iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
Hát ha van pénz akkor van pénz.
Nyugaton annyira nem drága egy Macbook vagy iPhone...(fizuhoz képest) így az ár annyira nem mérvadó nekik, hogy most vegyenek 200 euróval olcsóbb telefont vagy 300 euróval olcsóbb laptopot. Nekik majdhogynem mindegy, így megfogják és megveszik azt ami jobban néz ki.

És az Apple-rõl sok minden elmondható, de az biztos hogy design és Szoftvertervezésben jók...

Armin & Ayu fan

Yoda001
persze, nagyon sokaknak van szifon arrafelé, de érdekes, hogy inkább elvitték a kéznél lévõ telefont, mintsem egy komolyabb fényképezõt, sejtem abban sincs hiány pedig 😊

http://9gag.com/gag/5135249

Bercy
Az olimpiatol fuggetlenul is Londonban rengeteg embernel lehet latni szifont (jellemzoen 4/4S).
Tikal
Talan az az egy, igen.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Andr0
van egy két szánalmas húzásuk...😄 De amugy az az él meg a Föld hátán aki képes egy kis semmiséget úgy eladni mintha megváltotta volna a világot...😄

Armin & Ayu fan

Yoda001
tegnap már a fejemben volt, de a nap történéseivel együtt ki is ment a fejembõl... most láttam egy cikket ami eszembe juttatta 😊

tegnap az Olimpia zárón meglepõen sok szifont volt, szinte a profi kamerákon kívül csak azzal voltak az emberek, esetleg elhanyagolható százalékban fényképezõgéppel 😊

http://9gag.com/gag/5135249

DanielT
A beépített hárfás az tök jó.
Tikal
A Sleep Cycle-ben vannak csak olyan dallamok amikre fel tudok kelni anélkül hogy felriadnek vagY le akarnám csapni a telefont😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

precision
Én is így voltam vele amikor a 2gbe nem rakták be a wallpaper ill. ikonmappák featuret : D

Bazinga!

precision
teljesen full ingyen? na nebazmámeg azonnal elõ is rendelek egy iPhone5öt : ) micsoda fícsör...

Bazinga!

GregSB
Ha ezt a funkciót kihagyják az iPhone 4-es iOS6-ból, akkor nyilvánosan felgyújtom a telefonomat és veszek egy symbianost 😄 😄 😄

GregSB
"the release of iOS 6.0 will offer the option for users to designate any song in their iTunes playlist as their custom wake up tune at no additional cost."

Tvájsz ez öméjzing!

Amióta iPhoneom van azóta hiányolom ezt a funckiót, mivel a 2007-es iPod Nanom tudta már ezt... iPhonenál úgy látszik 6 generációt kellett várni rá 😄

Jim Morrison
köszi

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

DanielT
Unibody: Egy munkadarabból van kimarva a teljes ház, lényegében azt jelenti ahogy te is értelmezted.
Jim Morrison
valaki mondja el nekem plz mi ez az unibody pontosan. vagy ez csak azt jelenti, hogy a hátlap egyben lesz az oldallal? meg minek írogatják a képre hogy ez itt az antenna meg ilyenek? 4-esnél is hogy odavoltak milyen szuperül megcsinálták, és abban az évben (vagy köviben) volt az a diagram hogy melyik telefontípus dobja el a jelet legtöbbször, elsõ iphone 3 vagy 3g volt a második nem sokkal lemaradva az iphone4 (lehet fordítva volt de messze ez a kettõ volt az elöl) (ja, és ez nem is haverkörös felmérés vagy zindex cikk volt). Hiába fejlesztették ki ezt a 'revolutionary' cuccot, csak rosszabb lett mint egy olcsó telefonban.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pyrohun
Sajnos egyet kell, hogy értsek.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

DanielT
Mindkét megoldást 100%-ig valószínûtlennek tartom.

1. Nem kamu.

2. Nincs tudatos szivárogtatás, az érdeklõdés enélkül is a plafonon lenne, sõt, ezzel csak elveszítik, mert most már tudom milyen, nem izgat.
Andr0
Hát igen gyakorlatilag már össze lehet rakni egy telefont. Mit nem láttunk még? Kamera, gombok, alaplap, aksi... különbözõ vezetékek, tárhely volt már?

Talán egyedül a kijelzõ hiányzik...😄

Nemtudom mert nekem is furcsa ez a sok kiszivárgás... Van olyan Kickstarter projekt ami már az iPhone 5 házára optimalizálódott... 😄

Ez így bukta lesz, mármint a Keynote, ha ez lesz az iPhone 5... mármint beülnek az emberek megnézik.. mindenki bólogat kettõt hogy jóvan tesó ezaz. De ennyi😄

Armin & Ayu fan

GregSB
4-esbõl ugye elhagytak egy prototípust.

4S-nél meg kiszivárgott szintén egy készülék, de akkor a lapok azt spekulálták hogy valszeg csak a 4-es házában tesztelik az új hardvert. Hát nem, mint végül kiderült 😊

Idén viszont nagyon durván sok alkatrész kiszivárgott, gyakorlatilag már látható a komplett telefon. Amikor Tim Cook azt nyilatkozta hogy mostantól jobban odafigyelnek erra akkor már rég kint voltak ezek a házak szerintem.

Andr0
jó hát mert a 4-es nagy ugrás volt design téren az biztos. 5 (a jelenlegi infók alapján) annyira azért külsõre nem változik még ha unibody ház is lesz...

Armin & Ayu fan

passatgt
az elõzõ iphonenál is jött ki ennyi cucc, és kiderült hogy sima 4s lesz belõle, az apple pedig semmit nem reagált rá

amikor kiszivárgott iphone4, egybõl kérték vissza, meg bírósági ügy lett belõle

Andr0
régen jött ki ennyi cucc? én nem emlékszem de lehet ködös a memóriám 😄

szerk: meg az a baj ezekkel a Hype bombákkal... (már kb elkezdõdött januárban o.0) hogy teljesen idegroncs lesz azokból akik így rágyógyulnak a témára. Mi is elég sokat beszélünk róla, pedig nem igazán érdekel minket...

Armin & Ayu fan

passatgt
Tim Cook: We're going to 'double down' on secrecy"

és ezek után nézd meg a lenti képeket. Gyanús, nagyon gyanús...

GregSB
Valamivel fent kell tartani az érdeklõdést 😊

Két lehetõséget látok:

1. Full kamu az egész, az Apple direkt tolta ki ezeket az alkatrészeket hogy fenttartsa az érdeklõdést, és valami mást fog bemutatni (nem valószínû)

2. Tényleg ez a végleges cucc, az Apple direkt szivárogtatta ki ezeket hogy fenttartsa az érdeklõdést szeptemberig (valószínû).

Andr0
nekem is feltûnt hogy kamionnal tolják ki az anyagot a gyárakból 😄

Armin & Ayu fan

passatgt
én csak annyit mondok, hogy gyanús az nekem, hogy annyi mindent csempésztek ki a gyárból, hogy lassan alkatrészhiány lesz

Tikal
Ez már nem fake egy ideje😊

precision
jajj ne... DanielT mindjárt belinkeli neked a Zinternetet ezért a véleményedért, és megjegyzéseket tesz amivel a felsõbbrendûségét fitogtatja 😛😊

Bazinga!

passatgt
ez egy nagyon nagy fake, applenál meg röhögnek mindenkin, hogy ezzel foglalkoznak😊

Andr0
én szeretnék már végre látni egy Kriptonit-ból készült telefont is...

Armin & Ayu fan

GregSB
Qrva vicces vagy ám 😄 Lehet megoldják hogy a fém hátlapot le lehessen valahogy pattintani, egyáltalán nem biztos h unibody lesz.

DanielT
"ha a ház tényleg unibody lesz"

Á, miért lenne az? Semmi jel nem utal rá! <#banplz>
GregSB
... viszont ha a ház tényleg unibody lesz, és a hátlap egységet fog alkotni a telefon oldalával, akkor már megint szívás lesz a készülék szervizelése.

A 4/4S azért volt egy nagy fejlõdés, mert a hátlapot fél perc lepattintatni a megfelelõ csavarok eltávolítása után. utána csak az akksit kell eltávolítani és ott van egybõl a készülék alaplapja, meg minden fontos alkatrész.

Az elsõ iPhone és a 3G/3GS szervizelését az tette rémálommá, hogy a kijelzõ felõl kellett szétbontani a készüléket. Mire eljutottál az alaplaphoz gyakorlatilag atomjaira szét kellett szedni az egész cuccot.

Most ez egy visszalépés lesz a 4/4S-hez képest... bár ez az Applet nem izgatja szerintem különösebben, lásd retina MacBook Pro 😊

Andr0
nem tudom: több dolgok, más elrendezésben tesznek rá?

Armin & Ayu fan

precision
a hosszabb alaplap hogyan növeli a teljesítményt? 😊

Bazinga!

DanielT
Abban biztos lehetsz, hogy nem lesz benne szabad hely. Látszik ott az a fehér rész (ha az animált kép megjelenik nálatok is), oda valami kerülni fog.
Andr0
hát én, ha már van egy kis extra hely, akkor elgondolkoznék rajta hogy hogy lehetne a teljesítményt növelni egy esetleges hosszabb alaplappal.

De aztán lehet hogy a Vattacukor elmélet reálisabb.

Armin & Ayu fan

DanielT
Ennek két oka lehet:

1. Ezek még mindig a megtévesztõ álca kiszivárogtatott alkatrészek, amelyek elterelik a figyelmet a valódi telefonról, ami lila lesz és vattacukor formájú.

2. Nem azért hosszabb a telefon, hogy hely legyen a hosszabb alaplapnak, hanem a képernyõ miatt. Minek nyújtsák? Attól nem lesz jobb.
Andr0
hmm, mind1 lényeg hogy elsõ ránézésre nem tûnik hosszabbnak mint a 4s-ben volt, hiába hosszabb a telefon.

Armin & Ayu fan

DanielT
Mert a fém burkolat alatt van.
Andr0
Áh... hát ez elég kicsi és letisztul nem látom rajta a Procit pl mint a 4S-en.(hacsak nem az a kis szutyok ott a bal felsõ sarokban a második képen)

Armin & Ayu fan

DanielT
Alaplap, rajta mindennel.

Ilyen volt a 4 szétszedve, ott is látszik.

precision
alaplapnak vagy annak egy részének tûnik
a közepén az a sim foglalatnak tûnik

Bazinga!

Andr0
És ez amúgy mi? azonkívül hogy fogalmam sincs?😄

Armin & Ayu fan

DanielT

GregSB
T minusz 1 hónap 😊

Andr0
én már nem tudom mi igaz és mi nem, de õszintén szólva le is szarom... majd lesz valami 😉

Armin & Ayu fan

passatgt

nálam itt az illesztések kínaisnak tûnnek

GregSB
http://thetechblock.com/the-unibody-iphone

A kiszivárgott készülékház elemzése.

Csak elsõ pillantásra tûnhet úgy, hogy ez a dizájn ugyan az mint a 4 és 4S. Ez egy teljesen újratervezett, "unibody" készülékház.

precision
nem kell rá reagálni és abbahagyja idõvel...

Bazinga!