iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
miért nem az appstore -ból telepíted a programokat? talán akkor mennének is
Bazinga!
Még ha paraszt vagy akkor is.
Anroidnál nem lepõdtem volna meg mert tapasztaltam ilyet sokszor de Ios-en érdekesnek tartom a dolgot ezért írtam be.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
4S jailbreak 5.0.1.
Ez jó, utálom ha szarakodik a wi-fi és amiatt szenvednek az appok. iOS 6-on majd átváltanak jól gsm-re.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Link
Azt mondták kb 1 hete hogy 1-2nap és jön az iOS-Google Now keresés... ezért érdeklõdtem hogy holvanmá??
Armin & Ayu fan
ezután használd rendesen. ha továbbra is nagyon merül, ismételd meg az egészet, csak utána egy napig használd úgy hogy minden appot ami nem alapszolgáltatás mellõzõl. ha így már rendben van akkor valami app szívja, ha így sincs rendben akkor passz. 😊
Az utóbbi idõben az iPhone 4S-em drámai merülésbe kezdett. A legújabb szoftver van rajta. Eleinte egy adatforgalmat mérõ programra gyanakodtam, de elõtte azzal sem volt baj. Most, hogy már azt sem futtatom a háttérben, semmilyen más programmal, nem tudom hol keressem a problémát.
Ami elvezetett ebbe a topicba, az, hogy tegnap este éjfél körül kb 90%-on letettem a telefont, ami ma délelõttre 51% lett.
Egyre frusztrálóbb, hogy akár már egy teljes napot sem merek töltõ nélkül elmozdulni, mert félek, hogy a reggeli feltöltés már másnap reggelre nem lesz elegendõ, még akkor sem ha alig használom.
Szerintetek ez normális?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amúgy HÁHÁÁÁHH instagram Google térképet használ... Pedig a Facebook nagy Bing fan...:d
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Mind1 a lényeg, hogy az Apple sok jó cégnek (jó cég= nem amerikai) ad munkát/pénzt és felemeli õket a kaksiból... Pl. az ARM nem tudom hol lenne a mobilpiac nélkül.
Na csak ezért szeretem én az Apple-t.
Armin & Ayu fan

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
szerintem az apple logó alá simán oda lehetne biggyeszteni, hogy powered by Samsung 😄
Bazinga!
Amúgy érdekes hogy az ARM hogy feltört mint a talajvíz... már az Intellel hasonlíthatják. Hát igen jót tett neki, hogy a mobil szegmens kb az övé...😄 Britek...
Armin & Ayu fan

De 60 frém és szépek az ikonok meg az animációk, illetve nincs gánygenny hangulata a korlátozások miatt.
Armin & Ayu fan
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

mégse használom szinte egyik softwareüket sem 😄, google ebben jóval jobb