iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"4. Auto-hide an empty Newsstand." - Ezt szerencsére most is meg lehet csinálni, egy bugot kihasználva.
"9. Quick access to toggle Bluetooth, WiFi, and 3G on and off." - Ez nagyon gáz, hogy még nincs.
"15. Improved cursor navigation." - Itt arra gondolok, hogy iPhoneon rémálom sokszor a "nagyítóval" odavinni a kurzort, ahova kell, pl szövegben egy betû kijavításához.
Elég harmatos lista.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én ezeknek a nagy részét szívesen látnám az új rendszerben.
nem rápattinthatós tok, hanem komplett ház
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Sikerált!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Amúgy igen, T-sek nagy kufárok, bár én személy szerint nem szeretem õket, szopattak már meg csúnyán..az õ hibájukból. Érdemes lenne ott dolgozni, de komolyan.. 😄
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Csak mutatkozz be úgy, a nevem Zeus! Sarjam, Herkules kért meg eme veszélyes küldetésre! Térdre, és tedd amit mondok! 😄D
Az már szép baleset lenne. 😄
Megpróbálok valami jó indokot adni nekik, gyorsan koszolódik.. 😄
Szerintem a garancia papír elég hozzá, én mindig azzal mászkáltam mikor kellett valamit intézni T-nél.
Én most épp azon agyalok, hogy T-hez elég-e a garancia jegy, mert a számla már nincs az élõk sorában. 😄
Bár elvileg elégnek kell lennie..Amúgy szerintem ne adj ki 30 rongyot elsõ körben, jobban jársz ha bepróbálkozol T-nél, hátha rábólintanak, és voiála, ingyé' megúszod. U win d first round. 😄D
Megmondod hogy allergiás vagy a fehérre, zavarja a színvilágod, túl rasszista és ez nem fér az értékrendedbe..ha visszakérdez hogy mi, gyorsan vágd rá, Maga rokkernek néz? Maga szerint én Gót vagyok? Igen? Ezt mondja? Beperelem magukat vádaskodásért!!!
Egybõl kapsz feketét.. 😄D
és igen, fehér ftw, ezzel egyetértek 😊
http://9gag.com/gag/5135249
Azon gondolkodtam pár napja, ha ezt nem lehet bejátszani, hogy mi van, ha cseréltetem az üveget ? Elviszem egy iDokihoz, kifizetem a két üveget, LCD-t, 30 ezerbõl megúszom és fekete lesz 😄
Igaz, ez kissé pénzkidobás és én sem aranyat szarok reggelente 😄 de lehet megérné.
Engem a színcserés történet gerjeszt, na azt már nem tudom mennyire megvalósítható drámai elõadásban. White szifon FTW!
Színt is megpróbálsz másikat kérni, vagy csak új készüléket?
Mindenképp érdekel az eredmény, hogy mit mondanak majd! 😄
az enyém pl kékebb mint haveromnak, neki ilyen lilás, a párjáé meg sárga volt visszavitte, és azonnal kapott másikat... nem szórakoztak vele semmit
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
T-nek mennyire fontos a számla vagy blokk, vagy bármi más? mert jótállási jegy megvan meg minden, de annyira ellentétes dolgokat olvasok mindenfelé hogy már nem értem..
Simán elviszem ha igen. 😄DD
haverom t-mobilba azzal vitte vissza, hogy más a kijelzõ árnyalata mint a felesége iPhonejának 😊 - már cserélték is ki
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha meg szar, akkor miért gondolod, hogy itt bárkinek is kell?
minden eredeti tartozék, kb. 10 hó gar, fóliás elõl-hátul, tmobil, stb... nem akarok mindent leírni részletesen, mert ez nem hirdetés akar lenni...
vannak amik statikus feltöltõdés elvén tapadnak a kijelzõhöz, csak azokat lehet
amíg még nedves a cucc felrakásnál, addig "büntetlenül" lehet le és felszedni, de ha rászárad akkor szerintem annyi :| a videón is látszik elég jól
Bazinga!
másik: kipróbáltam hogy mennyire karcálló, hááááát.... igaz nem karcos, viszont meglátszik a körmöm "bemélyedése" az elmúlik idõ után? nem "regenerálódik" a fólia?
a másik problémám, hogy sajnos amikor simitottam ki a kártyával, a fényérzékelõ és a hangszoró közti vékony kis fólia mintha megnyúlt volna, azota körmömmel piszkálom akkor mozog meg minden... tök idegesítõ.
szóval leszedhetõ és újra fel lehet rakni?
köszi szépen 😊
Btw, tyty mindenkinek a válaszokat, igyekszek magamtól rájönni mindenre. 😄
Ott meg kiválasztod mit szeretnél. 😊
Levél törlésnél meg kiválasztod a fiókot amit belõttél és alul kiszeded az üzenetek archiválását, így nem elrakja a levelet hanem kidobja a kukába.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Két napja boldog tulaja vagyok egy Iphone 4s-nek.
A következõre nem jöttem rá.
Hogy lehet beállítani hogy a mail kliens magától szinkronizáljon bizonyos idõközönként?
És hogy tudok törölni egy levelet a bejövõ mappából? 😄
Elõre is köszi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
De windowson en is hallottam mar furcsasagokat rola...
Legalábbis én felpakoltam 9 képet és csak úgy tudom kiszedni, ha a gépen a mappából eltüntetem, vagy nem szinkronizálom többet. Magán a telefonon nem tudom törölni õket, bár lehet nem vagyok kellõen találékony.
iTunes: Más mappát választasz, ki amit szinkronizálni akarsz, vagy a szinkronizálandó mappa elemeit módosított, és a következõ iTunes syncnél a telefonon is úgy fog megjelenni, ahogy a mappa tartalma kinéz
Armin & Ayu fan
Az milyen, hogy raktam fel képeket, de nem lehet letörölni? 😄DD
Legalábbis én sehol nem találtam ilyen opciót rotfl..
Egy alap kérdéssel fordulnék felétek, ha nem gond. : )
Tegnap beruháztam egy Iphone 4-re,
Sajnos az IOS-hez abszolúte nem értek, de a telefonra szeretnék feltenni képeket ÚGY, hogy a telefon lássa is. Programokat nem próbáltam még, mert ahogy olvastam 5.1-re a Jailbreak valahogy úgy mûködik csak, hogy mindig számítógép segítségével kell elindítani a telefont. Ez nekem nem pálya, így marad csupaszon. 😄
Tehát, van esetleg olyan program, amivel feltudnék rakni a telefonra képeket géprõl? 😊
Üdv!
Anno x éve a win mos mobilomon sbs-el vagy mivel (a franc se emlékszik a nevére) kb pont ugyanígy raktam össze a kezdõképernyõt mint most, mert így volt praktikus, nem csoda hogy a gyártók is rájöttek erre.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.