iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Galéria
Nekem az elsõ tetszik a legjobban 😊
Ha valamiért mégis szükséged van rá:: telefonon nyisd meg ezt az oldalt, mobile settings menü, és ott az 5 magyar APN szolgáltató.
[merlinw.org]
köszi!
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.hu.erste.cargame2&feature
legalább is jobb minõségben mint a mostani telómon! Ja és egy lottóötös is jól jönne! 😊
Vanmórting:
Új bumper! Only 39.9$
Szeptember 12.-én fogják bemutatni az új szifont, ha hihetünk a "megbízható forrásoknak".
Ha nem ilyen lesz... tessék, már megint leírtam, szóval akkor mindenki, akinek beszóltam, kérhet tõlem egy dalt, amit youtube-ról fogok neki személyesen belinkelni! <#idiota>#idiota>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
És tessék, már én is leírtam, hogy "ha nem ez lesz". <#banplz>#banplz>
Esetleg egy webkamerával streamelhetnéd miközben nézed a keynote -ot ahol bemutatják és frankón legyen rázoomolva és fókuszálva az arcodra a dolog 😊
Csak hogy minden egyes reakciót lássunk 😄DD De csak azért mert lehurrogod aki szerint másmilyen lesz 😊 Vagy akinek ez nem tetszik és beírja 😊 😄
Bazinga!
hol kell az internet beállításokat megadni,mobil internethez/tmobile/.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kár, hogy teve alakú lesz és piros.
Samu per során nyilvánosságra hozott prototípusok.
Ezeken is látszik, hogy már rég a 4-es szifon dizájnja volt a cél, csak gondolom 2007-9ben még nem állt rendelkezésre a gyártástecnológia (megfelelõ áron), amivel ezt létre tudták volna hozni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Remélem az õzpörkölt alakú, barna alapon kék pöttyös designre gondolsz.
Szerintem nem hiába nem változtatnak a szoftveren sem radiálisa, az iPhone mint termék beérett, ez így egy kész csomag már... már rég a következõ nagy lépésen dolgoznak SZVSZ, ami az iPhonet fogja váltani (valami hordható eszköz, szemüveg, karperec, gumióvszer, stb...)
Mi lesz így a következõ generációkkal? Mindig lesz elég a csere okaként egy új készülékház? Ez az új készülék még designban sem tudott igazán változni, hiszen meg kell tartani az identitást.
Új tok, új telefon egyébként. 😊 Az eleje úgyis csak egy nagy képernyõ, a többi meg alakítható. Szerencsére tökéletesen alkalmas volt a tokozásra az eddigi forma és az új is az lesz, ott van a kis fém perem, amibe tudnak kapaszkodni pl az ultraslim tokok.
Ilyen szempontból sehol nincsenek az Androidos csodák.
Nekem csak egy jobb kamera hiányzik a 4-bõl, ami már megvan a 4S-ben, de ez kevés indok volt anno a váltásra.
90%, hogy venni fogok, de csak azért, hogy valami újdonság legyen az életemben 😄
Én személy szerint örülnék neki ha ilyen maradna a designja, szerintem a 4 / 4S jelenleg az egyik legszebb / legigényesebb telefon a piacon, szóval engem nem fog zavarni ha marad a kinézet.