iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Ób@zmeg, csak fejjel lefelé. Pedig ez volt az egyetlen magyarázat(a burkolat nyilvánvaló), ezt is kerestem, hogy akkor hogy van, de nem láttam meg 😄
passatgt
egyiken rajt van a burkolat, másikon nincs

DanielT
Milyen messzire ment az Apple a kamu alkatrészek terjesztésével! 😄

Mondjuk ezt nem tudom értelmezni, mert két másik alkatrész van a képen és a jobb oldali nem iPhone 4.

narumon
"Japán+Kína is ezt tenné, egybõl elgondolkozna az amcsi hülyéje"

Japán és Kína miért tenné ezt?
1, Japánok eleve utálják a Dél-Koreaiakat nem is nagyon vesznek olyan terméket.
2, Kínában meg iszonyat felfutásban van az apple, nekik megint mi a franc közük van Dél-Koreához?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Azért feleségem full megelégedéssel használja a 3GS-t még mindig.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Prody
van!

Tikal
Nem tudom, felsõ sávban jatek hirdetések jelentek meg😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

skinnyman
"NFC dettó. 1 éve kezdte el komolyabban nyomatni Google, de még rohadtul nincs kiforrva / elterjedve. "

A 2 eves Nexus S-ben mar benne volt. Es de, mar teljesen ki van forrva, baromi reg ota, es kint sok helyen hasznaljak is.

Regards,

barátok által lájkolt oldalakra gondolsz?

egyébként jobb lett az app gyorsaságra mindenképpen

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tikal
Facebook appban most elkezdtek jönni a hirdetések??? Eddig a hülye szar barát ajánlásokat kellett fél képernyõn bamulnom most meg majd reklámokat??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

GregSB
Nem, de Justin Biebert egy szûk réteg hallgatja (tinik) ahhoz képest, hogy az iPhonet kik használják (8-80 éves korosztály)

GregSB
Nimbuzz tudott küldeni push notificationt, ha valaki
Írt MSN-en, skypeon, vagy Gmail chaten.

Mindenre meg volt akkor is a megoldás, max te nem tudtál róla.

miért szerinted valakit azért hallgatnak sokan mert elégedetlenek vele?

DanielT
Mindössze alacsonyak voltak az igényeid. Szánalmas redvadék volt multitask nélkül. Már egy sima msn szerû chat is használhatatlan volt emiatt, mert vagy az fut, vagy valami más, nevetséges volt.
GregSB
Én használtam sokáig 3.X-es rendszerrel, multitask nélkül. És nem még úgy is meg voltam vele elégedve.

Biztosd velem van a probléma.

DanielT
Már a 3GS sem volt fosparittya, de csak a multitask megjelenése után.
GregSB
Azért volt szar hasonlat, mert iPhoneból úgy adtak el qrva sokat, hogy a vevõi elégedettség indexeket toronymagasan vezette eddig majdnem az összes generáció. Tehát az emberek elégedettek voltak velük, és sokszor upgradeltek az újabb generációkra.

Azzal meg nem értek egyet hogy a 4-tõl ért valamit. Én használtam elõtte 3GS-t, és teljesen meg voltam vele elégedve.

Nem volt az szar, attoll meg hogy valami nepszeru, vagy sokat adtak el belole nem biztos hogy jo, android os is tobb van mint ios, egyebkent meg az iphone a 4tol er vmit, elotte 100 sebbol verzett

GregSB
Ja bmeg, viccbõl írtam.

Nézd meg a Macintoshok frissülési ciklusait. Mindig majd fél éves késéssel kerülnek bele a legújabb GPU-k meg procik a MacBookokba.

iPhone-nál ugyanúgy megvan ez.

Pl LTE már van majdnem 2 éve telefonokban, de mi a f.sznak rakták volna bele, amikor a világon még nem terjedt el számottevõen, és csak egy + energiazabáló chipet jelentett volna a készülékben? (emlékszem az elsõ LTE-s telefonok tesztjeire, 2-3 óra alatt simán le lehetett meríteni õket).

NFC dettó. 1 éve kezdte el komolyabban nyomatni Google, de még rohadtul nincs kiforrva / elterjedve.

Ezért mondom, hogy nem pakolnak be mindent új dolgot a készülékeikbe azonnal, már jóval az iPhone elõtt is ezt csinálták, szóval nagyon el vagy tévedve ha szerinted gáz hogy nem ezt csinálják.

DanielT
Tehát, ha viszik a tömegek, akkor az már úgy jó, ahogy van? <#wilting>

"Apple soha nem arra ment rá, hogy minél elõbb belepréselje az új technológiákat a készülékeibe, hanem hogy azok mindenek felett felhasználóbarát cuccok legyenek."

Ezt most úgy veszem, hogy poénból írtad.
GregSB
Ez elég szar hasonlat volt.

iPhonet úgy is sok ember szereti használni, hogy nincsenek benne a legújabb technoógiák. Lásd NFC vagy LTE. Apple soha nem arra ment rá, hogy minél elõbb belepréselje az új technológiákat a készülékeibe, hanem hogy azok mindenek felett felhasználóbarát cuccok legyenek.

Mindig is ezt a mentalitást követték, szóval ha valaki ezt számon kéri rajtuk akkor rossz márkát választott.

Justin Biebert is sokan hallgatták/ják, és?

GregSB
Nagyon gáz tényleg. 3G se volt benne az elsõ évben, videót se tudott felvenni 3GS-ig, mégis vitték az emberek mint a cukrot.

Tényleg nagyon gáz 😄

precision
kávét sem fog tudni fõzni... szerintem ne vedd meg <#szomoru1>

Bazinga!

DanielT
De így nem is fog. És ha valami nincs benne a csúcs iPhone-ban, az gáz.
Tikal
Otthon van mar valami pay pass rendszer, nem?

Tikal
Az iPhone-ra is adtak be szabDalmi kérelmet mar 2006 ban... Samsungra is?? Arról a mûködõ modellrõl mutatnal valamit? Mert YouTube videók szerint az még kozel sem volt a mûködõ képes. Wait what? Miert is csak novembertõl kezdtek árusítani? Addig mit csináltak?😊

GregSB
Namert annyira hiányozna. Mire használnád itthon? Még kint is alig terjedt el...

skinnyman
Szoval meglattak januarban az iphonet aztan lemasoltak es elozo ev decemberben beadtak ra a szabadalmat es februarban mar mukodo modellt mutogattak. Wait what?
De amugy tok mind1, mert a pradat ami szinten tok hasonlo mindenkepp elotte mutattak be es jelentettek meg, masreszt sztem az egesz lekerekitett teglalap dizajn fele szabadalmak annyira szanalmasak hogy beszelni sem erdemes roluk...

Regards,

GregSB
Ennyi.

Pofátlanul másolt a Samsung 2-3 éve (kinézetet, csomagolást, stb)? Igen.

Megérdemelte a büntetést? Meg.

Viszont a rendszer ami alapján elítélték az nevetséges és fos. Nevetséges dolgokat védtek le szabadalmakkal és szánalmas, hogy ezek alapján lehet perelni.

Mindezt lszámítva az is legalább ilyen szánalma, hogy 2-3 évvel ezelõtt a Samsung mennyire majmolta az Apple-t, szóval annyira nem sajnálom õket.

Tikal
És ami igazán érdekes, hogy a Samunak mégis miért kellett fél év ahhoz hogy kiadja az F700-at? Ugye februárban már mutogatták, de csak novemberben került piacra.. szóval az a februári cucc valami nagyon nagyon béta valami lehetett...

Apple: januárban bemutatta az iphone-t, várakozáss FCC-re, juniusban piacra dobás.

Samsung: januárban a fejukre csaptak látván az iPhone-t, hogy kéne valamit gyorsan lépni, összehoztak egy béta cuccot ami alig müködött, megmutatták vitrinben a Cebiten, aztán volt még rá fél évük hogy valoban el is készítsék és piacra dobják 😄D Szerintem ez történt.

Andr0
az amcsik hülyék. És ahogy GregSB is mondta, maga a szabadalmi rendszer egy mélykanál fossal ér fel.
Téma lezárva... amúgy Korea helyében megfognám és bannolnám az iPhonet. Japán+Kína is ezt tenné, egybõl elgondolkozna az amcsi hülyéje.

Armin & Ayu fan

Prody
És a tolvaj perel... hát ez kész -.-

passatgt
így van-.-

skinnyman
1. Ugyanannyira home screen, mint iphone-on, ahol gyakorlatilag nincs is home screen, csak lock screen es app drawer.
2. Kit erdekel hogy milyen erinteserzekelst hasznal? Slide to unlock volt, 2 evvel az Apple elott, ennyi. Mas helyeken mar reg ervenytelennek nyilvanitottak ezt a szabadalmat.
3. Nem igaz. Androidon az elso betak ota (2007) van, iphonera 4 evvel kesobb jelent meg, de a legelso cydias hackek amik ilyesmit csinaltak is jocskan kesobb jelentek meg.
4. Nem igaz. "A Korean design patent for this black, rectangular, round-cornered phone was filed by Samsung in December 2006 prior to the release of the image of the iPhone"
link
De mondhatnank az LG Prada-t is, szinten 2006-bol, az elso kapacitiv erintokijelzos telefont: link
5. Ezt nem tudom, de tok mind1, mivel Voice Actions is volt 1 evvel elotte, de ezer masik dolog is biztos volt elotte.
6. mar mondtak elottem

Regards,

DanielT
Ultragáz lenne.
GregSB
http://androidcommunity.com/who-was-really-first-apple-vs-samsung-story-truly-debunked-20110420/

"This picture above says the F700 was shown at CeBit 2006, and then released in 2007, making Apple and the iPhone the one that copied them. This is completely false. We here love Android, not Apple, but this is a interesting story and I just felt like sharing either way. Even if Apple is in the right. According to the picture the F700 was introduced in 2006, and Apple stole the design. I’m not going to get to deep on this, but the F700 was never seen until February of 2007 and our very own slashgear had it completely covered. This is AFTER Apple announced and showed the world the iPhone January 9th 2007 at MacWorld.

We can go even deeper here also. The photo above mentions that the Samsung F700 was “shown” at CeBit 2006, that is wrong it was 2007. Here is the hard proof."

Tikal
mondjuk az a samsung f700 mindenhol ugy szerepel hogy 2007 február, közben csak novemberben dobták piacra, az iPhone meg juniusban dobták piacra, de már januárban bemutatták... eh.

passatgt
de hiszen biztos volt, hogy lesz benne😊

GregSB
"Given the primarily metal backside of the new iPhone, it’s highly unlikely that NFC is in the cards for this generation. In fact, given the very little space at top and bottom dedicated to those glass RF windows, you can almost entirely rule it out."

passatgt
ja jó, akkor picit félreértettem, úgy értettem, hogy az apple kérte meg sony,t csináljon egyet, hogy nézne ki szerintük az iphone

GregSB
6. A "lopott iPhone" designt nem a Sony készítette, hanem az Apple dizájnerének elképzelése volt arra a kérdésre, hogy "hogyan nézne ki egy Sony érintõképernyõs okostelefon". Szóval azon kívül hogy honnan vett inspirációt a dizájner, a Sonynak az égvilágon semmi köze nem volt hozzá.

passatgt
1. Az nem a homescreen, hanem egy kinyitott menü
2. Azon a telefonon még érintõképernyõ sincs, valami 30db pontot érzékel csak infra fényekkel a telefon két oldalán, teljesen más az egész
3. A notifikációs bár iphone-on volt elõször, méghozzá Jailbreak-el, amit az apple késõbb megvett
4. A kép kamu, a samsung telefont 2007 márciusban a Cebit-en mutatták meg elõször
5. A Xiao szarnak teljesen más designja volt -> kijött siri, megváltoztatták desgint -> beperelték applet
6. Ezek közül nem nagyon tudok smemit hozzáfûzni, a "lopott" iphone design meg egy sony által készített design az apple megbízásából, tehát az is az övüké

egyéb kérdés?😄

GregSB
Pl F700-at iPhone UTÁN mutatták be, ez már lerágott csont.

Prody
Prove it.

DanielT
Gigantikus baromságok vannak benne, ezekkel nem nagyon lehetne 1 dollárt se nyerni a bíróságon.
Prody
GregSB
Az indexet azért hurrogtam le, mert õk azt írták az Apple már bejelentette a 12.-ei eventet, holott nem, csak pletykákból tudni hogy lesz.

LaszloLedzenyi
<#hehe><#hehe>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

DanielT
"A Cult of Mac, a BGR, a Business Insider, az Apple Insider és az iDownloadBlog oldalain megtalálható adatokat hasonlította grafikusan össze kördiagramok segítségével, melyek százalékosan mutatják be, hogy az új iPhone készüléktõl mit is várhatunk.

- Nagyobb, legalább 4″-es kijelzõ – Esély: 97%
- Új dizájn, átalakított Unibody hátlappal – Esély: 89%
- Új 9 vagy 16 tûs dokk csatlakozó – Esély: 94%
- A készülék aljára áthelyezett 3,5″-es mini-jack – Esély: 94%
- Erõsebb processzor “A5x” vagy “A6″ (talán négymagos) – Esély: 89%
- Több memória (legalább 1 G😎 – Esély: 81%
- 10 Megapixeles kamera – Esély: 55%
- NFC kompatibilitás – Esély: 42%
- 4G/LTE hálózati támogatás – Esély: 92%
- Új Nano Sim kártya foglalat – Esély: 79%
- Továbbfejlesztett Bluetooth kompatibilitás az iOS eszközök között – Esély: 72%

- Szeptemberi bemutató – Esély: 96%
- Premier napja: 2012. szeptember 21. – Esély: 89%
- Októberi bemutató – Esély: 11%

A 100%-okat egy site rontotta le egyébként ahogy néztem az ábrát, a többség 100%-ra vette a nyilvánvaló dolgokat, tekintve, hogy már láttuk a készüléket.