iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Egyébként ez a Voice Search csak ICS-en megy?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
danielT: az egyszer biztos. (elsõ sorhoz)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Armin & Ayu fan
Remélem a Google megszázszoroszta a szerverfarmját ennek a gigantikus terhelésnek a kiszolgálására!
Armin & Ayu fan
Valaki kipróbálná, és elmondaná, hogy tényleg olyan jó mint a videóban vagy az azért kicsit túlzás?😄
gyakorlatilag ugyanaz a proci és ram került bele mint a 2G -be, ugyanaz az 528 mhz -es cpu
ha volt sebességbeli különbség a két készülék között akkor az nem a hardvereknek volt köszönhetõ, hanem a már lent is említett optimalizálásnak ill. szándékos optimalizáció hiányának
a 3G annyiban más mint a 2G, hogy van benne 3G, GPS, és nem süllyesztett a 3,5 jack csatlakozója
Bazinga!
pl olyan prociszaggató és ramsorvasztó feature nem került be a 2G firmwarejébe, hogy mappák készítése, vagy egy 320x480 pixeles kép berakása háttérnek
nyilván a nasa gépei is behalnának tõle, ha valaki egy iPhone 2G -n mappát szeretne létrehozni az ikonoknak a fõképernyõkön 😊
ezért jelennek meg naponta új pc hardverek, hogy a 13-15 éves Pistike tudja mondani a gazdag apucinak, hogy vegyél nekem 10 gigás dzsíforszot mer csak azon megy a Cod 18. része meg a need for speed 25. része fater...
a vga és proci gyártók pedig puszipajtások a játékgyártókkal, hogy nesze itt az új vga -m ami fél év múlva fog megjelenni... írd át a tavalyi játékodat, módosítsd 1-2 helyen, és csináld meg hogy a tavalyi cuccokon akadozzon, és csak ezen fusson jól
Bazinga!
egyébként én a te oldaladat pártolom, sajnos volt szerencsém 3G-t még az õ idejében nyomkodni, illetve akkor, amikor még nem futott ki, és akkor is amikor már a rá szánt szoftverrel is 20mp volt megnyitni a beállításokat...
http://9gag.com/gag/5135249
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Vagy akkor megmondanád hogy miért nem lehet a legújabb android-ot felrakni a telefonok zömére? mondjuk 90%-ra? 😄 Az elsõ Galaxy S-n megy a 4.0 android? Tesóm még a féléves telefonjára sem tudja felrakni...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
direkt úgy csinálják meg, hogy a régebbi készülékeken szarabbul fusson (azért, hogy megvedd az újat... és azért is hagyják ki az új ficsöröket, noha simán elfutna rajta)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mondjuk a sebességre kíváncsi leszek 😊
2. Szerintem 15%-nál nagyobb esés nem várható az árakban, ez már generációk óta így van.
ha emiatt valaki lemond az adott telefonról, mert valaki le merészelte írni ezt egy netes fórumon az inkább ne is menjen be valami depis topikba mert a végén még fel találja magát akasztani
jesus.
Bazinga!
Senki nem beszélt itt az S2-rõl, az a telefon még az én kezemben is egész jól kezelhetõ, de gyanítom neked nagyobb kezed van mint nekem ha te kényelmesen tudtad használni.
Én a Galaxy Nexus / S3-ról írtam amit írtam, és továbbra is fenntartom hogy átlagos kézmérettel nem lehet 1 kézzel használni.
Örülök hogy neked kicsi az iPhone, még szerencse hogy nem kötelezõ venni és van pár tucat alternatíva rá a piacon.
Tudod mit? Az iphone az kevés... nekem a lófasznyi hangya méret kiesik a kezembõl.
Miskolcon, Nyíregyházán vagy Debrecenben tud valaki jó szervízt?
Köszi
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Szokta azt csinálni, h átmegyek vhova, v nekimegyek ellenségnek, és nm kezdõdik el a harc, v nincs ott a kör, h odakattinthassak, v akármerre menni tudjak...
Most épp egy Rebirth-t kezdenék, d csak a 2 kincset tudom felszedni, aztán kész, nmtok nekimenni a velem szembe állónak...
Újraindítottam játékot is, nyomtam egy "legutóbbi Rebirth" újrakezdést, meg telóújraindítás is vlt, de semmi...
Vki vmi ötlet?
Forradalmi lesz a bejelentés ereje, le fog taglózni! <#banplz>#banplz>
"Today, we have found more proof that Apple is at least testing next-generation iPhone displays that are taller. In fact, iOS 6 is completely scaleable to a taller display.
Thanks to some tweaks to the iOS Simulator application that is included in the iOS development tools, we were able to run the simulator at the rumored next-generation iPhone display resolution of 640 x 1136. We did this running both the current public release of iOS 5.1 and the upcoming iOS 6.0 The iOS 5.1 simulator displayed the home screen with a stretched set of four rows of icons. On the other hand, iOS 6 displayed five complete rows – as our sources said Apple was testing for taller iPhone displays.
Perhaps even more interesting is that the simulator will not correctly display five rows of icons at resolutions other than 640 x 1136. At other resolutions, the icons will scale to an iPad-like home screen layout, not at the proportions and spacing of the current iPhone and iPod touch display. This may just add another layer of proof that the next-gen iPhone display will come in at a resolution of 640 x 1136."