iPhone

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
A szélessége nem nõtt a telefonnak ezert kenyelmes még mindig.. A magassága pedig nem számottevõ, mert az aljából kicsit lecsiptek. Szoval senkinek nem nõtt a keze 5 év alatt...

Az NFC még nagyon messze van attól hogy az Gyõr általános technika fizetési eszköz legyen, kb 5-6keszulek támogatja jelenleg és kb ugyanennyi helyen is tudod hasznalni😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

hát ez ciki...

nem baj, legalább olcsóbb lesz az iphone 4, mert konkrétan ugyanazt tudja, egy-két felesleges funkción kívül.

csak kár hogy idáig süllyedt az apple, hogy nem tudnak újat mutatni, no mindegy, lehet shortolni az apple részvényre

skinnyman
"Why did we make it this size? It's because of your hand. It should fit there. That's how we designed the iPhone 5."
Omm, a 3.5"-t nem ugyanigy magyaraztak? Ez kb sajat maguk pofan kopese es mindenkinek hulyenek nezese. Vagy majd mindjart megmagyarazzak valami statisztikaval hogy azota 5 ev alatt mindenkinek ennyivel nott meg a keze? 😊

"This is the most accurate display in the industry. The touch sensors are integrated right into the display itself. We removed a layer and made it sharper. This is the world's most advanced display, and I couldn't be prouder of it."

Az elso kijelentes no comment, alapbol teljesen tag ertelmu es homalyos, de szinte biztos vagyok benne hogy ezt semmilyen valos adat nem tamasztja ala. De mindegy, hagyjuk. Amit utana magyaraz, ahhoz ennyit:
"Usually touch screens consist of two layers, a separate display and touch layer, which create reflective glare. Super AMOLED screens have one layer, which not only eliminates the air gap that causes glare it also detects touch and is integrated into the screen rather than being overlaid on top."
Ki talalja ki honnan a szoveg? Ez innen van, a 2 es fel eves Galaxy S promo oldalarol van. Aminek egyebkent pontosan ugyanakkora kijelzoje volt akkor, mint most az uj iPhone-nak, amiert negyedmillio fortintert fognak sorbaallni. Ket es fel eve minden benne volt amire most verik magukat. Vicc.
Az utolso mondat pedig abszolut no comment. Most advanced display? Felbontasban, pixelsurusegben, meretben meg igy is jocskan le van maradva a fel evvel ezelotti teloktol is (pl. Xperia S: 4,3", 720p, 342 ppi), technoban szinten evekkel elottuk megcsinaltak mindent amit most mutogatnak. Szoval mirol is beszelunk?

De odatettek plusz egy sor ikonnyi magassagot a kijelzore - amivel szerintuk megvaltottak a vilagot - bravo. Lecsereltek a csatlakozojukat egy ujra ami tovabbra is cseszik minden szabvanyra (lol?), a simet meg lecsereltek megint, nanosimre, ami megint inkompatibilis az elozo inkompatibilis cuccokkal is - bravo. Meg sikerult a feszbukot beintegralni az os-be - bravo. Meg fesztajm mobilhalozaton mint nagy uj ficsor - lol. Meg panorama mod - hat ilyet se latott meg senki mashol gondolom 😊 De aminek ertelme is lenne ma egy telefonban (pl NFC), azt mar nem raktak bele.

Hat akinek ez kell, tolem vegye, de egy S3-ban kb 5-szor ennyi ujdonsag volt, pedig abban sem volt igazabol semmi jelentos a kijelzo felturbozasan kivul.

Regards,

rooney8
pontosan 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Jaja ez alap. Screen rotation off, és oldalra fekve olvasom reggel a híreket 😄

DanielT
Hibátlan lesz.
rooney8
én mindig oldalra fordulok, úgy könnyû kezelni 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

GregSB
Nem loholom magam bele hogy ez rossz lesz nekem, ahogy nézem a képeket csökkent a táv a képenyõ allja és a készülék allja között (feltételezve hogy a Home gomb ugyan akkora), szóval simán lehet még jó. Ki kell próbálni élõben.

Tikal
<#eljen><#nevetes1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Palesz2

képek, gyönyörü 😊

SötétBarom
Az megvan mindenkinek, amikor reggel berheled a telefont hanyatt fekve, és úgy kurva nehéz kezelni? Na arra kéne kitalálni valamit. Már legalább háromszor dobtam pofán magam.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

DanielT
Hát tényleg elég vicces. Simán meg tudod tappintani, a kamera síkja már pont elég.

oneal1
én a sütõlepát kezemmel még a némítót is tudom kezelni

LOL

!Forza Ferrari!

GregSB
Nem. Kényelmesen fogva a telefont kb a kamera síkjáig ér fel a hüvelkyujjam.

Most lehet nevetségesen hangzik ez, de ez nálam deal-breaker lehet iPhone 4-ról való upgradelésnél. Rohadt sokat használom a telefont 1 kézzel.

DanielT
Meg tudod érinteni az i4 bal felsõ sarkát? Én könnyedén.
GregSB
A videókat elnézve én kétségesnek tartom, hogy 1 kézzel használva kényelmesen elérem a telefon bal felsõ sarkát a hüvelykujjammal.

(first world problems)

http://gaborszantai.co.uk/

stockhouse
Hat volt lemaradasuk amit be kellet hozni, most gyak ellasuznak.

PSN ID: jay-jupiter

GregSB
Mondjuk az AppStoret lehet nem 😄

GregSB
Jóval több újítá volt mindegyik oprendszerben, de ezeket a fícsöröket az új telefonnal mutatták be.

Jó ideje leraktam az almás cuccokat, de ez a fekete valami baromi jól néz ki. Formáján változtatnék, oldalról kicsit íveltebbé tenném, de hát akkor már nem iPhone lenne. Csak az a fránya oprendszer..

stockhouse
Ezek kozul az appstore meg a siri volt erdemi ujjitas, a tobbi pvs. Most a kepernyo az exclusive ujdonsag, ennyi.

GregSB

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

SötétBarom
Mai napig nem gondolkoznék a 3GS cseréjén, ha képes lenne emberszerû fotókat készíteni, és lenne rajta vaku. Minden más amit azóta csináltak elképesztõen érdektelen. Az ios meg ugyan az mindegyiken, siri kisasszony meg kb annyira hiányzik, mint egy zsiráf.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

SötétBarom
Na az, hogy a 3GS tudott felvenni videót, és ezt mint nagy fícsört prezentálták, már eleve elképesztõen röhejes. Az appstore egy valid királyság volt, ok. Fésztájm? Vastag, arial blackkel írt PVK. Szerintem nincs élõ ember, aki használná.. Siri?!?! Bitch, please.

Meg azt a bankkartyas vacakot. Illetve uj lett a Map es full screen Safari😊

GregSB
Ami számra meglepõ volt, hogy eddig minden évben volt valami exkluzív fícsör, amit bejelentettek az új telefonokkal. 3G: App Store, 3GS: videó felvétel, 4: FéjszTájm, 4S: Siri... idénre viszont nem jutott semmi. Vagy a Panoráma funkciót szánták annak? 😄

SötétBarom
Szerintem ez sokkal szebb mint a 4es széria..

setuh
Csak azt nem tudom,hogy lehet ezzel embereket meggyozni,kajak nem vitazni akarok,de sztem az apple legujabb gadgetje a ihipnozis 😄

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

stockhouse
Ertem en, es nekem is nagyon tetszik, csak a hangsuly azon volt amit hianyolok.

dragon11
Nem akarok kötekedni.. elhiszem amit mondasz, de szerintem ezek majdnemhogy fölösleges dolgok. Legalábbis Nekem az LTE pl..

Bár Én közel sem vagyok átlagfelhasználó, Én jóval alattuk vagyok.😊

GregSB
Majd az után ítéljünk miután kézbe vettünk. A kinézet hasonló nagyon, de teljesen más a készülék, sokkal vékonyabb / minõségibb az egész ház.

stockhouse
Amugy ha igy halad az apple, meg 1 ev es pariba lesz az androiddal.

A fuggetlen 16 GB-os eddig £449 volt, most £529, azaz £80-nal tobb, ami otthon +30-40e felarat jelent majd.

DanielT
Mindenki eldönti magának, de szerencsére nem kell válogatnom, az összeset megkapom csomagban. Én nem akarok és nem is fogok meggyõzni senkit.
setuh
Majd azt is aruld el ezek kozul melyikert eri meg megvenni?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

stockhouse
Ja, pont erre gondoltam en is. En amugy vartam a hdr videofelvetelt es az nfc-t is, erre csak eppen hogy megpiszkaltak a design-t, es naprakesz hw-t tettek bele.

ProGabe
Pont azért nem értem ezt az új - rohadtul ocsmány - designt, mert ez a kis kocka szerintem tökéletes volt! Az óraszíjas megoldás fenomenális ötlet, erre az is megy a levesbe.

"csak meg van nyújtva"
Láttuk már megnyújtva? Igen, a Lumia képében, ezért asszociált mindenki arra. Ja nem is mindenki, csak 4-5-en pár hsz erejéig, nem kattog rajta senki, csak elsütöttünk pár szar poént 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

DanielT
Külsõre azonnal felismerhetõ iPhone, vékonyabb, magasabb, könnyebb, más anyagból.

Legszebb volt, most is az. Letisztult, elegáns, elsõosztályú.
Tikal
Lumia mini<#nevetes1>

Dzsega
ok. de nem néztem, lemaradtam róla, ezért kérdeztem.

ProGabe: Köszönöm!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

ProGabe
😛

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

GregSB
Felejtsétek már el ezt a Lumia baromságot: Nem arra hasonlít, hanem az elõzõ gen Nanora:. Gyakorlatilag ugyan az, csak meg van nyújtva:

6. gen iPod Nano-t 2011 Szeptemberben mutatták be, az elsõ Lumia telefobt meg Novemberben. Ennyi, lehet tovább haladni.

ProGabe
Ez szép és jó, a probléma szerintem is a szoftverrel van. Ebben az iOS-ban nincs semmi olyan, amitõl tûkön ülve várnám. Amcsiknak persze más lehet, Siri, passbook, tököm tudja mi.

Hardveres dolgok azért nem ütnek, mert a design úgy igazán nem változott. Szó szerint csiszoltak az eddigin egy kicsit, meg matt lett. A többi meg papírforma, ill. nem lehet már jobb (pl. kijelzõ). Jobb hangszórók? "Cigánydiszkóhoz", vagy minek? 😄

rooney8
én amúgy speciel a külsõre gondoltam

Tikal
mindegy melyik oldalával dugod be, el is hangzott a bemutaton.

ProGabe
"Vajon mindegy hogyan dugom be?"
Igen, mindegy! Bár függõlegesen nehéz lesz 😄

DanielT
Ja, ez is egy telefon, csak:

Új, nagyobb kijelzõ, új technológiával, ami még nem volt semmiben.
Új, kamera, zafírüveggel, jobb paraméterekkel.
Könnyebb, vékonyabb készülék, elvileg a legvékonyabb okostelefon.
Új, jobb hangszóró és fülhallgató.
Erõsebb GPU + CPU.
Több memória.
Új hálózati szabványok támogatása. (LTE, HSPDA+ és Wifi 5ghz)

Há' télleg ugyanaz. <#wilting> De valóban nem lett egy kerek szénabáladöngölõ permetes eperfagyi.

rooney8
nem mondom, hogy csúnya, de nem is nagyon hengerelt le
kb. ugyanaz mint volt