iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
800ft, elvileg 2.5x hangosabb, 30-32dB-el 'nagyobbat' szól vele
http://9gag.com/gag/5135249
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
pedig tudnának ha akarnak, azt azért elhiheted
mindennek olyannak kellett lenni amilyennek Jobs kitalálta, ha egy tized árnyalattal más színt használtál az egyik gui elem színezéséhez akkor mint Darth Vader az elméjével megfojtott és kihajította a holtestedet az elé a nagy üveg Apple Center elé 😊
Bazinga!
egyszerûen muszáj rávenni az i4 tulajokat is, hogy vegyék meg az új iphonet hamár a 4s -t nem vették meg
jön majd a direktbe optimalizálatlan iOS a 4 -re, letiltott feature -ök, nem elérhetõ iOS verziók és csak ezeken futó appok
sztem az iPhone 5S -nél rá lesz kényszerítve minden sebességre érzékeny 4 tulaj, hogy váltson
Bazinga!
Meglátjuk mit pakolnak az új szifonba, de ha igaz amit lent latolgattam, és nagy újítás nem lesz benne akkor még lehet kivárok 😊
(most kicsit magam ellen fogok beszélni, de azért az is benne van a pakliban, hogy Steve elpatkolása óta megváltoztak a doglgok a cégnél, és az új vezetés dönhtet úgy hogy teljesen újra akarja majd gondolni az iPhonet... meglátjuk)
Alapvetõen az a "baj", hogy "túl jó" lett a 4 is.
Ha Androidom lenne, akkor várnám a következõ verziót, hátha összegányoltak már valami kevésbé gusztustalan felhasználói élményt, de ez még most is jó.
100 ezret kell majd kb rácsattintanom a jobb kamera és 1 centivel magasabb kijelzõ miatt.
Ha megnézed milyen újítások vannak Jelly Beanben... lehet a tizen és huszonéves geekek elcsöppennek tõle, de hogy a nagyfater soha nem fog notificationöket "pinazoomolni" az is biztos 😄
Robotnyk: nem mondok olyat hogy nem lenne szükségem ezekre. Valszeg ha beraknának a notification centerbe egy Wifi / 3G toggle gombot én is ott használnám. Annyira nincsszükségem rá hogy emiatt platformot vátsak, ha ezek annyira zavarnának már rég váltottam volna.
A fejlõdéssel meg az van, amit az elején írtam: nagyon széles közönségnek fejlesztik az iPhonet, mint terméket, és az hogy ilyen apró lépésekkel pakolnak bele dolgokat nem azért van, mert lusták vagy mert kávészünetben dobják össze az új OS-eket, hanem mert amikor kiadnak egy új verziót annak ugyanolyan használhatónak kell lennie a 20 éves tinilánynak és a 70 éves papánál is. Ezért ilyen óvatosak. Ha megnézed mindig is ez volt az Apple filozofiája, már az OS X is ezért kapta sokszor a pocskondírozást a Win-es felhasználóktól, mert a felhasználói élményre mentek rá, a (széleskörûen) könnyû kezelhetõségre.
Ezen tuti nem fognak változtatni, az iPhone radikálisan már nem fog megváltozni. Hamarosan (1-2 éven belül) kiadnak majd valami "forradalmi" új terméket, ami bizonyos szinten kannibalizálni fogja az iPhone eladásokat - mint ahogy anno az iPhone elkezdte felzabálni az iPod piacát. Szemüveg, karkötõ, vagy valami hasonló hordható eszközre gondolok...
sejtem erre most azt mondod, hogy neked erre meg erre nincs szükséged, arra még arra van app, de itt elsõsorban arról van szó, hogy látszódjon már az, hogy erõlködnek és nem a káveszünetben dobták össze az új funkciók listáját. próbálkozzanak, fejlesszenek, mert ha nem fejlesztenek és vezetnek, akkor csak kullogni fognak a trendek után.
Múlt héten kicsit nyomogattam testvérem Jelly Bean-es Nexus S-ét. Jópofa dolgok vannak benne (pl notification "függönyben" nagyítható elemek), de egyik se késztet arra, hogy váltsak, iPhoneal is mindent meg tudok csinálni amire nekem szükségem van.
Nem lenne rossz itt is par widget meg,hogy a hatter ne az ikonok moge bujjon.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
amúgy én sem vagyok elégedett. ráférne a szoftverre is a frissítés. nem kellene alapjaiban megváltoztatni, de legalább egy kicsit nézzen ki máshogy, frissebben (az hogy a fekete alap néhol fehér lesz, meg máshogy néz ki a store az kevés). a turn-by-turn jó lesz, ha mûködni fog itt is, de a siri szerintem alapból is egy baromság, nálunk ráadásul szinte semmire sem jó. õszintén szólva én már én annak is örülnék, ha jönne valami olyan funkció, ami csak gimmick, PR célra van fõleg (az olimpia miatt 5 percenként megy az S3 reklám, olyasmikre gondolok), csak ne lenne olyan rókabõr szaga az egésznek
Most csak azért hezitálsz, mert a dizájn nem változik radikálisan?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A többivel csak a szívás lesz, ha jön új oprendszer, stb.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
IPHONE 4 32GB gevey független a gevey az mi? külföldi és függetlenítették or what?
Nem egy év múlva, hanem kb ahogy megjelenik.
Nálam 99.9% volt eddig, de kezdem elveszteni az érdeklõdésem, úgyhogy most bizonytalankodom.
Ilyet árulnak a Boráros téren, a csokicsõ színû emberkék 😄
[merlinw.org]
Használ valaki "Magyarország & Románia" iGO-t?
www.smart-bus.hu
Szóval érted összerakni egy jó Wi-fi kapcsolatot kirakni 10-15 seed telót és a maradék rácsatlakozik (meghatározott hogy ki-kire csatlakozik😄) és akkor egy elég kõkemény partyt lehet összehozni, mondjuk a DJ pedig Podcastolja Google Hangout-on, a seederek pedig külön Wi-Fi systemen keresztül veszik a podcastot (érted hogy ne legyen lag). És tovább seedelik a maradék többi embereknek 😮 a lényeg a lényeg hogy elég hardcore buli, viszonylagosan csak egy Wi-Fi kell hozzá, mondjuk az nemkispályás.
Tehát erõsebb hardware jobb élmény. És azért nem mind1 hogy van 10 hangfal körülöttetek vagy 1000 szó szerint a tömegben.
Na ezt akarom összehozni, csak idõ kéne a szervezéshez😄 meg hely😄
Armin & Ayu fan
Mennyi idõbe telt volna neki mellétenii egy 4/4S-t? 😊
Képek alatt ott van hogy miket használ, legtöbbször csak a telefont és a Snapseed alkalmazást. Néha azért berak 1-2 speckó lencsét is a telefon kamerája mögé 😊
Akkor kéne egy kicsivel több RAM- just in case.
Meg egy jobb kamera mert még a 4S kamerája sem az igazi... persze... szép szép de még nem dobnám el érte a 10 megapixeles (egyáltalán nem csúcskategóriás) fényképezõmet. pedig nem lenne rossz csak Telefonnal átugrani Párizsba meg ilyenek. Minek cipelni még1 kütyüt...
Nagyobb kijelzõt meg akkor lenne érdemes, ha a pixelsûrûség nõ, aku idõ csökken, vastagság csökken. (ezek vannak benne a pletykákban is... de kitudja.)
Armin & Ayu fan
Ha ne lenne ilyen szar a kamera a 4-ben (fehéregyensúly borzalom, képstabilizátor hiánya miatt használhatatlan videó), akkor a jelenlegi információk alapján nem cserélnék.
Az meg végképp felháborító, hogy a Siri-hez hasonlóan elkezdik az új szoftveres(!) funkciókat megvonni már a 4-tõl is.
engem jobban foglalkoztat, hogy milyen hardver updattel és milyen iOS újításokkal és funckiókkal szúrják majd ki az ember szemét
eddig kétszer éreztem, hogy nagyot alkottak, az iPhone 2G -nél és a 4 -nél... a többit csak rókabõrnek tartom, hogy a köztes idõszakban is legyen mit vennie a népnek
nagyon remélem, hogy az 5 -ös iPhone is hasonló lesz... nemtom, egy sima kijelzõ méret növekedés meg esetleg gyorsabb cpu engem már nem tudna meggyõzni
Bazinga!
PS3 ID: Csabesz82