iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
mivel ICS-re elérhetõ, persze hogy felteszi aki akarja, aki meg nem akarja az nem teszi fel 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Jim Morrison
ugye ezeket is csak hülyeségbõl írod?😄 mert unalmasak, de legalább nem komolyan gondolod.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Na, a Google-nak akkor annyi. Leég a teljes szerverparkjuk, ez elkerülhetetlen.
Jim Morrison
aki akarja felteszi ICS re, xda-n már van topikja 😄 10-20 perces mûvelet max.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
ne mobil sg-t látogasd, hanem a sima sg-t 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Tikal
Másnak is itt log ez a banner mobil.sg-n hogy 82 új hozzászólás érkezett vagy valami hasonló?? Rohadtul idegesítõ, plane hogy sosem pontos, és mindig belelog a szovegmezõbe..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Talan nincs még csengohangod

Nekem a felsõ részen nincs olyan hogy csengõhang. Összegzés,info, Alkalmazás,Zene,Film,TV,Foto.
DanielT
Csak a szerverek kapacitása lehet az oka. Látszik, hogy a Google se elég, nem csoda, hogy az Apple nem bírta.

CSÚCSTECHNIKA én mondom!
Tikal
De. Tölts fel zeneszamot csengohangnak és akkor menni fog.

Tikal
Ami infót talaltam, az az hogy a Voice Search csak 4.1-en fog menni, azt ígéri a Google hogy kesobb majd mas android verziokra is elérhetõ lesz.

He? Szoval csak az android userek egytizede kapja meg ezt a feature-t!!! Miert??? Nem bírják a serverek? Esetleg gyenge a vas?? Esetleg a Google annyira geci cég hogy igy akar rávenni új készülékek vásárlására?

Köszi, ez megvan, de itt csak gyári hangokat tudok beilleszteni. Feltöltött zeneszámot nem tudok?
rooney8
kontaktok / rámész egy névre / jobb felsõ sarok - szerkesztés / itt be tudod állítani többek között a csengõhangot is

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok iphone4 olyat csinálni, hogy egy név mellé rendelek egy csengõhangot. Egyáltalán lehet- e. A másik hogy felmásoltam pár képet itunes-al, de ha szinkronizálom akkor sem lehet látni itunes-ban, és törölni sem tudom a teloról.
Köszi
Prágában miért nem mûködik a google mapses tömegközlekedéses útvonaltervezõ?
Botond
Évtizedeken keresztül vitatkoztak mi legyen a közös szabvány mobil telefon töltõ, aztán egyik reggel egy kis kínai párttitkár arra ébredt, hogy szerinte a micro usb legyen az, és hát ezért Kína úgy döntött, hogy x év múlva nem lehet csak olyan telefont forgalmazni náluk, aminek micro usb töltõje van. Láss csodát másnap a mobilcégek elkezdtek a micro usb irányába fejleszteni. Ki érti ezt?!
Andr0
látom kitört itt a háború😊 de hamár a sznob szótári megnevezésénél járunk. Én két nagy multú nemesi családból származom tehát ha a szótár szerinti jelentést nézzük akkor nem lehetek sznob o.0

Amúgy meg a micro USB töltöt nem az Apple akarja hanem az összes telefon egységesítve nemtudom már ki ötletére. De igen a kiegészítõket újra kell gyártani még jó hogy nekem nincs...

Armin & Ayu fan

DanielT
Lehet, hogy az megy bele a nagy USB -be, ha a kábel mindkét fele ugyanolyan új csatlakozós. Az egyik fele azért áll két részbõl, mert ott van a vezérlés.
passatgt
az felül lévõ USB dugó megy a számítógépbe, abbõl jön ki a sima kábel bal oldalt, és a kábel végére megy az usb alatt található fehér pici henger alakú cucc, aminek a belsejébe meg a jobb oldalon lévõ 2 érintkezõ egymás hátát érintve

ami az usb alatti fehér szar alatt van, fogalmam nincs mi

Tikal
70-80%ra nagyon hamar feltöltik a battery pack-ek. Hátrányuk hogy kozben nem tudod a zsebedben tárolni, de a mophie féle tokok egesz vekonyak

robotnyk
ezt hogy a picsába kell nézni?
DanielT
Én is akartam valami hasonlót venni, mert olyan aranyos kis cuccok, meg tetszett a koncepció, hogy "bárhol tölthetem", de végül eddig még nem vettem, hisz gyakorlatilag soha nem vagyok áram nélkül.

szerk: És most milyen jó, hogy nem vettem, dobhattam volna ki a battery packot, amivel nem lesz kompatibilis az új iPhone 😄 Persze lesz hozzá adapter jópénzé'.
Tikal
Nekem van egy battery packem taskaban, bar gondolkoztam egy mophie juice pack air-en...

Tikal
Én 10 dollárért lattam amazonon😉 de mint tudjuk HDMI-bol is van 5dollaros meg van 100ert is aranyozott😊)

Tikal
Akkor azt mondod hogy ha a samu s3-at radugom a hifimre USB-n keresztül akkor menni fog a zene? Egyáltalán van olyn kábel hogy USB to RCA??😊

DanielT
Mondtam, hogy folyamatosan használom, olyan nincs, hogy ne tudjam tölteni.

Egyébként ezt a kábel ügyet lehet, hogy benéztem olyan formán, hogy a többi készüléken külön van a HDMI kimenet. Ami, teszem hozzá, ugyanúgy szabvány mint az USB és nem kell hozzá adaptert venni. 50 dollárért.
😄 nyugi jo leszek

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
Márcsak te hianyoztal a bulibol 😊

Tikal
Lemerülés para?😊

DanielT
Egy kábel itthon, egy a kocsiban, egy a táskámban, egy az irodában és még egy valahol.

Hirtelen ennyit tudtam összeszámolni, plusz minden közeli ismerõsnek iPhone-ja van, így az egymásnál töltés sem gond.
Ugy ugy, szektás 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
Elmehet a picsaba a Philips is hogy képzelik hogy nem tudom hasznalni tesom Braun borotvajanak a toltojet a philipshave-emhez, vagy a Nokia toltojet muternak !! És még a HP laptomom toltoje se jó hozzá!!! K. Anyjukat nekik is!

Tikal
Tudod, van az a Dock station, láttál mar olyat? Ha abba beleallitod a telefonod akkor az tölti, meg zenét játszik rola. Na most ez USB-n nem lehetséges. Elmondanad hogy hány speciális Apple kabelt vettél mar? Mert én életemben egyet. Pedig volt két ipodom is, most meg a telefon. Szoval nem ertem minek a sírás. Mondjuk ha tölteni akarod haverodnal akkor az szopas. És most mar értelek hiszen venned kell egy szaros adaptert, és ez csak kenyelmetlenseget szül. Ezert a rinya?

passatgt
elõbb írtam hogy mire lehet használni a 19pines csatlakozót, a képen egy usb csatlakozó van, nyilván a töltéshez való, 500 másik féle célra meg nem az usb kábelt kell használni

DanielT
Mé, szerinted mi lesz a másik végén, ha nem sima USB? Hogyan fogom összekötni a pécével, vagy bármivel? Vágok a gépen egy új lukat és odaforrasztok egy csatlakozót amit majd meg lehet venni?

Elmehet a k. anyjába az Apple a mostani széles csatlakozóval, meg az újjal is.

Az ilyenek miatt hánytam a cégtõl korábban és kezdek újra.
passatgt
egyelõre én nem tudom felfogni, hogy mit ábrázol a kép😊

DanielT
Megjelent valami új audio igény, amit eddig nem szolgált ki az eddigi iPod, iPhone, sorozat, és az összes többi készülék a világon, amelyik nem rendelkezik ezzel a csúcs csatlakozóval?

Mirõl maradtam le?

Ja tudom. Az agymosásról.

DanielT
Na, akkor mindezeket annak fényében gondold át újra, hogy a másik végén egy sztenderd USB dugasz van.

Mindenki megõrült??!?!?!?!?!

Minden más cégnek jó az USB mindenre, csak az Apple -nek nem? És még meg is be is nyelitek, akármilyen ideológiát raknak mögé?!

És ne kezdjek itt hörögve agonizálni?! 😄 Ki bírja ezt elviselni nyugodtan?
Tikal
Nem lehetséges hogy ennek köze ám az audio továbbításanak is? Az USB-n történõ adat tovabbitas cpu függõ és szerintem nem is elterjedt hogy USB kabelt hasznalnak audio jel továbbítására. De most is egyszerubb neki ugrani a témának véres szájjal... Persze lehet igazad van és csak azert hasznalnak saját csatlakozót mert szemetek. Mondjuk én még életemben egyszer vettem csak dokk kabelt, ugyanis adnak a telefonhoz, neked nem adtak?

passatgt
az usb-n 4 érintkezõ van. Földelés, áram, adat ki, adat be.
ezen meg 19 van, földelés, földelés videóhoz/hanghoz, line out bal/jobb, line in bal/jobb, tartozékokhoz egy, firewire(ez most nyilván thunderbolt lesz), usb meg még csomó szar

majdnem egyforma a kettõ

DanielT
Új csatlakozó.

10-es skálán 11-es féregség, hogy nem szabvány mikro/mini usb. Biztos azért, mert az USB nem bírta a terhelést! <#ravasz1>

Ugye errõl lehet szó? Mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy csak azért más, hogy újra kelljen gyártani mindenféle kiegészítõt és tonnaszám adják el a szaros kábeleiket 5000%-os haszonnal. Kizárt!
DanielT
Ja, tudom, hogy adhatnám elõ finomabban, de van ami nagyon felidegesít és ezt kénytelen vagyok érzékeltetni 😄
Tikal
A masik amit meg már leírtak: nem az a baj hogy másképp látsz dolgokat hanem azzal ahogyan ezt közlöd itt a népekkel...

Tikal
Pedig láthatsz tõlem. A kulonbseg csak annyi hogy nem vicsorogva ugrok mindenre ami hiba. A masik meg hogy nem csak itt irkalok, a problémáknak van masik fórum amit szeretek, ez pedig a beszmac.

A legutóbbi sirankozasaim: akksi, GUI uncsi design, a telefon könnyû sérülékenysege( ezt pl rohadtul nem csipem). De mivel az én sirankozasaim nem olyan fájdalmasak nem tûnik fel neked sem...

DanielT
Nem a két terméktõl vagy márkabuzi, hanem, mert kritikát tõled még nem nagyon láttam, ellenben amikor pl én azzal illettem valamit, egybõl védted.

Na mindegy, kár, hogy nincs most jobb téma errefelé. 😊
Tikal
Gondoltam hogy majd ezt felhozod😊 persze nem teljesen illik rad a sznob szó, de tudjuk mirol beszelunk szerintem..
de ezt a vonalat inkább ne folytassuk, engem meggyõztél hogy igényes vagy hisz iPhone-d van, én meg maradok márkabuzi mert nekem két termékem is van ugyanattól a cégtõl

DanielT
Nem igazán vagy tisztában a sznob szó jelentésével...

Én igényes vagyok.

A sznob pedig
Tikal
szeretik a szépet, szeretnek csak azert megvenni dolgokat mert mondjuk 60fps-el fut rajta az animacio ahogy senki masnak mert neki nem elég a 30 vag néha egy kis akadozas annál a nyolc appnál amit használ... te sem vagy jobb 😊

DanielT
Ja, mert én nem használom? <#wilting>

Ki se lehet robbantani a kezembõl.
Tikal
en azert vettem mert hasznalom is, es ezt tudom a legjobban hasznalni, nem csak nézegetem a 60fps-es animaciokat, ez felel meg az igenyeimnek. te csak azert vetted meg mert szép es 60fps... szerintem ez rosszabb😊