iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
25 vagyok, külön élek, dolgozok, nem anyukám vette a telefont.
Úgy hogy ez így egy halott ügy. Csak épp aktív bánkártyám nincs, mert "máshogy" kapok fizetést. : D
Barátnõm meg engedi, állítása szerint szétvásárolnám az arcomat az õ kontójára.
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Lenne pár kérdésem felétek, ha nem gond!
Tegnap beruháztam egy T-s Iphone 4S-re. Bár utálom ezt a mobilszolgáltatót, de "jutányos" áron jutottam hozzá a telefonhoz.
A kérdésem az, hogy szeretnék játékokat, és mindenféle hasznos programot rátelepíteni eme szépségre.
Na már most, AppStore-ba regisztráltam, de nem tudok vásárolni, mert bankkártya számot is kér, ami jelenleg nekem nincs.
Van arra mód, hogy esetleg a telefonszámlámhoz adja hozzá app-ok árát?
Ha nem, van más féle oldal, vagy akármi, ahonnan
Az a baj, hogy Jailbreak-hez nem értek,
Vlmi tipp esetleg?
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Úgy látszik bejött a szürkülés. Most még csak néhány app kapta meg az új ezüst dizájnt, de õszre szerintem a teljes rendszer átáll.
Új weather:
Új tárcsázó:
Új Music App:
App Store:

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
(Bár nekem Telenor Sygic párosításom van)
Azért az rohadtul érdekelne, miért nem támogatja az iPad 1-et és miért támogatja a 3GS-t, az iOS6. Vélemények?
Erre van egy valag navi program. Értem én, hogy az fizetõs de csak 1x kell megvenni...
Na, akkor:
Amiért én panaszkodom, hogy offline turn-by-turn az nem lesz.
Letölthetõ google maps app, a jelenlegi funkcionalitással pedig valószínûleg lesz.
Nem semmi, hogy kb 370 millió készülékrõl veszíti el a google a térképét idén...
Én biztos letöltöm majd, ha lehet, mert erõsen kizártnak tartom, hogy az Apple megoldása versenyképes lesz, nemhogy jobb.
Figyelj jobban. <#nezze>#nezze>
Armin & Ayu fan
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Kapd be tövig Apple.
Apple is working with car manufacturers to integrate Siri into select voice control systems. Through the voice command button on your steering wheel, you’ll be able to ask Siri questions without taking your eyes off the road. To minimize distractions even more, your iOS device’s screen won’t light up. With the Eyes Free feature, ask Siri to call people, select and play music, hear and compose text messages, use Maps and get directions, read your notifications, find calendar information, add reminders, and more. It’s just another way Siri helps you get things done, even when you’re behind the wheel."

http://itunes.apple.com/us/app/city-maps-2go/id327783342?mt=8
@ Hellomarci
Így meg nekem, kocsiban, szart nem ér, ahogy külföldön sem.
Mit vártál Mac vonalon egyébként? Azt amit plasztik Józsi hogy tudd mondani wow mint anno az iPhone-nál? Hat azt egyszer lehetett ellõni, olyan nem lesz minden évben, nem is lehet....
iPhone pedig szerintem meg most változni fog, az eddig kiderült infók alapján nem is kicsit.
Armin & Ayu fan

Szóval:
Steve Jobs alapjaiban változtatta meg a dolgokat, viszont Tim Cook csak simán "erõs update"-et csinált, nem változtatott meg semmit, csak úgymond a világpiachoz felfejlesztette a dolgokat. Tehát újraértelmezni nem fognak.
Ennek ellenére azt mondom, hogy az Apple-t nem kell félteni, egy ideig. De tovább nem lehet csak simán updatelni a dolgokat.
Armin & Ayu fan