iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon jók ezek a Beats fejhallgatók, de 70k-ért..... Elõttem szólóhoz csatlakoznék én is.😊
(Bár nekem Beats van..😄)
2 napos hardsex jelei 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Yoda001
Sennheiser, AKG fülesek

http://9gag.com/gag/5135249

Sziasztok!
Tudom hogy ennek nem itt a helye de mivel ez a forum jobban él mint bármeik másik és nemártana ha a kérdésben szereplõ készülék iphone compatible lenne ezért ha nem haragusztok itt kérdezek rá.
Fejhallgató vásárlással kapcsolatban szeretnék kérdést feltenni ugyanis nem nagyon sikerült a net alapján normális rangsort felépíteni a fejemben. Nos a zenélés, zenehallgatás az életem és ebben nem szeretnék spórolni így bátorkodtam nekidurálni magamat hogy kiderítsem melyik az a fejhallgató ami a legjobb. Viszonylag fontos lenne az is hogy ne nézzen ki azért nagyon hülyén mert nem lehetetlen hogy utcán is hallgatnám. Több weblapon is ha más nem is de a beats pro visszatérõ készülék volt de mivel hogy ez a márka divattermék mint az iphone ról is lehet róla hideget meleget hallani és nem tudok normális képet róla kapni mint más terméknél ahol álltalában nagyából 1 állásponton vannak az emberek. Tudnátok valamit ajánlani nekem?

rooney8
értem, köszi 😊

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Yoda001
kiindulva a fehér 4 és 4S-bõl, fent a hangszóró fölötti kis fekete részbõl, ami ugye a feketénél nem látszik - nem, még azok sincsenek máshol 😊

még a home gomb valamelyik rész lett kicserélve, hogy ne szarjon be úgy mint egy-két négyesnél (állítólag), illetve talán a 4S-nél vitték annyira közel hogy már kosz sem fér mellé, de ebben nem vagyok biztos

Tikal
borotva allergia 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rooney8
most olvasom, hogy állítólag a szenzorok is más helyen vannak
bár ez nem tudom igaz-e

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Yoda001
minden bizonnyal igen, mert az oldalsó gombok helye változott kicsit, és az említett antennák elhelyezkedése

rooney8
i4 és i4s között külsõleg van valami különbség?
az oldalsó kereten tudom, hogy máshol vannak a bevágások, de az érdekelne, hogy egy i4-hez vásárolt elõ és hátlapot rá lehet-e szerelni egy i4s-re (komplett csere, digitizer+lcd és hátlap)

clio1616v
mi az a rengeteg pötty a lábán? valami elég komolya allergia lehet

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

passatgt

Kate Upton Samsungot reklámoz😄

Jim Morrison
google+ app 😊
google+ topikban le is írtam pár lopott ficsõrt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

rooney8
végre örültem, hogy írták többen is, hogy gyorsabb lett, gyorsan szaladtam a store-ba, aztán látom, hogy 4.3 kell neki (ezáltal 3g kilõve) 😞

Yoda001
tényleg jó lett, alattam szóló két tag válaszát alátámasztom 😊
igaz, ezt sajnos mindkét irányba.. az elforgatás engem is igencsak zavar (de van, amikor ellehet), illetve ha nem is sokkal de érezhetõen gyorsabb lett, nem mondom hogy letisztultabb, de rosszabb nem lett, tûrhetõ nagyon szerintem...

honnan lopott concept?

SötétBarom
Hát.. :/

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

pyrohun
facebook most frissült, egész használható lett

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

SötétBarom
Milyen kellemetlen, hogy két viszonylag gyakran használt app a legnagyobb szeméthegy a telefonra.. 😄D Az egyik a facebook, a másik meg az index.. Minden más flottul mûködik, ez a kettõ képes bármikor fagyni, elszállni, ráadásul felháborítóan lassúak is.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Andr0
és lopott a concept...

Armin & Ayu fan

sajtburger
Azért érdekes koncepció szerint dolgozhattak az új facebook alkalmazáson, szép és jó, gyorsabb lett, mutatja az idétlen szmájlikat, de nem lehet elforgatni.. csillagos ötös.. így egy nulla az egész kb.

Yoda001
OFF, de a mekihez azért kell kis tudás, ügyesség is bejutni, és szerencse is... de ettõl függetlenül senki ne is menjen, még a gondolat se forduljon meg a fejében senkinek, (oké, még esetleg a pultos, de ott a sok érdekes emberkének igencsak kivan téve az ember, a hiányt is rendesen számolják ha van, stb-stb) még véletlenül se 😊

ON

Tikal
Hat nem egy tech site az biztos... Indatechnologia, szánalom 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Imádom a Zindexet...

"Annyit tudni biztosan, hogy az Apple szeptember 12-re nagy sajtókonferenciát hívott össze"

Qrvára nem 😄 Apple mai napig nem adott ki semmilyen hivatalos közleményt ezzel kapcsolatban. Az, hogy az összes nagyobb tech lapnak kiszivárgott ez az info és õk lehozták mint pletykát =! azzal, hogy az Apple összehívott volna bármit is még erre az idõpontra.

A cikkírónak mindössze annyit kellett volna megtennie, hogy lecsekkolja ezt az oldalt, itt jelenik meg minden hivatalos közlemény a cégtõl. Ehhez lehet 80 IQ-nál többre van szükség, és ez a probléma.

Ilyenkor komolyan elgondolkodom azon, hogy milyen kvalitások kellenek ahhoz, hogy valaki tech újságíró legyen indexnél... ezek alapján nem hiszem hogy sokkal magasabb a léc mint a mekiben a plutban állóknál.

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Jim Morrison
Leaked iPhone 5 Promo Video !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Andr0
túúúúl sokan.
Apple az már túúl mainstream...:S mondá a Hipster...😄😄

én meg leszarom... azt veszek ami számomra a legjobb.

Armin & Ayu fan

sokan azért :S

Tikal
" És nem elég, hogy olcsó, még hipszterkedni is lehet vele, hiszen az Apple ma már olyan visszataszítóan mainstream."

azért ezt a végére nem kellett volna odaszúrnia... megkérdezném tõle hogy most akkor azért vásárol dolgokat hogy hipszterkedjen vele? <#kocsog>

zsolti001
Megtaláltam amit keresek : iCam

Tikal
nincs. illegális.

zsolti001
Ez se rossz , de én csak a webcamot akarom elérni!

SötétBarom
Teamviewer?

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

zsolti001
Sziasztok!

Nekem olyan programokra (pc+iphone)lenne szükségem amivel bárhonnan eltudom érni az itthoni gépem kameráját , régen használtam ilyet de már nem emlékszem a programok nevére!

Valakinek ötlete?

Megpróbálom, köszi!

Van olyan program amivel bejövõ és kimenõ hívásokat tudok felvenni? Akár fizetõs app, akár Cydia-s cucc.
Órák óta keresgélek, de egyszerûen nem találok semmit.

Andr0
ez már azért sok.
Amúgy az lesz hogy Tim Cook direkt csinálta. a kis ázsiaiaknak kamu cuccot adott, és majd szeptemberben egy tökmás telefont fog bemutatni...😄

Armin & Ayu fan

Ezen nem kell meglepõdni. A kis ferdeszemüektõl mit vársz? Hamisítani és másolni tudnak.
passatgt
http://www.chinagadgetland.com/full-set-lcd-screen-with-digitizer-assembly-for-iphone-5-p-10007211.html

a kijelzõt már meg lehet venni új iphone-hoz

nem gondoljátok, hogy ez már kicsit túlzás?😊

SötétBarom
És én mennyire imádom, amikor a kezembe tolják a KP-t. 😊)

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Jim Morrison
mármint még holnap mikor meleg lesz kapható lesz az új iphone? 😄

Andr0
mekkora epic fight micsoda fordulatok...😄😄
Csak értékelem a beszélgetéseteket...😄

Ma azzal álmodtam hogy az új iPhone-mal telefonáltam valakivel... kezdek félni... és ráadásul még nyár volt!(legalábbis meleg volt és sütött a nap mintha muszáj volna... 😮) lehet most megjósoltam a jövõt?😄

Armin & Ayu fan

DanielT
Beállítások, helymeghatározás

Nézd meg, van -e kis szürke nyíl valahol, ahol nem kéne, lehet, hogy valami app buzerálja a GPS-t.

Ugyanitt alul, a rendszerszolgáltatásoknál szerintem kapcsolj ki minden, teljesen feleslegesek.
Azóta már ezt többször megcsináltam, sajnos semmit nem javult a helyzet. Nem tudom, hogy mi lehet, van valami a levegõben 😊, de drámaian merül az iPhone 4S-em az utóbbi pár hétben.
Ma reggel már kikapcsolt 3G-vel és a legalacsonyabb háttérvilágítással vettem le a töltõrõl, 1 óra múlva mindenféle interakció nélkül 10%-ot esett a töltöttség, a háttérben pedig semmilyen program nem futott.
A délutáni feltöltés pedig már kevés ahhoz, hogy egy hosszú éjszaka után még tudjam használni a telefont... A telefon lassan elveszíti a "mobil" funkcióját...

GregSB
Ja, upgradeld a Jailbreakelt OS-edet úgy, hogy megmaradjanak a játékok mentései / állása, a programok adatai, stb...

Jelenleg nekemannyiból áll, hogy telefonon a settingsben rányomok az upgradere, és 10-15 perc alatt végigmegy.

Jailbreakelt telefonon a lent leírt rutint kell kb követni, el lehet baszni rá 1-2 órát (a programok mennyiségétõl függõen).

Attila8805
Jb 2 perc 2 kattintás 😊

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

GregSB
Régebben én is jailbreakeltem, meg warez appokat használtam az iPhoneon, de beleuntam... nagyon macerás, elegem lett abból a procedúrából, amit végig kell csinálni OS frissítéskor. Állandóan várni az untethered JB-re, alkalmazások filejait kimenteni, új rendszeren visszamásolni, fileok jogait módosítani, stb... fõsuli mellett amíg sok idõm volt még szívesen elszüttyögten ezekkel a dolgokkal, de mostmár munka mellett nincs kedvem ilyenekkel szarakodni. Pár havonta szokta venni egy gift cardot és megveszem azokat az alkalmazásokat amik tényleg kellenek / érdekelnek, sokkal egyszerûbb és kényelmesebb.

Ha heti 70 órát dolgoznék biztos nem szarakodnék jailbreakeléssel 😊

GregSB
Németországban lehet kapni sok helyen, bemész bármilyen Apple storba és fogsz kapni, Online is lehet venni. Olyan, mint egy feltöltõ kártya. Megveszed, lekaparod róla a cuccot és a kódot megadod a "Redeem" alatt (iTunesban vagy telefonról az Appstoreban), és az összeg fel fog kerülni az accodra. Tudsz vele appokat venni Appstoreból, zenéket és filmeket az iTunesból (filmeket kölcsönözni is lehet).

Jim Morrison
ha nagxon akarnák akkor nem csak évente frissítenék... gondolom most annyi újítás lesz benne, hogy a meccsek eredményét képes lesz szép gui val kiírni... mindegy én nem használom

Tikal
akkor kérj egy olyat amit lehet használni vásárlásra is...