iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Yoda001
most nézem, kérdõjel lemaradt... 😊
800ft, elvileg 2.5x hangosabb, 30-32dB-el 'nagyobbat' szól vele

http://9gag.com/gag/5135249

Tikal
Nem, de biztos jó lehet

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Yoda001
valaki próbálta már azt az iPhone kürt szerû, "kihangosítós" dolgot 😊

Tikal
Na ja, ez a kékes design eleg szar mar igy 2012ben...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Értem én, nem is radikális váltásokra gondoltam, hanem csak "skin" frissítésre.

GregSB
Arra szerintem ne nagyon számíts, lásd #28756

precision
nem akarnak 😊
pedig tudnának ha akarnak, azt azért elhiheted

mindennek olyannak kellett lenni amilyennek Jobs kitalálta, ha egy tized árnyalattal más színt használtál az egyik gui elem színezéséhez akkor mint Darth Vader az elméjével megfojtott és kihajította a holtestedet az elé a nagy üveg Apple Center elé 😊

Bazinga!

DanielT
Amit én nagyon vártam, az az iOS design frissítés. Nagyon gáz, hogy képtelenek megújulni 2007 óta.
precision
elõbb-utóbb úgy is be fog lassulni az iPhone 4, és gyanítom, hogy az új iOS és iPhone megjelenése után
egyszerûen muszáj rávenni az i4 tulajokat is, hogy vegyék meg az új iphonet hamár a 4s -t nem vették meg

jön majd a direktbe optimalizálatlan iOS a 4 -re, letiltott feature -ök, nem elérhetõ iOS verziók és csak ezeken futó appok

sztem az iPhone 5S -nél rá lesz kényszerítve minden sebességre érzékeny 4 tulaj, hogy váltson

Bazinga!

GregSB
4,05" kijelzõ.

passatgt
valami extra mindig volt új iphoneban, pl 3gs->4 a retina kijelzõ, 4->4s a siri, nyilván idén is lesz valami hasonló

GregSB
Én egyébként azon gondolkodom, hogy amíg nem lassul be kegyetlenül a 4-esem, vagy nem romlik el addig nem fogom lecserélni. Én is tök jól elvagyok vele, egyedül talán a kamerája a fájó pont nálam is.

Meglátjuk mit pakolnak az új szifonba, de ha igaz amit lent latolgattam, és nagy újítás nem lesz benne akkor még lehet kivárok 😊

(most kicsit magam ellen fogok beszélni, de azért az is benne van a pakliban, hogy Steve elpatkolása óta megváltoztak a doglgok a cégnél, és az új vezetés dönhtet úgy hogy teljesen újra akarja majd gondolni az iPhonet... meglátjuk)

DanielT
A dizájn váltás nem hiányzik, még mindig ez a készülék tetszik a legjobban a piacon kaphatóakból.

Alapvetõen az a "baj", hogy "túl jó" lett a 4 is.

Ha Androidom lenne, akkor várnám a következõ verziót, hátha összegányoltak már valami kevésbé gusztustalan felhasználói élményt, de ez még most is jó.

100 ezret kell majd kb rácsattintanom a jobb kamera és 1 centivel magasabb kijelzõ miatt.
GregSB
Nem, ezt úgy mondom, hogy az iPhonet nagyon széles felhasználói rétegnek fejlesztik, azért ilyen kõ egyszerû az UI-ja. Ugyanúgy meg tudja tanulni kezelni relatíve gyorsan egy 5 éves mint egy 60-70 éves, és ebbõl szerintem nem fognak engedni.

Ha megnézed milyen újítások vannak Jelly Beanben... lehet a tizen és huszonéves geekek elcsöppennek tõle, de hogy a nagyfater soha nem fog notificationöket "pinazoomolni" az is biztos 😄

Robotnyk: nem mondok olyat hogy nem lenne szükségem ezekre. Valszeg ha beraknának a notification centerbe egy Wifi / 3G toggle gombot én is ott használnám. Annyira nincsszükségem rá hogy emiatt platformot vátsak, ha ezek annyira zavarnának már rég váltottam volna.

A fejlõdéssel meg az van, amit az elején írtam: nagyon széles közönségnek fejlesztik az iPhonet, mint terméket, és az hogy ilyen apró lépésekkel pakolnak bele dolgokat nem azért van, mert lusták vagy mert kávészünetben dobják össze az új OS-eket, hanem mert amikor kiadnak egy új verziót annak ugyanolyan használhatónak kell lennie a 20 éves tinilánynak és a 70 éves papánál is. Ezért ilyen óvatosak. Ha megnézed mindig is ez volt az Apple filozofiája, már az OS X is ezért kapta sokszor a pocskondírozást a Win-es felhasználóktól, mert a felhasználói élményre mentek rá, a (széleskörûen) könnyû kezelhetõségre.

Ezen tuti nem fognak változtatni, az iPhone radikálisan már nem fog megváltozni. Hamarosan (1-2 éven belül) kiadnak majd valami "forradalmi" új terméket, ami bizonyos szinten kannibalizálni fogja az iPhone eladásokat - mint ahogy anno az iPhone elkezdte felzabálni az iPod piacát. Szemüveg, karkötõ, vagy valami hasonló hordható eszközre gondolok...

passatgt
ipad sem "new iPad", hanem simán iPad, csak új

mondjuk ezt most úgy mondod, fõleg az utolsó mondatot, mintha az iphone egy középkategóriás készülék lenne, és mindent meg lehet vele csinálni. Már nem azért, de 180e ft-s készülékkel még jó,hogy mindent meg lehet csinálni

robotnyk
nem tudom, egy másik skint ha ráhúznának az egészre már az is frissítõen hatna. jó lenne, ha widgetbõl lehetne wifit, 3gt kapcsolni, jó lenne ha nem kéne a home gombot használni task váltáshoz. jó lenne ha lenne egy házon belüli megoldás egyszerû, elegáns fileküldésre wifi hálózaton belül itunes nélkül, browseren keresztül például. ilyesmikre gondolok.

sejtem erre most azt mondod, hogy neked erre meg erre nincs szükséged, arra még arra van app, de itt elsõsorban arról van szó, hogy látszódjon már az, hogy erõlködnek és nem a káveszünetben dobták össze az új funkciók listáját. próbálkozzanak, fejlesszenek, mert ha nem fejlesztenek és vezetnek, akkor csak kullogni fognak a trendek után.
GregSB
Milyen frissítés férne rá szerinted?

Múlt héten kicsit nyomogattam testvérem Jelly Bean-es Nexus S-ét. Jópofa dolgok vannak benne (pl notification "függönyben" nagyítható elemek), de egyik se késztet arra, hogy váltsak, iPhoneal is mindent meg tudok csinálni amire nekem szükségem van.

setuh
Lemasolhatnak a samsung galaxy-k szoftjabol a fokepernyot,ugyis eleget masolt mar toluk a samu.
Nem lenne rossz itt is par widget meg,hogy a hatter ne az ikonok moge bujjon.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

robotnyk
szerintem is.

amúgy én sem vagyok elégedett. ráférne a szoftverre is a frissítés. nem kellene alapjaiban megváltoztatni, de legalább egy kicsit nézzen ki máshogy, frissebben (az hogy a fekete alap néhol fehér lesz, meg máshogy néz ki a store az kevés). a turn-by-turn jó lesz, ha mûködni fog itt is, de a siri szerintem alapból is egy baromság, nálunk ráadásul szinte semmire sem jó. õszintén szólva én már én annak is örülnék, ha jönne valami olyan funkció, ami csak gimmick, PR célra van fõleg (az olimpia miatt 5 percenként megy az S3 reklám, olyasmikre gondolok), csak ne lenne olyan rókabõr szaga az egésznek
GregSB
Szerintem "New iPhone" lesz a neve.

robotnyk
most jöhet a vita hogy ez igazából nem is iPhone 5 lesz hanem 6. <#zavart1>
GregSB
Mit bizonytalankodsz? Kijelzõ minõségén javítani nem nagyon tudnak már, most nõni fog (ezt akartad nem?) Ezen kívül tuti jobb kamera, jobb proci RAM stb lesz benne.

Most csak azért hezitálsz, mert a dizájn nem változik radikálisan?

GregSB

pocokpöcökkel, mi mással 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

DanielT

De vajon hogy fog rámenni ez az üveg egy pocokmáj formájú rózsaszín készülékre?
Yoda001
nem egybõl, de január körül, legkésõbb február én beszerzek egyet... a 4S tapasztalatából kiindulva, akkor már egész emberi árak lesznek

DanielT
Jó meglátás. Csak olyat vegyél ami gyári független, vagy hivatalosan Vodafone-nál, vagy T-mobilnál függetlenített.

A többivel csak a szívás lesz, ha jön új oprendszer, stb.
Csibusz
Okés, felejtõs 😊
rooney8
#28702 és olvasd el az elõzményt is

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Csibusz
Sziasztok, na megindultam a nagy Iphone beszerzõ utamra.. Viszont tudatlan vagyok...
IPHONE 4 32GB gevey független a gevey az mi? külföldi és függetlenítették or what?
mert milyen nagy változás lenne? kijelzõt jobbat nem tudnak csinálni, kameránál sem kell jobb

DanielT
És ki fog venni a topikból?

Nem egy év múlva, hanem kb ahogy megjelenik.

Nálam 99.9% volt eddig, de kezdem elveszteni az érdeklõdésem, úgyhogy most bizonytalankodom.
Tikal
Pedig masra ne szamits... Nagy változások mar nem lesznek szerintem az elkövetkezendõ években... Kb mint Mac vonalon, minden évben megkapjuk a szokásos frissitest.. Egy új akksival tudnanak nagyot lõni, de erre keves esélyt látok..

passatgt
fake, arial betûtípussal van ráírva, nem Myriad Pro

zoliii
gagyi Iphone tök jó a videó! 😄

zoliii
Iphone gagyi változata!
Ilyet árulnak a Boráros téren, a csokicsõ színû emberkék 😄

MerlinW
Fenntartom, hogy ez egy okostelefon. Amirõl te beszélsz arra vannak ezerszer profibb, jobb hangminõségû és olcsóbb megoldások.

[merlinw.org]

GregSB
Sok sikert, meg pénzt az 1000 db iPhone 5-höz <#nezze>

DanielT
<#wilting>
Urak!

Használ valaki "Magyarország & Románia" iGO-t?

www.smart-bus.hu

Andr0
hát hogy egy hatalmas überpartyt csináljunk. Érted 1000++ szifonnal, szó szerint körül venne a zene. az azért nem lehet semmi. És erõsebb hardware, több lehetõség. Elvileg 150 connection a limit a progiban, de egyértelmû hogy csak a hardware az ami korlátozza.

Szóval érted összerakni egy jó Wi-fi kapcsolatot kirakni 10-15 seed telót és a maradék rácsatlakozik (meghatározott hogy ki-kire csatlakozik😄) és akkor egy elég kõkemény partyt lehet összehozni, mondjuk a DJ pedig Podcastolja Google Hangout-on, a seederek pedig külön Wi-Fi systemen keresztül veszik a podcastot (érted hogy ne legyen lag). És tovább seedelik a maradék többi embereknek 😮 a lényeg a lényeg hogy elég hardcore buli, viszonylagosan csak egy Wi-Fi kell hozzá, mondjuk az nemkispályás.

Tehát erõsebb hardware jobb élmény. És azért nem mind1 hogy van 10 hangfal körülöttetek vagy 1000 szó szerint a tömegben.

Na ezt akarom összehozni, csak idõ kéne a szervezéshez😄 meg hely😄

Armin & Ayu fan

GregSB
Mosto lvastam review-kat errõl a Seedioról, tökéletesen fut 4S-en 😄 Szóval akkor minek is a több mag?

GregSB
Dummy (mûködésképtelen) iPhone 5 prototípust találtak Bangkokban 😊

Mennyi idõbe telt volna neki mellétenii egy 4/4S-t? 😊

GregSB
Guardian fotóriportere végigfotózza az Olimpiát egy 4S-el

Képek alatt ott van hogy miket használ, legtöbbször csak a telefont és a Snapseed alkalmazást. Néha azért berak 1-2 speckó lencsét is a telefon kamerája mögé 😊

Andr0
én szeretnék egy 4 magos procit... EL IS MONDOM MIÉRT MIELÕTT LEFUJJOZNAK A NÉPEK: szóval Seedio nevû app ilyen összeszinkronizált nagyonhardcore zenei élményt ad... mind1 azért a Seed-telefonnak kell a proci hogy a kb rácsatlakozott másik 100 telefonra tudjon podcastolni.
Akkor kéne egy kicsivel több RAM- just in case.
Meg egy jobb kamera mert még a 4S kamerája sem az igazi... persze... szép szép de még nem dobnám el érte a 10 megapixeles (egyáltalán nem csúcskategóriás) fényképezõmet. pedig nem lenne rossz csak Telefonnal átugrani Párizsba meg ilyenek. Minek cipelni még1 kütyüt...

Nagyobb kijelzõt meg akkor lenne érdemes, ha a pixelsûrûség nõ, aku idõ csökken, vastagság csökken. (ezek vannak benne a pletykákban is... de kitudja.)

Armin & Ayu fan

DanielT
Elképzelésem sincs, hogy mit fog tudni és nagyon csalódott vagyok, ahogy kezeli az Apple az ügyet. Lesz új kijelzõ és felbontás, de még mindig nem szóltak a fejlesztõknek hivatalosan, hogy kezdjenek optimalizálni.

Ha ne lenne ilyen szar a kamera a 4-ben (fehéregyensúly borzalom, képstabilizátor hiánya miatt használhatatlan videó), akkor a jelenlegi információk alapján nem cserélnék.

Az meg végképp felháborító, hogy a Siri-hez hasonlóan elkezdik az új szoftveres(!) funkciókat megvonni már a 4-tõl is.
precision
inkább arról beszélj, hogy milyen lesz a telefon belülrõl... kit érdekel a design, úgy is szép lesz aztán annyi 😊 még ha hupikék karfiol alakja lesz 6" -es kijelzõvel az apple azt is meg tudja csinálni hogy szép legyen

engem jobban foglalkoztat, hogy milyen hardver updattel és milyen iOS újításokkal és funckiókkal szúrják majd ki az ember szemét

eddig kétszer éreztem, hogy nagyot alkottak, az iPhone 2G -nél és a 4 -nél... a többit csak rókabõrnek tartom, hogy a köztes idõszakban is legyen mit vennie a népnek

nagyon remélem, hogy az 5 -ös iPhone is hasonló lesz... nemtom, egy sima kijelzõ méret növekedés meg esetleg gyorsabb cpu engem már nem tudna meggyõzni

Bazinga!

Csabesz100
Az iTunes nekem sem a szívem csücske, 1 dolog miatt tettem fel a gépre, hogy egyedi csengõhangot tegyek a telefonra.

PS3 ID: Csabesz82

DanielT
Hûha, micsoda optimalizálási metódusok. 😄D

Érdekesség mindenkinek: kiszámoltam, hogy napi 1x teljes lemerülésrõl feltöltéssel, 365 nap alatt kb 270 ft-ba kerül a telefon etetése. Nem kibírhatatlan tétel 😊