iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bár nekem Beats van..😄)
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Tudom hogy ennek nem itt a helye de mivel ez a forum jobban él mint bármeik másik és nemártana ha a kérdésben szereplõ készülék iphone compatible lenne ezért ha nem haragusztok itt kérdezek rá.
Fejhallgató vásárlással kapcsolatban szeretnék kérdést feltenni ugyanis nem nagyon sikerült a net alapján normális rangsort felépíteni a fejemben. Nos a zenélés, zenehallgatás az életem és ebben nem szeretnék spórolni így bátorkodtam nekidurálni magamat hogy kiderítsem melyik az a fejhallgató ami a legjobb. Viszonylag fontos lenne az is hogy ne nézzen ki azért nagyon hülyén mert nem lehetetlen hogy utcán is hallgatnám. Több weblapon is ha más nem is de a beats pro visszatérõ készülék volt de mivel hogy ez a márka divattermék mint az iphone ról is lehet róla hideget meleget hallani és nem tudok normális képet róla kapni mint más terméknél ahol álltalában nagyából 1 állásponton vannak az emberek. Tudnátok valamit ajánlani nekem?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
még a home gomb valamelyik rész lett kicserélve, hogy ne szarjon be úgy mint egy-két négyesnél (állítólag), illetve talán a 4S-nél vitték annyira közel hogy már kosz sem fér mellé, de ebben nem vagyok biztos
http://9gag.com/gag/5135249
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
bár ez nem tudom igaz-e
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
az oldalsó kereten tudom, hogy máshol vannak a bevágások, de az érdekelne, hogy egy i4-hez vásárolt elõ és hátlapot rá lehet-e szerelni egy i4s-re (komplett csere, digitizer+lcd és hátlap)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
google+ topikban le is írtam pár lopott ficsõrt.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
igaz, ezt sajnos mindkét irányba.. az elforgatás engem is igencsak zavar (de van, amikor ellehet), illetve ha nem is sokkal de érezhetõen gyorsabb lett, nem mondom hogy letisztultabb, de rosszabb nem lett, tûrhetõ nagyon szerintem...
honnan lopott concept?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
ON
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Annyit tudni biztosan, hogy az Apple szeptember 12-re nagy sajtókonferenciát hívott össze"
Qrvára nem 😄 Apple mai napig nem adott ki semmilyen hivatalos közleményt ezzel kapcsolatban. Az, hogy az összes nagyobb tech lapnak kiszivárgott ez az info és õk lehozták mint pletykát =! azzal, hogy az Apple összehívott volna bármit is még erre az idõpontra.
A cikkírónak mindössze annyit kellett volna megtennie, hogy lecsekkolja ezt az oldalt, itt jelenik meg minden hivatalos közlemény a cégtõl. Ehhez lehet 80 IQ-nál többre van szükség, és ez a probléma.
Ilyenkor komolyan elgondolkodom azon, hogy milyen kvalitások kellenek ahhoz, hogy valaki tech újságíró legyen indexnél... ezek alapján nem hiszem hogy sokkal magasabb a léc mint a mekiben a plutban állóknál.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Apple az már túúl mainstream...:S mondá a Hipster...😄😄
én meg leszarom... azt veszek ami számomra a legjobb.
Armin & Ayu fan
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
azért ezt a végére nem kellett volna odaszúrnia... megkérdezném tõle hogy most akkor azért vásárol dolgokat hogy hipszterkedjen vele? <#kocsog>#kocsog>
Nekem olyan programokra (pc+iphone)lenne szükségem amivel bárhonnan eltudom érni az itthoni gépem kameráját , régen használtam ilyet de már nem emlékszem a programok nevére!
Valakinek ötlete?
Órák óta keresgélek, de egyszerûen nem találok semmit.
Amúgy az lesz hogy Tim Cook direkt csinálta. a kis ázsiaiaknak kamu cuccot adott, és majd szeptemberben egy tökmás telefont fog bemutatni...😄
Armin & Ayu fan
a kijelzõt már meg lehet venni új iphone-hoz
nem gondoljátok, hogy ez már kicsit túlzás?😊
Csak értékelem a beszélgetéseteket...😄
Ma azzal álmodtam hogy az új iPhone-mal telefonáltam valakivel... kezdek félni... és ráadásul még nyár volt!(legalábbis meleg volt és sütött a nap mintha muszáj volna... 😮) lehet most megjósoltam a jövõt?😄
Armin & Ayu fan
Nézd meg, van -e kis szürke nyíl valahol, ahol nem kéne, lehet, hogy valami app buzerálja a GPS-t.
Ugyanitt alul, a rendszerszolgáltatásoknál szerintem kapcsolj ki minden, teljesen feleslegesek.
Ma reggel már kikapcsolt 3G-vel és a legalacsonyabb háttérvilágítással vettem le a töltõrõl, 1 óra múlva mindenféle interakció nélkül 10%-ot esett a töltöttség, a háttérben pedig semmilyen program nem futott.
A délutáni feltöltés pedig már kevés ahhoz, hogy egy hosszú éjszaka után még tudjam használni a telefont... A telefon lassan elveszíti a "mobil" funkcióját...
Jelenleg nekemannyiból áll, hogy telefonon a settingsben rányomok az upgradere, és 10-15 perc alatt végigmegy.
Jailbreakelt telefonon a lent leírt rutint kell kb követni, el lehet baszni rá 1-2 órát (a programok mennyiségétõl függõen).
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha heti 70 órát dolgoznék biztos nem szarakodnék jailbreakeléssel 😊