iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bercy
Ne is, nagyon helyes mentalitás, TÁMOGATOM...<#gonosz3>
Akkor tedd fel az Installoust a cydia.hackulo.us sourceból.

&#63743;

Jim Morrison
nem histem hogy az bezavarna. melyik tweaktõl nem indulna egy app se? szerintem rosszul crackelték a játékokat.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

robotnyk
talán mert jailbreaket gányolsz, azért nem fut, erre nem gondoltál?
Attila8805
Nem fogok 5 dollárt kiadni pl egy olyan játékért amivel hetente 1 szer játszok.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Bercy
Há me az drága 😊 Nem mindenkinki engedheti meg ám magának az 1 dolláros árakat (sõt van aki még az ingyeneset sem). 😊)))
precision
arra céloz, hogy "leszedtél egy iphone megapackot"

miért nem az appstore -ból telepíted a programokat? talán akkor mennének is

Bazinga!

Attila8805
Elvileg az ios nem android és minden programnak el kéne indulnia ami ios-re lett írva nem?
Még ha paraszt vagy akkor is.
Anroidnál nem lepõdtem volna meg mert tapasztaltam ilyet sokszor de Ios-en érdekesnek tartom a dolgot ezért írtam be.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Tikal
Szörnyû...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Attila8805
na már 5.1.1 Jailbreak és még mindig ugyan az a helyzet 😄

Attila8805
Leszedtem egy Iphone megapackot és vannak olyan programok amik el se indulnak.
4S jailbreak 5.0.1.

ProGabe

Ez jó, utálom ha szarakodik a wi-fi és amiatt szenvednek az appok. iOS 6-on majd átváltanak jól gsm-re.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bercy
Igen igy van. A teljes ciklusnak is csak azert van szerepe, hogy pontosabb legyen a toltottseg visszajelzese.
robotnyk
legfeljebb annyi, hogy havonta 1-2 alkalommal érdemes egy rendes ciklust csinálni, amennyire lehet lemeríteni és teljesen feltölteni. de ha már gyorsan merül, azt visszafordítani laptopnál nem lehet. max akku cserével 😄
Andr0
jaaa:/ pedig már nem árta fõleg, hogy (bár én nem hiszem hogy majd használom magyarul...)
Link
Azt mondták kb 1 hete hogy 1-2nap és jön az iOS-Google Now keresés... ezért érdeklõdtem hogy holvanmá??

Armin & Ayu fan

Andr0
amúgy macbook-okra is van valami hasonló reset?

Armin & Ayu fan

robotnyk
egy nap merítsd le amennyire lehet, 5% alá. töltsd fel teljesen. lépj ki minden háttérben futó programból, majd kapcsold ki. majd kapcsold vissza, és ha elindult a telefon csinálj egy resetet (lock+home folyamatosan még kikapcsol, majd újra meg nem jelenik az alma logó).

ezután használd rendesen. ha továbbra is nagyon merül, ismételd meg az egészet, csak utána egy napig használd úgy hogy minden appot ami nem alapszolgáltatás mellõzõl. ha így már rendben van akkor valami app szívja, ha így sincs rendben akkor passz. 😊
Sziasztok!

Az utóbbi idõben az iPhone 4S-em drámai merülésbe kezdett. A legújabb szoftver van rajta. Eleinte egy adatforgalmat mérõ programra gyanakodtam, de elõtte azzal sem volt baj. Most, hogy már azt sem futtatom a háttérben, semmilyen más programmal, nem tudom hol keressem a problémát.
Ami elvezetett ebbe a topicba, az, hogy tegnap este éjfél körül kb 90%-on letettem a telefont, ami ma délelõttre 51% lett.
Egyre frusztrálóbb, hogy akár már egy teljes napot sem merek töltõ nélkül elmozdulni, mert félek, hogy a reggeli feltöltés már másnap reggelre nem lesz elegendõ, még akkor sem ha alig használom.
Szerintetek ez normális?

GregSB
Mert még nem jött ki iOS-re a frissítés ami aktiválja ezt.

Andr0
azt használom, de nekem nem ilyen mint a videóban. És vissza sem pofáz.

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
voice searchet használd akkor. lapozz vissza kettõt, ott van a vidiben amit linkeltem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Andr0
azt használok.
Amúgy HÁHÁÁÁHH instagram Google térképet használ... Pedig a Facebook nagy Bing fan...:d

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
google search

Andr0
Miért nem kapjuk meg a Google Now-os Google keresõt iOS-re és a fotóról fordítós Google Translate-t? <#rolleyes>

Armin & Ayu fan

Andr0
Hát ja... ARM license alapján...😄 de így is meló van vele... értem én.
Mind1 a lényeg, hogy az Apple sok jó cégnek (jó cég= nem amerikai) ad munkát/pénzt és felemeli õket a kaksiból... Pl. az ARM nem tudom hol lenne a mobilpiac nélkül.
Na csak ezért szeretem én az Apple-t.

Armin & Ayu fan

GregSB
Samsung gyártja, de azon kívül hogy "összerakják" nem sok közük van hozzá. Nem hiába van rajta az Apple logó, a procit gyakorlatilag az Apple mérnökei tervezik meg, a Samsung csak legyártja.

Tikal
Steve megmondta: a Flash-nek meg kell halnia és meg is halt😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Komolyan elegem van már: 2:05 perc és mar 30%-on van. A franc akar vékonyabb telefont meg nagyobb kijelzõt akksit akarok!!!!!!

Jim Morrison
érdemes lenne lecsekkolnod az egyik ehavi pc s újságot. sajnos most nincs nálam, úgyhogy lehet nem pontosan mondom. Szemléltetik az újságban az új armv 15-17(?) procit és eléggé nagy lépés. 2-kb 4Ghz es órajellel mûködhet és a többi paramétere is elég nagy ugrás. talán már az új iphone is erre épül.

Jim Morrison
pedig szokták árulni...<#idiota>

Andr0
Hát ezaz...😄 Mint ugye a Google cuccokon rajta is van, hogy Samsung/Acer...

Armin & Ayu fan

Bercy
En meg meg iphoneos feketet nem lattam itt londonban 😊
precision
ha csak a procit gyártaná a Samsung az iphone -okba... 😄
szerintem az apple logó alá simán oda lehetne biggyeszteni, hogy powered by Samsung 😄

Bazinga!

Andr0
Elkezdtem lecsekkolni a Proci-piacot és most nézem hogy az Apple AXX procikat a Samsung gyártja az Apple-nek egy ARM license alapján... Ez az Apple nem semmi😄

Amúgy érdekes hogy az ARM hogy feltört mint a talajvíz... már az Intellel hasonlíthatják. Hát igen jót tett neki, hogy a mobil szegmens kb az övé...😄 Britek...

Armin & Ayu fan

Jim Morrison
egy feketét nem láttam még blackberryvel. annyit tudok hogy obamának is volt blackberryje 😄 ha látok blackberryset az fehér, nem mintha számítana 😄

Bercy
Meg a Blackberry amit nyugaton imadnak, foleg a feketek 😊
Ezekben egyetértek.

&#63743;

DanielT
Az OS kb annyit tud, mint az Androidnak az app választó menüpontja.

De 60 frém és szépek az ikonok meg az animációk, illetve nincs gánygenny hangulata a korlátozások miatt.
Andr0
én már írtam pár hsz-ez eezelõtt hogy a Google átveszi az appokat az iOS-en... pl Sparrow meg a Youtube volt a legutóbbi akciója. Viszont az OS az minden felületen jobb bármilyen más versenytársnál.

Armin & Ayu fan

pl safari < chrome, nem mondom hogy használhatatlan a safari de a chrome faszányosabb, itunest nagyon nem szeretem és még akkor óvatosan fogalmaztam, quicktime = hulladék minden téren, levelezésre gmail app, videónézésre youtube, valszeg a google által készített új app jobb lesz mint az eddigi beípített, az apple maps se ér fel az eddigiek alapján a gmapsel stb stb stb stb stb

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Melyek azok a programok amiket használtál és nem tetszett? Illetve mi volt a gond velük?

&#63743;

te is tudod hogy nem az opra gondoltam hanem a sok szemétre

Andr0
mountain lion, iOS.

Armin & Ayu fan

robotnyk
az iOS-t azért használod?
GregSB
Sziasztok. Vettem egy iphone 4-et használtan. Van rajta egy játék amihez kijött egy frissítés, de nem tudom letölteni, mert akitõl vettem nem adja meg a jelszavát, nekem is van ID-m de bankkártya nélkül regisztráltam. Ez a játék pedig fizetõs. Hogy tudom frissíteni vagy legalább eltüntetni az App Store ikonról a jelzést, hogy 1 frissítés elérhetõ. Köszi
"Szoftvertervezésben jók"

mégse használom szinte egyik softwareüket sem 😄, google ebben jóval jobb

GregSB
Ehh elfelejtettem fogalmazni 😄

Szóval nem azért nincs szifonjuk, mert nincs rá pénzük.

GregSB
Mondjuk ez elmondható az összes Nyugati országra... durva mennyi embernek van szifonja. Ezekben az országokban tényleg azoknak van Androidos vagy WP7-es telefonja, aki különcködni akarnak, vagy utálják az Applet, de nem azért mert nincs rá pénzük.

GregSB
Ja kinti fizetésekhez képest bagópénzért el tudod hozni a szifont 2 éves szerzõdéssel. Rohadt sok középiskolás is új iPhoneokkal rohangál, nem az a világ ami itthon van...