iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem használtam mé a gift kártyát, de szerintem elõre meg kell vásárolnod és kapsz egy kódot, amit fizetésnél meg kell adni
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ez a Gift kártya hogy müxik?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Németország.
Lásd #29161
itt sima Elektronikus pénztárca van mindenhol lehet használni parkoló autómatától cigiautómatán keresztül vásárlásra meg minden lófaszra kivéve az internetes vásárlást.
#29165 Mint írtam heti 70 órát dolgozok szóval anyukámtól én egy fillért nem kaptam 😄
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
a fizetését ma már mindenki bankszámlára kapja, amihez nagyon egyszerûen lehet kapni bankkártyát
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
És miota divat otthon a credit kártya? Az emberek 80%ának debit kártyája van...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem kell hitel kártya, elég a sima visa, mastercard debit card is én is azzal használom.
azért azt leírhatnád hogy ebben a csöves országban hogyan érték el az emberek? itt a legdrágább a megélhetés, itt a legnagyobbak az adók de cserébe még a fizetések is itt a legalacsonyabbak és a munkanélküliségi rátánk se túl kellemes
Bazinga!
De kéne hitelkártya ami itt annyira nem divat mint otthon.
Gondolok itt arra hogy OTP alapból olyan kártyát ad amivel tudok neten vásárolni.
Itt külön igényelni kell és átutalgatni rá és a többi és a többi és heti 70 óra meló mellett van jobb dolgom is.
Ez ingyen van két kattintás és kész.
Az Ios-t egyáltalán nem szidtam én voltam a buta de ezt a 29159 ben kifejtettem.
Nincs vele semmi bajom eddig legstabilabb teló amit láttam.
És a fasz se gondolta hogy mobil progikat is crackelnek.
Ez az egyetlen egy hibám.
Ha tudtam volna akkor rá se kérdezek.
Tudatlan voltam és szarrágó vagyok.
De 100% biztos vagyok benne hogy ebben a topikban sem én vagyok az egyetlen és nem is én leszek az utolsó.
egyrészt az, hogy a lopott app nem megy a jailbreakes telefonon, azt ne az operációs rendszerre fogjad, mert 99%, hogy az appstoreban megvett app mûködne, ami warezban nem megy.
a másik az, hogy ha valamit ritkán használsz, akkor csak azért loptad el mert megteheted, és nem azért mert szükséged van rá és nincs rá pénzed. és még panaszkodsz is ha nem mûködik? "hát a kurva anyját a fejlesztõnek meg az applenek hogy a lopott szoftver nem megy a 100 rugós telefonomon!"
és te beszélsz tipikus magyar felfogásról?
Pár dolcsis appokat lopni a 150 ezres telefonra pedig valóban szarrágás.
Büszke lehetsz rá 😉
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Én amúgy egy olyan hangot akarok, ami a Portalos computernek van... 😄😄 az nagyon bejön.
Armin & Ayu fan
Armin & Ayu fan
Mondjuk ez így nekem kényelmes, ha nem lenne ingyen az amcsi VPN akkor nem tudom használnám -e, azt se tudom mennyibe kerül a bérlése.
amazon.com
eredeti nyelven nézheted a sorozatokat 😛
leggyakrabban zenét meg sorozatot warezolok de nem találok kifogást rá
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
PS3 ID: Csabesz82