iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
nem nagy újdonság, de: iPhone a gyárból?!

http://9gag.com/gag/5135249

Teljesen jól mûködött eddig... 😊 iTunes alól elérhetõ, érdekes... :S

www.smart-bus.hu

Tikal
az mtv appjára gondolsz? szerintem azért mert õk csinálták, haza termék 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Urak!

Tudja valaki, hogy miért nem érhetõ el az "Élõ televíziós" app?

www.smart-bus.hu

zyndar
Üdv Urak!
Én nem használok iPhone-t, így nem is értek hozzá. Egy ismerõsömnek támadt az a problémája, hogy az i4S-en nem indul el semmilyen alkalmazás, pedig eddig mûködött minden. Volt újraindítás is és nem történt szinkronizáció pc-vel. Mi lehet a gond ill. a megoldás?
Elõre is köszi.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Sziasztok!
A segítségetekre lenne szügségem. Tudnátok nekem ajánlani hordozható hangszórót ami 20k ból kijön és akkus? Jövõhéten indulunk balatonra és a tábortûz köré nem ártana valami alapzaj 😊 Nyilván van rengeteg a neten de hátha van valakinek valamien jó ötlete. Én azt látom hogy ennyibõl az ipiget istenítik de az már olyan régi konsturkció hogy hátha van már nála jobb készülék.

Válaszotokat elõre is köszönöm.

ui: nem kötelezõ hogy iphone,ipad dokkolós legyen, ha már van jack bemenete jó lesz .

Tikal
Tech21 D3o

Ez mar komolyabb esésektõl is véd, bar nem is olcso...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Én valami ultraslim tokot ajánlok, nekem most ilyen van:

0.3 mm vastagnak hirdetik, isop.hu-n, vagy ebayen kapható. Nagyon kellemes fogású és rendkívül stabil, nem nyúlt ki mint a gagyi Ozaki, ami 2x ennyibe került.
engem csak azért érdekel, mert állandoan ott ütöm be a telot, ahol a bumper védene...

Andr0
elég elbaszott egy találmány, az biztos. De sokan használják....

Armin & Ayu fan

DanielT
Szerintem gusztustalan.
bumpert használ valaki 4s-hez? mondjon már róla véleményt, vastagítja nagyon?

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DanielT
Jött ma is hír, hogy elkezdõdött az új készülék gyártása, de még mindig nem volt bemutató, a fejlesztõk még mindig nem tudják hivatalosan, hogy mivel készüljenek.

Az elõzõnél is szinte mindent lehetett már tudni az elvesztett készülék miatt, most is a kiszivárgott infókból.

Így azért nem olyan buli a prezit megtartani, hisz elég lenne csak egy sms-t, vagy egy twitter üzenetet elküldeni: Olyan lesz amit már fél éve mindenhol láttatok, kapható Október 15-tõl.

Gázgézaság.
Tikal
Nincs fenn a telefonon. De mar rájöttem... A settingsben be kellett kapcsolni ezt a szart 😄D most már ott van minden

robotnyk
de az itunesban, nem elérhetõ az, amit matcheltél de nincs fent a telefonon vagy a cloudban?
Tikal
ja ok, csak le kell szednem a flasht 😊

Tikal
nekem semmit nem lát a Music player. Nincs ott az iCloud tartalom.

Jim Morrison
embedded youtubera gondolsz?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

robotnyk
már hol van fenn?
Tikal
mi ez a flashes izé, érdemes emiatt letöltenem a plugint? 😄

DanielT
Zöld lesz és répa alakú, de addig is:

Tikal
és ami fenn vann? Vagy nekem ezt most honnan kéne tudnom? Meg nekem olyat is feltöltött cloudba ami tuti nincs itunes storeban, remixeket, mashupokat... meg is lepõdtem rajta. Laptopra már letudtam tölteni a számokat, de telefonra nem tudom hogy kell... Laptopon itunesban megjelenik minden dalom, felhõvel mellette, rákattintok és lehuzza a gépre

robotnyk
csak az töltõdik fel a cloudba ami nincs fent itunes storeban, a többit a storeból lehet elérni. azt hiszem.
Tikal
ez már meg van 😉

robotnyk
elõ kell rá fizetni, 7-7500 forint egy évre, és a "warez" zenéidet is legalizálja
Tikal
valaki probálta már az itunes match-t?

nincs most semmi zene a telefonom, azt hittem ha belépek a zenelejátszoba akkor ott megjelennek a zenéim a felhõben. de semmi. hogy kell ezt aktiválni? 😊

clio1616v
<#eljen>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Jim Morrison
Jesszusom azt hittem örökké így marad. Elég sokat kellett rá várni.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe

Finally! iOS 6b3 doesn't ask for a password when downloading a FREE app!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
mert ha nem az alap lejátszót használod, akkor külön ahhoz az apphoz kell feltölteni a fileokat
passatgt
hallgatni kell, nem nézni<#zavart1>

Letöltöttem egy zenelejátszót de nem látom a zenéimet, és ugyan így vagyok az oplayerrel is.

Felhívtam õket, készségesek voltak, elmentem a postára, feladtam, kicsit drága lett 4500 körül, de nem érdekes lényeg h megkapják.

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

rooney8
én is küldtem már xbox-on át telefontól a videókártyáig mindenféle dolgot, de eddig nagyon meg vagyok elégedve a postával. eddig soha nem történt még semmi, másnap, harmadnap megérkezett a csomag (kopp kopp kopp), úgyhogy nekem egy szavam sem lehet. és szinte mindig standard postai csomagként adtam fel, szóval nálam bevált 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

robotnyk
én xboxot küldtem pár hónapja postán, rendesen becsomagolva, gond nélkül megérkezett
precision
Még az ilyen nevesebb futárszolgálatnál is ez megy? Hát akkor bizony a kurva anyjukat 😊

Bazinga!

Tikal
Jártál már DHL elosztoban? vagy akármelyik futár szolgálat raktárában? Mert elmondanám, hogy olyan szinten leszarják mi van a dobozodban hogy azt te el sem hinnéd. Csak ugy repülnek a törékenynek cimkézett dobozok, kurvára nem nézi senki hogy te mit raktál bele, nincs rá idejük! Egyedül a rohadt nagy összegre biztositott cucokra figyelnek, tehát kb 500Euro felett 😊

precision
inkább futárral...
a magyar postáról inkább nem írnék semmit... 😊 egy alaplapot küldtem vidékre rokonnak, csomagként, legdrágább díjcsomaggal, törékeny megjelöléssel...stb.stb.

3 darabban érkezett meg hozzá az alaplap, pedig be volt dobozolva, habszivaccsal kipárnázva...stb.

Bazinga!

Tikal
a posstaköltséget nem kötelesek kifizetni neked, szóval max ennyi bukod lesz, de futárral vagy ajánlottan add fel!!

Még annyit h visszavinni nem fogom mivel fehérvári vagyok az üzlet pedig debrecenben van, inkább megoldom póstán persze csak ha játszik ez az opció

Config:Intel Core 2 Quad Q9450 2,66Ghz LGA775 , ASUS P5E3 ,4GB RAM , MSI NX 8800 GTX OC ,SAMSUNG 22\" Konzol: PSP SLIM ,NDS LITE ,PS2

neten adtam le a rendelést, úgyhogy remélem ezzel sem lesz probléma.

Tikal
"17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevõk között kötött szerzõdésekrõl.
4. § (1) A fogyasztó a szerzõdéstõl nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat.
(6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával
kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A
vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerû használatából eredõ
kárának megtérítését."

Szóval nyugodtan vidd vissza, még megindokolni sem vagy köteles miért viszed vissza. ez a törvény az egész EU-ban, de csak akkor ha interneten vagy telefonon adtad le a rendelést. Ha személyesen vetted az üzletben akkor nem érvényes!

robotnyk
a legjobbakkal is elõfordul :>
rooney8
akkor fail vagyok (már megint 😄)
bocsi

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Srácok, nagyon szépen köszönöm a segítséget, megnyugodtan, remélem holnap az extratelesek is korrektek lesznek velem szemben. Szóval köszönöm még egyszer!

Tikal
ha neten rendelted akkor nyugodtan visszavieheted, van rá 8 napod!

robotnyk
de igen, kötelessége visszavenni és érvényben van, szinte minden létezõ oldalon ahol rendelni lehet és számlát adnak róla, ezt fel is szokták tüntetni. többek között a nfh oldalán is fent van, "elállási jog" alatt.

ez egyébként az extratel oldalán is fent van, sõt, még valami fent van:

Bármilyen terméket vásárolsz nálunk, ha az nem válna be, sérült, vagy hibásan mûködik, akkor 15 napon belül visszaküldheted és mi...
egy másikra cserélhetjük, vagy
levásárolhatod az árát, vagy
visszafizetjük az árát.
A visszaküldést a fent felsorolt okok miatt, minden esetben telefonon kell bejelentened nekünk a +36-70/2171-000 telefonszámon.
A visszaküldött terméket, csak hiánytalan gyári csomagolásában, minden tartozékával együtt, sérülésmentes állapotban tudjuk átvenni.
Dzsega
minap vásároltam barátomnak egy usb-s külsõ rack-et. Nos az volt a kérdésem, hogy kikapcsolja-e a vinyót, amire nem tudták a választ, mire én azt mondtam ha nem akkor visszahozom és nem volt ellene semmi kifogásuk. Annyit mondtak, hogy ha visszahozom akkor ne legyen semmi baja és 3 napon belül tegyem meg.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

rooney8
szerintem ez így bukta :S
link

a legfontosabb rész:

"Sokan emlékeznek még arra a régi szabályozásra (6/1990. (IV. 5.) KeM rendelet az üzletek mûködésérõl), mely 1997-is volt hatályban, és kimondta, hogy a vásárlástól számított nyolc napon belül a fogyasztó kívánságára a kereskedõ, az üzletében vásárolt árut minõségi kifogás nélkül is köteles kicserélni, amennyiben az áru hibátlan és azt a fogyasztó még nem használta. >>>

A szabályozás 13 éve nincs hatályban, de a köztudatban még igen élénken él ez a rendelkezés. A kereskedõ napjainkban nem köteles arra, hogy akár 8, akár 3 napon belül minõségi hiba hiányában visszavegye és kicserélje a terméket."