iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
CSÚCSTECHNIKA én mondom!
He? Szoval csak az android userek egytizede kapja meg ezt a feature-t!!! Miert??? Nem bírják a serverek? Esetleg gyenge a vas?? Esetleg a Google annyira geci cég hogy igy akar rávenni új készülékek vásárlására?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Köszi
Amúgy meg a micro USB töltöt nem az Apple akarja hanem az összes telefon egységesítve nemtudom már ki ötletére. De igen a kiegészítõket újra kell gyártani még jó hogy nekem nincs...
Armin & Ayu fan
ami az usb alatti fehér szar alatt van, fogalmam nincs mi
szerk: És most milyen jó, hogy nem vettem, dobhattam volna ki a battery packot, amivel nem lesz kompatibilis az új iPhone 😄 Persze lesz hozzá adapter jópénzé'.
Egyébként ezt a kábel ügyet lehet, hogy benéztem olyan formán, hogy a többi készüléken külön van a HDMI kimenet. Ami, teszem hozzá, ugyanúgy szabvány mint az USB és nem kell hozzá adaptert venni. 50 dollárért.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Hirtelen ennyit tudtam összeszámolni, plusz minden közeli ismerõsnek iPhone-ja van, így az egymásnál töltés sem gond.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Elmehet a k. anyjába az Apple a mostani széles csatlakozóval, meg az újjal is.
Az ilyenek miatt hánytam a cégtõl korábban és kezdek újra.
Mirõl maradtam le?
Ja tudom. Az agymosásról.
Mindenki megõrült??!?!?!?!?!
Minden más cégnek jó az USB mindenre, csak az Apple -nek nem? És még meg is be is nyelitek, akármilyen ideológiát raknak mögé?!
És ne kezdjek itt hörögve agonizálni?! 😄 Ki bírja ezt elviselni nyugodtan?
ezen meg 19 van, földelés, földelés videóhoz/hanghoz, line out bal/jobb, line in bal/jobb, tartozékokhoz egy, firewire(ez most nyilván thunderbolt lesz), usb meg még csomó szar
majdnem egyforma a kettõ
10-es skálán 11-es féregség, hogy nem szabvány mikro/mini usb. Biztos azért, mert az USB nem bírta a terhelést! <#ravasz1>#ravasz1>
Ugye errõl lehet szó? Mert azt nehezen tudom elképzelni, hogy csak azért más, hogy újra kelljen gyártani mindenféle kiegészítõt és tonnaszám adják el a szaros kábeleiket 5000%-os haszonnal. Kizárt!
A legutóbbi sirankozasaim: akksi, GUI uncsi design, a telefon könnyû sérülékenysege( ezt pl rohadtul nem csipem). De mivel az én sirankozasaim nem olyan fájdalmasak nem tûnik fel neked sem...
Na mindegy, kár, hogy nincs most jobb téma errefelé. 😊
de ezt a vonalat inkább ne folytassuk, engem meggyõztél hogy igényes vagy hisz iPhone-d van, én meg maradok márkabuzi mert nekem két termékem is van ugyanattól a cégtõl