iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
videón milyen telefon van?

Tikal
hát, igen össze kell kapnia magát Siri-nek 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Nem tûnt fel hogy a google eleve egy INTERNETES KERESÉSRE szakosodott cég? Ennek megfelelõen van kiépítve a szerverparkja, nem beszélve a megannyi más szolgáltatásairól... az Apple meg azért épít még egy server parkot mert biztos elég neki ami most van...

Egyébként ez a Voice Search csak ICS-en megy?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DanielT
Ja, mert az Apple egy 486-os -rol uzemeltette eddig a vilag legnagyobb zene es szinten legnagyobb szoftveraruhazat, icloud tarolasat, imessage tovabbitasat es meg a tobbit amivel foglalkoznak...
Jim Morrison
én éreztem benne kis iróniát...

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe
Jaj ne, hagyd csak rá! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tikal
Mèg jó hogy a Google-nek alapból van szerverparkja...

Jim Morrison
tudom hogy olyan. Csak nem tudtam hogy reklám vagy valódi footagerõl van e szó 😄
danielT: az egyszer biztos. (elsõ sorhoz)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Andr0
ne is mond... Siri hangja volt az alap a macbook air-en hát gyorsan le is töltöttem valami Brit akcentust...😄

Armin & Ayu fan

DanielT
Sokkal kevésbé irritáló a hangja mint a Siri-nek.

Remélem a Google megszázszoroszta a szerverfarmját ennek a gigantikus terhelésnek a kiszolgálására!
Andr0
ez olyan mint az 4.1-es androidos keresõ. És tényleg ilyen, annak láttam már egy tesztjét.

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
Nekem nem jött update, lehet touchra nem is jön.
Valaki kipróbálná, és elmondaná, hogy tényleg olyan jó mint a videóban vagy az azért kicsit túlzás?😄

precision
a 3G órajele egy lepkefingnyival sem volt feljebb húzva mint a 2G -jé

gyakorlatilag ugyanaz a proci és ram került bele mint a 2G -be, ugyanaz az 528 mhz -es cpu

ha volt sebességbeli különbség a két készülék között akkor az nem a hardvereknek volt köszönhetõ, hanem a már lent is említett optimalizálásnak ill. szándékos optimalizáció hiányának

a 3G annyiban más mint a 2G, hogy van benne 3G, GPS, és nem süllyesztett a 3,5 jack csatlakozója

Bazinga!

GregSB
3G hardvere azért eléggé harmatgyenge volt már a 4.x megjelenésekor. 3G gyakorlatilag egy picit felhúzott órajelû 2G. Talán azóta se volt akkora ugrás sebességben iPhoneok között, mint a 3G - 3GS között. És bár apró lépésekkel, de folyamatosan fejlõdött az iOS GUI-ja az évek során. Ha összehasonlítanád a mostani rendszer menü-animációit az elsõ renszerekével megdöbbennél. Én nem rég fogtam a kezemben egy elsõ generációs iPod Touch-t, amin még 1.x-es rendszer volt, és meglepõdtem pár dolgon.

precision
felesleges ezen vitázni amúgy 😊 így mûködik az összes cég, az Apple miért lenne kivétel?

pl olyan prociszaggató és ramsorvasztó feature nem került be a 2G firmwarejébe, hogy mappák készítése, vagy egy 320x480 pixeles kép berakása háttérnek

nyilván a nasa gépei is behalnának tõle, ha valaki egy iPhone 2G -n mappát szeretne létrehozni az ikonoknak a fõképernyõkön 😊

ezért jelennek meg naponta új pc hardverek, hogy a 13-15 éves Pistike tudja mondani a gazdag apucinak, hogy vegyél nekem 10 gigás dzsíforszot mer csak azon megy a Cod 18. része meg a need for speed 25. része fater...
a vga és proci gyártók pedig puszipajtások a játékgyártókkal, hogy nesze itt az új vga -m ami fél év múlva fog megjelenni... írd át a tavalyi játékodat, módosítsd 1-2 helyen, és csináld meg hogy a tavalyi cuccokon akadozzon, és csak ezen fusson jól

Bazinga!

Yoda001
és máig a legnagyobb vicc, hogy néhány esetben (teljesen átlag felhasználás mellett!) a 2G gyorsabb a 3G-nél...

egyébként én a te oldaladat pártolom, sajnos volt szerencsém 3G-t még az õ idejében nyomkodni, illetve akkor, amikor még nem futott ki, és akkor is amikor már a rá szánt szoftverrel is 20mp volt megnyitni a beállításokat...

http://9gag.com/gag/5135249

rooney8
azt elismerem, hogy haladni kell a korral, nyilván nem lehet örökké kompatibilis egy szoftver egy hardverrel, de ha nagyon akarnák, akkor jobban tudnának optimalizálni, viszont nem érdekük, hogy jól fusson a régebbi készülékeken, ezért nem is csinálják.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
nem összehasonlitottam, csak példának hoztam fel. ha te nem érzel különbséget 3GS és a 4s meg majd az 5 sebessége között akkor ott bajok vannak, persze az is lehet hogy neked az megfelel, ezzel sincs probléma, de ez a duma, hogy direkt lassitják... persze lehet hogy egy két feature direkt kimarad, de abba sem fogsz belehalni, arrol nem is beszélve hogy ez a jellemzõ erre az iparágra, nincs min csodálkozni, nem az apple találta fel a fogyasztói társadalmat kihasználó eszközöket 😊

Vagy akkor megmondanád hogy miért nem lehet a legújabb android-ot felrakni a telefonok zömére? mondjuk 90%-ra? 😄 Az elsõ Galaxy S-n megy a 4.0 android? Tesóm még a féléves telefonjára sem tudja felrakni...

robotnyk
ja, végülis a 3g meg a 3gs között csak másfélszeresére nõtt a cpu órajel meg duplájára a memória, de tényleg csak azért ment az elõbbin szarabbul a rendszer mert úgy akarták.
rooney8
azért ne hasonlíts össze egy 7-8 éves pc-t egy 1-2 éves telóval... na meg egy telefon os-t egy asztali os-el 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
Direkt bazze, hajrá rakj fel egy win 8-at majd egy 7-8 eves Pc-re mondjuk😊 direkt ugy csináltak meg hogy ne fusson gyenge vason...

rooney8
miért szerinted a 3.x és a 4.x között akkora újítások voltak? a 3g mégis undorítóan lassú 4.x-en, 3.x-en sem száguldozik, de ott azért elviselhetõ.
direkt úgy csinálják meg, hogy a régebbi készülékeken szarabbul fusson (azért, hogy megvedd az újat... és azért is hagyják ki az új ficsöröket, noha simán elfutna rajta)

SötétBarom
Mer ugye verziók óta akkora brutál hardwareéhes újítások vannak az iOS-ben, hogy teljesen indokolt a sebességcsökkenés.. <#rolleyes>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

rooney8
de legalább fel lehet rá húzni
mondjuk a sebességre kíváncsi leszek 😊

GregSB
Jön, de sok új fícsört nem kap meg iOS6-ból.

Itt csekk oldal alja.

GregSB
Várd meg az 5-öt, és ha azt nem engedheted meg magadnak akkor vegyél 4S-t vagy 4-et.

rooney8
3gs-re jön ios6?

DanielT
1. Ne vegyél 3GS-t.
2. Szerintem 15%-nál nagyobb esés nem várható az árakban, ez már generációk óta így van.
Iphone vásárláson gondolkodok 3gs\4 . Vettem még februárban egy ipad 2 est és egyszerûen beleszerettem az ios egyszerûségébe 😊 meg persze kellene már egy normális telefon! Ebbõl kiindulva az lenne a kérdés , hogy érdemes e most megvenni a telefont vagy várni kellene szeptember közepéig mikor piacra dobják az "5" öt . Mennyiben fogja az új model befolyásolni a piacot várhatók hatalmas akciók\régebbi modellek nagyobb árcsökkenése ?

DanielT
Node azóta ezeket a "javításokat" már megcsinálták.
passatgt
mondjuk úgy is lehet gondolkodni, ha ennyi mindenben nem hasonlít, akkor lényegében az egész nem hasonlít😄

DanielT
Ennél durvább nincs. Pont.
passatgt
Samsung dokumentuma, amiben részletesen, képekkel illusztrálva benne van, min kéne változtatni, hogy még jobban iphone legyen😄

precision
mi van már, le se írhatja a saját véleményét mert félrevezeti a többieket? wtf? _NEKI_ az a méretû telefon "szar" mert nem tudja kényelmesen használni

ha emiatt valaki lemond az adott telefonról, mert valaki le merészelte írni ezt egy netes fórumon az inkább ne is menjen be valami depis topikba mert a végén még fel találja magát akasztani

jesus.

Bazinga!

Tikal
És akkor te most jöttél megvédeni a butakat, akik mindent elhisznek amit egy fórumon olvasnak egy hozzaszolotol, vagy mi?😊

Tikal
És még emlekszem mikor az iPhone-ra is azt mondtak hogy nagy😊

Prody
Ezt a topikot is szívesen olvasom, csak az ilyen "beszólások", hogy "azért rosszabb a telefon, mert nagy a mérete és NEKEM kényelmetlen", zavarják a szemem. 😊 Van pár ember, aki csak only-reader felhasználó, és a kijelentésed félrevezetõ, hiszen sok embernek lehet kényelmes az S3 is egy kézzel - tehát nincs mirõl beszélni, hogy rosszabb lenne a telefon valamivel is... sõt.

GregSB
Légyszi ne itt vezesd le a magánéletbeli frusztrációdat, és próbálj meg emberi hangnemben írni, különben törölni foglak.

Senki nem beszélt itt az S2-rõl, az a telefon még az én kezemben is egész jól kezelhetõ, de gyanítom neked nagyobb kezed van mint nekem ha te kényelmesen tudtad használni.

Én a Galaxy Nexus / S3-ról írtam amit írtam, és továbbra is fenntartom hogy átlagos kézmérettel nem lehet 1 kézzel használni.

Örülök hogy neked kicsi az iPhone, még szerencse hogy nem kötelezõ venni és van pár tucat alternatíva rá a piacon.

Prody
Mondj nekem valamit, amiben kevesebbet tud egy S2/S3, ahelyett, hogy ilyen idióta érvekkel támasztanád alá azt, hogy a Samsung/android "kevés"... Lehet, hogy én egy isten vagyok, de nekem sikerül EGY(1!!!!) kézzel használnom az S2-t, és igen, kényelmesen.
Tudod mit? Az iphone az kevés... nekem a lófasznyi hangya méret kiesik a kezembõl.

desigo
Igen nekem is nagy már.
Ezért is vettem 4,3-as telefont.
Könnyebben zsebre vágom,kezelem,stb.
GregSB
Egy dologban nem tud többet, sõt egyenesen kevesebbet tud: egykezes használatra teljesen alkalmatlan. (próbáltam)

Sziasztok!

Miskolcon, Nyíregyházán vagy Debrecenben tud valaki jó szervízt?
Köszi
Tikal
Ja, legutobb feltettem valami carot nevû, valami egyetemen gányolták össsze, aztán mikor kiirta hogy kapcsoljam ki a Music appot és sporolok másfél óra akku idõt akkor töröltem 😊

Tikal
Az értelmi szintet nem tudom hogy tudod idekeverni... mondjuk úgy inkább hogy vannak hisztijeid, pl a frame, és ezért kell neked iphone hogy erre csorogjon a nyálad, de tényleg? Mi köze a te hisztidnek a topic vagy az én értelmi szintemhez? 60 frame plusz szép design = Dani iPhone.t vesz, mitõl vagy te jobb akkor azoktól akik fél millát adnak egy macbook-ért? Semmivel, pedig hogy szereted õket fikázni 😊

SötétBarom
Ocsmány anyagból van, folyamatosan úgy éreztem, hogy ki fog csúszni a kezembõl..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

setuh
Hasznalsz vmi battery doctor appot?Nekem azzal csinalt hasonolokat,aztan letoroltem meg megcsinaltam a resetet es helyre jott.Tobbet soha ilyen kamu appokat...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Infinity Blade II
Szokta azt csinálni, h átmegyek vhova, v nekimegyek ellenségnek, és nm kezdõdik el a harc, v nincs ott a kör, h odakattinthassak, v akármerre menni tudjak...
Most épp egy Rebirth-t kezdenék, d csak a 2 kincset tudom felszedni, aztán kész, nmtok nekimenni a velem szembe állónak...
Újraindítottam játékot is, nyomtam egy "legutóbbi Rebirth" újrakezdést, meg telóújraindítás is vlt, de semmi...
Vki vmi ötlet?
DanielT
Gyorsan utánanéztem és már 2011 szeptemberében dob találatot a google erre a felbontásra az iphone pletykákkal kapcsolatban.

Forradalmi lesz a bejelentés ereje, le fog taglózni! <#banplz>
DanielT
Döbbenetes! <#idiota>
GregSB
Össze áll a kép.

"Today, we have found more proof that Apple is at least testing next-generation iPhone displays that are taller. In fact, iOS 6 is completely scaleable to a taller display.

Thanks to some tweaks to the iOS Simulator application that is included in the iOS development tools, we were able to run the simulator at the rumored next-generation iPhone display resolution of 640 x 1136. We did this running both the current public release of iOS 5.1 and the upcoming iOS 6.0 The iOS 5.1 simulator displayed the home screen with a stretched set of four rows of icons. On the other hand, iOS 6 displayed five complete rows – as our sources said Apple was testing for taller iPhone displays.

Perhaps even more interesting is that the simulator will not correctly display five rows of icons at resolutions other than 640 x 1136. At other resolutions, the icons will scale to an iPad-like home screen layout, not at the proportions and spacing of the current iPhone and iPod touch display. This may just add another layer of proof that the next-gen iPhone display will come in at a resolution of 640 x 1136."