iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Aminek látom értelmét a saját szempontomból:

"4. Auto-hide an empty Newsstand." - Ezt szerencsére most is meg lehet csinálni, egy bugot kihasználva.

"9. Quick access to toggle Bluetooth, WiFi, and 3G on and off." - Ez nagyon gáz, hogy még nincs.

"15. Improved cursor navigation." - Itt arra gondolok, hogy iPhoneon rémálom sokszor a "nagyítóval" odavinni a kurzort, ahova kell, pl szövegben egy betû kijavításához.

Elég harmatos lista.
Tikal
drágám?? Elnézted a fórumot meg a személyt...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
DanielT kérdezte, hogy mit lehetne még fejleszteni iOS5-ön.

Én ezeknek a nagy részét szívesen látnám az új rendszerben.

rooney8
valakit nem érdekel világoskék digitizer (lcd-vel) és hátlap iphone 4-hez? (+home gomb)
nem rápattinthatós tok, hanem komplett ház

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Attila8805
Köszi!
Sikerált!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Truck Driver001
Áh, dolgoztam - nem aludtam, ez ilyen sajnos. 😄
Amúgy igen, T-sek nagy kufárok, bár én személy szerint nem szeretem õket, szopattak már meg csúnyán..az õ hibájukból. Érdemes lenne ott dolgozni, de komolyan.. 😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Lord Nomak
Jézus, ez ilyen hétvégi fáradtság nálad vagy alapjáraton ilyen szintû hülyeség árad belõled ? 😄DDD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Lord Nomak
Még párom mondta, hogy van egy T-mobileos szervizes srác akit ismer régóta, és õk úgy nyomatják, hogy bejön egy rossz iPhone nekik, burkolat csere, formázás, megy "cserének" pont az ilyeneknél mint amit én is akarok. Teljesen újracsomagolják, ha kell és kész. A másik, hogy pl egy két helyen felvásárolnak rossz iPhoneokat, javítják (mert ugye a szervizes készlet nagy nekik) aztán eladják többért, kis zsebpénznek jó.. pedig nem keresnek rosszul.

Truck Driver001
Sikerülni fog az, érzem a rózsaszín Tré mobil szagát ahogy fülembe suttogja, és lõ fehér mivolta miatt letaszítá a nagy mélységbe, feketén feltámadá, leszáll közénk és új világrendet indít!
Csak mutatkozz be úgy, a nevem Zeus! Sarjam, Herkules kért meg eme veszélyes küldetésre! Térdre, és tedd amit mondok! 😄D

Truck Driver001
Hát leharcoltat nem! adhatnak. 😄
Az már szép baleset lenne. 😄

Lord Nomak
lol 😄DD

Megpróbálok valami jó indokot adni nekik, gyorsan koszolódik.. 😄
Szerintem a garancia papír elég hozzá, én mindig azzal mászkáltam mikor kellett valamit intézni T-nél.

Truck Driver001
😄D
Én most épp azon agyalok, hogy T-hez elég-e a garancia jegy, mert a számla már nincs az élõk sorában. 😄
Bár elvileg elégnek kell lennie..Amúgy szerintem ne adj ki 30 rongyot elsõ körben, jobban jársz ha bepróbálkozol T-nél, hátha rábólintanak, és voiála, ingyé' megúszod. U win d first round. 😄D
Megmondod hogy allergiás vagy a fehérre, zavarja a színvilágod, túl rasszista és ez nem fér az értékrendedbe..ha visszakérdez hogy mi, gyorsan vágd rá, Maga rokkernek néz? Maga szerint én Gót vagyok? Igen? Ezt mondja? Beperelem magukat vádaskodásért!!!
Egybõl kapsz feketét.. 😄D

Yoda001
az az új is olyan, hogy refurbished, tehát ne úgy képzeld el hogy vadi újat kapsz, mintha semmi nem történt volna 😊

és igen, fehér ftw, ezzel egyetértek 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Lord Nomak
Én már amikor megvettem tudtam, hogy nem lesz ez jó.. 😄 De mondom ritka lesz a fehér, így kissé "egyedi" erre mindenkinél fehéret látok, ismerõsöknél is csak fehérek vannak basszus.
Azon gondolkodtam pár napja, ha ezt nem lehet bejátszani, hogy mi van, ha cseréltetem az üveget ? Elviszem egy iDokihoz, kifizetem a két üveget, LCD-t, 30 ezerbõl megúszom és fekete lesz 😄
Igaz, ez kissé pénzkidobás és én sem aranyat szarok reggelente 😄 de lehet megérné.

Truck Driver001
Ha garanciás nem tré, azt tudom hogy T szó nélkül cserél Iphone-t, nyomban kapsz újat ha vlmi gebasz van. 😄
Engem a színcserés történet gerjeszt, na azt már nem tudom mennyire megvalósítható drámai elõadásban. White szifon FTW!

Lord Nomak
Feketére megpróbálom elváltatni, meglátjuk mit mondanak rá. Bár kissé úgy vagyok ezzel, hogy a készülékemnek semmi baja nincs, ha most kapok egy másikat, az meg valamiért pár hét múlva beszarik akkor megõrülök.. :S

Truck Driver001
Holnap jeleznél, ha sikerült? 😄
Színt is megpróbálsz másikat kérni, vagy csak új készüléket?
Mindenképp érdekel az eredmény, hogy mit mondanak majd! 😄

Lord Nomak
Igen, tavaly október 29.-én vettem 16 gigás 😊

Yoda001
és 4S-ed van egyébként? 😊

clio1616v
egyébként ez a jelenség tényleg van... a háttérvilágításnak más az árnyalata, attól függetlenül, hogy mire van állítva a fényerõ

az enyém pl kékebb mint haveromnak, neki ilyen lilás, a párjáé meg sárga volt visszavitte, és azonnal kapott másikat... nem szórakoztak vele semmit

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Lord Nomak
Én meg a fehéret akarom feketére.. 😄 De ezt a t-mobilos cserés dolgot bejátszom holnap, úgy is kell vinnem asszony mini proját szervizeltetni -.-

Yoda001
szerintem úgy gondolta, hogy az árnyalatos dologgal visszavitte a haverja, elküldték garanciába stb, és kapott egy újat így...

T-nek mennyire fontos a számla vagy blokk, vagy bármi más? mert jótállási jegy megvan meg minden, de annyira ellentétes dolgokat olvasok mindenfelé hogy már nem értem..

Truck Driver001
Hmm. Az érdekes. Ha én is beállítok egy ilyen dumával, és azt mondom fehérre cseréljék a feketémet, szó nélkül adnak egyet helyette? 😄
Simán elviszem ha igen. 😄DD

clio1616v
miért nem viszed vissza és cserélteted ki?

haverom t-mobilba azzal vitte vissza, hogy más a kijelzõ árnyalata mint a felesége iPhonejának 😊 - már cserélték is ki

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Yoda001
gratulálok... azért adom el, mert fehér 4S-re váltanék, ennyi lenne a nagy trükk 😊

clio1616v
ha jól mûködik, akkor miért adod el?

ha meg szar, akkor miért gondolod, hogy itt bárkinek is kell?

Yoda001
esetleg valakit nem érdekel az eladó fekete 4S-em? mert ha igen, akkor dobjon egy privátot, és válaszolok ahogy tudok 😊
minden eredeti tartozék, kb. 10 hó gar, fóliás elõl-hátul, tmobil, stb... nem akarok mindent leírni részletesen, mert ez nem hirdetés akar lenni...

clio1616v
nem lehet...

vannak amik statikus feltöltõdés elvén tapadnak a kijelzõhöz, csak azokat lehet

precision
hát ez alapján ne számíts túl sok jóra szerintem

amíg még nedves a cucc felrakásnál, addig "büntetlenül" lehet le és felszedni, de ha rászárad akkor szerintem annyi :| a videón is látszik elég jól

Bazinga!

Sziasztok, vettem Ebayen 1 invisible shield kijelzõ védõt, 4000valamennyi volt, nem hiszem hogy kamu lenne, mert eléggé meggyõzõ a csomagolása is, meg a fólia is, csak hát.. nem túl könnyü felrakni, legalább is nekem. fent van már 2 napja, kérdésem hogy lelehet venni és újra rárakni? mintha lenne alatta por vagy valami, pedig elõtte töröltem le, meg ügyeltem hogy ne legyen semmi és mégis ....

másik: kipróbáltam hogy mennyire karcálló, hááááát.... igaz nem karcos, viszont meglátszik a körmöm "bemélyedése" az elmúlik idõ után? nem "regenerálódik" a fólia?

a másik problémám, hogy sajnos amikor simitottam ki a kártyával, a fényérzékelõ és a hangszoró közti vékony kis fólia mintha megnyúlt volna, azota körmömmel piszkálom akkor mozog meg minden... tök idegesítõ.

szóval leszedhetõ és újra fel lehet rakni?

köszi szépen 😊
Truck Driver001
Na milyen lenne drágám? Na-na-na? 😄DD
Btw, tyty mindenkinek a válaszokat, igyekszek magamtól rájönni mindenre. 😄

Lord Nomak
Beállítások - Mail, kontaktok - Új adatok begyûjtése.

Ott meg kiválasztod mit szeretnél. 😊

Levél törlésnél meg kiválasztod a fiókot amit belõttél és alul kiszeded az üzenetek archiválását, így nem elrakja a levelet hanem kidobja a kukába.

Tikal
ha gmail fiokod van, akkor IMAP beállítások, de alapból is igy állitja be szerintem... ha freemail.es vagy vagy más gagyi levelezõt használsz akkor szerintem csak POP van, az pedig nem szinkronizál

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Attila8805
Hali!
Két napja boldog tulaja vagyok egy Iphone 4s-nek.
A következõre nem jöttem rá.
Hogy lehet beállítani hogy a mail kliens magától szinkronizáljon bizonyos idõközönként?
És hogy tudok törölni egy levelet a bejövõ mappából? 😄
Elõre is köszi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tikal
a szinkronizált mappákat szinkronizálni kell, hogy törlödjenek, ez a lényege...

Tikal
az milyen lenne ha körülnéznél mit tud az iOS vagy megkérdeznéd hogy kell törölni? 😉

Bercy
Mac-en tokeletes az itunes. Gyors, megbizhato, jol mukodik.
De windowson en is hallottam mar furcsasagokat rola...
Lord Nomak
Ebben csak az a szomorú, hogy Maces ismerõsnek nincs baja.. tehát fuck that shit.

DanielT
Csak az Apple asztali szoftver minõség. 5x bebootol a Win7, mire ez a tetvedék iTunes feldarálja magát.
Andr0
az új verzió ta én is küzdök hasonló problémákkal.

Armin & Ayu fan

Lord Nomak
iTunesra kicsit visszatérve, nálam mostanában azt csinálja, hogy kell neki vagy fél perc mire betölt, és nem is látja a telefont, általában reinstall segít rajta, bár mostanában azzal sem jön helyre. A betöltési sebesség már csak azért is érdekes mert 128Gb-os SSD-t használok quad procival 8Gb rammal és amíg nem szarakodott kb 3 mp alatt betöltõdött. Szóval vicces és egyben kellemetlen is. -.-"

Andr0
igen, azt nem lehet törölni, csak ha az iTunes mappát módosítot és resync

Armin & Ayu fan

Lord Nomak
Illetve, ha iTunesal szinkronizálja fel az ember a képeket, azt a telefonon nem lehet törölni.
Legalábbis én felpakoltam 9 képet és csak úgy tudom kiszedni, ha a gépen a mappából eltüntetem, vagy nem szinkronizálom többet. Magán a telefonon nem tudom törölni õket, bár lehet nem vagyok kellõen találékony.

Andr0
az iOS-ben? ott van az a kockából kifelé mutató nyíl a photosban és aztán kijelölöd a képeket majd jobb alsó sarok: delete
iTunes: Más mappát választasz, ki amit szinkronizálni akarsz, vagy a szinkronizálandó mappa elemeit módosított, és a következõ iTunes syncnél a telefonon is úgy fog megjelenni, ahogy a mappa tartalma kinéz

Armin & Ayu fan

Truck Driver001
Hmm. Kipróbálom, az Itunes-al már most nem vagyok kibékülve.
Az milyen, hogy raktam fel képeket, de nem lehet letörölni? 😄DD
Legalábbis én sehol nem találtam ilyen opciót rotfl..

Tikal
itunes >> photos >> add library

DanielT
Copytransmanager, ha nem akarod rommá szopatni maga az iTunes miatt.
Bercy
itunes! És minden mást is ezzel tudsz felrakni a géprõl.
Truck Driver001
Üdv okosok! 😄
Egy alap kérdéssel fordulnék felétek, ha nem gond. : )

Tegnap beruháztam egy Iphone 4-re, elõtte csak Android volt, de áttértem, elegem lett a Google-ból. 😊
Sajnos az IOS-hez abszolúte nem értek, de a telefonra szeretnék feltenni képeket ÚGY, hogy a telefon lássa is. Programokat nem próbáltam még, mert ahogy olvastam 5.1-re a Jailbreak valahogy úgy mûködik csak, hogy mindig számítógép segítségével kell elindítani a telefont. Ez nekem nem pálya, így marad csupaszon. 😄
Tehát, van esetleg olyan program, amivel feltudnék rakni a telefonra képeket géprõl? 😊

Üdv!

Egyébként ezt a ki lop kitõl témát nagyon unom telefon téren.
Anno x éve a win mos mobilomon sbs-el vagy mivel (a franc se emlékszik a nevére) kb pont ugyanígy raktam össze a kezdõképernyõt mint most, mert így volt praktikus, nem csoda hogy a gyártók is rájöttek erre.

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.