iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Mondom, hogy kellek én ide, hogy meglegyen a kellõ értelmi szint 😛

Most nem részletezem tovább, mert uncsi a téma,de: 60 frémes scroll.
rooney8
"akkor jön a szupertitkos sg-fórum reset. kilõsz minden appot, lekapcsolod a telefont. aztán visszakapcsolod és nyomsz egy hard resetet (home+lock még ki nem kapcsol és újra meg nem jelenik az alma logó)"

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

passatgt
ezt samsungon kívül is meglehet csinálni, pl:
http://instantsale.ebay.com/

Samsungnál adnak galaxy s2-ért 140$-t, itt meg 190$-t

Tikal
Ne izgulj, nekem standby-ban egy éjszaka alatt lemerul most, még nem jöttem rá miert 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem tudom milyen rendszert hianyolsz, kb 8 féle programot használsz, nem tudom elhinni hogy erre egy androidos telefon ne lenne megfelelõ, akar ket ével ezelottrol is...vagy még a vegen kiderül te vagy köztünk a legnagyobb sznob aki csak azert vett iPhone-t mert jol néz ki 😊)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Lumia? En azt vennék...

Andr0
A koreaiak nem fossal tapétáznak.

Ez két okból is jó: egyrészt leszoktatja a népet az Apple-rõl másik meg a régi Androidos szutykokat lecserélik ergó nõni fog a 4.xxx android aránya.

Armin & Ayu fan

passatgt
na ez így már nem néz ki rosszul, hál isten rájöttek, hogy az épületek 99%-ban derékszögben és egyenes vonalakból állnak, és kiegyenesítettek mindent, nem úgy mint a googlenél ahol tiszta görbe és rece

DanielT
Jobbnak!!! kell lennie mint a mostani Google maps, különben visszalépés.

Tehát legyen frankó mûholdkép, streetview, legyen országos realtime forgalom infó, legyen realtime BKV menetrend, útvonaltervezéssel, tudjak úgy útvonalat tervezni, hogy csak beírom pl a céget ahova megyek és már dobja is a címet,stb stb.

ÉS! Ezek mindenben JOBBAK mint most és több, mint most.
Yoda001
Az Apple lassan, de biztosan fejleszti az új térképszolgáltatását

ha egyszer elér hozzánk is a dolog, akkor nem lesz rossz egyáltalán, sõt...

http://9gag.com/gag/5135249

Kösz a választ, gondoltam megkérdezem mert rossz volt nézni ahogy mennek le a százalékok 😊 Amúgy összességében meg vagyok elégedve az akkuval, most vagyok 38%on 4 óra 5perc használat (csak net, real racing 2, fruit ninja, infinity blade 2) és 14 óra 12 perc készenlét mellett.
DanielT
Még többet is merül az!

5 perc x 100 = 500 perc, tehát 8,3 óra! Ez rengeteg, ennyit nem bír ki, esetleg nagyon levett fényerõvel.
Üdv, az normális iPhone 4S-en, hogy ha wifi-n netezek 5 percenként 1%ot merül. 5.1.1 JB
precision
vannak fizikai funkciógombos androidos telefonok is
vannak kifejezetten szépek is, bár ez szubjektív

nyilván ha mindegyiket az iPhone "vastag" kocka formájához hasonlítod akkor nehéz lesz tetszõt találni (erre utal az is, hogy sony xperia jön be neked, annak van leginkább iphone formája)

na mind1 😊 nekem aztán mindegy milyen telefont használsz, vagy hogy melyik tetszik neked... egyszerûen nem hiszem el, hogy nem létezik külsõre tetszõ androidos telefon számodra... picit nyitottabb kéne lenni és nem mindegyikben az iPhone -t keresni

Bazinga!

Andr0
szerintem valami Solaris-os telefon kéne neki 😉 vagy DOS... na az letisztult és tuti nem hasonlít semmi mai készülékre... nem is beszélve hogy nincs nagy hardware igény rá...😊

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
ne bátorítsd!😄
symbianossat vegyet ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Az új Sony Xperia sorozat képen nagyon tetszett, élõben már nem annyira, de még mindig az jön be leginkább. Az iPhone-hoz képest viszont sokkal kevésbé. Eleve hányok az érintõgomboktól.
GregSB
Józan ész = a te saját szubjektív világod 😛

precision
"Arról nem beszélve, hogy egyik Androidos telefon sem tetszik."

Hát ezt nehezemre esik elhinni...
Van háromszázezercsilliárd androidos mobil de neked egyik sem tetszik. GG.

Bazinga!

DanielT
És ezt miért nekem címzed?

desigo
Az,hogy kinek mi tetszik az szubjektív.
Jelenleg egy Galaxy Nexus Jelly Beannel minden tekintetben többet tud mint egy I4s.
Lehet valaki elfogult akár Apple akár Android felé de butaságokat nem kellene írni...
DanielT
Kell ide egy kis józan ész. 😉 (És ezt totálisan komolyan gondolom ám)
GregSB
Pedig tényleg átálhatnál Androidra. Jó lenne ha nem itt fárasztanád a népet folyamatosan, hanem az Android topicban 😄 😄 😄

robotnyk
nekem az S3 most tetszik. lehet kövezni. :>
Rosszul fogalmaztam! 😊 Nem a támogatás hiánya a bajom, hanem a használhatatlanság! Megvettem azt a szájbatekert igo-t, vettem hozzá plusz térképeket, és hetek óta nem tudom letölteni õket! Nem 4-5 dolláros tétel! 😊

Írtam nekik, de állandóan csak egy sablon választ küldenek, amivel nem vagyok elõrébb! Ezt szeretném jelezni az apple felé...

www.smart-bus.hu

MerlinW
Magyarul tuti nem, de szerintem angolul se nagyon. Az app-ok támogatása sosem garantált. 4-5$-os cuccokhoz miért is lenne garantálva😊

[merlinw.org]

Üdv Urak!

Van valami központi e-mail, ahol magyarul panaszt lehetne tenni app támogatásának hiánya miatt?

www.smart-bus.hu

DanielT
Nem mondhatnám, hogy megfogtad az esszenciáját annak amit leírtam. 😄

Azért iPhone mert:

Még most sincs olyan az Android rendszer, hogy megvegyem, nemhogy két éve, amikor a 4-et vettem.

Arról nem beszélve, hogy egyik Androidos telefon sem tetszik.

Villogáshoz meg mifelénk több kell egy szaros telefonnál 😄
MerlinW
Hmm... akkor te is csak ezért veszel iPhone-t, hogy villoghass vele? Mert hogy használni nem használod az tuti😊

[merlinw.org]

Tikal

Tikal
Minek neked iPhone akkor?😊 ezt mar egy középszar androidos telefon is tudja, ibooksot leszámítva pedig mar egy 3210-es is talan😊)

Tikal
Hooorahhh!

DanielT
Egyszerûbb felsorolni az Apple alkalmazásokat amiket használok:

Ébresztõ VÁÓ!
Számológép HÚÚ!
Telefon+SMS DEDURVA!
iBooks
Mail
Naptár

És ennyi.

A külsõsök valszeg ezekben is jobbak, de igyekszem a lehetõ legkevesebb cuccot feltenni a telóra, úgyhogy ezekhez nem is kerestem alternatívát.

Gyakorlatilag csináltak egy szépen scrollozó, egyszerû oprendszert és tömöm a zsebüket. Magical!
GregSB
Térképek rengeteget fejlõdött beta 1 óta, szerintem várjuk ki a véglegest mielõtt fikázzuk.

DanielT
Lesz, már errõl is volt szó. Kizártnak tartom, hogy az Apple térképét használjam.

Ami nekem az okostelefon:

RSS olvasás - Google reader
Mail - Gmail + Exchange
Térkép - Google maps, vagy IGO, de biztos nem ez a prealpha Apple szerencsétlenség
Böngészõ - Chrome, vagy Perfectbrowser, de soha nem safari
Dokumentumok on the go - Dropbox, de soha nem iCloud

És ezek az idióták nem tudnak nekem eladni egy Androidos telefont... na majd 2 év múlva talán csinálnak egy szép készüléket, ami szépen is mûködik.
DanielT
Tök jó, elsõ dolgom lesz, hogy szedem le a Google alkalmazásait az új csodatelefonra, ami ki lesz herélve.
Andr0
Sparrow...Youtube...Chrome. Kezdi bevenni a Google az Appstore-t..😄 még egy app store-os Google-maps...

Armin & Ayu fan

GregSB
Ja Apple már egy ideje szart rá.

Hivatalos közlemény:

"Our license to include the YouTube app in iOS has ended, customers can use YouTube in the Safari browser and Google is working on a new YouTube app to be on the App Store."

Andr0
VÉGRE... kapunk normális Youtube appot.

Armin & Ayu fan

Andr0
??😄 Amúgy van hasonló Apple-höz köthetõ kütyü.
Link

Armin & Ayu fan

GregSB
"@joshuatopolsky: Whoa! From Apple: YouTube app will not be in iOS 6, Google working on separate standalone version http://t.co/ma4V2iTf"

GregSB
Kint az iOS 6 beta 4, éés:

"Az új iOS 6 beta-ból hiányzik a YouTube.app."

Wtf?

Tikal
Használhatja bárki...

precision
az apple -nek arcoskodnia kell, hogy õ kitalálta ezt és aki nem ilyet rak a telefonjaiba egyrészt loser, másrészt ha meg meri lépni akkor lepereljük róluk a dédnagyanyjuk bugyogóját

Bazinga!

DanielT
VAGY! Érintõképernyõs lesz a fülhallgató bemenet belseje!
rooney8
jó oké, akkor a micro sim-et még megértem, na de nano sim? ott már tényleg olyan kicsi a méretbeli különbség...

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Látom olvasod a hozzászólásaimat... Ezek után asszem nem vitázok veled többet, write only módban nyomod csak a saját magad igazát

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#28787-ben link alatt van statisztika, ott az jött ki hogy a 4S felhasználók 33%-a használja naponta rendszeresen a Sirit.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

GregSB
Itt nem csak a SIM méretérõl van szó, hanem az azt olvasó elektronikáról is, gondolom annak a mérete is csökkenthetõ a nano SIM-mel.

(láttam már 3GS-t, és 4-est is szétszedve, a 4-esben lévõ cucc az alplapon amihez érintkezik a SIM jóval kissebb helyet foglal, mint a 3GS-ben, csak még mielõtt valaki ebbe is belekötni 😄

(ifixit teardownokon is jól látható)

clio1616v
ja a végén már addig farikcsálom a régi pannonos simemet, hogy elfogy

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)