iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
mert általában nincs túl sok hely a telefonon, meg hogy ne szívja a töltést feleslegesen mire letöltni a nagyobb programokat
DanielT
És annak mi a haszna, ha a gépen töltöd? Feleslegesen szívatod magad szerintem.
robotnyk
majd lehet megnézem, de a nagyobb programokat gépre szoktam letölteni, és kábelen szinkronizálni. csak most ez így baromi lassú
DanielT
Copytransmanager?
robotnyk
nekem a zene miatt muszáj. amúgy én is most telepítettem újra a windowst, viszont át kellett mentenem az itunes fileokat, hogy ne járjak úgy, hogy elsõ rákötéskor legyalulja a telefont. szóval lehet hogy valami azok között szar, mert egy pár hónapja nem volt ilyen baja, csak fogalmam sincs mi kínja lehet.
DanielT
Erre nem tudom a választ, de azt el kell mondanom, hogy milyen fantasztikus érzés, hogy az újratelepített Win-re már nem kellett felraknom ezt a mocsadékot, hisz a telefon már önmagában is frissíthetõ, másra meg nem kell.

Az életminõségemben kevés pozitívabb változás történt, mint ez.
robotnyk
van valami ötletetek arra, hogy miért tetûlassú a letöltés PCs iTunesban (azon kívül hogy egy rakás szar)? a tököm tele van már vele. ráadásul gyakran hibaüzenettel fejezi be. nem szórakoztató 300 megás appokat 1 óráig tölteni, hogy aztán hibaüzenet legyen a vége.
Andr0
Sharp az Japó... hmm még így is.. mindig a keleti népek kaszálnak a legtöbbet hogy az Apple bohóckodik Amerikában... Eszméletlen😄

Armin & Ayu fan

DanielT
A Sharp elnök a negyedéves pénzügyi beszállítón megerõsítette, hogy már gyártják az új iphone kijelzõket és augusztusban szállítják is õket.

De vajon milyen lesz az új telefon?!?! <#banplz>
Csibusz
Hát hogyne, örüljél inkább 😄 Nehogy nyakon csapjon az a bizonyos labda 😄
DanielT
Nem kell a duma, tudom, hogy én gyõztelek meg! 😄

Csibusz
Látom dobod felfele a labdákat😊
Többieknek köszönöm a részletes információt a térerõrõl. Úgy döntöttem beszerzek egyet 😊
GregSB
Ingyenes lett a Dead Trigger.

robotnyk
frusztrált vagy, mi?
DanielT
....hanem rúgja arcon magát, aztán vegyen Androidost.

GregSB
Felesleges ezen rugózni. Lehet csökkenteni a térerõt a 4-esen, igen. Én viszont már 1,5 éve használom és soha egyszer nem dobta el a térerõt, és hívás se szakadt meg azért mert véletlenül rossz helyen fogtam a telefont, pedig nem csak fõvárosban használtam.

A lényeg hogy ha valaki csak emiatt filózik azon hogy vegyen -e vagy sem 4-est az egy másodpercig se gondolkozzon tovább.

skinnyman
Igen, ez az ahogy hivatalosan magyarázták, valójában szó sincs errõl. A többi telefont nem tudod ott fogni ahol az antenna van, mert belül van az antenna. A kezeddel le tudod árnyékolni azt is, de szó nincs olyasmirõl mint iphone 4-nél, hogy egyetlen mágikus ponthoz hozzáérsz és elszáll a térerõ.

Regards,

rooney8
ha pedig mindenképp csak ez marad, akkor inkább a szoftveresen függetleníthetõ variáció a javallott, az legalább ha figyelsz rá "örökre" megmarad.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

rooney8
4-nél csak egy bizonyos baseband-et (01.59.00) lehet szoftveresen függetleníteni. ha pont olyan (aminek elég kicsi az esélye), akkor majd minden szoftverfrissítésnél egy úgynevezett custom firmware-t kell csinálnod és arra frissítened, de ehhez meg ha jól tudom Pwned DFU-ba kell raknod a telót, szóval nem olyan egyszerû...
a másik lehetõség pedig a gevey sim. errõl nem tudok sok mindent, de azt hiszem minden telefon ki/bekapcs után újra "be kell üzemelni", ami szintén egy elég hülye folyamat... na meg bármelyik frissítésnél törlõdhet a kompatibitás és akkor kitörölheted vele a fenekedet 😊

én a helyedbe nem vennék külföldi függõ telefont, csak a baj van vele 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

berczely
Na kis utána járás kellett és találtam is számorma megfizethetõ 4-est!
Annyi vele a probléma, hogy külföldi függõ. Hogyan tudnám függetleníteni a készüléket? Kockázatos dolog?

Dzsega
havonta 1-2x észreveszem, hogy minden különösebb indok nélkül eldobja a térerõt... (3Gs igaz elsõk közül való)

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

DanielT
Minden telefonon lehet csökkenteni, ha ott fogod, ahol az antenna van. Speciel a 4-esen elég könnyû "ott" fogni, ez igaz.

Aki emiatt nem veszi meg a telefont, az viszont khm... hogyismondjam. Na, érted.
pyrohun
Nincs igazad, minden iphone4-en minimum 2 pálcikával lehet csökkenteni a térerõt és ha alapból szar, akkor simán el is dobja, ha "úgy fogod" és sok ember úgy fogja, mert az a kényelmes. Persze ez függ mindentõl, pl izzad-e a kezed, mekkora a tenyered, stb, de a probléma valós. A 3GS-sel összehasonlítva ott sosem lehetett eldobatni vele teljesen, akármit csináltál.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

SötétBarom
A vicces, hogy bármit próbáltam eddig, sokkal trébbnek éreztem mint a 3GS. A kijelzõ tényleg nem világbajnok, de a többi szutyokkal szemben, még soha nem fagyott le, pikk pakk megy rajta a netböngészõ, az os meg tudjuk milyen. Szerintem még mindig jobb vétel, mint nagyon sok minden más..

Androidosok közül még az új sony xperia tetszik nagyon külsõre, de még nem volt a kezemben soha..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Sziasztok

iCloudba fel lehet zenéket szinkronizálni? Az a probléma,hogy újraraktam a gépet és itunes nem látja a telefonon lévõ zenéket/playlisteket azóta új a HDD is,megváltoztak a zenéim mappái is,icloudba ha feltolnék mindent látná az itunes?,mivel most mindent leakar törölni... Illetve icloudban,ha biztonsági mentést csinálok azt milyen sûrûn frissíti? Elõre is köszönöm!

Bercy
Nalam csak a metron szokta eldobni a tererot 😊))
robotnyk
hetente egyszer legalább, de mondjuk házon belül. hívással még nem volt gond viszont, csak egyszer a másfél év alatt
passatgt
nálam ipad 2 is majdnem eldobja wifit ha a home gomb alatt megfogom az oldalát...

DanielT
Igen, gyenge térerõs helyen lehet gond, de magyarország ilyen szempontból elég jól áll és ez másik telefonnal is ugyanilyen probléma lehet, mint tudjuk.

Az a néha hány alkalmat jelent kb egy évben?

Nekem 2 év alatt 0, amire emlékszem.
robotnyk
én olyan helyen lakom ahol elég gyenge a jel, általában 3-4es edge, és nem médiabalhé, mert néha eldobja a hálózatot ha olyan helyem fogom. ha jó a térerõ, akkor tényleg nem számít.
DanielT
Semmi hibája nincs, a térerõ téma is csak a médiabalhé kedvéért volt, 1 hónappal utána már senkit nem érdekelt.
Csibusz
Nem irónáit kértem... Csak olvastam, hogy könnyebben eldobja a térerõt, mint a 4S... Hátha vannak még ilyen hibái..
De amúgy nagyon szívesen, biztosan lesz olyan, aki majd nem így áll a kérdéshez.
precision
egyértelmû hogy az iPhone 4 a jobb...

Bazinga!

DanielT
LOL! A legsikeresebb iPhone biztos nagyon el lett baltázva 😄DDDD
Hát ez zseniális kérdés volt, köszönöm! 😄

Cserébe kapsz választ: Nézd meg és döntsd el.
Csibusz
Sziasztok! Nem tudom ki emlékszik, de nem rég kérdeztem, hogy melyik jobb választás, egy Xperia Ray, vagy egy 3GS. Végülis a raynél döntöttem. Viszont lehet lecserélem egy egy Iphone 4re. Kérdés megéri? Vagy a 4 nagyon el lett baltázva? 4S Semmiképp nem veszek, nincs rá keret, plusz beszámítás+KP lenne.

Köszi a válaszokat elõre is.
precision
na, az jó választás teljesen 😊

Bazinga!

berczely
Jolvan srácok felvilágosultam!

Rá is álltam a 4-esre és keresem a nekem megfelelõt! <#nyes>

gagax
Nem azt ellenzik te nagyon buta hogy iphonet vegyél hanem h 3GS-t 😄 nem ugyan az a kettõ. SZVSZ én vettem egy 3Gs t és 2 nap alatt elattam és még aznap megvettem a 4 et mert a HTC HD2 után az a telefon olyan semilyen volt 😊 azóta a 4 el megvagyok elégedve teljesen. Ha tudsz spórolj még egy picit 4re v 4S re esetleg várd meg az október környékét hátha kijön az 5 és akkor használt piacon ugyis sokan akarnak majd megválni az 4-4S tõl és hátha hozzá tudsz jutni jóáron valamelyikhez 😊

berczely
40ezer pénz.

robotnyk
mert 2 generációval ezelõttit akarsz venni. így kérdéses hogy meddig lesz támogatva, és milyen lesz a sebessége mondjuk iOS6al. milyen árban lenne egyébként?
berczely
Bejövök egy Iphone topicba és kb mindenki ellenzi, hogy Iphone-t vegyek... vicces <#nyes>

Igen! Én is néztem összehasonlítást 3GS és 4 között és nekem is csak a kijelzõ volt ami nagy különbségnek tûnt. Kamera engem nem izgatott fel. Ha komoly képeket akarok csinálni arra ott a fényképezõgépem. 1-2 vicces pillanathoz elég az ami a 3Gs-ben van számomra.
Nekem az lenne a fontos, hogy gördülékeny, letisztult, gyors telefonom legyen amiben minden a helyén van. Fizetõs tartalmaktól sem riadok vissza.

Az a baj, hogy én már eléggé meggyõztem magam, hogy 3Gs-t veszek. Valaki esetleg meg tudna arról gyõzni, hogy ne tegyem és inkáb XY telefont vegyem hisz ugyan abban az árban van és jobbat kapok?

setuh
Szerintem erdemes,foleg az ios miatt.Lehet,h kapsz jobb arban jobb teljesitmenyu telefont,de se a minosege se az os-e nem lesz ilyen.
En nem reg vettem egyet es maximalisan meg vagyok elegedve vele.

Plusz ha megnezel par osszehasonlitast a 4-eshez kepest,csakis a kepernyoert erne meg az,a gyorsasag elenyeszo.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

precision
a 20 ezer forintos ZTE Blade -emnek 480x800 -as felbontása van 😊
meg van még jópár androidos mobil aminek nagyobb felbontása van mint a 3GS -nek (meg 3G- nek, meg 2G -nek) ugyanabban az árban

Bazinga!

DanielT
Pontosan milyen árban?

Szerintem Galaxy S simán van 3GS árban(gondolom használtan keresed), az meg 800x480 és gyanítom van még pár típus Android vonalról.
berczely
Igen? 320x480?
Mondj már egy telefont aminek jobb a felbontása ilyen árban!? Samsung Galaxy Ace vagy melyik? 320 x 480 HVGA ...

DanielT
Semmiképp nem vennék 3GS-t, a képernyõje már nagyon gagyi a mai mezõnyben. Spórolj még egy kicsit és vegyél 4-est, vagy Android.
berczely
Sziasztok!

Érdemes még 3Gs-t venni? (4-re nincs pénzem) Meddig lesz még támogatva?
Most állok telefonvásárlás küszöbén. Eddig Androidos telefonom volt, de összetörtem. Nem tudom eldönteni, hogy iOS vagy Android legyen!

Krisztiam
akkor milyen? mert az ottani képen elég ronda 😄

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Tikal
És mint tudjuk nem olyan lesz😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Kár a kattintásért, se ár, se semmi, ráadásul a régi kép.