iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ezt nem tudom értelmezni, mert két másik alkatrész van a képen és a jobb oldali nem iPhone 4.
Japán és Kína miért tenné ezt?
1, Japánok eleve utálják a Dél-Koreaiakat nem is nagyon vesznek olyan terméket.
2, Kínában meg iszonyat felfutásban van az apple, nekik megint mi a franc közük van Dél-Koreához?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A 2 eves Nexus S-ben mar benne volt. Es de, mar teljesen ki van forrva, baromi reg ota, es kint sok helyen hasznaljak is.
Regards,
egyébként jobb lett az app gyorsaságra mindenképpen
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Írt MSN-en, skypeon, vagy Gmail chaten.
Mindenre meg volt akkor is a megoldás, max te nem tudtál róla.
Biztosd velem van a probléma.
Azzal meg nem értek egyet hogy a 4-tõl ért valamit. Én használtam elõtte 3GS-t, és teljesen meg voltam vele elégedve.
Nézd meg a Macintoshok frissülési ciklusait. Mindig majd fél éves késéssel kerülnek bele a legújabb GPU-k meg procik a MacBookokba.
iPhone-nál ugyanúgy megvan ez.
Pl LTE már van majdnem 2 éve telefonokban, de mi a f.sznak rakták volna bele, amikor a világon még nem terjedt el számottevõen, és csak egy + energiazabáló chipet jelentett volna a készülékben? (emlékszem az elsõ LTE-s telefonok tesztjeire, 2-3 óra alatt simán le lehetett meríteni õket).
NFC dettó. 1 éve kezdte el komolyabban nyomatni Google, de még rohadtul nincs kiforrva / elterjedve.
Ezért mondom, hogy nem pakolnak be mindent új dolgot a készülékeikbe azonnal, már jóval az iPhone elõtt is ezt csinálták, szóval nagyon el vagy tévedve ha szerinted gáz hogy nem ezt csinálják.
"Apple soha nem arra ment rá, hogy minél elõbb belepréselje az új technológiákat a készülékeibe, hanem hogy azok mindenek felett felhasználóbarát cuccok legyenek."
Ezt most úgy veszem, hogy poénból írtad.
iPhonet úgy is sok ember szereti használni, hogy nincsenek benne a legújabb technoógiák. Lásd NFC vagy LTE. Apple soha nem arra ment rá, hogy minél elõbb belepréselje az új technológiákat a készülékeibe, hanem hogy azok mindenek felett felhasználóbarát cuccok legyenek.
Mindig is ezt a mentalitást követték, szóval ha valaki ezt számon kéri rajtuk akkor rossz márkát választott.
Tényleg nagyon gáz 😄
De amugy tok mind1, mert a pradat ami szinten tok hasonlo mindenkepp elotte mutattak be es jelentettek meg, masreszt sztem az egesz lekerekitett teglalap dizajn fele szabadalmak annyira szanalmasak hogy beszelni sem erdemes roluk...
Regards,
Pofátlanul másolt a Samsung 2-3 éve (kinézetet, csomagolást, stb)? Igen.
Megérdemelte a büntetést? Meg.
Viszont a rendszer ami alapján elítélték az nevetséges és fos. Nevetséges dolgokat védtek le szabadalmakkal és szánalmas, hogy ezek alapján lehet perelni.
Mindezt lszámítva az is legalább ilyen szánalma, hogy 2-3 évvel ezelõtt a Samsung mennyire majmolta az Apple-t, szóval annyira nem sajnálom õket.
Apple: januárban bemutatta az iphone-t, várakozáss FCC-re, juniusban piacra dobás.
Samsung: januárban a fejukre csaptak látván az iPhone-t, hogy kéne valamit gyorsan lépni, összehoztak egy béta cuccot ami alig müködött, megmutatták vitrinben a Cebiten, aztán volt még rá fél évük hogy valoban el is készítsék és piacra dobják 😄D Szerintem ez történt.
Téma lezárva... amúgy Korea helyében megfognám és bannolnám az iPhonet. Japán+Kína is ezt tenné, egybõl elgondolkozna az amcsi hülyéje.
Armin & Ayu fan
2. Kit erdekel hogy milyen erinteserzekelst hasznal? Slide to unlock volt, 2 evvel az Apple elott, ennyi. Mas helyeken mar reg ervenytelennek nyilvanitottak ezt a szabadalmat.
3. Nem igaz. Androidon az elso betak ota (2007) van, iphonera 4 evvel kesobb jelent meg, de a legelso cydias hackek amik ilyesmit csinaltak is jocskan kesobb jelentek meg.
4. Nem igaz. "A Korean design patent for this black, rectangular, round-cornered phone was filed by Samsung in December 2006 prior to the release of the image of the iPhone"
link
De mondhatnank az LG Prada-t is, szinten 2006-bol, az elso kapacitiv erintokijelzos telefont: link
5. Ezt nem tudom, de tok mind1, mivel Voice Actions is volt 1 evvel elotte, de ezer masik dolog is biztos volt elotte.
6. mar mondtak elottem
Regards,
"This picture above says the F700 was shown at CeBit 2006, and then released in 2007, making Apple and the iPhone the one that copied them. This is completely false. We here love Android, not Apple, but this is a interesting story and I just felt like sharing either way. Even if Apple is in the right. According to the picture the F700 was introduced in 2006, and Apple stole the design. I’m not going to get to deep on this, but the F700 was never seen until February of 2007 and our very own slashgear had it completely covered. This is AFTER Apple announced and showed the world the iPhone January 9th 2007 at MacWorld.
We can go even deeper here also. The photo above mentions that the Samsung F700 was “shown” at CeBit 2006, that is wrong it was 2007. Here is the hard proof."
2. Azon a telefonon még érintõképernyõ sincs, valami 30db pontot érzékel csak infra fényekkel a telefon két oldalán, teljesen más az egész
3. A notifikációs bár iphone-on volt elõször, méghozzá Jailbreak-el, amit az apple késõbb megvett
4. A kép kamu, a samsung telefont 2007 márciusban a Cebit-en mutatták meg elõször
5. A Xiao szarnak teljesen más designja volt -> kijött siri, megváltoztatták desgint -> beperelték applet
6. Ezek közül nem nagyon tudok smemit hozzáfûzni, a "lopott" iphone design meg egy sony által készített design az apple megbízásából, tehát az is az övüké
egyéb kérdés?😄
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
- Nagyobb, legalább 4″-es kijelzõ – Esély: 97%
- Új dizájn, átalakított Unibody hátlappal – Esély: 89%
- Új 9 vagy 16 tûs dokk csatlakozó – Esély: 94%
- A készülék aljára áthelyezett 3,5″-es mini-jack – Esély: 94%
- Erõsebb processzor “A5x” vagy “A6″ (talán négymagos) – Esély: 89%
- Több memória (legalább 1 G😎 – Esély: 81%
- 10 Megapixeles kamera – Esély: 55%
- NFC kompatibilitás – Esély: 42%
- 4G/LTE hálózati támogatás – Esély: 92%
- Új Nano Sim kártya foglalat – Esély: 79%
- Továbbfejlesztett Bluetooth kompatibilitás az iOS eszközök között – Esély: 72%
- Szeptemberi bemutató – Esély: 96%
- Premier napja: 2012. szeptember 21. – Esély: 89%
- Októberi bemutató – Esély: 11%
A 100%-okat egy site rontotta le egyébként ahogy néztem az ábrát, a többség 100%-ra vette a nyilvánvaló dolgokat, tekintve, hogy már láttuk a készüléket.