iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam
az Iphone 5 elõrendelhetõ 😄

iPhone 5

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

GregSB
Most hogy megy a Samu per, kikerült még egy valag iPhone prototípusról kép.

Galéria

Nekem az elsõ tetszik a legjobban 😊

MerlinW
Nincs már az iOS 4-ben. Nincs is rá szükség. A 3G adatokkal együtt kapja az APN beállításokat a szolgáltatótól.

Ha valamiért mégis szükséged van rá:: telefonon nyisd meg ezt az oldalt, mobile settings menü, és ott az 5 magyar APN szolgáltató.

[merlinw.org]

Megtudnátok mondani hogy miért nincs nekem a hálózatokon belül "mobil adathálózat" beállítási lehetõségem, ahol az APN beállításokat, adhatnám meg a mobilinternethez?
köszi!

Andr0
hát MO már csak 1 lépésre van tõle... 😄

Armin & Ayu fan

MerlinW
Valamint bevezetik az ájfón-adót, mint luxusadót😊

[merlinw.org]

Nekem aztán minden milyen lesz az új IPhone, csak fusson rajta ez az autós játék 😄 lány létemre függõ lettem..
https://play.google.com/store/apps/details?id=air.hu.erste.cargame2&feature
legalább is jobb minõségben mint a mostani telómon! Ja és egy lottóötös is jól jönne! 😊
DanielT
Fõ fícsör: A Siri mostantól annyira fejlett, hogy kénytelenek voltunk letiltani a 4S készüléken is és csak a Nyú Ájfónon elérhetõ.

Vanmórting:

Új bumper! Only 39.9$
GregSB
Mivel a rajterztõl kezdve az anyámkínjáig az összes nagyobb lap lehozta mint hírt, ezért le merem ide is írni:

Szeptember 12.-én fogják bemutatni az új szifont, ha hihetünk a "megbízható forrásoknak".

DanielT
Inkább:

Ha nem ilyen lesz... tessék, már megint leírtam, szóval akkor mindenki, akinek beszóltam, kérhet tõlem egy dalt, amit youtube-ról fogok neki személyesen belinkelni! <#idiota>
Megelõlegezem 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

precision
<#ejnye1><#hehe>

Bazinga!

pyrohun
Mér, ez lesz? 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

robotnyk
lila lesz, és az arcképed lesz a hátlapba gravírozva.
DanielT
Vicces lenne az biztos. Ha webkamera közvetítés nem is lesz, a létezõ legdurvábban megdöbbent, lesokkolt arcot majd képzeljétek a fejem helyére, ha nem ez lesz 😄

És tessék, már én is leírtam, hogy "ha nem ez lesz". <#banplz>
precision
Én lekakálom hogy milyen lesz az új iphone kinézete (a funkciói és specifikáció már jobban érdekelnek) de komolyan mondom csak miattad könyörgöm, hogy legyen egy teljesen más mint ezek a kiszivárgott designok 😄
Esetleg egy webkamerával streamelhetnéd miközben nézed a keynote -ot ahol bemutatják és frankón legyen rázoomolva és fókuszálva az arcodra a dolog 😊
Csak hogy minden egyes reakciót lássunk 😄DD De csak azért mert lehurrogod aki szerint másmilyen lesz 😊 Vagy akinek ez nem tetszik és beírja 😊 😄

Bazinga!

üdv!
hol kell az internet beállításokat megadni,mobil internethez/tmobile/.

trololololo 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

GregSB
Ha ilyen lesz...

Tikal
<#nevetes1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Ha ilyen lesz, de répanarancs színben is kapható lesz, instant buy 😄

pyrohun
Valószínû, hogy ilyen lesz, de mekkora vicc lenne mégis, ha az Apple direkt kiszivárogtatna ilyen kamu alkatrészeket, hogy ezzel legyenek elfoglalva a bugyuta pletykaoldalak, s aztán kihoznának egy teljesen más dizájnt - aminek persze semmi esélye, mert az is valahogy kiszivárogna 😊 Szóval 99% ilyen lesz.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DanielT
Youtube videó címe. 😉

Én résen vagyok.
Tikal
Akkor most megelõlegezted nekik? Rajtam kívül nem sokan irtak még ezt le, én is csak ketszer talán😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Majd csak figyeld, jön még, ha beírja valaki, hogy "ha ilyen lesz" 😄
Tikal
Eltünt a fantázia...

Tikal
Csak az uveg szélek lennének jobban védve, semmi bajom nem lenne a jelenlegi designnal...

passatgt
fejezd már be...

DanielT
Ezen a videón egész jól érzékelhetõ a fém felület finomsága.

Kár, hogy teve alakú lesz és piros.
GregSB

Samu per során nyilvánosságra hozott prototípusok.

Ezeken is látszik, hogy már rég a 4-es szifon dizájnja volt a cél, csak gondolom 2007-9ben még nem állt rendelkezésre a gyártástecnológia (megfelelõ áron), amivel ezt létre tudták volna hozni.

GregSB

SötétBarom
Szerintem a 3g szebb, mint a négyes. Jobb a fogása is.. Viszont ha jön az 5, szerintem veszek, mert a 3gs kamerája egy meglepõen nagy rakás szar.. Mondjuk majdnem minden mással elégedett vagyok. 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DanielT
Én legalább vittem bele valami fantáziát, nektek még annyi sincs, hogy elhigyjétek, hogy milyen lesz 😛
Tikal
Nekem mindenképpen.... Csak most vagy háromszor leírtad a zöldséges poenjaidat, én ma csak egyszer😉

Tikal
Mert ez ugyanaz mint a 4s...nagyobb képernyõ, na bumm Hacsak nem lesz meg valami must have feature, amit kétlek, akkor nem váltok. Szep ez a design nem arról van szó, de nem praktikus 😊)

DanielT
Unalmasabb mint a "ha így fok kinézni..." ?

Tikal
Unalmas vagy már...

DanielT
"Pedig van ráció abban hogy ez marad a kinézet."

Remélem az õzpörkölt alakú, barna alapon kék pöttyös designre gondolsz.
GregSB
Pedig van ráció abban hogy ez marad a kinézet. Anno az iPod (Classic) is átment kissebb változásokon, de aztán végül éveken át ugyanúgy nézett ki. Az iPhonenak úgy néz ki ez lesz a végleges "dizájn nyelve", ezen fognak finom kis módosításokat végezni, de teljesen átszabni már nem fogják a készüléket szerintem.

Szerintem nem hiába nem változtatnak a szoftveren sem radiálisa, az iPhone mint termék beérett, ez így egy kész csomag már... már rég a következõ nagy lépésen dolgoznak SZVSZ, ami az iPhonet fogja váltani (valami hordható eszköz, szemüveg, karperec, gumióvszer, stb...)

robotnyk
azzal együtt hogy a szoftver sem fejlõdik igazán sehova, egy kicsit kevésnek érzem ezt. ha mondjuk ejtenék a 16-ost, és 32 lenne az alap ezen az áron, akkor talán látnám értelmét a cserének.
DanielT
Érdekes helyzet egyébként, hogy felhasználói szempontból szinte nem vágyom jobbra mint a 4, mert teljesen kielégíti az igényeimet. Szoftveresen lehetene fejleszteni még apróságokkal, de ennyi.

Mi lesz így a következõ generációkkal? Mindig lesz elég a csere okaként egy új készülékház? Ez az új készülék még designban sem tudott igazán változni, hiszen meg kell tartani az identitást.

Új tok, új telefon egyébként. 😊 Az eleje úgyis csak egy nagy képernyõ, a többi meg alakítható. Szerencsére tökéletesen alkalmas volt a tokozásra az eddigi forma és az új is az lesz, ott van a kis fém perem, amibe tudnak kapaszkodni pl az ultraslim tokok.

Ilyen szempontból sehol nincsenek az Androidos csodák.

passatgt
nekem még mindig gyanús azok után, hogy Tim Cook azt nyilatkozta, még jobban odafigyelnek a titoktartásra, ezt figyelembe véve meg kicsit gáz hogy még csak nem is kémfotó, hanem egy az egyben telefon van valaki kezében

DanielT
Ja és biztos mondtam már, de nem lehet elégszer: dögöljön meg aki engedte, hogy ne szabvány microusb csatlakozója legyen. Persze az is, aki kitalálta ezt a régi szar 30 pines borzalmat.
DanielT
Én is, de attól félek, hogy nem nagyon lesz semmi extra, esetleg a Sirihez hasonló baromság, amit csak ez kap meg, pedig minden máson menne.

Nekem csak egy jobb kamera hiányzik a 4-bõl, ami már megvan a 4S-ben, de ez kevés indok volt anno a váltásra.

90%, hogy venni fogok, de csak azért, hogy valami újdonság legyen az életemben 😄

GregSB
Kíváncsi vagyok hogy mi lesz a "killer fícsör"-je. Sok iPhone 4-es rá fog nézni és nem akar majd váltani, mint ahogy 4S-re se váltottak sokan.

Én személy szerint örülnék neki ha ilyen maradna a designja, szerintem a 4 / 4S jelenleg az egyik legszebb / legigényesebb telefon a piacon, szóval engem nem fog zavarni ha marad a kinézet.

DanielT
Nem ilyen lesz, karfiol alakú és lila.
GregSB
Nekem egyébként tetszik, ha ilyen lesz akkor veszek.

GregSB
Miért nem veszel? 10-bõl 9 HobbiCNC-s ezt ajánlja 😄

DanielT
Á, dehogy lesz ez. Mondtam már, hogy hód alakú lesz és citromsárga.
Tikal
Ha ez lesz akkor mar biztos hogy nem veszek....