iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegy meglátjuk, de szerintem, iPhone 5-höz egy kiforrott iOS 5.2 harmonizálna
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Csak az iOS 6-ot fogják bemutatni, elindítják a 4-5 hónapig tartó beta tesztet, és októberben fog megjelenni a végleges verzió az új iPhoneal egyetemben.
Ha új iPhonet mutatnának be Júniusban, már javában folyna az iOS6 betaja.
de úgy is csak 1 iphone lesz ami lehetséges hogy büntetni fog, cserébe az ára is büntetni fog cefetül 😄
Bazinga!
http://9gag.com/gag/5135249
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
http://9gag.com/gag/5135249
"régi" szabadalom, jöhetne már valami rendes megoldás...
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
1-2 évvel ezelõtt olvastam valami "folyadék" alapú akksiról... asszem egy 1x1x1 cm -es kis "kocka" akkis egy hétig látott el árammal egy telefont
nemtom már mi volt a pontos neve, és azt sem tudom, hogy mi lett a projekttel... de jó lenne már valamit alkotni
Bazinga!
Nem is rossz ötlet, lehetne az embernél 4-5 akksi és így 2-3 napot is kihúznának.. 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
attól még hogy kisebb még nem jelenti azt hogy kevesebbet bír 😊 (cellák sûrûsége, ilyesmi)
Bazinga!
Armin & Ayu fan
Ebbõl melyiket szabad megvenni? Esetleg tudnátok egy márkát ajánlani.
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
persze "content assumption", szóval /care
a fém az jó dolog, ez a vékonyodás pedig elhanyagolható
Bazinga!
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A JB meg ugyebár még tethered... a készülék meg eladásra lenne szánva, ahol az esetleges laikus fél lehet nem örülne ennek így😄
Bazinga!
Nem tudom mennyire lehet itt ilyesmit kérdezni, de a kezem közé akadt egy iphone 4, amire sajna ráfrissítettem a gyári 5.1-et...
Az lenne a kérdésem, hogy ezt nem is az, hogy jailbreakelni szeretném, de házilag függetleníteni... van erre valami mód esetleg?😊
elég egy és máris megvan a buborék, de próbálgassátok
amit mondtam az ultra fólia, az két oldalán van védõréteg és elõször leveszed az alsót felrakod és utána húzod rá a másik felsõ réteggel
egyik kollégám, rajthagyta a felsõ réteget 😄 úgy nézegette egy hónapig ^^
Régebben egy free app letöltésével bejelentkezve nem volt muszaj kartyaadatokat megadni.

láttam, hogy a camponában van egy eladójuk, ott felrakják nekem a cuccot? vagy azt mindenképp nekem kell majd?
meg a telefont is alaposan le kell pucolni elõtte
Bazinga!
kibontás után pormentes környezetben, amíg még nedves a fólia, annyiszor veszi le amennyiszer akarja
csak türelem kell és nem árt ha nem remeg az ember keze 😊 teljes 24 órás száradás után pedig még a legapróbb mikrobuborékok is eltûnnek amiket nem lehet eltüntetni a mellékelt mûanyag cuccal
Bazinga!
elrontani nem igazán lehet... a shield -et annyiszor veszed le és rakod rá amennyiszer jól esik
Bazinga!
ahogy látom extrem digital-ekben is árulják legalább 😄
()() (^^)
nekem bevált ez a fólia nyugodtan ajánlom, nagyon jól tisztán lehet tartani, adtak az iSkin solo tokhoz egy hibátlan tisztítókendõt is