iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szeretem a munkát, leny?göz, képes vagyok órákig ülni és nézni.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
[merlinw.org]
Egyaltalan angliaban van mar ilyen? Mindenhol olvasom, hogy a samsung bevezeti, hogy havonta fizetsz aztan 12 havonta kapsz egy uj telot, az uj galaxyt.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Leginkább egy hívás szűrés kéne, ahol megadhatom, hogy a telefonkönyvben nem szereplő emberek ne tudjanak hívni. A ne zavarjanak, jó, de nem lehet mindenkit berakni a kedvencek közé...
A jelenlegi céges (androidos) app segítségével jól kezelhető volt ilyen téren. Le is halkult meg elutasított hívásokat. Ez klassz dolog.
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Nem egyszerű, de működik! És kurvajó hogy minden egyből bejön, nem kell megvárni még animál...😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ennek a live photonak mi ertelme hatterkepnek? A menuben nem mozog, lock screenen meg nyomni kell a kijelzot. Wtf? Legalabb egyszer mozoghatna, ha feloldom a kijelzot.



(Nem teljesen világos a dolog, de a kevés hely miatt nem mentek fel a képek. Kb 85MB volt az iPhoneon. Már ki akartam kapcsolni a foto szinkronizálást és ott írta, hogy 5 feltöltendő elem, kevés hely. )
[merlinw.org]
Újraindítás volt, minden appot kilőttem, viszont van 2db videó ami nem ment fel, ezek nagyon kellenének.
Az iPad felrakja rendesen (pc-n ellenőriztem, hogy melyik nem szinkronizál, sajna az iPhone a ludas).
iOS 8 van még mindenemen, nem szeretnék frissíteni 9-re. (i5 és iPad 4)
Megkapja a 6 vagy 6s prociját, jobb kamera kerül bele, stb.
Enyén lekerekített lesz, + oldalra kerül ezen is a power gomb.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
- Egyrészt hely specifikus alkalmazásokat dob ott fel. Pl nekem pesten a Nyugati pályaudvar vagy Keleti közelében megjelenik ott az iMenetredek alkalmazás. Vagy pl a Liszt Ferenc reptéren a Wizzair alkalmazását rakta ki múltkor nekem (+ a jegyet is ami passbookba be volt rakva).
- Másodrészt a rendszer tanulja hogy milyen időszakban milyen alkalmazásokat használsz sokat, és ez alapján is feldob oda appokat. Pl én reggel mindig podcastot hallgatok, így amikor reggel bekapcsolom a telefont már automatikusan az Overcast ikonja jelenik meg ott. Ide tartozik hogy azt is tanulja a rendszer hogy jack (füles) csatlakoztatásakor mit indítasz el a leggyakrabban. Nálam ekkor napszaktól függően vagy az Overcastot dobja fel vagy a Spotifyt.
- A harmadik pedig a már említett handoff funkció, de ez csak Mac-el szinkronban működik, Windows-al vagy Linuxal nem. Ha Macen megnyitsz gyári alkalmazást, és a telefonnal a közelben vagy akkor a bal alsó sarokban fel fogja dobni annak a gyári alkalmazásnak az ikonját, és ha megnyitod akkor a telefonon tudod folytatni amit csinálsz. Pl meg van nyitva Safari macen, olvasol egy oldalt, de a telefonon / iPaden akarod folytatni, akkor felhúzod az ikont a telefonon / tableten és betölti azt a Safari oldalt amit Macen olvastál. Ugyan ez működik iBooks-al (PDF-ek, könyvek), Notes-al, Numbers, Pages-el, a gyári Podcast appal is.
Ami újdonság iOS9-ben még, hogy azok az ikonok amik megjelennek ajánlásként a bal alsó sarokban nem csak a lockscreenről érhetőek el, hanem a multitasking nézet aljában is megjelennek.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2016.02.17. 18:14:49
Ezen kivul meg van ugye a handover (vagy mi a neve) ami azt jelenti, hogy ugyanazon az apple id bejeletkezett es kozelben levo apple gepekrol tudsz atemelni munkafolyamataokat. Pl elkezdesz emailt irni a gepen majd a telefonrol folytatot vagy epp forditva.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Én a geek appból rendeltem, hirtelen nem találtam jobb linket...