iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GregSB
Márc 21 lesz event. Ekkor jön iOS 9.3 is valszeg.

dzsegameló
Jól értem, hogy a régi készüléket le kell adni?

Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
Nincs ilyen, talán majd a 7-el vezetik be. Persze ez csak erős tipp.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

MerlinW
USA-ban és nálunk van, feltételezem Angliában is kell lennie. Kérdezz rá egy iStore-ban.

[merlinw.org]

k0trapali
Hogyan es hol lehet igenybe venni ezt a liizing dolgot az apple-nel?
Egyaltalan angliaban van mar ilyen? Mindenhol olvasom, hogy a samsung bevezeti, hogy havonta fizetsz aztan 12 havonta kapsz egy uj telot, az uj galaxyt.
Dzsega
Nem rossz, de a jótól nagyon messze van....
Köszi!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Magyar nyelv van beallitva mindenhol de a helyesirasjavitas a szovegbox alatt angol? Hol tudom megvaltoztatni,

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Bercy
Jailbreak nelkul ezt nehez lesz kivitelezni. A legegyszerubb megoldas, hogy egy bizonyos csoportba beteszed az osszes olyan szamot akiktol hajlando vagy hivast fogadni (nem kell kedvencekbe, tudsz csinalni sajat csoportokat es egy embert akar tobb csoportba is tehetsz) majd ne zavarjanaok mondal beallitod, hogy az adott csoport hivhasson. Igy nem "kavarod" ossze a kedvencek listat.
Dzsega
Egy kis tanács, segítség, ajánló kéne. A helyzet az, hogy a két telefonból (céges privát) egy lesz és ez az iPhone lesz.
Leginkább egy hívás szűrés kéne, ahol megadhatom, hogy a telefonkönyvben nem szereplő emberek ne tudjanak hívni. A ne zavarjanak, jó, de nem lehet mindenkit berakni a kedvencek közé...
A jelenlegi céges (androidos) app segítségével jól kezelhető volt ilyen téren. Le is halkult meg elutasított hívásokat. Ez klassz dolog.

passatgt

Nem egyszerű, de működik! És kurvajó hogy minden egyből bejön, nem kell megvárni még animál...😊

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

k0trapali
Upsz! Tenyleg! Bocsanat...
passatgt
amikor bekapcsoltad a sirit, az ujjoddal nyomtad nem? akkor már feloldja egyből

k0trapali
Mondjuk masodrajara nem sikerult. Wtf?
Jim Morrison
ez az FBI-nak van :[

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

k0trapali
Mi az, hogy fel lehet oldani a telefont ujjlenyomat es jelkod nelkul is kb. 5 masodperc alatt? Siri segitegevel siman be lehet jutni a Home Screen-re. Ezt nem akarja az apple valahogy kivedeni??
k0trapali
Megtettem, jo tipp! Koszonom!

Ennek a live photonak mi ertelme hatterkepnek? A menuben nem mozog, lock screenen meg nyomni kell a kijelzot. Wtf? Legalabb egyszer mozoghatna, ha feloldom a kijelzot.
Miután átváltottam teljes nézetre hozzá adtam a kedvencekhez. Üres Safari lapon ott van az ikonok között és onnan a teljeset nyitja meg.



k0trapali
Azt hogyan? Nalam automatikusan a mobilos nezetek jonnek be. Mindig atvaltod kezzel?
Bocsi, nem. Én a teljeset használom. Mobilos felületen rosszul jelennek meg a kedvenceim, nem jelöli olvasottnak a topikokat stb. és valóban, a videók sem jelennek meg.



robotnyk
a mobil oldal?
Nálam Safariban is betölt aktív adblockkal.



robotnyk
most megnéztem, és nálam sem tölt be, viszont a chrome sem
k0trapali
Semmit sem! Alap Safari.
Dzsega
Megvan a hiba...
(Nem teljesen világos a dolog, de a kevés hely miatt nem mentek fel a képek. Kb 85MB volt az iPhoneon. Már ki akartam kapcsolni a foto szinkronizálást és ott írta, hogy 5 feltöltendő elem, kevés hely. )

robotnyk
adblockert használsz?
k0trapali
Safariban miert nem latom a videokat a forumban? Vagyis sztem video lenne, de csak egy ures hozzaszolast latok.
passatgt

MerlinW
Elsősorban nem a készülék miatt használunk iPhone-t, hanem az oprendszer miatt. S7-en is droid van, ami számomra speciel nem jó.

[merlinw.org]

Rage47
hát engem nem vett rá a váltásra 😄 meg sem fordult a fejemben, sőt.
k0trapali
Mit szoltok az s7-hez? Valakit ravett a valtasra? Nem flame miatt kerdezem, csak kis beszegetes tema gyanant 😊
Dzsega
Ha az iPhone-on nem hajlandó feltölteni a képeket az iCloud-ba, akkor mit tudok tenni?
Újraindítás volt, minden appot kilőttem, viszont van 2db videó ami nem ment fel, ezek nagyon kellenének.
Az iPad felrakja rendesen (pc-n ellenőriztem, hogy melyik nem szinkronizál, sajna az iPhone a ludas).
iOS 8 van még mindenemen, nem szeretnék frissíteni 9-re. (i5 és iPad 4)

Rage47
Nálunk is van már kétlépcsős belépés.
GregSB
Frissítik a 4" méretet. 5s kikerül a forgalomból, helyette ez lesz, valószínűleg változatlan áron.
Megkapja a 6 vagy 6s prociját, jobb kamera kerül bele, stb.

k0trapali
Akkor most kiadnak meg egy 5s-t?
GregSB
sikerült összeházasítani a telót (iphone6) egy nyomtatóval (cannon) wifin, szépen működik is sok esetben pl pdf vagy weblap, vagy doc file nyomtatásakor de gmail app emailjeit nem tudom kinyomtatni mert nem látja a nyomtatót, mindig a google cloud nyomtatást akar, vkinek esetleg tapasztalat?

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Atika :o)
Koszi mindenkinek.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

GregSB
3 féle képpen kerül oda ikon:

- Egyrészt hely specifikus alkalmazásokat dob ott fel. Pl nekem pesten a Nyugati pályaudvar vagy Keleti közelében megjelenik ott az iMenetredek alkalmazás. Vagy pl a Liszt Ferenc reptéren a Wizzair alkalmazását rakta ki múltkor nekem (+ a jegyet is ami passbookba be volt rakva).

- Másodrészt a rendszer tanulja hogy milyen időszakban milyen alkalmazásokat használsz sokat, és ez alapján is feldob oda appokat. Pl én reggel mindig podcastot hallgatok, így amikor reggel bekapcsolom a telefont már automatikusan az Overcast ikonja jelenik meg ott. Ide tartozik hogy azt is tanulja a rendszer hogy jack (füles) csatlakoztatásakor mit indítasz el a leggyakrabban. Nálam ekkor napszaktól függően vagy az Overcastot dobja fel vagy a Spotifyt.

- A harmadik pedig a már említett handoff funkció, de ez csak Mac-el szinkronban működik, Windows-al vagy Linuxal nem. Ha Macen megnyitsz gyári alkalmazást, és a telefonnal a közelben vagy akkor a bal alsó sarokban fel fogja dobni annak a gyári alkalmazásnak az ikonját, és ha megnyitod akkor a telefonon tudod folytatni amit csinálsz. Pl meg van nyitva Safari macen, olvasol egy oldalt, de a telefonon / iPaden akarod folytatni, akkor felhúzod az ikont a telefonon / tableten és betölti azt a Safari oldalt amit Macen olvastál. Ugyan ez működik iBooks-al (PDF-ek, könyvek), Notes-al, Numbers, Pages-el, a gyári Podcast appal is.

Ami újdonság iOS9-ben még, hogy azok az ikonok amik megjelennek ajánlásként a bal alsó sarokban nem csak a lockscreenről érhetőek el, hanem a multitasking nézet aljában is megjelennek.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.02.17. 18:14:49

Bercy
Ezekrol nem is tudtam 😊
passatgt
Megszokja a használatot. Pl ha minden nap mész haza este 6-kor és használsz valami GPS alkalmazást, akkor annak az ikonját fogja odarakni. Vagy ha sokszor elindítod a Spotify-t ha rádugod a fülhallgatót, akkor azt fogja odarakni.

k0trapali
Vagy pl. ha bedugod a jacket akkor music app.
Bercy
Az akkor jelenik meg ha a kozleben az apphoz tartozo szolgaltatas van. Pl repteren megjelenik a legitarsasag alkalmazasa, starbucks kozeleben a starbucks alkalmazasa stb stb.

Ezen kivul meg van ugye a handover (vagy mi a neve) ami azt jelenti, hogy ugyanazon az apple id bejeletkezett es kozelben levo apple gepekrol tudsz atemelni munkafolyamataokat. Pl elkezdesz emailt irni a gepen majd a telefonrol folytatot vagy epp forditva.
Atika :o)
Sziasztok az hogy van hogy a zart kepernyon neha felbukkan egy app ikonja amit felhuzassal el tudok inditani, mint a kamera app csak a masik bal oldalon. Meg nem sikerult rajonnom, hogy ezt mikor csinalja es miert, vagy hogy hogyan lehet oda berakni.

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

k0trapali
En belevalasztottam a legelsobe amit meglattam...
Majd rendelek egy normalisat.
GregSB
Én meg most levettem róla mindent és csupaszon használom. Vettem egy Olloclipet és az csak igy megy rá 😊

robotnyk
én is üvegfóliát vettem rá, de ennek le van kerekítve a széle...
GregSB
+ iOS 9 óta Lock screenen ha duplán megérinted a home gombot akkor tudsz választani bankkártyát ha több van megadva.

Nekem nem megy Apple Pay, de azt észre vettem hogy iOS 9 óta nem megy reachability Lock screenen, es amikor utana olvastam akkor jöttem ra hogy ez vette át a helyét 😊