iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Te nem azt mondtad, hogy szeptember 12-én semmiféle konferencia nem lesz és lehurrogtad az Index-et azonnal?!

GregSB
Ki tudsz kulcsolni vele heti 6-700 Ft-ot. Azta, gazdag leszel <#idiota>

Andr0
én Nike+ appot használok :S de amúgy kajak jó az ötlet... megtudok gazdagodni...😄

Armin & Ayu fan

GregSB
Ráteszed a kutyádra a telefont, és megfuttatod 😄 Gondolom át lehet verni, ha lassan, bicikli sebeséggel csorogsz kocsiddal vagy motoroddal...

...meg nem csak futni lehet vele, hanem be tudsz csekkolni konditermekbe vele. Mondjuk nézi mennyi ideig vagy ott, és ki is kell csekkolndod, gondolom ha idõ közben lelépsz akkor nem fogadja el. De meg tudod csinálni hogy beülsz egy konditerembe, elolvasol egy újságot, majd kicsekkolsz.

De itt max heti $2-3 kifizetésekrõl beszélnük, szerintem ez nem ér meg ennyi szenvedést. Inkább az a motiváló benne, hogy ne bukj be pénzt (max $50 tétet tudsz feltenni egy hétre).

precision
és gondolom a runkeepert nem lehet átverni valahogy, ugye? 😄

Bazinga!

GregSB
GregSB
Ez mekkora ötlet! 😊

GymPact App:

Minden hét elején meg kell tenned egy fogadást, pl $25-t felteszel arra, hogy legalább 3x elmész futni (az App össze van linkelve RunKeeperrel). Ha nem tartod be a fogadást, akkor bebukod a feltett összeget.

Viszont ami a legjobb, hogy azok között akik teljesítik a fogadásaik kritériumát szétosztják a bebukott fogadások összegét 😄

precision
loool 😊
remélem nem fake 😄

Bazinga!

Tikal
Most olvastam, iTunes-nak ketszer annyi aktív felhasználója/vásárlója van mint az amazonnak, Szvsz az Apple hülye lenne nem megcsinálni a sajat digitális pénztárcáját... A passbook valami ilyesmi lesz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

iPhone 4S, App Store-ban rámegyek az Updates-re, és azt írja ki, h "Cannot connect to iTunes Store", és egy "OK" lehetõség van...
Tudok venni app-okat, frissíteni is tudok, ha rámegyek az App Store-ban az app-ra, és ott nyomok rá.

Volt már vkinek ilyen? Tud vki vmi megoldást?
Tikal
Ha nem harap erre rá az Apple akkor nagy ziccert hagynak ki és nekik mar van egy bázisuk: iTunes, tobb millio vasarloval....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

narumon
Én is gondoltam erre, csak most is relatív kis pénzekért vannak. Azaz most a 4-est annyiért tudnám eladni itthon, hogy minimálisat kellene egy USA-ból hozott 4S-re fizetni.
Ha megvárom az ötös kijövetelét akkor gondolom olcsóbban tudok 4S-t venni de a 4-nek is tovább megy le az ára, szóval kb ugyanott leszek.
Rosszul gondolom?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

GregSB
Szept 12.-én bemutatják az új iPhonet. Szerintem most a lehetõ legrosszabb idõpont 4S-t venni, pár héten belül esni fog az ára...

Andr0
várd meg az 5-öt.

ProGabe: ez amúgy még jó marketing kampány is lehet... 😄

Armin & Ayu fan

robotnyk
ez komoly, vagy csak valaki vicces volt?
narumon
Srácok egy kérdés, mert ezzel a részével hirtelen most nem vagyok képben. Kint van haver USA-ban. Milyen 4S-t hozzon nekem. Csak a factory unlocked verziókat tudom itthon használni?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Yoda001
na igen, az ilyesmik ha nem is nagy divatnak örvendenek, de azért van nemis egy-kettõ 'kifelé menet' 😊

én meg ezt akartam linkelni: 3G mostmár az összes metró vonalán, fészbúk harcosoknak ez tökéletes lehet 😄
mellékesen néha az a 3G jól jöhet, ha valami nagyon gyors megnéznivalója van az embernek 😊

http://9gag.com/gag/5135249

ProGabe
<#eplus2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
A guglis videó valami 6-8 perces volt - ami manapság önmagában elrettentõ - és unalmas. Az Apple be fogja mutatni 1.5-ben hogy ez mekkora királyság (meg persze úgy, mintha õk találták volna fel 😄) ehhez hozzájön, hogy k*rva sokan fogják látni, ezért ez egy nagy bumm lesz a technológának. Szóval a szokásos 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
... ami még nem igazán terjedt el. Pedig a Gúgli elég erõteljesen nyomatja már egy ideje a Wallettel egyetemben.

Kiváncsivagyok mennyit fog számítani ha az Apple is beszáll az NFC buliba.

ProGabe
Az a négyzetes cucc ott a tetején egy NFC chip. "Odatartom és fizetek vele" címû megoldásokhoz.

oneal1
na most elvileg csinálja!

Annyit csináltam, hogy az összes programot amit feltettem rá mindent leszedte róla itunes-al.

érdekes...

!Forza Ferrari!

oneal1
még soha, nem isemrem.

E nélkül nem lehet?eddig ha jól emlékszem nem volt ilyen probléma

!Forza Ferrari!

GregSB
TinyUmbrellat használtál valaha / van telepítve a gépre? Ha igen, akkor lehet vissza kell állítanod a hosts fileodat.

oneal1
most akartam nyomni egy restore-t a telefonomon, ismeretlen hiba miatt nem sikerült:S

ilyet még nem láttam.

JB van és 5.1.1

!Forza Ferrari!

robotnyk
8-10
clio1616v
add el szívjon vele más, úgyis jön az új

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

DanielT
De vajon milyen lesz?

GregSB
edios
Sziasztok!

Tudtok ajánlani 1-2 külföldi app-os weboldalt? (pl. mint a szifon.com, vagy az appmania.hu)

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Törölt felhasználó
Kezd besz@rni a Home gombom 😞 Garancia szerintem már lejárt, anélkül mennyi fájhat a javítása?
DanielT
Attól, hogy egy kalap szar az iTunes és a telefon is totál elcseszi a hely kijelzést egy idõ után.

Hetekig kerestem a megoldást és csak az aktuális firmware frissítés után jelezte megint jól, de ez is csak idõleges.
gagax
az miéert van hogy az itunes azt jelzi h 3,2 gb szabad helyem vana telon a telo meg azt h555 mb? és itunes ahetedik lépésnél amikor azt jelzi h várakozás az elemek másolására akk semmit nem csinál csak vár és tölt de semmi se történik.

Yoda001
elpötyögök én állított helyzetben is, igazából én mindkettõt megszoktam már, de vannak helyzetek (és nem feltétlenül az üzenetek miatt) amikor inkább fordítva nézném, olvasnék, amit nem enged... 😄

gagax
kövezzetek meg de én sose használtam elfordítva a fb ot meg semmit. csak a játékokat. nekem sokkal kényelmesebb függõleges helyzetbe gépelni 😄 de megértem mert ismerõseim közül is sokan hiányolják az elforgatást.

Yoda001
sajnos nekem is ugyanez a helyzet, én is így látom, így vagyok vele...

a tegnapi ficsõr után ma megint rájöttem, van mégegy dolog... ha valaki mondjuk 20 képet feltölt x albumba, akkor a képeket egymás mellett húzva mind végiglehet nézni, tehát abban a postban, ami írja hogy xy hány újat töltött fel... aztán lehet, hogy ez most csak nekem új 😊

sajtburger
Engem csak az elforgatás zavar, de az nagyon. Mert amikor beszélgetek valakivel, vagy írnék egy üzenetet, sokkal gyorsabban meg lehetett oldani elforgatva, kézenfekvõbb, bízzunk bent, hogy javítják majd ezt a reméljük "hibát". Amúgy gyorsabb lett, az tény, viszont az elforgatás nálam sokat levesz..

passatgt
Egy ipod nanonak mostani designal, wifivel, nyílt ios-al, appstore-al, óraként használhatóan, bluetooth-al azért örülnék😊

Yoda001
és tényleg 😄 <#eljen>

gagax
Off:
Nekem csak most tûnt fel h az uj fb appba a képeket kilehet huzni fel ès le is :'D

DanielT
Na, ezekkel aztán végképp nem találkoztam, pedig percrekész vagyok a témában. Minden szarságnak azért nem kell hinni.
passatgt
ilyenbõl is volt rengeteg, és ez mind a 4s elõtti pletykákból:
Új dokk csatlakozó -> nem jött be
Új kamerák -> nem jött be
Képernyõvédõ fólia -> nem jött be

stb

DanielT
Nem ez van tervben, hiszen itt fent van a jack dugó, oldalt az elsõ kamera, a hangszóró rácsok is a régiek.
passatgt

Még ilyen is volt 4s elõtt, ami állítóag a mûszaki rajz, most kb ez van tervben iphone 5-ként megint

DanielT
Én csak a zöldet láttam. Kíváncsi lennék, hogy mi lehetett ennek a története.
Andr0
az app és kiegészítõ készítés olyan mint a tõzsde: sok a hülye aki szórja a pénzt, de vannak okos befektetõk is... Meg akad egy-két szerencsés darab ilyen kezdõk szerencséje figura.

Armin & Ayu fan

DanielT
5000 félét ha nem is, három féle jöhet, mert én csak egyre emlékszem. 😊

Mindenesetre ez most így lesz.
passatgt
ugye nem kell belinkelnem az iphone4s-hez készített 5000 féle tokot ami a kukában végezte?😊

DanielT
Állati jól megy ez a titkolózás!

iPad mini case:

Új iPod touch case:

iPhone bemutató Szeptember 12., iPad mini bemutató külön, valamikor Októberben.