ne legyen :\
()() (^^)
pl invisible shield
utólag nem tudsz csinálni semmit... vagyis vagy eltakarod egy fóliával, vagy "házat" cseréltetsz ami így nem tudva a pontos árát gondolom nem 2 Ft
karcolódára szerintem nem érvényes a biztosítás 😊
Bazinga!
Hogy tudott akkor megkarcolodni ?
esetleg lehet vele valamit csinálni ? mert eléggé idegesít még egy hónapos sincsen.
(t-nél vettem van rá biztosítás is...)
()() (^^)
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Segítséget szeretnék kérni.Egy ideje már nem mûködik rendesen a 3g-s iphone-omnak a jack csatija.Torz hangot ad,ha erõsen benyomom a fülhallgatót akkor utána helyreáll,de ha kicsit megmozdul megint elmegy.Illetve a home gombot szeretném még kicseréltetni.
Pesten hová célszerû vinni és kb mennyibe kerülne?
Köszi elõre is.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
http://playstationcommunity.hu/forum/268
PSN ID : coming soon... App id: tigomigocika
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
magyarul, azt tudja amit a genius, hirtelen nem is látom mitõl jobb ez mint a beépitett lejátszo... jobban szól, vagy nagyobb rajta a play gomb vagy mi? 😊
Azért vettem mert "óóó biztos elég lesz". Igen, amíg most rá nem tettem 11 album zenét meg 4 filmet, és hopsz maradt 5GB tárhelyem úgy, hogy csak 2 oldalnyi alkalmazásom van.
Tehát a tanácsom az, hogy lehetõség szerint 32GB alá ne adjatok 😄
A zenéket amúgy azért tettem rá, mert a szifon behírezte a Groov 2 alkalmazást. Nagyon szép, összetett program, a felületébe egybõl beleszerettem és a kezelhetõsége is jó. Ajánlom mindenki figyelmébe, most féláron lehet tölteni 1.6 euróért! 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Armin & Ayu fan
Hát figy van elég sok dokkoló, de én személy szerint Ilyetfogok venni. Még csak coming soon de elég brutál az anyag.
Armin & Ayu fan
Most meg nem tudok semmit mondani, ami hiányozna.
4-es rendszer alatt folyamatosan jöttek az új fícsörök év közben is. 4.2 és a 4.3 is tartalmazott újításokat, ha kiadták az egyiket szinte pár napra - hétre rá már jött a következõ bétája. Most meg amióta kint van az 5.1 azóta síri csend van...
Ok, hozzá kell tenni a 4-es rendszer alatt kapcsoltak magasabb fokozatra, a 3-as alatt is csak 1 nagyobb update volt (3.1), meg kissebb bugfixek... de ha már felkapcsoltak akkor az ember arra számítana, hogy ott is maradnak 😊
Lehet hogy minden erõforrással az iOS6-ra koncentrálnak már. BTW, szinte kizárt, hogy nyáron lesz új telefon. Már javában kéne folynia az iOS6 bétatesztjének ha júni-júliban startolna el az új rendszer+telefon.
A legalószínûbb, hogy nyáron bemutatják az iOS6-ot (nagy valószínûséggel azon az eseményen, ahol befejezõdik az új OS X bétája és elstartol), és Októberben lesz új készülék.
Armin & Ayu fan
van egy 3g telefon, 3.1.3-as szoftverrel. itunes-ban annak rendje es modja szerint fel szeretnek ra tenni par szamomra alap alkalmazast, opera, facebook. amikor szinkronizalom azutan eltunik, semmi hibauzenet, csak nem jelenik meg a telon az alkalmazas. ilyenkor mi a teendo?esetleg tul "regi" a szoftververzio es nem kompatibilis az uj pl. fb programmal?
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !