iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Truck Driver001
javítom, 'nem engedi'. 😉

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
?

25 vagyok, külön élek, dolgozok, nem anyukám vette a telefont.
Úgy hogy ez így egy halott ügy. Csak épp aktív bánkártyám nincs, mert "máshogy" kapok fizetést. : D
Barátnõm meg engedi, állítása szerint szétvásárolnám az arcomat az õ kontójára. DDD:

Tikal
ami androidon van google maps? nem ismerem, de biztos jo lehet, végulis a google maps jo.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
A Nokia Drive nem épp egy gagyi, ahogy a Google maps beépített navija sem.
Tikal
Az ilyen ingyenes navigációkkal csak óvatosan... Engem többször is rossz helyre vittek😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Kérd meg anyukádat regisztráljon neked aztán a parental cOntrolsban be tud neked allitani mindent...

Lord Nomak
Nem az imessage beállítását nem tudom hol van, hanem hogy az ott megadott mail címet hogyan lehet modosítani illetve mi alapján választ mail címet oda.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

robotnyk
mintha lett volna olyan megoldás, hogy kiválasztasz egy ingyenes programot amit letöltenél, a bejelentkezéskor regisztrálsz egy accountot, és a bankkártyás résznél elvileg van egy "none" lehetõség, de mindenképp jó lenne egy kártya.
DanielT
Beáll-Üzenetek
DanielT
Minden bonyolultabb annál, minthogy szerezz egy mûködõ bankkártyát, úgyhogy szerintem erre koncentrálj.
Truck Driver001
Üdv!

Lenne pár kérdésem felétek, ha nem gond!

Tegnap beruháztam egy T-s Iphone 4S-re. Bár utálom ezt a mobilszolgáltatót, de "jutányos" áron jutottam hozzá a telefonhoz.
A kérdésem az, hogy szeretnék játékokat, és mindenféle hasznos programot rátelepíteni eme szépségre.
Na már most, AppStore-ba regisztráltam, de nem tudok vásárolni, mert bankkártya számot is kér, ami jelenleg nekem nincs.
Van arra mód, hogy esetleg a telefonszámlámhoz adja hozzá app-ok árát?
Ha nem, van más féle oldal, vagy akármi, ahonnan stuff-okat tudnék telepíteni a telefonra? Vagy a hivatalos Store-on kívül semmi más lehetõség nincs?

Az a baj, hogy Jailbreak-hez nem értek, nem is merném megcsinálni, olyan ismerõsöm pedig nincs, aki értene is hozzá és gatyába rázná ezt a zárt kütyüt + elmagyarázná nekem. : (

Vlmi tipp esetleg?

Lord Nomak
Húgomnak van egy iphone 4 telója, még az elsõ idõszakban az én store accomat használta. Csináltunk neki egy sajátot.. Lényeg az, hogy a tetû imessage szolgáltatást, ha szeretném neki bekapcsolni mindig az én mail címemmel akar belépni. Megváltoztatni hol lehet ezt a dolgot ? Nem igazán jöttem rá eddig. :/

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

DanielT
iGO-m van, de az csak itthonra jó. Külfödi térképek meg a pár alkalomra kissé drágák, pláne annak tudatában, hogy Winfónon és Fingdroidon is van ingyenes offline navigációs világtérkép.
Jim Morrison
mindegyik az mint volt csak a szín más 😄 mindjuk store kicsit más.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Ugyanaz mint volt, csak ezüst gombokat kapott.

passatgt
tárcsázó app design gáz

Andr0
tökszép😊😊

Armin & Ayu fan

GregSB
Új Share screen a Photos alkalmazásban:

GregSB
iOS 6 Beta 1 screenshotok

Úgy látszik bejött a szürkülés. Most még csak néhány app kapta meg az új ezüst dizájnt, de õszre szerintem a teljes rendszer átáll.

Új weather:

Új tárcsázó:

Új Music App:

App Store:

dzsegameló
Az kemény. Azt hittem már nem kapható.

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

GregSB
3GS-t még szeptemberben is tudsz majd venni (újat), iPad 1-et már lassan 1,5 éve nem gyártják. Ezért.

dzsegameló
Pláne!
(Bár nekem Telenor Sygic párosításom van)

Azért az rohadtul érdekelne, miért nem támogatja az iPad 1-et és miért támogatja a 3GS-t, az iOS6. Vélemények?

GregSB
Van ingyenes is. Trámobil Navigont, Vodafone iGo-t ad ingyen magyar térképpel.

dzsegameló
"offline turn-by-turn"
Erre van egy valag navi program. Értem én, hogy az fizetõs de csak 1x kell megvenni...

DanielT
Az hagyján, de most, hogy megint elolvastam szerintem amire reagáltam, õ tényleg arra gondolt! <#buck>

Na, akkor:

Amiért én panaszkodom, hogy offline turn-by-turn az nem lesz.

Letölthetõ google maps app, a jelenlegi funkcionalitással pedig valószínûleg lesz.

Nem semmi, hogy kb 370 millió készülékrõl veszíti el a google a térképét idén...

Én biztos letöltöm majd, ha lehet, mert erõsen kizártnak tartom, hogy az Apple megoldása versenyképes lesz, nemhogy jobb.
GregSB
Mi szkúzi, "letölthetõ maps" alatt én egy különálló App-ra gondoltam, ami letölthetõ, nem a térképekre.

Tikal
Plane hogy az Apple most mutatott futyiszt nekik a sajatjaval...

DanielT
Nem fog. Kifejezetten kijelentették, hogy ez a funkció csak Android készülékeken elérhetõ.

Figyelj jobban. <#nezze>
GregSB
De fog. Google Earth az alkalmazás neve, és a múlt heti Google Maps eventen azt mondták lesz iOS-re is.

DanielT
Nem fog. Ez egy fontos érv egy Androidos készülèk vétele mellett.
Andr0
szerintem a Google fog egy letölthetõ maps-ot csinálni az appstore-ban. Majd kiderül.

Armin & Ayu fan

GregSB
Nem tudni még semmi konkrétat a Google aps 3D-rõl, azt se hogy mikor fog megjelenni. De a demok alapján az Apple féle 3D sokkal részletesebb, szebb, több erõforrást igényel.

lol

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LoDMaSt
A google nem csinálhatja meg a google mapsban, hogy sima 4-esen is legyen navi?

@ Hellomarci

GregSB
Nem váltasz az új szifonra úgyis õsszel? Akkor meg? 😊 Magyarországon egyébként se lesz elérhetõ sztem 😞

DanielT
"Some features may not be available in all countries or all areas. Flyover and turn-by-turn navigation will be available only on iPhone 4S and iPad 2 or later."

Kapd be tövig Apple.
GregSB
"Eyes Free
Apple is working with car manufacturers to integrate Siri into select voice control systems. Through the voice command button on your steering wheel, you’ll be able to ask Siri questions without taking your eyes off the road. To minimize distractions even more, your iOS device’s screen won’t light up. With the Eyes Free feature, ask Siri to call people, select and play music, hear and compose text messages, use Maps and get directions, read your notifications, find calendar information, add reminders, and more. It’s just another way Siri helps you get things done, even when you’re behind the wheel."

GregSB
Ja és FaszTájm már megy 3G-n is 😊

a DND is zsír:

GregSB

Új Store...

LoDMaSt
erre való a maps2go. 😊 poikkal, mindennel. najó, navi nincs benne, jut eszembe. :/

http://itunes.apple.com/us/app/city-maps-2go/id327783342?mt=8

@ Hellomarci

DanielT
Az lenne az igazán zsír, ha megcsinálnák azt amit a Google, hogy tetszõleges térkép területet offline is lementhetsz. Persze nem fogják.

Így meg nekem, kocsiban, szart nem ér, ahogy külföldön sem.
GregSB
Ha a turn-by-turn navi itthon is fog mûködni, az zsír lesz.

Tikal
Ja akkor mar el is felejtetted a macbook Pro-t?
Mit vártál Mac vonalon egyébként? Azt amit plasztik Józsi hogy tudd mondani wow mint anno az iPhone-nál? Hat azt egyszer lehetett ellõni, olyan nem lesz minden évben, nem is lehet....

Andr0
Ja nem, én most nem a Mobil vonalról beszéltem. az iOS az megkapta azokat az apró kis újításokat, amik nem a sima "éves update" részei... Én most itt a Mac-ekrõl beszéltem. Bár én örülök hogy az Air nem változott, mert ez így jó😊

iPhone pedig szerintem meg most változni fog, az eddig kiderült infók alapján nem is kicsit.

Armin & Ayu fan

De kár, hogy nincs magyar Siri. Olyan szívesen beszélgetnék a telómmal 😊

&#63743;

Tikal
3 ról 4re mekkora update volt? vagy tavaly? akkor is mindenki ugyanezt mondta, hogy ez lofing, ahhoz pedig még steve-nek is volt köze...

GregSB
Azt azért nefelejtsük, hogy poktóberben még mutathatnak újat. Nem mindent mutatnak be az iOS demózásakor, sokmidnen akkor deül ki, amikor jön az új telefon. Pl Siri-t se demózták iOS5 elejln, csak amikor megjelent a 4S.

LoDMaSt
Egy évük volt fejleszteni, az azért nem kevés idõ..

@ Hellomarci

Tikal
LOL, mekkora hulyeség... plastiknak is elment akkor a jozan esze, mert kb mind olyan mint a kisgyerekek akik forradalmat várnak minden karácsonykor... mégis ti mire számitottatok?

Andr0
Plastik.hu-n szerintem elég jól összefoglalták a dolgot.
Szóval:
Steve Jobs alapjaiban változtatta meg a dolgokat, viszont Tim Cook csak simán "erõs update"-et csinált, nem változtatott meg semmit, csak úgymond a világpiachoz felfejlesztette a dolgokat. Tehát újraértelmezni nem fognak.

Ennek ellenére azt mondom, hogy az Apple-t nem kell félteni, egy ideig. De tovább nem lehet csak simán updatelni a dolgokat.

Armin & Ayu fan