iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem részletezem tovább, mert uncsi a téma,de: 60 frémes scroll.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
http://instantsale.ebay.com/
Samsungnál adnak galaxy s2-ért 140$-t, itt meg 190$-t
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ez két okból is jó: egyrészt leszoktatja a népet az Apple-rõl másik meg a régi Androidos szutykokat lecserélik ergó nõni fog a 4.xxx android aránya.
Armin & Ayu fan
Tehát legyen frankó mûholdkép, streetview, legyen országos realtime forgalom infó, legyen realtime BKV menetrend, útvonaltervezéssel, tudjak úgy útvonalat tervezni, hogy csak beírom pl a céget ahova megyek és már dobja is a címet,stb stb.
ÉS! Ezek mindenben JOBBAK mint most és több, mint most.
ha egyszer elér hozzánk is a dolog, akkor nem lesz rossz egyáltalán, sõt...
http://9gag.com/gag/5135249
5 perc x 100 = 500 perc, tehát 8,3 óra! Ez rengeteg, ennyit nem bír ki, esetleg nagyon levett fényerõvel.
vannak kifejezetten szépek is, bár ez szubjektív
nyilván ha mindegyiket az iPhone "vastag" kocka formájához hasonlítod akkor nehéz lesz tetszõt találni (erre utal az is, hogy sony xperia jön be neked, annak van leginkább iphone formája)
na mind1 😊 nekem aztán mindegy milyen telefont használsz, vagy hogy melyik tetszik neked... egyszerûen nem hiszem el, hogy nem létezik külsõre tetszõ androidos telefon számodra... picit nyitottabb kéne lenni és nem mindegyikben az iPhone -t keresni
Bazinga!
Armin & Ayu fan
symbianossat vegyet ^^
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Hát ezt nehezemre esik elhinni...
Van háromszázezercsilliárd androidos mobil de neked egyik sem tetszik. GG.
Bazinga!
Jelenleg egy Galaxy Nexus Jelly Beannel minden tekintetben többet tud mint egy I4s.
Lehet valaki elfogult akár Apple akár Android felé de butaságokat nem kellene írni...
Írtam nekik, de állandóan csak egy sablon választ küldenek, amivel nem vagyok elõrébb! Ezt szeretném jelezni az apple felé...
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
Van valami központi e-mail, ahol magyarul panaszt lehetne tenni app támogatásának hiánya miatt?
www.smart-bus.hu
Azért iPhone mert:
Még most sincs olyan az Android rendszer, hogy megvegyem, nemhogy két éve, amikor a 4-et vettem.
Arról nem beszélve, hogy egyik Androidos telefon sem tetszik.
Villogáshoz meg mifelénk több kell egy szaros telefonnál 😄
[merlinw.org]
Ébresztõ VÁÓ!
Számológép HÚÚ!
Telefon+SMS DEDURVA!
iBooks
Naptár
És ennyi.
A külsõsök valszeg ezekben is jobbak, de igyekszem a lehetõ legkevesebb cuccot feltenni a telóra, úgyhogy ezekhez nem is kerestem alternatívát.
Gyakorlatilag csináltak egy szépen scrollozó, egyszerû oprendszert és tömöm a zsebüket. Magical!
Ami nekem az okostelefon:
RSS olvasás - Google reader
Mail - Gmail + Exchange
Térkép - Google maps, vagy IGO, de biztos nem ez a prealpha Apple szerencsétlenség
Böngészõ - Chrome, vagy Perfectbrowser, de soha nem safari
Dokumentumok on the go - Dropbox, de soha nem iCloud
És ezek az idióták nem tudnak nekem eladni egy Androidos telefont... na majd 2 év múlva talán csinálnak egy szép készüléket, ami szépen is mûködik.
Armin & Ayu fan
Hivatalos közlemény:
"Our license to include the YouTube app in iOS has ended, customers can use YouTube in the Safari browser and Google is working on a new YouTube app to be on the App Store."
Link
Armin & Ayu fan
Bazinga!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
(láttam már 3GS-t, és 4-est is szétszedve, a 4-esben lévõ cucc az alplapon amihez érintkezik a SIM jóval kissebb helyet foglal, mint a 3GS-ben, csak még mielõtt valaki ebbe is belekötni 😄
(ifixit teardownokon is jól látható)