iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vénfarok
vki linkeljen livestreamet pls

setuh
Nincs veluk gond sztem,nekem Jozsival csak az a bajom,h rohadtul elvakult applefanboy,legalabbis a podcaston a dumain neha tepem a hajam.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Jim Morrison
fél perce kezdtem el nézni, de egy nekem nem nagyon rokonszenves így elsõre handras (már ha õ az : D). Majd engadgetre majd néha ránézek inkább.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
H.András ustream: a házunkkal szemben a Philips logót lecserélték Samsungra, tudod milyen rossz?

jesus...

Bazinga!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

passatgt
1-2 óra múlva fent van egész apple.com-on

Jim Morrison
tavaly kicsit keresgéltem de csak engadget meg ilyen oldalak töltöttek fel néha egy-egy képet meg írtak pár sort. Nem hiszem, hogy most lesz élõ adás.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

precision
valahol magát a keynote -on lehet majd nézni élõben?
ez a Handrás és másik mókus féle dolog jó, csak inkább hallgatom az apple -ös arcokat mint õket

Bazinga!

precision
igen

Bazinga!

Jim Morrison
ugyanez csak lte vel:

GregSB
Huszadjára: az elsõ iPhonenak soha nem volt 2G hivatalosan a neve, azt csak úgy hívták hogy "iPhone".

Krisztiam
sziasztok
ha megjelenik az Iphone 5, akkor a 4S olcsóbb lesz?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

precision
2, 3, 4, 5? ja, nem, 6 😊 esetleg 19 😊
tényleg logikátlan lenne.

Bazinga!

passatgt
nemtom😊

Jim Morrison
lte t eddig is tudtuk de itunes? sima verzió frissiités, vagy valami komolyabb lesz?

skinnyman
Epp hogy az 5-ben nincs semmi logika (mert semmi 5 nincs benne), es pl a 6 -ban is lenne logika vagy a 4G-ben is lenne logika (felteve hogy kap LTE-t), eddig minden modellben jelentett valamit az elnevezes, ebben az 5 a vilagon semmit nem jelentene. De ezt mar kelloen sokan kifejtettek kelloen sok helyen...

Regards,

passatgt
lesz lte meg új itunes is

Jim Morrison
mert mindenki mondta a hülyeséget, hátha az lesz és akkor mondhatja, hogy neki volt igaza 😄
(elnézve a dolgokat nekem félig meddig igazam lesz.. 😄)

DanielT
Tényleg? Logikátlan lenne mondjuk a 4S után a 7P név? Nanebassz. 😄

Mégis kommentek ezrei születtek a témában mindenfelé.

precision
iphone 2g, iphone 3g, iphone 3gs, iphone 4, iphone 4s

nem kell ide Harvardi diploma, hogy látni lehessen, hogy iphone 5 lesz a neve... minden más logikátlan lenne
esetleg még "new iphone"

Bazinga!

DanielT
Akinek még bármi kétsége lenne mondjuk a név felõl:

Andr0
thx

Armin & Ayu fan

LoDMaSt
plastik.hu, handras.hu

@ Hellomarci

Andr0
Melyik az a Blog ahhol élõben stream-k két magyar gyerek kommentjeit az eventtel kapcsolatban? 1 éve is ott néztem

Armin & Ayu fan

oneal1
én félek picit, hogy csalódni fogunk az új készülékben...
nem lesz akkora váltás mint 3gs---i4 közt volt

!Forza Ferrari!

GregSB
7-kor kezdõdik az event. Szerintem 1,5-2 órás lesz, ez alatt bármikor bemutathatják.

kill3r21
mikor mutatják be az új jövevényt?
GregSB
Viszont ha meg akarnának felelni a rendeletnek, akkor teljesen újra kéne tervezniük a telefont. Mert akkor rá kéne tenniük egy microUSB portot, ami viszont nem képes az összes igényt kiszolgálni, tehát + portokat kéne még rátenni a telefonra.

Annak ellenére hogy ezzel odalenne a telefon letisztultsága (vagy rakhatnák gumiajtók mögé a portokat, amiknek már leírtam a hátrányát), ezt még meg tudnák tenni egy nagyobb generáció váltáskor, azonban ezzel gyakorlatilag kinyírnák a már több mint 10 éve piacon lévõ dokkolókat és kiegészítõket - amiket most egy konverterrel továbbra is lehet majd használni.

precision
az a helyzet, hogy a jailbreak és a szoftveres függetlenítés nyomait is el lehet tüntetni, szóval attól még, hogy nincs cydia ikon meg ilyesmi attól még lehet, hogy jailbreakelve van a telefon

a legtutibb módszer a gyári függetlenség megállapítására a telefon papírja/számlája...stb. amin egyértelmûen szerepel, hogy gyárilag független vagy szolgáltató által lett függetlenítve

Bazinga!

Tikal
Ki tudja min ment keresztül az a telefon 😊 garancia se lesz már rá szerintem

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
Mégis mibõl látom, hogy Jailbreakelt?

Egyébként lassít, v. miért nem ajánlod ?

Tikal
Jailbreakelt szart ne vegyel.. Azt lehet latni, gondolom.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

dragon11
s az lassít, vagy befolyásol valamit, ha esetleg nem gyárilag kártyafüggetlen a 4S ?

s ezt megnézéskor ki lehet deríteni valahogy, hogy mégis gyárilag az-e, vagy meg lett buherálva ?:SS

dragon11
<#worship><#worship>

Tikal
Kiprobalof különbözõ SIM kartyakkal😊

A 4s-Ben van SIRI, menüben meg tudod nézni.

A klonokat szerintem ki fogod tudni szúrni, egyszerûen gagyik meg az van rajuk írva hogy Samsung 😉

dragon11
Kösz srácok a segítséget..😊

Lennének még kérdéseim, nagyon szépen kérlek Titeket segítsetek.😊

HA személyesen elmegyek egy iPhone 4S-ért.., akkor:

- Hogy tudok megbizonyosodni arról, hogy a telefon GYÁRILAG független, s nem megpiszkált, vagy hogy elõfizus, csak a gazdi áradozik hogy nem az ?😊

- Hogyan különböztetem meg a 4-t a 4S-tõl, illetve a klónokat ??? Elég az AppStoreba belépni, s ha belépett eredeti ?

- Illetve van-e még valami esetleges hátulütõje a dolognak ?😊

passatgt
ez csak a pletykák alapján készített mockup, ugyanúgy mint az ifa-n lévõ iphone5

precision
végre... iPad mini...

Bazinga!

DanielT
Tudom, ezért figurázom ki (fõleg a topik elõélete miatt 😊 ). Nincs még egy olyan mûszaki termék, ami ekkora õrületet váltana ki manapság, ráadásul milliószám fogják eladni pár nap múlva. Az is csoda, hogy még nem lehet megvenni õket a piacon. 😊
ProGabe
Holnap végre vége^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
amit nem házon belül csinálnak, arra nehéz vigyázni.
DanielT
Megduplázott biztonság, vol. 2134

DanielT
WallpapersHD app
LoDMaSt
deviantart.com, a számítógépes wallpaperek közül csinálok saját méretût iphonera.

@ Hellomarci

ProGabe
vollpépörök:
ez túlzónak, vagy hülyeségnek fog tûnni, de mióta megvan a 4S (megjelenés +1 hét), komolyan mondom nem találkoztam olyan képpel, amire azt mondtam volna, hogy "ez igen, ezzel el leszek évekig".

Érdekes, mert 3G-nél általában valami abstract cucc volt, vagy valami tájkép (esetleg város), de valamiért semmivel sem vagyok megelégedve.

Ti honnan vadásztok háttereket, ill. kinek mi(k) a kedvence(i)?

Kell! 😄

www.smart-bus.hu

DanielT
Jim Morrison
én bírom az airplayt, fõleg eleinte amikor lett apple tv-nk. Érdekes, videókat tényleg minden gond nélkül rakja át a képet hangon airplayen, gondolom itt nem arról van szó, hogy nem volt idejük a fejlesztõknek. Én arra tippelek, hogy valami szabály van rá, bár nem tudom van e mondjuk vimeo iphone kliens, de itt nem hiszem hogy direkt szívatni akarnának.
Egyébként néha megnézem játékoknál is, hogy támogatja e az airplayt, modern combat 3nál airplay közben például jobb a kiosztás 😄

skinnyman
A masik oldalat? A halozati csatlakozora gondolsz? 😄 Azon mit akarsz uniformizalni? Angliaban pl mit szolnanak itteni halozati csatlakozos toltohoz? 😊
Szo sincs errol, a telefon oldali csatlakozorol van szo, aminek kotelezoen tamogatnia kell a microUSB-rol valo toltest. A gond ott van, hogy mivel ennek a celja elvileg csak a kulonbozo telefonokhoz vasarolt toltok mennyisegenek a csokkentese, az adapter hasznalatat is megendedik, amivel viszont elveszik az "otthonhagytam a toltom de nem baj mert barki mas toltojet is hasznalhatom" elony, mivel nyilvan senki nem fog adapterekkel a zsebeben rohangalni. Szoval elegge el van cseszve a dolog, meg szerencse, hogy az Apple-n kivul evek ota az osszes gyartonak sikerult adapterek nelkul megoldani a dolgot.

Regards,

GregSB
Gúgli ezt komolyan gondolta???

"Az új YouTube app nem tud AirPlay-t, csak hangra! #facepalm"

Mert ez az õ saruk, csomó 3rd party app van ami ezt támogatja.