iPhone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
jesus...
Bazinga!
http://www.reddit.com/r/apple/comments/zo4av/here_is_a_complete_list_of_live_blog_and/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ez a Handrás és másik mókus féle dolog jó, csak inkább hallgatom az apple -ös arcokat mint õket
Bazinga!

ha megjelenik az Iphone 5, akkor a 4S olcsóbb lesz?
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Regards,
(elnézve a dolgokat nekem félig meddig igazam lesz.. 😄)
Mégis kommentek ezrei születtek a témában mindenfelé.
nem kell ide Harvardi diploma, hogy látni lehessen, hogy iphone 5 lesz a neve... minden más logikátlan lenne
esetleg még "new iphone"
Bazinga!
Armin & Ayu fan
nem lesz akkora váltás mint 3gs---i4 közt volt
!Forza Ferrari!
Annak ellenére hogy ezzel odalenne a telefon letisztultsága (vagy rakhatnák gumiajtók mögé a portokat, amiknek már leírtam a hátrányát), ezt még meg tudnák tenni egy nagyobb generáció váltáskor, azonban ezzel gyakorlatilag kinyírnák a már több mint 10 éve piacon lévõ dokkolókat és kiegészítõket - amiket most egy konverterrel továbbra is lehet majd használni.
a legtutibb módszer a gyári függetlenség megállapítására a telefon papírja/számlája...stb. amin egyértelmûen szerepel, hogy gyárilag független vagy szolgáltató által lett függetlenítve
Bazinga!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
s ezt megnézéskor ki lehet deríteni valahogy, hogy mégis gyárilag az-e, vagy meg lett buherálva ?:SS
A 4s-Ben van SIRI, menüben meg tudod nézni.
A klonokat szerintem ki fogod tudni szúrni, egyszerûen gagyik meg az van rajuk írva hogy Samsung 😉
Lennének még kérdéseim, nagyon szépen kérlek Titeket segítsetek.😊
HA személyesen elmegyek egy iPhone 4S-ért.., akkor:
- Hogy tudok megbizonyosodni arról, hogy a telefon GYÁRILAG független, s nem megpiszkált, vagy hogy elõfizus, csak a gazdi áradozik hogy nem az ?😊
- Hogyan különböztetem meg a 4-t a 4S-tõl, illetve a klónokat ??? Elég az AppStoreba belépni, s ha belépett eredeti ?
- Illetve van-e még valami esetleges hátulütõje a dolognak ?😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez túlzónak, vagy hülyeségnek fog tûnni, de mióta megvan a 4S (megjelenés +1 hét), komolyan mondom nem találkoztam olyan képpel, amire azt mondtam volna, hogy "ez igen, ezzel el leszek évekig".
Érdekes, mert 3G-nél általában valami abstract cucc volt, vagy valami tájkép (esetleg város), de valamiért semmivel sem vagyok megelégedve.
Ti honnan vadásztok háttereket, ill. kinek mi(k) a kedvence(i)?
www.smart-bus.hu
Egyébként néha megnézem játékoknál is, hogy támogatja e az airplayt, modern combat 3nál airplay közben például jobb a kiosztás 😄
Szo sincs errol, a telefon oldali csatlakozorol van szo, aminek kotelezoen tamogatnia kell a microUSB-rol valo toltest. A gond ott van, hogy mivel ennek a celja elvileg csak a kulonbozo telefonokhoz vasarolt toltok mennyisegenek a csokkentese, az adapter hasznalatat is megendedik, amivel viszont elveszik az "otthonhagytam a toltom de nem baj mert barki mas toltojet is hasznalhatom" elony, mivel nyilvan senki nem fog adapterekkel a zsebeben rohangalni. Szoval elegge el van cseszve a dolog, meg szerencse, hogy az Apple-n kivul evek ota az osszes gyartonak sikerult adapterek nelkul megoldani a dolgot.
Regards,