iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Van középkategóriás iPhone... az elõzõ generációk 😊
clio1616v
szerinted ideje leváltani az iOS 5.1-et? 😄

mindegy meglátjuk, de szerintem, iPhone 5-höz egy kiforrott iOS 5.2 harmonizálna

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Lehet eddig nem vetted észre, de évente váltanak verziószámot, és nem mindegyiknek jelent meg eddig 3-4 updateje. Pl az iOS 3 is csak 3.1.3-ig jutott el, utána már cserélték 4-esre.

clio1616v
kizárt hogy 6os IOS lenne már, az 5 sincs kiforrva még

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

GregSB
Kizárt.

Csak az iOS 6-ot fogják bemutatni, elindítják a 4-5 hónapig tartó beta tesztet, és októberben fog megjelenni a végleges verzió az új iPhoneal egyetemben.

Ha új iPhonet mutatnának be Júniusban, már javában folyna az iOS6 betaja.

robotnyk
nem fog jobban mint eddig, az új ipad is büntet, mégsem drágább mint a 2
precision
jó lenne ha nem csak 1 iphone -t mutatnának be... nagyon jót tenne a piacnak egy középkategóriás iphone család... iphone mini vagy ilyesmi (persze a mini itt nem a méretére vonatkozna)

de úgy is csak 1 iphone lesz ami lehetséges hogy büntetni fog, cserébe az ára is büntetni fog cefetül 😄

Bazinga!

clio1616v
yes

precision
jön az új iphone?

Bazinga!

GregSB

Június 11-én fogják tehát bemutatni az iOS6-ot.

Yoda001

http://9gag.com/gag/5135249

Lord Nomak
Értem, az appok mennek majd kukába csak a többi a lényeg. 😊 köszi a gyors választ!

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Yoda001
semmi nem törlõdik (képek, videók, számok, smsek biztosan nem, vicces lenne), annyi, hogyha lesz majd valamilyen frissítés valamelyik apphoz, akkor azt csak azzal az accountal tudod majd frissíteni amin letöltötted 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Lord Nomak
Buta kérdés jön.. Ha megváltoztatom az apple id-t a telefonon akkor az alkalmazások törlõdnek és a telefonszámok, sms-ek és képek maradnak nem ?

dzsegameló
Üzemenyagcellás akksik.
"régi" szabadalom, jöhetne már valami rendes megoldás...

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

precision
inkább egy új technológia kéne már

1-2 évvel ezelõtt olvastam valami "folyadék" alapú akksiról... asszem egy 1x1x1 cm -es kis "kocka" akkis egy hétig látott el árammal egy telefont

nemtom már mi volt a pontos neve, és azt sem tudom, hogy mi lett a projekttel... de jó lenne már valamit alkotni

Bazinga!

Lord Nomak
Vagy legalább értékelhetõ megoldást kínáljanak fel, ha vékonyítják õket. Pl.. bankkártya tartó érzetû iphone akksi tok, amiben bankkártya vastagságú akksik vannak, ha lemerül a teló, csak kihúzod a régi "kártyát", berakod a feltöltöttet és mehet tovább a telefon 😊
Nem is rossz ötlet, lehetne az embernél 4-5 akksi és így 2-3 napot is kihúznának.. 😊

Tikal
persze nem jelenti, de több se lesz, mivel a teljesitmény növekedést ki kell szolgálnia... ezért van hogy a 4 éves iphone is egy napot bírt, meg a legújabb is, szóval lassan aksi fronton kéne már fejleszteni a gyártóknak, és nem egymást cseszegetni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
attól még hogy vékonyabb az akksi még nem jelenti, hogy kisebb mint az elõzõ 😊
attól még hogy kisebb még nem jelenti azt hogy kevesebbet bír 😊 (cellák sûrûsége, ilyesmi)

Bazinga!

Andr0
hát azért ez a vastagság még jó szerintem, az aksitól én is félek, hogy nem fogja bírni :S

Armin & Ayu fan

Sziasztok! Közületek valaki használ-e 3GS-hez ilyen akkumulátoros tokot?
Ebbõl melyiket szabad megvenni? Esetleg tudnátok egy márkát ajánlani.

Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB

Tikal
na neee, ezt most miért kell? ezek is hülyék már, az akksit minek kell csökkenteni? meg egyébként is? majd valami bankkártyát fogok a kezemben tartani két év múlva, ez is vágja már a kezem ha sokat fogdosom 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
iphone-nál meg kívül van az antenna amúgy is😄

passatgt
imacen nincs mûanyag, mégis tökéletes wifi, bluetooth is

GregSB
Fém hátlappal az a baj, ami az 1. gen iPhone-nál és a HTC Heronál is: rádiójeleket b'okkolja, kell tehát egy mûanyag csík az antennáknak. Ez figyelhetõ meg a 3G-s iPadokon esetében is, azért van a fekete mûanyag a tetejükön.

robotnyk
15% nem elhanyagolható, papírra azért mégsem nyomtathatják

persze "content assumption", szóval /care
precision
fém hátlap és 1,4 mm -el véknyabb lesz

a fém az jó dolog, ez a vékonyodás pedig elhanyagolható

Bazinga!

Andr0

Armin & Ayu fan

Végleges unlock sztem nem lesz !

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Köszi, szóval akkor inkább várjak, míg lesz untethered JB és egy végleges unlock?😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

GregSB
Sokat volt már ez itt téma, jó cikk ezzel kapcsolatban:

Tárhely iPhoneon

😞
A JB meg ugyebár még tethered... a készülék meg eladásra lenne szánva, ahol az esetleges laikus fél lehet nem örülne ennek így😄

precision
nemtom, hogy van e már rá unlock (majd az okosabbak megmondják), de azt tudom, hogy JB nélkül nem lehet függetleníteni

Bazinga!

Sziasztok!
Nem tudom mennyire lehet itt ilyesmit kérdezni, de a kezem közé akadt egy iphone 4, amire sajna ráfrissítettem a gyári 5.1-et...
Az lenne a kérdésem, hogy ezt nem is az, hogy jailbreakelni szeretném, de házilag függetleníteni... van erre valami mód esetleg?😊

clio1616v
nem fogják felrakni, mert a boltban nagy a por, otthon fürdõszobában csinálj párát és akkor nem lesznek a levegõben apró szálló porszemcsék

elég egy és máris megvan a buborék, de próbálgassátok

amit mondtam az ultra fólia, az két oldalán van védõréteg és elõször leveszed az alsót felrakod és utána húzod rá a másik felsõ réteggel

egyik kollégám, rajthagyta a felsõ réteget 😄 úgy nézegette egy hónapig ^^

Kivették a billing infobol a None opciót vagy valamit rosszul csinálok?
Régebben egy free app letöltésével bejelentkezve nem volt muszaj kartyaadatokat megadni.



Sziasztok, épp azon gondolkodtam, hogy veszek ilyen invisible shieldet a telefonomra.
láttam, hogy a camponában van egy eladójuk, ott felrakják nekem a cuccot? vagy azt mindenképp nekem kell majd?
robotnyk
egy darab ragtapasszal, vagy celluxszal le lehet venni róla ha szerencséd van, múltkor nekem bevált 😊
precision
azt elhiszem, ha ráragad akkor nem szeded le úgy sem, ezért kell óvatosan de gyorsan felpakolni, hogy arra az oldalára ami érintkezik a kijelzõvel (vagy a telefon más részeivel) ne kerülhessen semmi szösz
meg a telefont is alaposan le kell pucolni elõtte

Bazinga!

DanielT
En a 990 ft-os foliakat a legkisebb buborek nelkul konnyeden felrakom, de ha mikropiszok odakerul, akkor menthetetlen.
precision
nyilván nem úgy kell csinálni, hogy leveszi az ember és zsebre rakja, hogy késõbb felteszi 😄
kibontás után pormentes környezetben, amíg még nedves a fólia, annyiszor veszi le amennyiszer akarja
csak türelem kell és nem árt ha nem remeg az ember keze 😊 teljes 24 órás száradás után pedig még a legapróbb mikrobuborékok is eltûnnek amiket nem lehet eltüntetni a mellékelt mûanyag cuccal

Bazinga!

DanielT
De ha 1x rakerult valami mikro szosz, akkor annak annyi, kristalytiszta mar nem lesz.
precision
a hol -ra nem tudok választ adni... arra figyelj (már ha invisible shieldet veszel) akkor eredeti, Zagg féle legyen

elrontani nem igazán lehet... a shield -et annyiszor veszed le és rakod rá amennyiszer jól esik

Bazinga!

Picar77
köszi, kiprobálom majd akkor a másikat ugy is elbasztam és buborékos lett 😄

()() (^^)

DanielT
Merem ajánlani az isop.hu-tól a 990Ft -os fóliát. 3 telefonra tettem már rá, tökéletsen ellátja a funkcióját. Ha nincs egy picike szálló szöszmösz sem, akkor simán fel tudod tenni buborék nélkül.
Picar77
jól van, akkor bepróbálkozok eggyel ^^
ahogy látom extrem digital-ekben is árulják legalább 😄

()() (^^)

GregSB
Már nem 1x próbáltam, de szinte senki nem váltott. 1-2 geek haveromon kívük senki nem használja a G+t.

clio1616v
mindent meglehet 😊

nekem bevált ez a fólia nyugodtan ajánlom, nagyon jól tisztán lehet tartani, adtak az iSkin solo tokhoz egy hibátlan tisztítókendõt is

Picar77
csak feltételeztem a karcállo üveget nem lehet megkarcolni ha igyáz rá az ember

()() (^^)