iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az életminõségemben kevés pozitívabb változás történt, mint ez.
Armin & Ayu fan
De vajon milyen lesz az új telefon?!?! <#banplz>#banplz>
Többieknek köszönöm a részletes információt a térerõrõl. Úgy döntöttem beszerzek egyet 😊
A lényeg hogy ha valaki csak emiatt filózik azon hogy vegyen -e vagy sem 4-est az egy másodpercig se gondolkozzon tovább.
Regards,
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a másik lehetõség pedig a gevey sim. errõl nem tudok sok mindent, de azt hiszem minden telefon ki/bekapcs után újra "be kell üzemelni", ami szintén egy elég hülye folyamat... na meg bármelyik frissítésnél törlõdhet a kompatibitás és akkor kitörölheted vele a fenekedet 😊
én a helyedbe nem vennék külföldi függõ telefont, csak a baj van vele 😊
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Annyi vele a probléma, hogy külföldi függõ. Hogyan tudnám függetleníteni a készüléket? Kockázatos dolog?
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Aki emiatt nem veszi meg a telefont, az viszont khm... hogyismondjam. Na, érted.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Androidosok közül még az új sony xperia tetszik nagyon külsõre, de még nem volt a kezemben soha..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
iCloudba fel lehet zenéket szinkronizálni? Az a probléma,hogy újraraktam a gépet és itunes nem látja a telefonon lévõ zenéket/playlisteket azóta új a HDD is,megváltoztak a zenéim mappái is,icloudba ha feltolnék mindent látná az itunes?,mivel most mindent leakar törölni... Illetve icloudban,ha biztonsági mentést csinálok azt milyen sûrûn frissíti? Elõre is köszönöm!
Az a néha hány alkalmat jelent kb egy évben?
Nekem 2 év alatt 0, amire emlékszem.
De amúgy nagyon szívesen, biztosan lesz olyan, aki majd nem így áll a kérdéshez.
Hát ez zseniális kérdés volt, köszönöm! 😄
Cserébe kapsz választ: Nézd meg és döntsd el.
Köszi a válaszokat elõre is.
Rá is álltam a 4-esre és keresem a nekem megfelelõt! <#nyes>#nyes>
Igen! Én is néztem összehasonlítást 3GS és 4 között és nekem is csak a kijelzõ volt ami nagy különbségnek tûnt. Kamera engem nem izgatott fel. Ha komoly képeket akarok csinálni arra ott a fényképezõgépem. 1-2 vicces pillanathoz elég az ami a 3Gs-ben van számomra.
Nekem az lenne a fontos, hogy gördülékeny, letisztult, gyors telefonom legyen amiben minden a helyén van. Fizetõs tartalmaktól sem riadok vissza.
Az a baj, hogy én már eléggé meggyõztem magam, hogy 3Gs-t veszek. Valaki esetleg meg tudna arról gyõzni, hogy ne tegyem és inkáb XY telefont vegyem hisz ugyan abban az árban van és jobbat kapok?
En nem reg vettem egyet es maximalisan meg vagyok elegedve vele.
Plusz ha megnezel par osszehasonlitast a 4-eshez kepest,csakis a kepernyoert erne meg az,a gyorsasag elenyeszo.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
meg van még jópár androidos mobil aminek nagyobb felbontása van mint a 3GS -nek (meg 3G- nek, meg 2G -nek) ugyanabban az árban
Bazinga!
Szerintem Galaxy S simán van 3GS árban(gondolom használtan keresed), az meg 800x480 és gyanítom van még pár típus Android vonalról.
Mondj már egy telefont aminek jobb a felbontása ilyen árban!? Samsung Galaxy Ace vagy melyik? 320 x 480 HVGA ...
Érdemes még 3Gs-t venni? (4-re nincs pénzem) Meddig lesz még támogatva?
Most állok telefonvásárlás küszöbén. Eddig Androidos telefonom volt, de összetörtem. Nem tudom eldönteni, hogy iOS vagy Android legyen!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''